Content

09. 02. 2013.

Essence Twilight Breaking Dawn part 2 - rumenilo u boji #01 Renesmee red


Nedavno sam na blogu kod TheChloee's everyday osvojila dva predivna rumenila (+ još puno testera) s kojima ću vam se danas pohvaliti. Riječ je o Moment make up Europe rumenilu koje je divne pink-svijetle fuksijaste boje i koje nije izdržalo neko veće slikavanje jer sam ga odmah natrackala po sebi (boja je predivna!!), te o Essence rumenilu iz limitirane Twilight breaking dawn part 2 kolekcije koja se nalazila u prodaji u Mulleru i dm trgovinama krajem 2012, a sada ih možete naći u nekim trgovinama po sniženim cijenama. 
Koliko god da sam Essence Twilight rumenilo tražila, obilazila Muller, zvala telefonski jednom tjedno (da, toliko sam ga htjela!), obilazila sve kvartovske i nekvartovske dm drogerije, nisam ga uspjela naći :( 
Sve što sam uspjela uhvatiti od Twilight kolekcije bila su tek dva pigmenta.
Kada sam kod Chloee na njenoj FB stranici vidjela da sam upravo ja osvojila ova rumenila, nisam mogla vjerovati! Bila sam toliko sretna i stoga bih se zahvalila još jednom i ovim putem :) Hvala ti od srca!
Sigurno znate kako je to kada nešto toliko dugo želite, tražite, ne uspijete naći i onda kao malo dijete veselo skakućete kada napokon to dobijete? Tako sam se i ja osjećala :)
Stoga mi odmah na početku oprostite što ću pisati o starijoj kolekciji Essence Twilight rumenila. Jednostavno moram :) Ako ga još nemate, potražite ga u trgovinama jer je moguće da baš naletite na njega i nemojte oklijevati - predivno je!




Essence Twilight breaking dawn part 2 rumenilo dolazi u okrugloj ambalaži od čvršće plastike, težine 5,5g. Moglo se naći u prodaji na policama Muller i dm trgovina po cijeni od 24,90 kn. Iako je ovo stara kolekcija (čini mi se studeni 2012), neke trgovine ga još uvijek imaju, sada po sniženim cijenama.


Rumenilo je fine teksture, ne trusi se, a na izgled je jako neobične ciglasto-crvene boje. Kada ga nanesete na obraze ono uopće nije takvo, licu daje jedan prirodan rumeni izgled.
Rumenilo je mat teksture, jako je pigmentirano pa vam je potrebno jako malo proizvoda, po mogućnosti nanošenje  kistom za rumenilo. Preporučujem da ga nanesete kistom za rumenilo u jako tankom sloju, kako bi vaši obrazi dobili prirodnu boju.
Mene je ova boja potpuno oduševila :) 


Na donjem swatchu možete vidjeti kako rumenilo izgleda na koži. Swatch je slikan na danjem svjetlu, bez upotrebe blica i nanesen je kistom za rumenilo, u više slojeva da dobijete dojam boje. Rumenilo nije izblendano na koži. 


Jeste li vi uspjeli uhvatiti što iz ove limitirane kolekcije?

25 komentari:

  1. Nisam ništa uzela iz te kolekcije. Kakva je postojanost rumenila? :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. LeClaire, nisam ga tesirala dulje od 6 sati, ali nakon 6 sati još uvijek je bio tu - nije izblijedio, niti nestao s obraza, bilo je kao da sam ga tek nanjela.

      Izbriši
  2. Odgovori
    1. Da, zaista je :) Pomalo neobična, ali na obrazima tako divno rumeno izgleda :)

      Izbriši
  3. Nisam imala pojma da je tako pigmentirano :D Nisam ga kupila, ali zato sam uzela 2 pigmenta, lak za nokte i highlighter iz te kolekcije :) Sve u svemu, pigmenti su odlični i baš sam zadovoljna, dok je lak stvarno pregust i imala sam dosta problema s nanošenjem. Btw, slike su ti predobre, ja takvo danje svjetlo nikada ne uspijem uhvatiti :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mirnice, ova kolekcija se brzinom munje rasprodala da sam ja jedino uspjela uhvatiti pigment Alice had a vision again & Edward's love. Ništa drugo :(

      Što se tiče svjetla na fotkama: ja koristim dslr fotić (Nikon d5100). Osim toga, primjetila sam da slike puno ljepše i svijetlije izgledaju kada ih slikaš na bijeloj ili nekakvoj staklenoj površini (konkretno, rumenilo sam fotkala na staklenoj tacni za posluživanje slatkiša, a ispod sam stavila bijelu tkaninu). Volim kada ima danjeg svijetla na fotkama pa slikam u blizini prozora :) Nadam se da sam pomogla!

