Content

16. 02. 2013.

Maybelline The Rocket Volum' Express maskara (recenzija)


Nedavno je na tržište stigla nova maskara iz Maybelline kao dio kolekcije za proljeće 2013.
Maskara nosi naziv The Rocket Volum' Express, a za nju tvrde da čini trepavice 8 puta duljim (nego što zapravo jesu), da trepavicama daje volumen kakav do sada niste vidjeli, a sve to samo u jednom nanošenju i bez grudica.



Masakra dolazi u plastičnoj ambalaži od čvršće plastike (9,6 ml). Ambalaža je intezivne plavo-ružičaste boje i ne možete je ne primjetiti na policama drogerija. Ja sam svoju ulovila na dnevnoj akciji za 30 kn, a mislim da joj je regularna cijena oko 70 kn.


Formula maskare nije tekuća i ne razlijeva se, ona je gušća - što omogućuje podizanje trepavica. Ona je ujedno i jako lagana pa je s njom izuzetno lako raditi.
Ja sam uzela nijansu „Blackest black, ultra noir“, dakle, najcrniju crnu koja jest zaista intezivno crne, sjajne boje.
Prilikom izvlačenja aplikatora iz tube, na aplikatoru ne ostaje puno proizvoda pa ga nije potrebno brisati u strahu da ćete previše maskare nanjeti na trepavice. On izvuče taman onoliku količinu maskare koja vam je potrebna.
Za prirodan look dovoljno je nanjeti jedan sloj maskare, ali ga možete i nadograđivati ako želite look umjetnih trepavica.


Ova maskara čak i najtanje i najmanje trepavice podiže od korijena do vrhova, lijepo ih uvije i daje im volumen. Dobro, neće ih baš uviti kao da imate 8 puta veće trepavice, ali lijepo odradi svoj posao. Trepavice izgledaju lijepo razdvojene, a maskara se ne lijepi i ne sljepljuje trepavice jednu za drugu, ne gruda se i ne ostavlja grudice na trepavicama, te se ne trusi. Što je najvažnije, iako maskara nije vodootporna, ne razmazuje se i ne preslikava pa nema straha od tzv. „panda“ looka.
Izdrži na očima (bez preslikvanja i trusenja) i više od 8 sati. Trepavice su i nakon 8 sati navolumizirane. 
Maskara se lako skida ili odstranjivačem šminke pomoću blaznice ili umivalicama za odstranjivanje šminke (ja koristim ove druge).


Još nekoliko riječi o aplikatoru (za kojeg iz Maybellina tvrde da je inovativan) – on je plastični sa manjim silikonskim čekinjama koje se smanjuju prema rubu aplikatora, i upravo te čekinje fino  čine svoj posao izvlačenja, razdvajanja i podizanja trepavica jer omogućuju aplikatoru da dođe i do najsitnijih trepavica u kutu oka.

U konačnici, jako sam zadovoljna s ovom maskarom za svakodnevni look i smatram da je jedna od kvalitetnijih Maybellinovih maskara na tržištu. Za one koji vole Maybelline maskare, ova bi im se mogla svidjeti. 
Ja osobno nisam ljubitelj ovakvih aplikatora kod maskari, a daleko od toga da je i najbolja maskara za volumen i nosivost koju sam imala prilike probati.

Jeste li već isporbale ovu Maybelline maskaru?





47 komentari:

  1. volim ovakve cetkice i bas bih volela da je probam :) 30 kuna na akciji je dzabe za ovu maskaru, 70 mi je sa druge sttrane malo mnogo :D
    ja bih volela da je vidim na tvojim trepama :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Anibani, isplati se kupovati proizvode na akcijama, a taj dan su je upravo bili dobili i bila je promocija :) 70 kn s druge strane je previše za maskaru koja se nekima neće svidjeti. Meni je na dnevnoj bazi dobra maskara, ali osobno nisam ljubitelj ovakvih aplikatora.

      Izbriši
  2. Ja ne volim njihove maskare. Imam jednu koja se toliko trusi da ju mogu bez problema proglasiti najgorom ikada :S vidjela sam i ovu u dm-u, koštala je 50 kn, ali zbog lošeg iskustva s njihovom maskarom, nisam htjela riskirati. I vidim da ju ti hvališ, stoga su se možda opametili i napravili nešto bolje :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mirna, ovo mi je najbolja njihova maskara do sada. Učini svoje kako treba (iako ne onako kako oni to reklamiraju), ali daleko od toga da je najbolja maskara koju sam probala i za volumen i za podizanje trepavica. Za one koji vole Maybelline maskare, mislim da bi im se mogla svidjeti za dnevni look. Ja sam ipak više tip za drugačije aplikatore i vodootporne maskare.
      Ako nisi ljubitelj Maybelline maskara, onda ti ne bih ni ovu preporučila :)

      Izbriši
  3. Koliko su puta probali da mi uvale ovu maskaru u drogerijama kao ''novu i inovativnu''... -,- Generalno ne volim maskare sa plastičnim tj. silikonskim četkicama, tako da ću ovu zaobići. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. LeClaire, ni ja nisam ljubitelj silikonskim aplikatora...

