Content

30. 03. 2013.

MAC Lustre drops u nijansi #Sun rush (recenzija + swatchevi)


MAC Lustre drops je tekući bronzer na vodenoj bazi koji se može koristiti kao ostali bronzeri (tekući, kremasti i oni u prahu), dakle, da istakne pojedine djelove lica koji prvi dolaze u dodir sa suncem  (najčešće je to čelo, jagodične kosti na obrazima…), na određenim djelovima tijela (recimo ramena) ili ga možete pomiješati sa vašim tekućim puderom/BB kremom... da licu da jedan zlatno-brončani sjaj.
Osobno obožavam koristiti bronzere ljeti i volim taj zlatni i brončani odsjaj na licu, ramenima i tijelu. Kako sam blijeda čak i ljeti jer ne mogu puno pocrnjeti ma koliko se dugo pržila na suncu, ne volim pretjerivati s nanošenjem bronzera jer ne volim izgledati umjetno, pa ih koristim razumno na način da daju jedan prirodni osunčani look mojoj koži.



MAC lustre drops dolazi u malenim bočicama od mekane plastike koja je pogodna za istiskivanje bronzera vani. Bočica je dovoljno prozirna da vidite koliko proizvoda istiskujete i koliko vam ga je još ostalo. Sadrži 18 ml proizvoda i dođe oko 126 kn, a dio je stalne MAC kolekcije, dakle, nije limited edition.
Budući da MAC nije dostupan kod nas, kupila sam ga na e-bayu od top rated sellera koji je imao svoje fotografije proizvoda i na kojem sam jasno vidjela da je kupljen u Nordstrom dućanima kako bih izbjegla fake (lažne) MAC proizvode. Ako već kupujete MAC proizvode sa e-baya preporučujem da kupite one iz UK ili USA kako biste izbjegli kineske lažnjake koji će cjenovno biti u istom rangu, a mogu vam i oštetiti kožu.


MAC lustre drops, dakle, tekući bronzer, dolazi u dvije nijanse koje ulaze u stalnu MAC postavu – Pink rebel (bronzer hladno ružičasto-brončane nijanse koji u sebi sadrži sitne zlatne shimmere) i u nijansi Sun rush koju sam ja odabrala. Riječ je o nijansi breskvastoj nijansi, toplog podtona koji u sebi sadrži sitne zlatne shimmere.


Bronzer je tekuće teksture, ali nije rijedak i ne razlijeva se. Lijepo se nanosi i prstima i kistom pa se može divno izblendati. Brzo se upija u kožu i tako ostaje satima.
Kao što sam već navela, u sebi sadrži pregršt shimmera zlatne boje koji daju zlatno-brončani sjaj koži i sjajni finish. Za mene, ova nijansa je poput tekućeg sunca zatvorenog u malenoj bočici!
Izuzetno je pigmentiran pa je potrebna mala količina, posebno ako ga koristite na manjim djelovima lica (recimo na obrazima).

Na donjim swatchevima možete vidjeti kako Sun rush izgleda nanesen i izblendan na mojoj koži. Swatchevi su slikani na danjem svjetlu.


Volite li bronzere i kako ih koristite?

55 komentari:

  1. Ide odmah na WL. ODMAH! predivan je.

    OdgovoriIzbriši
  2. Poznato mi je ovo sa prženjem na suncu :/ Ja da potamnim? Nema šanse, ista boja i u ljetu i u zimi.
    Već duže vrijeme ramišljam o kupnji ovog proizvoda, pa čekam da skoknem do Njemačke u onaj divni Douglas na par katova. *-* Divota za oči :D Trenutno koristim Rimmel bronzer, zadovoljavajuć je. Meni je najbitnije da nije narančast.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ana Maria, točno tako - blijeda sam i ljeti - kao duh :) Blago ti se, obavezno uživaj u Njemačkoj!!

