Content

13. 02. 2013.

L'Oreal le blush rumenilo u boji #115 true rose


Nedavno sam šetajući Mullerom ugledala ovo L'Orealovo rumenilo i odmah sam se sjetila Cydoniinog članka o njemu. Čitajući sve njene pohvale, morala sam ga isprobati i ovo rumenilo me oduševilo :) 
Zašto? 
Pročitajte :)






L'Oreal le blush rumenilo dolazi u okrugloj ambalaži od prozirne, čvrste plastike. Na njemu ne piše gramaža, ali surfajući netom nalazim podatak da teži 5g.
Na poklopcu je zaljepljena naljepnica s brojem rumenila, tako da nema brige da je netko prije vas otvarao rumenilo i stavljao svoje prste u njega.
L'Oreal le blush rumenila možete pronaći na policama dm trgovina, u Kozmu, Mulleru i drugim trgovinama i parfumerijama koje drže L'Orealove proizvode, po cijeni od 75 kn.


Ja sam uzela rumenilo u boji #115 – true rose.
Kada otvorite poklopac rumenila, ispod samog rumenila (koje je pokretno i koje se podiže), nalazi se mali (putni) kist za nanošenje rumenila te maleno ogledalce.


Rumenilo je nježne, ružičaste boje pa bih rekla da će bolje pristajati osobama svijetlije puti.
Glatke je i svilenkaste teksture, a u sebi sadrži sitne shimmere koji se na licu ne vide izražajno, nego se lijepo stapaju s bojom rumenila na obrazima i daju prirodni sjaj. Rumenilo se lijepo nanosi i daje laganu boju obrazima. Nije jako pigmentirano, što znači da nećete samo taknuti kistom i već biti zarumenjeni, ali boju možete nadograđivati – ja sam recimo stavila dva sloja i bilo je taman za moju svijetlu put.
Veoma je postojano – ja sam ga testirala oko 8 sati i preživio je čak i dodirivanje kosom i naslanjanje obraza na ruke (što inače radimo dok sjedimo, čitamo ili pričamo) :)


Što se tiče kista koji se dobije uz rumenilo, on nije toliko krute teksture kao i ostali L'Orealovi kistovi koje dolaze uz rumenila iz drugih kolekcija, ali mi se svejedno ne sviđa. Pokušala sam s njim nanjeti rumenilo i neću reći da ga kist nije pokupio, jest, ali je također napravio i poprilično nereda. Zbog toga na fotkama izgleda kao da se rumenilo trusi, što uopće nije istina. Istina je to da je kist prekrut za rumenilo ovakve svilenkaste teksture.


Kada sam rumenilo pokušala fino uzeti sa svojim Real Techniques kistom, ovaj mekani kist ga je fino pokupio površinski, uopće se nije trusio niti je napravio nered.
U svakom slučaju, ovo je jedno od najljepših rumenila koje imam u svojoj kolekciji :)

Na donjoj slici možete vidjeti swatch kako rumenilo izgleda na ruci. Nanjela sam ga Real Techniques kistom u dva sloja. Slikano je na danjem svijetlu, bez upotrebe blica.


Kako vam se sviđa?






15 komentari:

  1. Divan je, mene je bas cudilo sto nije ne pise o tom rumenilu. Kad sam ja bila u fazi trazenja rumenila za sebe niko nije pisao o Lorealovim rumenilima i ja uzmem ono Burjois. Moglo bi se i ovo nekad pogledati :) nijansa mi je odlicna. S obzirom da sam zimi duh-nijansa, ovo bi mi odgovaralo. Hvala na recenziji :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Noisette, mislim da bi ti ova nijansa odgovarala jer sam i ja zimi duh i treba mi malo boje na obrazima :)

      Izbriši
  2. Jelda da je divno <3 A kist je skoro pa niškoristi. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dunja, kist je niškoristi, bezveze mi troši proizvod i više volim mekane kistove koji mi ne grebu lice,a daju fino izblendati rumenilo :)

      Izbriši
    2. Jes jes :D I hvala što si me spomenila/linkala ;)

      Izbriši
  3. Divno je, tako nežno!
    Ja koristim Nude Brown iz te linije, super mi je!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam ga vidjela :( najgore mi je što Muller (u Splitu) nema testere za ovo rumenilo, a o tom nedostatku testera dalo bi se pisati :)

      Izbriši
  4. Kako loš kist, nevjerojatno. Sviđa mi se nijansa rumenila, baš je za ovo razdoblje :) Nisam kupovala njihova rumenila, ali ima vremena i za to :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mirna, i meni je ovo njihovo prvo rumenilo i oduševljena sam (što naravno ne znači da su ostala dobra ili loša, trebalo bi ih isprobati) :)

      Izbriši
  5. Stvarno je prekrasno rumenilo. I pakiranje je baš nekak fensi.

    OdgovoriIzbriši
  6. Divno rumenilo, bas deluje nezno i prirodno :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jolie, takvo i jest - tako divno izgleda na licu :)

      Izbriši

Behind The Web

Moje ime je Sara i uskoro se bližim famoznoj 30.-oj :) Volim obilaziti dućane u potrazi za novim make-up proizvodima pa se u mojoj kozmetičkoj torbici mogu naći razni proizvodi - od onih najjeftinijih do skupljih jer ne biram proizvode prema cijeni ili brandu, već po onome što meni odgovara :)

Pretraži ovaj blog

Something

Ovdje ćete moći čitati i o mojim make-up haulima, wish listama i svemu ostalom :)
Nadam se da će vam recenzije & swatchevi biti od pomoći i uštedjeti vam novce bez da potrošite dobar dio plaće :)
Svi proizvodi koje ćete vidjeti na mom blogu kupljeni su mojim vlastitim novcem, a recenzije koje ćete vidjeti moja su osobna stajališta.

Hvala što ste svratili u moj mali make-up my day kutak :)