Content

08. 09. 2013.

Makeup organizator


U današnjem postu odlučila sam vam pokazati kako sam posložila dio kozmetike koju najčešće koristim tako da mi se nađe pri ruci :)
Nedavno sam na blogu objavila darivanje u kojem ste se morali malo potruditi i pokazati mi svoj makeup kutak, ladicu ili policu - bilo što što vam koristi za šminkanje, pa mislim da bi bilo u redu da vam i ja pokažem svoj mali dio :) 



Za sada mi se dio kozmetike nalazi: na noćnom ormariću, na policama za knjige u sobi, u WC ladicama, na ogledalu i u košarama smještenim na perilici rublja. 
Jedva čekam da se suprug i ja uselimo u novi stan tako da si sve to lijepo posložim na jedno mjesto jer ovako neprestano trčim iz wc.-a u sobu i obrnuto :)
Kada se preselimo očekujte full post o mom kozmetičkom kutku :D

Makeup organizator kupila sam u Ikee prošle godine, napravljen je od čvrste deblje plastike i po meni je super stvar za ladicu WC ormarića.



U gornjem lijevom kutu smjestila sam ruževe koje najčešće koristim, što je bilo logično obzirom na to da je organizator imao predviđena mjesta za njih :)
Tu sam smjestila: Guerlain Madame Batifole, Chanel Rouge Coco, Dior Addict, MAC, Catrice ruževe, Nyx, P2, Avon, Rimmel Kate Moss, Golden Rose i Aura Nano Rouge. Nemam ih mnogo, ali jako volim svakog od njih i polako punim svoju kolekciju :)



Desno od ruževa smjestila sam kremasta sjenila i pogmente: Maybelline Color Tattoo, Nyx, Essence, Sephora sjenilo i Collistar sjenilo. 
U pregradi do njih nalazi se Catrice tekući puder, Shiseido Perfect Refining tekući puder, Artdeco rumenilo, MAC lustre drops, Benefit Girl meets pearl, Benefit High beam, Catrice rumenilo i još neka sjenila koja sam dobila na poklon :)



Ono što volim kod ovog organizatora je ova divna pregradica (možete ju bolje vidjeti na drugoj fotki) koja se može pomaknuti kao da se ljulja. Na gornju stranu te pregrade smjestila sam: Aura Level up sjajila za usne koja koristim u zadnje vrijeme, Bipa olovku za usne, Avon olovku za oči, P2 serum za usne, Essence olovku za obrve, Misslyn tuš, maskara, Shiseido tekući puder i kistove za makeup (kao što vidite, nemam ih mnogo, već samo one osnovne) :)



U pregradi ispod sjajila smjestila su se sjenila za okice: MUA palete, Guerlain paleta, Sonia Kashuk palete i Nyx palete iz nove ljetne kolekcije (Love in Florence i Love in Paris).

I to je to, nije mnogo i nije ništa posebno, ali je moj kutak i meni je jako prirastao srcu :)
Što kažete? 


62 komentari:

  1. Wow! Sviđa mi se jako ovaj organizator :) I sama nemam ladičar za svu svoju kozmetiku tako da se i ja snalazim sa kovčezima i organizatorima :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Divan ti je kutak,sve uredno i pregledno!Nemam ni ja vise kozmetike,meni je to dovoljno za moje potrebe,a i ja kao ti imam nekoliko kutaka,nikako da sve stavim na jedno mjesto:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Renchica, eto još jedna sličnost među nama :)

      Izbriši
  3. Odličan organizator! Ja nemam još niti jedan, iako sam se preselila, stan nije još potpuno uređen - odnosno, sve smo preuredili osim sobe, a kad ona dođe na red planiram napraviti svoj kozmetički kutak jer se isto kao i ti borim s trčanjem od kupaone do sobe i ostalih kutaka na kojima držim makeup :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga, mene to tek čeka, ali se tome iskreno veselim :D

      Izbriši
  4. Odličan mi je organizator iz Ikee! Jako mi se sviđa kako si to sve organizirala! Ja nažalost nemam ladičare, mislim da bi mi sve bilo tako puno preglednije i ljepše no svejedno volim svoj kutak. :D
    Planiram već neko vrijeme preuređivanje, no nisam se sama sa sobom dogovorila što točno i kako želim. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sanjam o ladičarima, mada u novom stanu neću imati mjesta za to - samokupaonski ormarić s dvije ladice, od kojih se samo donja izvlači, ali sam sretna što imam i to :D