      Izbriši
  3. Volim bronzere, ali više one koji su mat.... mada ovaj krasno izgleda...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja obožavam bronzere - one u prahu i pogotovo ove tekuće :) Baš sam si naručila od Too Faceda onaj set bronzera, u njima ima jedan mat pa jedva čekam da ga isprobam. Do sada nisam koristila mat bronzere, imam dehidriranu kožu lica pa sam uvijek htjela nešto što svjetluca :)

      Izbriši
  4. Volim bronzere i koristim ih jer san inače tamnija, a preko zime posvijetlim dosta, a ako nadodam k tome da nisam otišla na more pošteno već 3 godine, izgledam kao duh bez šminke. :D
    Ovaj od MAC-a izgleda divno. Ali ja uglavnom preferiram mat bronzere..
    Nego... Indian summer u pozadini..aaaaaaaaa.. prekrasne su ti slike! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Thanks darling :) Vidiš, ja sam si baš naručila set bronzera od Too Faceda i u njemu je jedan mat bronzer, jedva čekam da stignu jer nisam do sada uopće koristila mat bronzere :)

      Da, Indian Summer je parfem mojih srednjoškolskih dana, bila sam tako sretna kada su mi ga rođaci donjeli iz Amerike jer više nije dostupan kod nas :)

      Izbriši
    2. I ja se mislin da uzmen taj TF set :)
      Da, da Indian Summer je teško nabaviti, nažalost od trudnoće se više ne volimo.. ali čuvam negdje još sempliće za podsjetnik, dok sam bocu proslijedila dalje.

      Izbriši
    3. Ja jedva čekam da stigne, a koliko sam o njihovim bronzerima čitala, stvarno nisam našla ni jednu zamjerku. Gledala sam ga na par stranica s kojih inače naručujem online, ali ostao je još samo na Beauty Bay.-u pa sam ga kupila jer sam znala da bi poćalila da nisam kada bi nestao :)

      Što se tiče nekih parfema, ja još nisam bila trudna, ali nekada kada imam pms baš mi se neki parfemi zamjere pa totalno kužim :D

      Izbriši
  5. Uh sto je dobar :D. Samo bih ja morala bas pazljivo da ne napravim incident od sljokica na licu :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, i ja moram pažljivo jer sam dosta blijeda :)

      Izbriši
  6. Joj divno izgleda! Dok se ne razmaze izgleda skroz zlatno :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Kako dobro izgleda zeno! I hvala ti sto dodatno potpirujes moju zelju za MAC-om, moj novcanik je odusevljen! :))
    Ozbiljno, strasno mi se dopao. Jos kada bih ja znala kupovati preko ebaya, nije da mi procedura nije jasna vec nemam iskustva i imam malu fobiju od kupovine bas tih laznjaka.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha, potpuno identično se ja osjećam dok čitam sve te postove o Sephori :) Inače, ovo je moj prvi MAC proizvod jer je i mene strah kupovati brendirane stvari preko neta, posebno zbog tih lažnjaka pa čekam neku priliku kada ću otići u Austriju ili Italiju da kupim baš u njihovim dućanima.

      Izbriši
  8. Anonimno30/3/13

    Preleep je, preeleep i bas pigmentovan :))
    P.S. Slike su divne :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Jako volim bronzere ali one u kamenu. Moram priznati da si me poprilično zainteresirala za ovaj super recenzijom:)

    Fotke su ti ko iz časopisa :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Martina, imam ih u kamenu, u kuglicama i tekuće - sve ih obožavam jer je svako posebno :) Hvala ti od srca <3

      Izbriši
  10. nisam korisnik bronzera al ovaj izgleda tako primamljivo. iako sam bljeda,uspijem dobit nesto boje na suncu koja mi se još neko vrime zadrzi i nakon lita.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Blago ti se Tina, mene sunce baš neće :)

      Izbriši
  11. Stvarno je divaaan, ali bojim se da nisam dovoljno spretna za korištenje bronzera i da bi se mogla priključiti u Jersey Shore klub kad bi pokušala xDDD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) Baš si me dobro nasmijala :) Mislim da bi ti za početak bolje legli oni u kamenu, njih možeš kistom dozirati i nadograđivati :)

      Izbriši
  12. Baš dobro izgleda ovaj bronzer. Ja koristim bronzer u kamenu ali retko :)

    OdgovoriIzbriši
  13. Izgleda jako jako lijepo, ali trenutno sam u potrazi za mat bronzerom :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mirna, bronzer je stvarno lijep, ali za vas masnokošce baš i nije jer je presjajan. Čini mi se kao da bi ti onda dao još više sjaja i kao da bi te dodatno zamastio pa podržavam odluku za mat bronzerom :)

      Izbriši
  14. Ja volim bronzere,a ovaj mi deluje savrseno! Super recenzija :*

    OdgovoriIzbriši
  15. Soooooooo pretty!!!

