Content

23. 02. 2013.

Pink overdose


Danas sam htjela napraviti New in #1 post, ali kada sam sve novitete koje sam kupila u posljednjih mjesec dana složila na jednu hrpicu za fotkanje, shvatila sam koliko proizvoda imam u ružićastoj boji - totalno predoziranje s ružićastom :) 
Stoga sam odlučila pofotkati samo novitete u ružićastoj boji, a ovako na jednoj hrpici baš mi izgledaju preslatko :) 


Tu je novi L'Orealov Elseve nutri gloss crystal šampon - druga bočica koju sam kupila u zadnje vrijeme na nagovor bratove cure i uskoro slijedi recenzija. 
Ne znam kako je kod vas, ali kod nas je već dva dana potpuno sunčano i toplo, jučer sam čak vidjela neke u kratkim rukavima. Kako se bliže sunčani dani koji nam dolaze, mene uobičajeno hvata proljetni osjećaj i ljubav prema glitterima i shimmerima :) U skladu s nježnim proljetnim notama, potpuno sam očarana  ružićastim, proljetnim bojama sjajila, lakova za nokte, ruževa, šljokica, pa očito šampona i kupki, što sam shvatila tek kada sam sve lijepo posložila na jednu hrpicu, lol :) 



Prije dva dana stigao mi je paketić iz Avona, a u njemu nova Senses kupka koja opravdano nosi naziv Seventh Heaven. Upravo je testiram i ovih dana biti će i njena recenzija, za sada mogu samo reći da sam oduševljena ovim sanjarskim mirisom malog komadića sedmog neba - i da mi je to najljepša Avonova kupka do sada :) Ne znam zašto, možda zbog spoja cvijeća i mošusa ili zato što sadrži meni omiljene ruže :)



O kavijar perlicama za manikuru pisala sam ovdje, a o novom L'Orealovom le blush rumenilu u boji #115 true rose ovdje.
Osim toga, kupila sam Essence xxxl sjajilo za usne u boji #022 Nude kiss i Avonovo Colortrend sjajilo za usne u boji #Watermelon ice
Nedavno mi je s ebaya stigao paketić i s Jessica Nails lakom za nokte u boji #725 Flirtation, a za kojeg kažu da je duplikat Chanolovog May laka za nokte. 
Osim toga, jučer sam u Mullera uspjela uhvatiti lakove za nokte Essence Twins reloaded u boji #03 Carrie.
Avonov ruž za usne Perfect kiss u boji #Kiss me pink ste vidjeli ovdje, a upravo već par dana testiram Nyx round lipstick, ruž za usne u boji #Louisiana, pa će uskoro i njegova recenzija i swatchevi.

Osobno volim čitati ovakve (nazovimo ih) new in postove jer me zanima što ste novog kupile i što se novog može pronaći na policama trgovina. Kao da meni treba razlog da si kupim nešto :)

Što ima novog kod vas ovih dana?


42 komentari:

  1. Divna ti je ova pinky kolekcija :D
    Najviše mi se sviđaju sjajila i ova dva lakića, stvarno ne znam koji mi je ljepši.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Majo, hvala ti :) Ni ja ne znam koji mi je ljepši od ova dva laka, obje boje su mi prekrasne :) Recenzija sjajila će ići uskoro :)

      Izbriši
  2. Obožavam ružičastu boju, tako da je ovo za mene raj za oči :D kod mene je danas samo tuga i depresija jer nisam mogla otići na BBD :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mirna, ma daj... :( Sada sam baš žalosna jer sam se veselila što ćeš barem ti otići kada ja već ne mogu jer sam večeras dežurna na poslu.. Mislim, nije mi se nikako isplatilo putovati 5 sati tamo, družiti se malo pa 5 sati natrag i onda 8 sati u bolnici... Baš sam ti ostavila porukicu na FB u nadi da si ti već tamo :(

      Izbriši
  3. Ovaj post mi je presavršen!!!! Iako se kod mene sve bijeli od snijega, i ja nekako već sanjam proljeće pa se sve češće i okrećem bojama. Kada sam vidjela ovu rozu sliku, odmah mi se poboljšalo raspoloženje. Jedva čekam laganije jakne, sunce i duže boravke u prirodi. A zahvaljujući tebi, odlazim do Avonove stranice naručiti seventh heaven. Pa kako bih mu mogla odolijeti?

    Pozdrav!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ljepotice, hvala ti :) I na mene tako djeluje ružićasta boja, baš me podsjeća na proljeće koje nam stiže :)
      Ova Avonova kupka mi je zakon, sve druge sam zapostavila radi nje - da su barem izbacili i kremicu za tijelo :) U novoj kampanji sam je platila 11 kn (umjesto redovnih 22 kn) :)

      Izbriši
  4. Aaaaaa, totalno Barbie, which I like! Molim recenziju NYX ruža prvi po redu. Unaprijed hvala. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ha ha, drago mi je što nam je i to zajedničko :)
      Može, već sam pripremila fotkice za Nyx ruž, samo se trebam natjerati da napišem par suvislih riječi :) Uglavnom, ukratko: oduševljena sam i ružem i bojom :) You'll see :)

      Izbriši
  5. rumenilo je predivno, morat ću ga i ja sad kupit :)
    i da ti odgovorim, nemam blog, nemam fejs ali kad budem imala nešto od toga sigurno ti javim :D :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Petra, kad budeš imala, javi :)
      Rumenilo mi je predivno, skroz sam se navukla na njega :)

      Izbriši
  6. jaooo divno :) prelepi ruzicasti noviteti :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Slatka ruzicasta kolekcija! :D Najvise mi se svidja Le Blush, a ja od Elseve sampona bezim kao djavo od krsta. Probala sam par i isusili su mi kosu, pa ih se sada klonim.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Le Claire, ni meni nisu Elseve šamponi bili dobri za kosu, osim ovog. OK je, možda mi se dopada zbog glittera, ne znam, ali mi se sviđa :)

      Izbriši
  8. Prekrasno izgledaju ovako u kompletu.... pink.... uh......
    i ja volim postove new in, i praviti ih i čitati isto ;-)

    OdgovoriIzbriši
  9. Kako su lsatki svi ovako zajedno i rozi :)
    Boja Essence laka mi je wow!