      Izbriši
  4. Moje trepavice ne vole maskare sa silikonskim četkicama. :(
    Koliko god ja to isprobavala, nikad ne mogu postići isti efekt kao s najobičnijom maskarom. Vjerojatno zato jer imam guste trepuše pa ih silikonske ne mogu toliko lijepo i precizno razdvojiti kao klasične četkice jer ipak imaju više vlakana.
    Moram priznati da mi se oblik četkice jako sviđa - čim veće, to bolje. Provjereno. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Chloee, znam, same here :)
      Drago mi je pročitati sva vaša mišljenja jer i meni to pomaže. Kod maskara nemaš testera u drogerijama/parfumerijama pa uvijek uzimaš "na slijepo". Volim čuti vaša mišljenja o aplikatorima, a i o samim maskarama. I ja sam više za klasične aplikatore - čim veće (za mene osobno i zaobljenije), tim bolje! Ali, volim isprobati nove stvari :)

      Izbriši
  5. Super si iskoristila popust! :)
    Ja sam je kupila prosle nedelje i odlicna je, u potpunosti se slazem sa tobom vezano za kvalitet, meni se jedino malo teze skida, probala sam i tuferima sa Vichy micelarnim, i maramicama za skidanje sminke, i mlekom ali uvek mi malo ostane. Tako da bas dosta truda moram da ulozim u njeno odstranjivanje. Cime je ti skidas?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jolie, ja koristim umivalicu za skidanje šminke od bareMinerals (Purifying facial cleanser) - ta skida sve od šminke, a jako je lagana i jedna mi je od boljih koje sam koristila :) Imam je već 2 mjeseca i nisam je potrošila skoro ništa, jedna pumpica je dovoljna za umivanje cijelog lica. Oduševljena sam jer mi ujutro lice izgleda baš svježe :)

      Link na nju: http://www.feelunique.com/p/Bare-Escentuals-bareMinerals-Purifying-Facial-Cleanser-177ml

      Izbriši
  6. Anonimno16/2/13

    Bas sam pre neki dan videla da je stigla, inace, meni su ok Maybelline maskare, ali uglavnom posle nekoliko koriscenja. Ovakav aplikator jos nisam probala, bas bih volela ...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako je probaš, javi svoje dojmove :) Ja nsiam ljubitelj ovakvih aplikatora. Ne znam zašto, ali klasični aplikatori mi daju gušći izgled trepavicama koji ja volim :)

      Izbriši
  7. svida mi se cetkica ali trenutno imam previse otvorenih maskara tako da nista ne kupujem dok se ovih ne rijesim :D (niki)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. U pravu si, itekako. Mislim da su maskare najnezahvalnije što se toga tiče, rijetko koja mi je nakon otvaranja trajala više od 6 mjeseci tako da uvijek imam dvije-tri otvorene.

      Izbriši
  8. Maybelline maskare su povoljne a dobre, svi ih vale a meni ne odgovaraju :( imam iritaciju od njih.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mrzim kada se to dogodi, pogotovo ako je proizvod ok, a povoljan, a ti imaš iritaciju pa si moraš kuptii neki skuplji po svoj budžet.

      Izbriši
  9. Ja najvise volim njihovu zutu maskaru, jel si je probala, jel ti bolja od nje?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Izgleda da je Maybelline žuta maskara ikonski proizvod i da je jedina ja još nisam probala, tako da ti zbilja ne mogu reći.

      Izbriši
  10. Do sada sam probala jedino Chanelovu sa tom silikonskom četkicom. I odlična je. Ostale maskare su mi grozne. Ne znam zašto. Probat ću nekoga užicati da isprobam prije nego se odlučim na kupovinu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha, baš si me nasmijala :) Meni su najbolje L'Orealove i Diorove od svih koje sam probala ili koje trenutno koristim :) Ne znam zašto, ali jednostavno podignu look na veću razinu :)

      Izbriši
  11. meni su Maybelline maskare najbolje. Meni izdrže gotovo godinu dana. Ne znam dal cu probat ovu zbog četkice, jer najbolje su mi one klasične četkice, lijepo mi izduže trepavice gotovo do obrva i nisu sljepljene. Probala sam i skuplje maskare ali ne valjaju mi, jednostavno nisu kao Maybelline :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tawny, možda te apliaktor neće privući kod ove maskare, ali njena tekstura sigurno hoće. Osobno, i ja više volim klasične aplikatore jer mi bolje navolumiziraju trepavice i daju veću gustoću, a to je ono što ja volim :)
      Kada čitam vaše osobne dojmove shvatim koliko smo svi različiti i da jednostavno ne možeš znati kakav je neki proizvod dok ga osobno ne probaš jer svima nam odgovaraju drugačije stvari. A ja baš volim različitost kod ljudi :)