      Izbriši
  4. Mislim da je mene odbio naziv kolekcije :D a i vec imam divno burjois rumenilo koje mi odgovara pa nisam htjela da ih gomilam :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ha ha, znam da su neki alergični na sam spomen Twilight sage :)

      Izbriši
  5. Anonimno9/2/13

    Moram da se slozim da su slike odlicne :))) Inace rumenilo je divno, mogu da zamislim kako lepo izgleda kada se nanese u dovoljnoj kolicini :))

    OdgovoriIzbriši
  6. Stvarno divno rumeniilo, odlicna boja!

    OdgovoriIzbriši
  7. Jako mi se sviđaju tvoje fotke :)
    Tu Twillight kolekciju viđam svagdje još, nekidan ju u mom gradu nađla netaknutu. Skoro kupih jedan lak, ali na kraju nisam ništa :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dunja, blago tebi :) Ja sam obišla većinu dm drogerija u gradu i nikad ništa...

      Izbriši
  8. Baš mi je drago da ti se sviđa! :P
    Ja bez ovog rumenila više NE MOGU. :D
    Totalno sam zanemarila sva rumenila koja imam i samo ovog koristim. xD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Chloee, malo je reći da mi se sviđa! I'm in love <3
      Hvala ti još jednom :)

      Izbriši
  9. meni je zao što ja bas nista nemam iz njihovih LE kolekcija :( čestitam na osvojenim rumenilima!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tina, znam - kod nas u kvartovskom dm.-u se uvijek sve razgrabi. Hvala bogu na Mulleru koji uvijek ima zalihe. Mada nisam nigdje uspjela naći ovo rumenilo dok ga nisam dobila. Hvala ti :)

      Izbriši
    2. je,samo sto je muller predaleko jer moram mjenjat 2 autobusa za doć do njega. jedva čekam da se otvori u jokera

      Izbriši
    3. Znam, ja imam auto pa je sve nekako lakše :)

      Izbriši
  10. Nove kolekcije kod mene dođu najkasnije, ali se ovdje ne razgrabi sve pa kad nema nigdje za kupiti ovakvih proizvoda, u mojim drogerijama ih bude tonu :D To je valjda prednost, ili mana manjih mjesta :D
    Rumenilo mi je divno, ali mene zanima koji je ono kistić na slici? *zaljubljenogleda*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :) Da, ti imaš prednost jer se kod nas nove kolekcije razgrabe u dan-dva :(
      Što se tiče kistića, stvarno ne znam, i njega sam dobila na poklon od Chloee, voljela bih da mogu biti više od pomoći :)

      Izbriši
  11. Ja sam takodje kao nagradu preko magazina dobila CELU ovu TE kolekciju. Highlighter je strava, kao i crveni sjaj, zlatni sjaj u stiku (karmin sutra malo!), i naravno OVO RUMENILO. Sjajno je, nemam reci, boja je toliko pigmentovana da je dovoljno samo tapnuti jednom preko rumenila cetkicom i dobija se bas svez, zdrav izgled. U potpunosti te razumem.

    OdgovoriIzbriši

Behind The Web

Moje ime je Sara i uskoro se bližim famoznoj 30.-oj :) Volim obilaziti dućane u potrazi za novim make-up proizvodima pa se u mojoj kozmetičkoj torbici mogu naći razni proizvodi - od onih najjeftinijih do skupljih jer ne biram proizvode prema cijeni ili brandu, već po onome što meni odgovara :)

Pretraži ovaj blog

Something

Ovdje ćete moći čitati i o mojim make-up haulima, wish listama i svemu ostalom :)
Nadam se da će vam recenzije & swatchevi biti od pomoći i uštedjeti vam novce bez da potrošite dobar dio plaće :)
Svi proizvodi koje ćete vidjeti na mom blogu kupljeni su mojim vlastitim novcem, a recenzije koje ćete vidjeti moja su osobna stajališta.

Hvala što ste svratili u moj mali make-up my day kutak :)