    OdgovoriIzbriši
  10. Roze roze diiivno :) I ja imam taj Essence sjaj, prelep mi je :)

    OdgovoriIzbriši
  11. još jedan splitski b blog? odličan je! vidim da nisam jedina koja voli rozu boju,drago mi je sto nas ima još takvih :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tina, hvala ti :) Vidim da nas puno voli ružićastu :)

      Izbriši
  12. Anonimno23/2/13

    Sto ja volim roze :D Prelep je ovaj Jessica lak za nokte, kao i sve ostalo, sve sto je roze je lepo, tu nema greske :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni isto :) Drago mi je da dijelimo ljubav prema ružićastom :)

      Izbriši
  13. OBOZAVAM ROZU, BAS SUPER POST!

    OdgovoriIzbriši
  14. Pa ja sam tek sad otkrila tvoj blog. Sjajan je. Odusevljena sam kako recenzijama tako i slikama. Sve najbolje i samo napred. Kuckamo se obavezno od danas pa nadalje :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jelena, hvala :) Tipkamo se obavezno :)

      Izbriši
  15. Sve je tako pinkolicious :D ne znam sta mi je ljepse! Sad bih kupila sve isto samo da se ukrasim pink stvarima oko sebe.

    Eh sad da kazem da imam problem sa ostavljanjem komentara kad su ovakvi layouti u pitanju. Jos nisam otkrila zasto ali samo kad sam preko laptopa mogu doci do komentara a kad sam preko racunara dode samo do onog gore dijela gdje ima za like i g+ i to je to :/ Ne samo kod tebe nego kod koga god je ovakav layout. Jel znas mozda zbog cega je to?
    Sad sam se domogla laptopa pa moze. Preko mobitela takodjer ne moze!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga, mislim da we all love pink :)
      Što se tiče ostavljanja komentara, meni se to događa samo kada surfam preko Gogle chroma, ne znam zašto, kao da novi windowsi ne podržavaju chrome :( Inače, prije mi se to nije događalo, ali onda ponovno učitam stranicu i sve bude u redu...

      Izbriši
    2. Preko mozille obicno ulazim :/ ne znam u cemu je problem. Nista, odsad cu procitat sa racunara a kad ugrabim laptop ostavljam komentar :D

      Izbriši
  16. Odgovori
    1. ;) Korres lip butter ilitiga melem za usne s okusom jasmina. Recenzirala sam ga na samom početku pisanje bloga, evo link: http://make-up-my-day0.blogspot.com/2013/01/korres-lip-butter-s-okusom-jasmina.html

      :)

      Izbriši
  17. Divan pink post! Jessica lak mi je savrsen, svidja mi se i L'oreal-ovo rumenilo, Korres...i sve...:)))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ivana, hvala ti :) I meni je Jessica lak savršen :)

      Izbriši
  18. Kada sam ovo vidjela samo mi je mozak stao!! OMG PINKY!!! Obožavam #Louisiana, :) ti Round lipsticks su super za dnevnu šminku!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Smashin - OMG, i ja isto volim Louisianu :) Hvala ti!

      Izbriši
  19. Love pink :D najdraži su mi lakići i sjajila,pogotovo ovaj essence ja ga još nisam ugledala :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kristina, hvala ti :) Dm ih još nije dobivao,dobila sam informaciju da će se kod njih prodavati nova Essence kolekcija tek sredinom 3mj. Muller direktno dobavlja kozmetiku iz Njemačke, pa ih kod njih možeš naći :)

      Izbriši
    2. Čim se dopeljam :D mogla bih satima stojati među njihovim policama kozmetike :)

      Izbriši
  20. Diiivne bojee i super proizvodi ii ja obozavam pink boju :D

    OdgovoriIzbriši
  21. kako ovo sve na okupu divno izgleda <3

    OdgovoriIzbriši

Behind The Web

Moje ime je Sara i uskoro se bližim famoznoj 30.-oj :) Volim obilaziti dućane u potrazi za novim make-up proizvodima pa se u mojoj kozmetičkoj torbici mogu naći razni proizvodi - od onih najjeftinijih do skupljih jer ne biram proizvode prema cijeni ili brandu, već po onome što meni odgovara :)

Pretraži ovaj blog

Something

Ovdje ćete moći čitati i o mojim make-up haulima, wish listama i svemu ostalom :)
Nadam se da će vam recenzije & swatchevi biti od pomoći i uštedjeti vam novce bez da potrošite dobar dio plaće :)
Svi proizvodi koje ćete vidjeti na mom blogu kupljeni su mojim vlastitim novcem, a recenzije koje ćete vidjeti moja su osobna stajališta.

Hvala što ste svratili u moj mali make-up my day kutak :)