Content

20. 02. 2013.

MUA Undress me too paleta sjenila (recenzija & swatchevi)


Ako pratite MUA (Makeup Academy) službene stranice, onda ste sigurno vidjeli da su osmislili novu paletu sjenila Undress me too koja predstavlja nastavak prve palete Undressed koju sam recenzirala ovdje.
Kao što je prva paleta sjenila Undressed bila duplikat popularne Urban Decay Naked palete, tako i za Undress me too paletu sjenila kažu da je duplikat Urban Decay Naked 2 palete. Trebali smo to predvidjeti, a opet su nas ugodno iznenadili J
Undress me too paletu sjenila možete kupiti na MUA službenoj stranici, a ista košta kao i sve njihove palete – £4 (oko 36 kn).
Ja sam svoju naručila prije dva tjedna i baš me ugodno iznenadilo kada mi je prije dva dana stigao paketić, pogotovo jer je zadnji putovao punih 47 dana (doduše, bili su blagdani) :) 



Za razliku od njenog prethodnika, Undress me too paleta sjenila dolazi u bijeloj plastičnoj kutijici s prozirnim poklopcem. Upravo zbog toga je praktična za nošenje u kozmetičkoj torbici, ali nije neke pretjerane kvalitete. Riječ je o običnoj plastičnoj ambalaži s kojom morate biti pažljivi da vam ne ispadne s neke veće visine jer nisam sigurna da bi preživjela pad, kao, uostalom, i sve njihove palete sjenila jer se radi o ambalažama napravljenim od iste polukvalitetne plastike. No nama je najbitinije ono što je unutar ambalaže, zar ne? :)
Unutar palete nalazi se i dvostrani spužvasti aplikator koji i nije toliko loš za nanošenje sjenila, ali ipak su mi draži kistovi za sjenilo koje koristim.


Paleta sadrži 9.6 g proizvoda i sastoji se od 12 sjenila (otprilike veličine kovanice od 50 lipa) predivnih zlatnih i smeđih tonova, uključujući i nude nijanse.
Nijanse sjenila ovog puta su dobile i nazive pa se tako gornji red sjenila naziva redom: Naked, Devotion, Shy, Fiery, Lavish i Dreamy; a donji red sjenila redom: Tranquil, Exposed, Reveal, Wink, Obsessed i Corrupt.


Većina sjenila u sebi sadrži sitne shimmere, osim tri nijanse koje su matirane i manje pigmentirane od ostalih: riječ je o nijansi Naked (prva po redu) i Lavish (peta po redu) u gornjem redu palete; te nijansi Corrupt (zadnjoj nijansi u donjem redu). Budući su manje pigmentirane, morala sam ih nanositi u par poteza kistom da se uopće primjete na kapcima, osim nijanse Corrupt koja je sama po sebi crna pa se bolje i ističe od prethodne dvije, ali na mojim kapcima uopće ne ostaje kao crna već kao tamno smeđa.
Ostala sjenila su odlično pigmentirana, svilankaste teksture, divno se nanose i blendaju.
Ono što sam zapravo i očekivala (jer su im sve palete do sada bile takve) jest to da se sjenila tako malo truse (samo prilikom nanošenja!) za razliku od skupljih proizvoda koje sam imala priliku isprobati ili sam koristila, što je za mene bio dodatni plus!
Dok uzimate sjenila kistom, slobodno višak lagano otresite prije nego kist sa sjenilom prinesete kapku i riješili ste problem ;)

Trajnost: testirala sam ovaj proizvod bez baze za sjenilo, kao i s bazom za sjenilo te sam primjetila da se sjenila bez baze pristojno zadrže +8 sati na kapcima, dok se sjenila s bazom zadrže oko 12 sati. Moram napomenuti da imam dehidriranu kožu lica pa mislim da bi cure s masnijom kožom trebale upotrijebiti nekakvu bazu.
Za vrijeme testiranja sjenila i s bazom i bez baze za sjenilo, sjenila se nisu maknula s kapaka, izblijedljela, trusila se ili se uvukla u borice i očne pregibe. Naravno, nemojte trljati kapke prstima :) 
Sjenila se lako skidaju s bilo kojim mlijekom za skidanje šminke, a prilikom skidanja se ne razmazuju.
Stvarno sam oduševljena i prvom i drugom paletom i kada bih morala birati, obje su mi palete must have za svakodnevni look. Možda mi je ipak malo draža ova :)


Na sljedećim fotkama možete vidjeti swatcheve kako sjenila izgledaju.
Svi swatchevi slikani su na danjem svjetlu, bez upotrebe blica. Nanjela sam ih spužvastim aplikatorom koji je došao uz paletu i nisam koristila bazu za sjenilo.

