Content

16. 03. 2013.

L'Oreal Paris Elseve nutri-gloss crystal shine šampon za kosu (recenzija)


L'Oreal Paris Elseve nutri gloss crystal shine šampon za kosu dolazi u plastičnoj bočici ružičaste boje koja je dovoljno prozirna da vidite sve sjajne glittere koje šampon u sebi sadrži - i recite mi, kako biste mu mogli odoljeti dok vas gleda s polica trgovine?!
Vidite, glitteri! :)


Ambalaža je dovoljno čvrsta, kao i poklopac, što je uostalom isto kao i kod većine L'Orealovih šampona.
Dolazi u pakiranju od 250 ml i dođe oko 19,99 kn.



L'Oreal za ovaj šampon kaže da sadrži sedefasti puder i mikro kristale  koji djeluju kao koncentrat za kristalni sjaj kose od korijena sve do vrhova, dok lagana formula bez silikona  njeguje i hrani kosu. 
Kada mi je bratova cura pričala o ovom šamponu, pa kada sam još ugledala njen primjerak, jednostavno mu nisam mogla odoljeti, što zbog ambalaže (opet ja s ružičastim stvarčicama!), što zbog toga što sam se napokon ponadala da će moja kosa imati onaj manekenski sjaj i da će se zavodljivo presijavati na suncu. 



Šampon je prozirne teksture sa vidljivim sjajnim česticama u sebi, a dovoljna vam je vrlo mala količina za šamponiranje jer se jako pjeni. 
Miris mu je blaži, ali kemijski i uopće ne miriše ni voćno ni cvjetno, mene podsjeća na one salonske šampone. 



Ovo mi je druga bočica koju sam kupila (jedna je kupljena u dm.-a, druga u Mulleru, što možete vidjeti po natpisima na slikama), i nisam njime ni pretjerano oduševljena, ali niti razočarana. I stvarno ne znam zašto sam kupila i drugu bočicu nakon što sam prvu potrošila.
Mogu slobodno reći da je sasvim običan šampon za kosu koji se ne razlikuje od mnogih drugih - on odlično odradi svoj posao pranja kose, ali nisam primjetila da je mojoj kosi dao bilo kakav volumen, a kao namijenjen je za dužu kosu koja je tanka i bez sjaja. 
Moja kosa je po prirodi jako gusta i ima svoj prirodni sjaj, nije nimalo beživotna, ali svejedno nisam primjetila da joj daje bilo što - od volumena do gustoće - jer je moja kosa i nakon pranja s ovim šamponom jednaka kao i prije, samo čišća :)

Što se tiče sjaja - moram priznati da sam se tu pomalo razočarala jer kada šampon stavite na ruku, ti divni glitteri koje sadrži jako se lijepo vide, ali čim operete ruku njih više nema. Ista stvar je i s kosom - ne daje joj nikakav sjaj koji prije nije imala, a daleko od toga da će se svi ti divni glitteri zadržati u kosi i presijavati na suncu. Nope! 

Moja je kosa nakon pranja ovim šamponom glatka, svilenkasta i lepršava i uopće nemam osjećaj težine. Ali nije toliko nahranjena. L'Orealovi šamponi imaju tendenciju isušivati moju kosu. Ovaj šampon mi nije isušio kosu kao njegovi prethodnici, ali je ona na dodir bila nešto malo isušenija nego kada je operem Baleinim šamponom od kokosa i cvijeta tiare, stoga poslije šamponiranja obavezno koristim svoje rituale - Baleinu kuru koja mi fino omekša kosu, a o čemu sam već pisala.



I još uvijek mi nije jasno zašto sam kupila još jednu bočicu ovog šampona i zašto ga volim, ali mi nekako odgovara njegova tekstura budući da dolaze sunčaniji dani.

Jeste li probale ovaj šampon?

27 komentari:

  1. imala sam njihove sampone ali se nemogu sjetit koje. sad sam vjerna samo antenu i gotovo :) ovaj od balee sam uzela neki dan u dm-a i još ga nisam probala.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tina, misliš na Pantene? Mojoj mami su oni super, ali mojoj kosi nisu pa sam stalno u potrazi za novima :)

      Izbriši
  2. Nisam probala ovaj, od Loreala za kosu sam isprobala samo pakovanja....

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Njihovi pakunzi za kosu meni nisu dobri, probala sam čak par iz Elseve linije - najdraže mi je kada sama smiksam masku :)

      Izbriši
  3. Nisam isprobala ovaj šampon iako mi se sviđa pakiranje i te sjajne čestice. Mislim da nije baš za moj tip kose, a i imam prhut, ali pogledat ću regenerator iz te linije ukoliko ga imaju u dm-u :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mirna, mislim da ti ovaj šampon onda ne bi odgovarao ako imaš prhut. Za regenerator stvarno ne znam kakav je, sigurno ga imaju u prodaji, ali ja ih ne koristim jer su mi bolji pakunzi i domaće maske.

