Content

21. 01. 2013.

Labello Lip Butter - Raspberry Rose recenzija



Ove zime Labello je predstavio svoj novi proizvod - Lip Butter Raspberry Rosé, melem za usne zavodljive arome maline. Osim arome maline, Labello je istovremeno na tržište  izbacio i Lip Butter Vanilla & Macadamia - melem za usne s aromom vanilije i makadamija oraščića.
Proizvođač kaže da je ovaj lip butter s aromom maline obogaćen hidratantnom formulom za njegu usana koja sadrži shea maslac i blago bademovo ulje s vitaminom E za intezivnu hidrataciju i dugotrajnu njegu.
Labellov Lip butter dolazi u malenim limenim kutijicama od po 19 ml (16,7 g) i u prodaji se može (zasada) naći u dm prodavaonicama po cijeni od 17,80kn.



Samo pakiranje je preslatko i predivno ukrašeno - malene limene kutijice oslikane su malinama (jednim od mojih najdražih proljetnih voćki). Pakiranje je dosta je praktično za nošenje u torbi ili kozmetičkoj torbici jer ne zauzima puno mjesta, tako da ga uvijek imate pri ruci ukoliko vam se usnice osuše. Ili se jednostavno poželite trackati s njim jer vam tako divno miriše :)
Kada sam vidjela najavu na Labellovoj Facebook stranici, jednostavno nisam mogla vjerovati i jedva sam čekala da ga uhvatim u ruke :) Tada je na njihovoj stranici pitanje glasilo - maline ili vanilija i makadamija i ja sam pomislila - "maline" jer u ovoj tmurnoj zimi podsjećaju na proljeće! No, kada sam prije par dana šetala drogerijom i na polici vidjela oba proizvoda, jednostavno nisam mogla odoljeti i kupila sam oba :)
I nisam se pokajala!

Unaprijed se ispričavam što sam slikala proizvod nakon što sam ga upotrijebila, ali jednostavno nisam mogla odoljeti :) 


Labello Lip Butter sa aromom maline divne je nježne ružičaste boje, a njegova tekstura je toliko mekana da razliku primjetite i na usnama. Osim što ovaj melem ima divnu boju, on tako divno i miriše - imate osjećaj kao da je zdjela svježih malina pred vama! I vaše usne mirišu skupa s ovim proizvodom, a daje im i neki blagi biserni sjaj.


U  usporedbi s njihovim dosadašnjim proizvodima u sticku (nama poznat i kao Labello), moram primjetiti da je ovaj proizvod puno hidratantniji, dugotrajniji i više njeguje usnice. Ne nestaje tako brzo s usnica i služi mi kao fantastična podloga za nanošenje ruža ili sjajila. No, isto kao i njihovi drugi proizvodi u sticku - ima isti okus. No, to mi ne smeta.
Osobno bih voljela da je kremastiji, no u svakom slučaju fantastičan je proizvod i svakako bih ga preporučila onima koji vole hidratantnu njegu za usne jer bi mogli postati ovisni o ovom proizvodu.
Svakako ću ga opet kupiti.


12 komentari:

  1. Zanimljivo zvuci :) vec sam cula za te buttere i naravno,zaboravih ih pogledati u trgovini

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :) Ja jednostavno nisam mogla vjerovati kada sam ga ugledala u trgovini - morala sam ga odmah isprobati jer sam ovisnik o butterima za usne :) Osim toga, dobri proizvodi ili naše trgovine u Splitu zaobilaze ili su limited edition, tako da sam bila jako sretna što sam ga uopće našla :)

      Izbriši
  2. Ma ako ništa simpatičan je za nošenje u džepu :D vidi kako je samo sladaaaaak :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ovaj od maline ću sigurno kupiti. Baš djeluje primamljivo. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ;) I meni je stvarno odličan za svakodnevnu upotrebu, pogotovo zimi kada mi se usnice osuše. Jedino je šteta što im svi proizvodi imaju isti okus - barem su u ove meleme osim arome mirisa dodati nešto da imaju i okus :)

      Izbriši
  4. Eto, najlakše je nas žene nagovorit na nešto što miriše :) :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Jedva cekam da dodje i kod nas!!! :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Ma tko bi odolio takvim slatkišima? Ja sam uzela vaniliju, ali sve se razmišljam da odem i po ovaj, prvi put je vrećica već bila preteška ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Melita, i moje vrećice nekada znaju biti preteške :)

      Izbriši
  7. definitivno ga uzimam,oba jer volim da mirisu :)

    OdgovoriIzbriši

Behind The Web

Moje ime je Sara i uskoro se bližim famoznoj 30.-oj :) Volim obilaziti dućane u potrazi za novim make-up proizvodima pa se u mojoj kozmetičkoj torbici mogu naći razni proizvodi - od onih najjeftinijih do skupljih jer ne biram proizvode prema cijeni ili brandu, već po onome što meni odgovara :)

Pretraži ovaj blog

Something

Ovdje ćete moći čitati i o mojim make-up haulima, wish listama i svemu ostalom :)
Nadam se da će vam recenzije & swatchevi biti od pomoći i uštedjeti vam novce bez da potrošite dobar dio plaće :)
Svi proizvodi koje ćete vidjeti na mom blogu kupljeni su mojim vlastitim novcem, a recenzije koje ćete vidjeti moja su osobna stajališta.

Hvala što ste svratili u moj mali make-up my day kutak :)