Content

01. 02. 2013.

Ove sezone nosi se „kavijar“ manikura



Ovogodišnji hit među ljubiteljicama laka za nokte svakako je tzv. kavijar manikura.
Zvuči super, zar ne?

Britanski kozmetički brand Ciaté lansirao je na tržište ovaj trend i izbacio set za kavijar manikuru koja je oduševila cure diljem svijeta. Avangardni lak za nokte, nadopunjen sitnim zrncima pruža noktima 3D efekt, a ovaj sofisticiran stajling idealan je za hrabre cure koje manikurom žele izraziti svoju osobnost.


Izvor slike: Ciaté službena stranica
Ljubitelji kavijar manikure kažu kako je ona ženstvena i profinjena i ja vam moram priznati da se meni osobno jako dopada.
Riječ je o sitnim perlicama veličine šećernih kuglica/perlica za kolače, jako čvrste strukture i raznih boja.
Kod nas u Hrvatskoj kavijar manikura u prodaji nije dostupna, ali zato postoje brojne online stranice s kojih ju možete naručiti. Međutim, budući da je Ciaté inicijator ove ideje, pripremite se da izdvojite popriličan iznos novaca (oko 170 kn po bočici) jer su im sve nijanse savršene :)


Umjesto laka za nokte nadopunjenog kavijar manikurom, možete koristiti vaš najdraži lak za nokte + kavijar perlice za manikuru koji set za 30ak kuna možete nabaviti na ebayu.
Meni su osobni hit crne kavijar perle – ali od raznih boja si možete složiti i svoju kombinaciju: ja sam pomiješala dio svake boje koju sam imala i dobila šarene kavijar perle koje možete vidjeti na gornjoj slici :)


Postupak nanošenja:
Dakle, postupak nanošenja kavijar manikure je slijedećI: prvo si nalakirate nokte lakom po vašem izboru, u dva sloja. Ako ćete kavijar manikuru stavljati na samo jedan nokat, neka vam drugi sloj laka bude još mokar kako bi se perlice uhvatile za njega. Dakle: nalakirajte jedan sloj laka, potpuno osušite pa nalakirajte drugi sloj laka i odmah prislonite prst preko neke plastične posudice i lagano tapkajte kavijar perlice iz posudice po noktu. Posuda služi kako vam se perlice ne bi rasipale jer ćete ih poslije pokupiti i vratiti natrag u bočicu. Kada su se perlice zalijepile ne nokat, lagano ih prstom pritisnite, nemojte gurati perlice kako ne biste oštetili lak. Ostavite da se 20 minuta suše.
Preko perlica lagano natapkajte prozirni lak kako bi se perlice što duže održale. Ponovite postupak s ostalim noktima ukoliko želite kavijar manikuru na svim noktima (preporučujem stavljanje laka i perlica nokat po nokat, a potom sušenje i stavljanje prozirnog laka za nokte).
Kavijar perlice se lako skidaju, kao i svaki lak za nokte, dakle, nema straha da će vam se sve polijepiti za nokte :)

Ispričavam se što u ovom postu nećete vidjeti swatcheve kako to izgleda na noktima, moji nokti su u fazi obnavljanja i rasta jer sam ih morala skroz skratiti zbog pucanja. Zato sam pribavila sliku s interneta na kojoj možete vidjeti postupak rada i kako sve to izgleda.
Prekrasno je, zar ne?