Ovako izgleda gornji red sjenila redom: 



A ovako izgleda donji red sjenila redom:



Kako vam se dopada paleta?

Ako biste ju voljeli imati u svojoj kolekciji, prilikom naručivanja sam mislila i na vas pa jednome od vas poklanjam novu MUA paletu sjenila Undress me too.
Sve što morate napraviti jest slijediti upute na Make up my day Facebook stranici jer je darivanje otvoreno samo za FB fanove stranice kao mali znak zahvalnosti što me i tamo pratite i komentirate :)
Naravno, biti će još ovakvih darovanja koji će biti otvoreni za sve fanove (i na FB i na blogu), ali i samo za one koji komentiraju i postove na blogu – za vas pripremam jedno malo veće iznenađenje, ali o tome kada dođe vrijeme za to :)






44 komentari:

  1. Ja obožavam ove neutralne boje sjenila i ova paleta mi izgleda odlično. Za sada imam samo jednu MUA paletu - Heaven and Earth i odlična mi je. Hvala ti za darivanje na Facebooku i baš bi bilo dobro osvojiti ju a ako ne onda ću morati naručiti jer svakako bih ju voljela imati :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Majo, MUA ima predivne nijanse sjenila i jako sam zadovoljna s njima :) Drago mi je da sudjeluješ u darivanju :) U svakom slučaju do ljeta (a i ljeti) pripremam još većih darivanja - pa ti se možda posreći :)

      Izbriši
  2. Super je ova paletica. Baš mi se sviđaju boje. Ja imam Immaculate i Undressed. Obe su super.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Majo, hvala ti :) Ja zasada imam Undressed, Undress me too, Dusk til dawn i kupila sam si Glamour days :) Sve su mi odlične :)

      Izbriši
  3. Ova nova ambalaža mi je nekako ljepša a u kvalitetu sjenila ne sumnjam jer su mi sve njihove palete zbilja super! Jedva čekam kad ću i ovu naručiti ;))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Također su mi sva njihova sjenila super :)

      Izbriši
  4. Nemam nijednu njihovu paletu ali po recenzijama ovo mi djeluje ljepse :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni su njihove palete odlične i ako ikada budeš u prilici i mogućnosti, naruči si :)

      Izbriši
  5. super izgleda i bas bih volela da je imam pa cu da se prijavim na giveaway a ako ne budem imala srece - bice narucena :D

    mene tri paletice njihovih senki cekaju da ih pokupim u hrvatskoj za nekoliko nedelja i jedva cekam susret sa njima da mogu da podelim utiske i ja :))))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Anibani, drago mi je što ćeš sudjelovati u darivanju :)
      Sigurna sam da ćeš se oduševiti paleticama kada ih napokon primiš u ruke. Čekam tvoje dojmove :)

      Izbriši
  6. Jako mi se, jako sviđa. Sve, od sjenila do ambalaže. Ali imam Naked2 paletu i mislim da bi ovo bilo nagomilavanje istoga pa moram odustati.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mirna, ti si sretnica :) Ako imaš UD ne treba ti njegova kopija :)

      Izbriši
  7. Očekivano predivna kao sve ostale njihove palete :) i super mi je što je ova za promjenu bijela.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mirna, i meni isto :) Ne znam, već sam naviknula da su im sve palete crne pa su me s ovom baš ugodno iznenadili :)