      Izbriši
  5. Ma ovo je fantastično!!! Kako ti mene oduševiš svojim postovima i fotografijama i kozmetikom i svim :D Neću stići da učestvujem u nagradnoj igri jer trenutno preuređujem svoju sobu, sve je u haosu i u kutijama, a pored toga puno radim, al' biće opet nekad prilike, nadam se. :) I samo ću te pitati ako možeš da mi javiš koja je cijena parfema Iris od L'Erbolario? Ovdje nažalost nije dostupan :( a često sam čula pohvale o njemu, a vidim i ti si počela kupovati njihove proizvode. Hvala unaprijed!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga, hvala ti :)
      Ovako, znam da ti kremam za tijelo L'erbolalrio Iris košta oko 150 kn (20 eura), kupka je 80 kn (11 eura), a parfem 194 kn (26 eura). Ja imam kremu i kupku, parfem nemam. Kupujem njihove proizvode odavno, sigurno nekih 10ak godina i oduševljena sam svime što sam imala :)

      Izbriši
  6. Divno si sve sredila. Ja jako volim da gledam tvoje slike, prosto uzivam :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti Ksenija, sada se već crvenim :)

      Izbriši
  7. Love it <3 Obožavam ovakve postove :) i kod mene je razbacano na sve strane i jedva čekam dan kada ću imati samo svoj prostor isključivo za kozmetički kutak.
    a što se tiče rasporeda, svako malo okrenem/pomaknem i nikad nije isto :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Daleko od toga da nije nista posebno... Jako lepo organizovano i uredno slozeno :) Meni se svidja, kao i izbor sminke koji se tu nalazi :)

    OdgovoriIzbriši
  9. ne zna se šta je lepše, fotografije ili organizacija!

    OdgovoriIzbriši
  10. Volim da vidim lepo organizovanu sminku, ali moja je zato haos. Zapravo nije haos, vec je sve nabijeno na jednu polovinu police, ali uskoro se nadam novoj komodi u kojoj cu imati lepu fioku za sminkicu. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga, želim ti da si brzo kupiš novu komodu i sve lijepo posložiš s u živancijom :D

      Izbriši
  11. Meni se svidja, uredno i organizovano.:))
    Steta sto kod nas nema takvih organizatora, ja sam trazila prosle godine i uglavnom su me ljudi bledo gledali pitajuci se o cemu pricam.:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Stasha, hvala ti! Vidjela sam da ima nešto organizatora u Mulleru, ali su uglavnom za ruževe.

      Izbriši
  12. Leeepo :) Sviđa mi se što je sve uredno i na dohvat ruke :)

    OdgovoriIzbriši
  13. Pa tu smo negdje sa kolicinom ako je to to :)) ali tvoje zasigurno na ljepsem mjestu i to je ono sto trazim. Jedva cekam da se otvori u ZG Ikea, ima da je cijelu dovucem kuci :)) :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti draga :D
      Da, to je to - ako ne brojim parfeme, kupke i kreme za tijelo. Zbilaj nema potrebe da gomilam kozmetiku, većine sam se riješila, ostavila sam si samo ono što koristim najmanje jednom tjedno :D

      Izbriši
  14. Ja nemam riječi. Hoćeš li doći k meni ovako lijepo organizirati?

    Ja sam strašno neorganizirana a kod tebe prava apoteka :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti Martina :D
      nema problema, samo me pozovi, ja bih uživala kod tebe :D

      Izbriši
  15. Bas mi se svidjaju te plasticne pregradice tog tipa. Ja uskoro pravim neke fioke za kupatilo pa bih volela nesto slicno da nabavim da u fiokama imam te male pregrade. Slike su bas lepe :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti draga :) Također volim kada su mi organizatori prozirni, što jednostavniji to bolji :)

      Izbriši
  16. Prelepo! Tako uredno, pregledno, čisto, svaka čast! :)

    OdgovoriIzbriši
  17. divno je, pregledno i uredno. ja imam problem s kućnom prašinom, nema veze koliko čistim, stalno je ima, valjda je tako kad živiš odmah do ulice. gledam da mi je sve zatvoreno, jer ne mogu nabrisati stol :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja sam odmah do ulice - prašine ima čak i ako držim zatvorene prozore. Zato volim te kupaonske ladice u koje stanu ovakvi organizatori :D

      Izbriši
  18. Nista bez Ikee :D Bas bih volela da je ima u Srbiji, mislim da bi je opustosila :D
    Jedva cekam da se preselis i da vidimo tvoje carstvo :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti draga :)
      Volim Ikeu, svašta nešto se tamo može naći i to za manje novaca nego tu kod nas :)

      Izbriši
  19. Sviđa mi se kako je sve zapravo dovoljno pregledno i vidljivo ... ja sam se već pogubila gdje mi je šta ili jednostavno koristim samo ono što mi je pri ruci u zadnje vrijeme :/ ... hm, sviđa mi se ovaj akrilni organizator :D ... možda bi bilo zgodno imati ga na stolu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahaha, Ivana, ja jednog dana želim kutak kakav ti imaš :D