      Izbriši
  12. Tako zelim da kupim ovu makaru, ali trenutno ih imam previse a nikako da ih istrosim... Nesto se u poslednje vreme bas retko sminkam :)
    Ja obozavam ovakve cetkice, jednostavno mi trepavice budu savrsene, nema onog slepljivanja...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ena, :) Znam kako je to kada je više maskara otvoreno. Najbolje je potrošiti otvorene pa se baciti u kupnju novih :)

      Izbriši
  13. Meni njihove maskare najvise odgovaraju, odlicne su mi tako da jedva cekam i ovu da probam! :)

    OdgovoriIzbriši
  14. ni meni se ne svidaju ovakvi aplikatori pa cu kad kupim Rocket staviti cetkicu od
    Colossalke jer su sve Maybellinove maskare u istom pakiranju :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eto, riješen problem s aplikatorom :)

      Izbriši
  15. Hi Onto my Wardrobe, thanks for your comment. I really like that :)

    OdgovoriIzbriši
  16. Joj da si barem pokazala trepke prije i poslije. To mi je najbitnije kad čitam recenziju maskare. Ali vjerujem ti i na riječ :)

    OdgovoriIzbriši
  17. Anonimno17/2/13

    Beautiful. I'm very curious about it.

    xx

    WWW.STYLEOFPURITY.COM

    OdgovoriIzbriši
  18. Izgleda super :) Odlične slike :D

    OdgovoriIzbriši
  19. Ja bas trazim neku sa gumenom cetkicom jer mi samo te odgovaraju, posebno kad se malo istrose :) mislim da sam jedina koja voli maskaru tek onda kad se istrosi :D Dvoumim se izmedju ove i jedne rimmel sa gumenom, isto nova, zaboravila sam kako se zove.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja baš ne volim te gumene aplikatore :( Osim toga, maskara je stvarno super! A ako voliš ovakve aplikatore, ovaj baš podigne i razdvoji trepavice - svaku dlačicu posebno pa izgledaju kao paukove nožice - baš onako kao umjetne :)
      Nisam probala tu novu maskaru od Rimmela.

      Izbriši
  20. Vidim mnogi ne vole te gumene ali meni su dosad sve maskare koje su bile s gumenom četkicom savršeno odogovara tako da me raduje i ova i s maybellinovim sam općenito zadovoljna,no nedavno kupi žutu collosal pa će ova morati čekati :) ali radujem se probati :) btw vjerojatno da sam ju vidjela i ja negdje za 30kn ne bi odoljela :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kristina, to ti je sve pitanje osobnog ukusa i navike :) Maskare su jako nezahvalan proizvod jer od otvaranja ne traju dugo pa nikada (osobno) nemam više od dvije otvorene :)

      Izbriši
  21. Imam primjerak ove maskare ali još je neotvoren no vidjevši fotku četkice jedva čekam da dođe na red :D.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Izuzev četkice (jer nisam fan gumenih četkica već onih klasičnih), maskara je meni osobno najbolja od svih njihovih dosadašnjih koje sam imala prilike probati :)

      Izbriši
    2. I ja je imam na zalihi :)...Meni se četkica dopada, ali budemo vidjelo konačne dojmove kada je isprobam.

      Pozdrav!

      Izbriši
  22. nisam nikad koristila nijednu njihovu maskaru ali ovu bi mogla probati

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vidjela sam jučer da ih još imaju za 30 kn :)

      Izbriši
  23. Kupila sam nedavno tu maskaru i dobra je,daje lijep volumen iako mi ne odvaja baš jako trepavice. inače imam jako guste i duge trepavice po prirodi. htjela bih ih odvojiti prije nego što počnem nanositi maskaru, da li se to ikako može? jer su meni i prije nanošenja maskare nekako 'skupljene'. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Renee, možda da probate s maskarama koje imaju drugačije četkice? Ovo je moja prva maskara s gumenom četkicom, inače više volim one klasične četkice jer mi puno bolje podignu trepavice.

      Izbriši
  24. Maskara je super, probala od sestre. Ali ja sam sebi savrsenu pronasla. Link za moju recenziju ----> http://makeupalleys.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši

Behind The Web

Moje ime je Sara i uskoro se bližim famoznoj 30.-oj :) Volim obilaziti dućane u potrazi za novim make-up proizvodima pa se u mojoj kozmetičkoj torbici mogu naći razni proizvodi - od onih najjeftinijih do skupljih jer ne biram proizvode prema cijeni ili brandu, već po onome što meni odgovara :)

Pretraži ovaj blog

Something

Ovdje ćete moći čitati i o mojim make-up haulima, wish listama i svemu ostalom :)
Nadam se da će vam recenzije & swatchevi biti od pomoći i uštedjeti vam novce bez da potrošite dobar dio plaće :)
Svi proizvodi koje ćete vidjeti na mom blogu kupljeni su mojim vlastitim novcem, a recenzije koje ćete vidjeti moja su osobna stajališta.

Hvala što ste svratili u moj mali make-up my day kutak :)