      Izbriši
  8. Prvo moram reći da su ti fotografije odlične.... a drugo i paleta mi je krasna.... ali kako imam naked palete mislim da nema potrebe da imam i ovu..... ;-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jasmina, hvala ti :) Što se tiče UD, te paletice bi stvarno jednog dana htjela probati, ali kao što meni nema smisla to kupovati dok mi traju MUA paletice, tako nema smisla da sebi gomilaš duplikate kad već imaš originale ;)

      Izbriši
  9. Krasna mi izgleda,ja imam undressed također i prezadovoljna sam :) ali sada ipak pikiram na starry night (mislim da nisam fulala ime :D)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kristina, nisi fulala, i ja sam ju zapikirala :)

      Izbriši
  10. Super izgleda i senke mi se čine sasvim ok! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Le Claire, hvala. Meni su odlična :)

      Izbriši
  11. imam undressed i narucit cu i ovu :D (niki)

    OdgovoriIzbriši
  12. predivne su nijanse, baš bi mi trebala jedna takva paletica. =)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vedrana, hvala ti :) Na FB je darivanje pa ako već nisi, možeš tamo ostaviti komentar :)

      Izbriši
  13. Paleta krasno izgleda. Boje su baš po mom ukusu. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I po mom :) Odgovaraju mi ove nježne svakodnevne nijanse :)

      Izbriši
  14. Bas lepa paleta. Moracu da je ubacim u korpu kad budem sledeci put naručivala :)

    OdgovoriIzbriši
  15. paleta je krasna. obozavam ove boje ... za svakodnevnu upotrebu a sigurno i za smooky look-ove korisna

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. D D, može jedno i drugo, isto kao i kod Undressed palete :)

      Izbriši
  16. jako lijepo, no trebalo bi više mat.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, netko više voli mat sjenila, a meni su osobno shimmeraste draže :)

      Izbriši
  17. obožavam neutralna sjenila! za sad imam samo undressed paletu i koristim ju svakodnevno, odlična je :) i ova paleta mi se mnogo sviđa. mogla bi neki look napravit s njom :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. WildChild, hvala ti :) Također imam Undressed :)

      Izbriši
  18. paleta je predivna, kao i slike. koji fotić koristiš? :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Petra, hvala ti :)
      Koristim Nikon d5100 (običan objektiv koji je došao u kitu) i dnevno svjetlo ;)

      Izbriši
  19. paleta je prekrasna,bas po mom guštu

    OdgovoriIzbriši
  20. definitivno moram nabavit ovu paletu, super su ti slike ;)

    OdgovoriIzbriši
  21. divne su ti fotke :)

    ja ju isprobavam već par dana i zaljubljena sam ♥

    OdgovoriIzbriši
  22. Dvoumila sam se između ove, Undressed i H&E, ali eto, pala odluka na ovu. Prekrasne boje i drago mi je zbog ove tamne crne.

    OdgovoriIzbriši
  23. Ja naručila Undressed i Dusk til Dawn baš neki dan, uz sto drugih proizvoda. Sad jedva čekam poštara da dođe :D I nadam se da me neće carinici baš na zub uzeti. Prekoračila sam onu normu, uzelo me to šopingiranje, nisam mogla stati. Imali su sad popuste za rođendan svoj pa sam pobrala svega što mi i treba i ne treba. :D
    Iduća narudžba mi je sigurno ova tu paletica :)

    OdgovoriIzbriši

Behind The Web

Moje ime je Sara i uskoro se bližim famoznoj 30.-oj :) Volim obilaziti dućane u potrazi za novim make-up proizvodima pa se u mojoj kozmetičkoj torbici mogu naći razni proizvodi - od onih najjeftinijih do skupljih jer ne biram proizvode prema cijeni ili brandu, već po onome što meni odgovara :)

Pretraži ovaj blog

Something

Ovdje ćete moći čitati i o mojim make-up haulima, wish listama i svemu ostalom :)
Nadam se da će vam recenzije & swatchevi biti od pomoći i uštedjeti vam novce bez da potrošite dobar dio plaće :)
Svi proizvodi koje ćete vidjeti na mom blogu kupljeni su mojim vlastitim novcem, a recenzije koje ćete vidjeti moja su osobna stajališta.

Hvala što ste svratili u moj mali make-up my day kutak :)