Evo slikice preuzete s interneta:


Ovisno koje kavijar perlice za manikuru naručite, one mogu biti lošije i bolje kvalitete, no to ćete moći saznati tek kada ih isprobate. Moje, koje su došle u setu, odlične su kvalitete za cijenu koju sam ih platila, ne blijede, ali morate pripaziti da ne natrackate previše prozirnog laka preko njih jer su obojane pa puštaju boju.
Uglavnom, perlice ostaju čvrsto na noktima ako s njima ne radite ništa. Dakle, ako perete kosu, tanjure i sl. poslove, zaboravite na njih. Osobno su mi jako lijepe, ali samo za neke specijalne prigode – recimo izlazak vani ili večernje ljetne šetnje :)


Osim kavijar perlica u setu sam dobila i razne pigmente, konfete i škljokice za nokte.
Šljokice na noktima? Uvijek sam za!! Opet isti postupak: nalakirati nokte i posuti šljokicama J Ili jednostavno možete u svoj omiljeni lak za nokte ubaciti šljokice i lakirati dok ne potrošite. Preporučujem prozirni lak za nokte i kombinaciju više boja šljokica ;)

Što vi kažete? Jeste li za kavijar manikuru i šljokice na noktima?


***DARIVANJE JE ZAVRŠENO***
Rezultati darivanja objavljeni su na FB stranici bloga, a pobjednica je Vlatka Toljan iz Zagreba.

Ako ste za, imam jedno maleno darivanje za vas!
Radi se o setu manikure za nokte koji se sastoji od 12 malenih posudica sa kavijar perlicama, šljokicama, konfetima i pigmentima. Svi su došli u setu i naručeni su s ebaya, a ja darujem jednu/jednog od vas ;)
Dajte mašti na volju i isprobajte ih sve ove sezone. Ili ovo ljeto, izbor je vaš :)
Evo kako izgleda set i posudice u setu:



Pravila nagradne igre:
Budući sam još nova u ovim stvarima (a mojoj rodici je trebalo poprilično dugo vremena da me nagovori na otvaranje bloga i općenito FB profila), neću vas tražiti da lajkate stranicu bloga na FB. Ukoliko želite, to možete napraviti :)

Uvjeti:
Na FB stranici bloga nakon objavljenog (ovog) posta biti će postavljena slika seta za manikuru koji ću darovati. Vi trebate:
- sherati/podijeliti sliku seta za manikuru
- ostaviti komentar na FB stranici bloga ispod te slike koju ću postaviti (i samo pod tom slikom!!) – po tim komentarima ću vas pratiti i izvući dobitnika pomoću aplikacije random.org
Komentar može biti običan ili s vašim imenom, nije važno :)

Ostala pravila:
Dopušten je samo jedan komentar po osobi, dakle: 1 profil = 1 komentar. 
Nemojte varati jer ćete biti diskvalificirani.
Nagradna igra traje DO 14.02. u 00:00h.  Nakon toga igra je završena i unosi više nisu mogući, a pobjednika ću proglasiti sutradan. Dakle, 14.02. pratite objave na blogu jer baš vi možete biti dobitnik :) 
Neka to bude poklon za Valentinovo od mene :)

Tko može sudjelovati?
Mogu sudjelovati svi s područja Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije.

Sretno svima ;)






12 komentari:

  1. rodica te usmjerila pravilno :) tako da svakako što nas je više, nova su prijateljstva otkrivena, a recenzije svakako pomažu curama prilikom odabira bilo odjeće, obuće ili svakako kakvog proizvoda :)
    Nekako ta kavijar manikura me odbija...bojim se da bi mi sve šljokice popadale sa noktića :P ali giveaway je baš sladak, primamljuje me :) tko zna možda i zavolim ove novitete na noktićima :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Marisha, hvala ti od srca :)
      Kavijar manikura je i za mene nova i moram iskreno priznati da me se jako dojmila - noktići izgledaju super :) Dakako, kao što sam napisala, samo za neku prigodu jer ne ostaju baš dugo na noktima.

      Izbriši
  2. Imam MUA kavijar kuglice, ali nisam pretjerano oduševljena, a opet Ciate je prilično skup za nešto takvo :/ I drago mi je da sam ti napokon uspjela ući u blog :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mirna, nisam probala MUA kavijar kuglice, nekako mi se nisu našle pri ruci dok sam ja obavljala svoju narudžbu.
      Ciate kavijar je preskup,tu si u pravu, pogotovo kad ti zaračunaju poštarinu za RH - baš sam nedavno gledala na Amazonu - oko 350 kn s poštarinom, što je suludo.
      Za te novce mogu imati 2 Chanel laka za nokte ili 10ak Catrice lakova :) Uostalom, tko voli, kavijar kuglice se jako jeftino mogu pronaći na ebayu.