      Izbriši
  20. Joj kod tebe kao u časopisu <3
    Divno si sve posložila i lepe stvarčice imaš, jedva čekam da vidim kada to sve skockaš u novom stanu :*
    Ova plastična kutijica bi mi baš dobro došla, tako je zgodna :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Prasence, kutijica je odlična. Eto, ako budem išla u Ikee uskoro (ili kada se krajem godine otvori tu kod nas), potražiti ću ti ove organizatore :)

      Izbriši
    2. I meni, i meni ako možeš :D ako budeš išla :D

      Izbriši
    3. :) Nema problema :D
      Trebali smo otići sada u rujnu, ali kako sam ja počela raditi (i nemam slobodnih dana osim vikenda) ne znam da li ćemo uopće ići, ali ako budemo išli, javim ti se :)

      Izbriši
  21. Jako lijep organizator, meni bi takav baš dobro došao :D

    OdgovoriIzbriši
  22. Lijepo si to uredila, sviđa mi se preglednost. :-)
    Kod mene je sve u rozom kozmetičkom koferu, a tako bih voljela imati jedan kutak za svoju kozmetiku.

    P.S. Nadam se da ćeš recenzirati Sonia Kashuk paletu sa zadnje slike (bijela ambalaža), djeluje mi predobro. ;-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :D
      Anchi, nadam se da ćeš jednog dana imati svoj kutak :)

      SK paleta je već poslikana, stalno je koristim, samo ju moram swatchati i ide post o njoj :D

      Izbriši
  23. Sviđa mi se, baš je lijepo organizirano i pregledno :))

    OdgovoriIzbriši
  24. Baš si lepo to složila, meni sve stoji u jednoj pokretnoj polici sa fiokama, pa to kotrljam gde treba i pravim buku :D Ali sam se opametila ovih dana, pa sam izdvojila stvari koje koristim za svaki dan u hjednu kutiju.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahaha, zamislila sam te kako taj ladičar vućeš za sobom :D

      Izbriši
  25. super ti je ovaj organizator, sve je pregledno i uredno :D

    OdgovoriIzbriši
  26. Super si sredila, mi lajki :)

    OdgovoriIzbriši
  27. divno je posloženo , i dopada mi se
    ovaj organizator!eh da ima ikea kod nas :((
    a dopada mi se jer se lepo vidi gde se
    šta nalazi i nema preturanja :)))
    jako lepa kolekcija šminke, draga !!!!

    OdgovoriIzbriši
  28. Kod mene sve stoji u jednom ogromnom koferu koji je namjenjen za alat, a ima male pregradice koje se mogu podešavati po potrebi. Savršeno je pregledno, a prenosivo, što je važno jer ni ja još nemam trajni kutak posvećen samo kozmetici, ali je u planu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kofer za alat je odlična ideja, vidjela sam da cure unutra drže perlice kada izrađuju nakit, ali mi nije palo na pamet da bi mogao poslužiti za kozmetiku :D

      Izbriši
  29. Kako je fora! :) Daleko sam od Ikee, šteta, morat ću potražiti dalje ovo, odlično je!

    OdgovoriIzbriši
  30. Odlicno si organizovana, kao da si mene pitala <3 Sve je prelepo i probrano. Slike su divne, a i novi izgled bloga je fenomenalan <3

    OdgovoriIzbriši
  31. Odlične slike, natjerala si me da odem i vidim svoje čudo od kozmetike, s obzirom da se i ja selim svako malo i kod mene je đubmus po stanu što se kozmetike tiče, od dnevnog boravka, sobe do kupaone svugdje je ima, potrudit ću se i slikati dio pa ti pošaljem na mail :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) Znam kako je to :D Magdalena me nasmijala, ali zapravo nije joj loš taj ladičar koejg vuče sa sobom, barem ne trči po cijelom stanu kao mi :D

      Izbriši
  32. kod tebe je sve lijepo organizirano

    OdgovoriIzbriši

Behind The Web

Moje ime je Sara i uskoro se bližim famoznoj 30.-oj :) Volim obilaziti dućane u potrazi za novim make-up proizvodima pa se u mojoj kozmetičkoj torbici mogu naći razni proizvodi - od onih najjeftinijih do skupljih jer ne biram proizvode prema cijeni ili brandu, već po onome što meni odgovara :)

Pretraži ovaj blog

Something

Ovdje ćete moći čitati i o mojim make-up haulima, wish listama i svemu ostalom :)
Nadam se da će vam recenzije & swatchevi biti od pomoći i uštedjeti vam novce bez da potrošite dobar dio plaće :)
Svi proizvodi koje ćete vidjeti na mom blogu kupljeni su mojim vlastitim novcem, a recenzije koje ćete vidjeti moja su osobna stajališta.

Hvala što ste svratili u moj mali make-up my day kutak :)