      Izbriši
  4. Da znaš da stvarno očekujem da vidim nešto roze/ružičasto kad otvorim tvoj blog :D
    Šampon nisam probala, ne sećam se ni da sam ga videla, mada je istina da dugo nisam kupovala Lorealove.

    OdgovoriIzbriši
  5. Probala sam jer sam jednako nasjela na glitter i pomisao na lijepi sjaj, ali je katastrofa bio i uredno ga preskačem. Nije vrijedan novaca. Nikako. Nažalost.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ti kao i ja, samo daj glittere :) Šalu na stranu, zbilja sam mislila da će se ovi glitteri zadržati i dati odsjaj kosi na suncu, ali ništa od toga :(

      Izbriši
  6. Probala sam, ali se sećam samo da je bio ok, ništa više. Verovatno si ga ponovo kupila zbog ambalaže, sve te ružičaste stvarčice znaju da budu vrlo primamljive (a i nije loša kolekcija, pa šta ima veze :-))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Aleksandra, pa da - samo je OK i ništa više - svi ovi glitteri u njemu za sjaj su zapravo marketinški trik.

      Izbriši
  7. Ja i Elseve više nikada! Jednom sam probala Total 5 i tada sam se zeznula, uništila kosu! Ako želiš sjaj - Schwartzkopf Gliss ulje je rešenje. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. LeClaire, sjećam se da si mi jednom u komentarima napisala da se ti i Elseve linija nikako niste složile. Ni meni nisu bog zna šta, ovo je vjerojatno jedini L'Orealov šampon koji sam kupila drugu bočicu.
      Btw, hvala na savjetu za ovo ulje, potražiti ću ga.

      Izbriši
  8. A ja umirem od smijeha... Ti i roza ste stvarno best friends!!! Čim sam vidjela slikicu, nisam niti morala čitati čiji je post, nekako sam znala... ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. That's me :) Od mene možeš očekivati još puno ružičaste :)

      Izbriši
  9. Šampon sam koristila ali nešto nisam impresionirana, jeste bolji od onog litarskog običnog, ali nije mi sad wau efekat, ima i boljih. Ali pakovanje, stvarno je predivno, ko mu može odoleti :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš to Dijana :) I da, uopće nema neki wau efekt, zapravo se ne razlikuje od mnogih drugih običnih šampona koji u sebi uopće nemaju glittere.

      Izbriši
  10. Nisam ga probala ali posle ove recenzije (baš volim tvoje recenzije)nešto i ne bih ako je još jedan, prosečan šampon.

    OdgovoriIzbriši
  11. Već dugo koristim L'orealov ružičasti regenerator, nemam pojma kak se zove :p I super mi je, jako lijepo miriši, kosa se lakše raščešljava.. Ali nisam vidjela ovo još :D I mene bi privukle šljokice, bez brige, svraka sam :D Da si mogu "presvući" kosu u šljokice, def bih! Kak bi to lijepo izgledalo!! OK, skrenuh s teme. A vjerojatno si ga opet kupila jer ti je bio dobar koliko-toliko, a nije da imamo ogroman izbor šampona u drogerijama :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Girly, samo daj šljokice - iste smo :)

      Izbriši
  12. sjajan blog! candy!

    xx

    OdgovoriIzbriši
  13. I ja sam ovaj sampon uzela zbog pakovanja i sljokica, ali razocarala sam se jer nikakvu razliku nisam primetila. Nisam bas zelela kosu prepunu slokica ili tako nesto,ali nikakvog sjaja u kosi nije bilo :)

    OdgovoriIzbriši
  14. Anonimno19/3/13

    Mene obicno ovi Elvive samponi razocaraju, tako da sam ovaj preskocila, a sada vidim da sam konacno i jednom bila u pravu :)))

    OdgovoriIzbriši

Behind The Web

Moje ime je Sara i uskoro se bližim famoznoj 30.-oj :) Volim obilaziti dućane u potrazi za novim make-up proizvodima pa se u mojoj kozmetičkoj torbici mogu naći razni proizvodi - od onih najjeftinijih do skupljih jer ne biram proizvode prema cijeni ili brandu, već po onome što meni odgovara :)

Pretraži ovaj blog

Something

Ovdje ćete moći čitati i o mojim make-up haulima, wish listama i svemu ostalom :)
Nadam se da će vam recenzije & swatchevi biti od pomoći i uštedjeti vam novce bez da potrošite dobar dio plaće :)
Svi proizvodi koje ćete vidjeti na mom blogu kupljeni su mojim vlastitim novcem, a recenzije koje ćete vidjeti moja su osobna stajališta.

Hvala što ste svratili u moj mali make-up my day kutak :)