      Izbriši
  3. I meni se to sviđa u teoriji, ali praksa mi je nažalost sasvim drugačija. Mene izludi kada mi se i najmanje otkrhne lak za nokte tako da bi me manjak i najmanje perlice potpuno.....ugh... I sad se naživciram kad se sjetim. Ja radije nemam niš' na noktima nego ostatke nečega što je jednom izgledalo lijepo. Nemoj me krivo shvatiti, ovo mi se sviđa, osobito na Ciate oglasima, ali previše koristim ručice da bi bilo nešto za mene. U svakom slučaju, sviđa mi se post. Drago mi je da te roda naovorila i potpuno te razumijem jer ni sama nemam FB (ni privatno ni za blog) pa sam i ja još u fazi privikavanja.

    Čitam te i dalje...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, FB i otvaranje bloga, vječne teme rasprave. Ja sam zapravo na nagovor rodice otvorila blog jer mi je dosadilo više frendicama objašnjavati zašto imam toliko kozmetike - meni jednostavno jedan ruž i dva sjajila nisu dovoljni. Volim mjenjati odjevne kombinacije i prilagođavati se u šminkanju :)
      Sve što imam koristim i nikada ništa ne bacim i mislim da imam skromnu kolekciju :)
      Što se tiče kavijar kuglica - mene su oduševile odmah i manikura izgleda odlično s njima. Ali, kao što si napisala (i kao što sam već rekla), samo za neku prigodu - recimo za ljeto, neki izlazak vani... Jako se brzo skidaju s noktiju i užasno me živcira kad mi fali koja u nizu :) Ali za neki večernji izlazak fino se drže, a i efektno izgledaju :)

      Izbriši
  4. dosad nisam imala priliku isprobati kuglice,nadam se da cu uskoro,predobro izgledaju

    OdgovoriIzbriši
  5. svakako ću probati. super je sto imas toliko prirodnog svjetla u stanu za razliku od mene i fotke su ti odlične

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tina, hvala ti :) Ma da, volim kada je vani sunčano jer onda i fotografije imaju više svjetla. Kada nemam dovoljno svjetla u stanu, premjestim se na balkon pa fotkam :)
      Kavijar manikura mi je divna za nekakav izlazak vani, ali nije za svaki dan. Budući su prelice 3d ne mogu dugo ostati na naktima ako radiš s rukama, a ja nsiam naučila (niti to mogu radi posla) stajati kao drvena pa se dogodi da do kraja dana perlica više nema na noktima :(

      Izbriši
    2. a meni su balkonska varat skroz otišla pa nemogu više van,al fala bogu bar prirodnom svjetlu na stubištu kojeg bude do 4 sata

      Izbriši
    3. Ja izađem na balkon, sva sreća da me susjedi ne vide jer bi mislili da sam poludila :)

      Izbriši

Behind The Web

Moje ime je Sara i uskoro se bližim famoznoj 30.-oj :) Volim obilaziti dućane u potrazi za novim make-up proizvodima pa se u mojoj kozmetičkoj torbici mogu naći razni proizvodi - od onih najjeftinijih do skupljih jer ne biram proizvode prema cijeni ili brandu, već po onome što meni odgovara :)

Pretraži ovaj blog

Something

Ovdje ćete moći čitati i o mojim make-up haulima, wish listama i svemu ostalom :)
Nadam se da će vam recenzije & swatchevi biti od pomoći i uštedjeti vam novce bez da potrošite dobar dio plaće :)
Svi proizvodi koje ćete vidjeti na mom blogu kupljeni su mojim vlastitim novcem, a recenzije koje ćete vidjeti moja su osobna stajališta.

Hvala što ste svratili u moj mali make-up my day kutak :)