    OdgovoriIzbriši
  16. Obozavam bronzere, ali zasad koristim samo one u kamenu, bojim se da bih se ovim uneredila :)) ali krasno izgleda, isprobat cu ga sigurno na sljedecem putovanju! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :) Preporučujem da ga prije kupnje testiraš na ruci da vidiš da li ti odgovara.

      Izbriši
  17. Nisam ljubitelj svetlucavih stvari na licu, malo mi istakne ono što želim da prikrijem (sitne nedostatke), pa izbegavam, ali mislim da bi mi ovo uvečee extra izgledalo na licu...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, to je problem jer highlighteri i bronzeri nisu za svakog, ako imaš nedostatke sigurno ih ne želiš još više istaknuti već sakriti :) Ali na ramenima ili dekolteu bi izgledao baš divno :)

      Izbriši
  18. slike su ti divne ♥
    a i bronzer je divan :)
    mogla bih si ovo do ljeta naručiti :) samo je sad pitanje koju od ove dvije nijanse jer mi se obje sviđaju :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :) Ja preporučujem da pogledaš swatcheve jednog i drugog na netu. Meni je ovaj Pink rebel bio nekako ružičasti, za njega kažu da je više kao highlighter, pa sam se odlučila za ovaj.

      Izbriši
  19. Jako lijep, ali malo prezlatan za mene. Odnosno, presjajan. Pošto imam masnu kožu, malo sam fobična kad je sjaj u pitanju ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako imaš masnu kožu, stvarno ne preporučujem jer stvarno ima dosta tih shimmera u sebi i dosta je shiny, ne želiš se dodatno zasjajiti :)

      Izbriši
  20. Lijepo djeluje mada ja najvise volim praskaste.. samo malo shimmera i to je to :) ovaj svrstavam sa kremastim rumenilima...nisam ja za to! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, to ti je stvar kao i s većinom proizvoda koji su ili mat ili shiny - ili ih voliš ili ne voliš, nema između :)

      Izbriši
    2. Ubacila sam new in post i bilo je nekih pink stvarcica i odmah sam se sjetila tebe :D reko evo i ja pocela :P

      Izbriši
    3. Ha ha, budem pogledala :) Nemoj da te zarazim sada s ovom pinkmanijom :)

      Izbriši
  21. Ne znam koliko bih bila pazljiva sa ovakvim proizvodom :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sandra, i ja sa bojim da se neću moći suzdržati, ali ne želim blještiti poput jelke :D

      Izbriši
  22. Juuuuuu, sto je divan! :O :O Nisam ni znala za ovaj, a moram priznati i da nisam nikad imala tecni bronzer. Prekrasno izgleda na tvojim slikama!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj, ja ih obožavam, pogotovo ljeti :) Hvala ti!

      Izbriši
  23. prelepo izgleda i jako bih volela da ga probam :) nemam nista slicno

    OdgovoriIzbriši
  24. Ajme, divan je! <3 Volim koristiti ovakve stvarčice u ljetnim danima. :)

    OdgovoriIzbriši
  25. Ajme što je ovo divno :D !!!

    OdgovoriIzbriši
  26. Zar nam moras praviti zazubice Mac-om, ne samo sto ga u Srbiji nema, vec ga ne mogu naruciti preko e-baya i tako dalje. Duuuga prica. ali imam rodjake u L.A-u pa cu se docepati necega

    OdgovoriIzbriši
  27. Googlam Lustre Drops i opet mi izbacuje tvoj post :D

    OdgovoriIzbriši

Behind The Web

Moje ime je Sara i uskoro se bližim famoznoj 30.-oj :) Volim obilaziti dućane u potrazi za novim make-up proizvodima pa se u mojoj kozmetičkoj torbici mogu naći razni proizvodi - od onih najjeftinijih do skupljih jer ne biram proizvode prema cijeni ili brandu, već po onome što meni odgovara :)

Pretraži ovaj blog

Something

Ovdje ćete moći čitati i o mojim make-up haulima, wish listama i svemu ostalom :)
Nadam se da će vam recenzije & swatchevi biti od pomoći i uštedjeti vam novce bez da potrošite dobar dio plaće :)
Svi proizvodi koje ćete vidjeti na mom blogu kupljeni su mojim vlastitim novcem, a recenzije koje ćete vidjeti moja su osobna stajališta.

Hvala što ste svratili u moj mali make-up my day kutak :)