Content

11. 03. 2013.

New in #1


I konačno je došao na red moj prvi New in post :) 
Obožavam postove ovakvog tipa jer me uvijek zanima (znatiželjna po prirodi, što ćeš) što ste novog pronašle na policama drogerija i parfumerija i čime ste upotpunile svoju kolekciju :)
Kod mene ovakvi postovi i neće biti tako česti budući si nikada ne nakupujem više stvari odjednom, kod mene to izgleda sitnica po sitnica prateći onu narodnu "zrno po zrno pogača, kamen po kamen palača", a i ovako mi se čini da u sobi više nemam mjesta za bilo koju sitnicu pa natrpavam jednu preko druge :)


No, da nastavimo s ovim postom. Prije nekoliko dana sam na policama dm.-a ugledala   novi Nivea invisible dezodorans, a  kakav je vidjeti ćemo kada potrošim svoj stari Dove koji se opasno bliži kraju. Volim dezodoranse u spreju koji ne ostavljaju tragove po odjeći jer najviše mrzim kada isplaniram što obući i onda mi ostanu tragovi na crnoj majici :)

Tu je (još jednom) Batiste šampon za suho pranje kose kojeg ne trošim previše često jer mi je draže oprati kosu na klasičan način (budući koristim DIY maske prije svakog pranja), no ovaj uvijek moram imati pri ruci ako ne daj Bože hitno zatreba, a ja nisam u mogućnosti oprati kosu i posušiti je u 5 minuta :) Uvijek dobro dođe :)

Zatim se moram pohvaliti da sam napokon uspjela nabaviti Golden Rose jolly jewels lakove za nokte u nijansama koje sam tražila. Jeeeeej!! Naime, prije nekog vremena postavila sam upit na svojoj FB stranici da li netko zna gdje ima kupiti Golden Rose kozmetiku, konkretno ove lakove, a  nakon čega sam kontaktirala i predstavnicu GR kozmetike na njihovoj službenoj stranici. Dobila sam odgovor da se konkretno ova kolekcija lakova može naći samo u prodaji u njihovim Golden Rose dućanima, a ne i u Refan parfumerijama. Bila sam totalno očajna jer je jedan lak na ebayu s poštarinom koštao 60ak kuna, a ja nikako da odem do Zagreba. Lijepu gestu i uslugu učinila mi je njihova predstavnica koja se ponudila da mi pošalje ove lakove iako nemaju internet kupovinu. Lakovi su koštali 34 kn po komadu + 17 kn poštarina i već sutradan je paketić bio na mojim vratima :) Ponosna sam vlasnica ove predivne 4 nijanse :)

Osim toga, suprug mi je za Valentinovo kupio dva Ciate laka za nokte koji su stigli točno 14.02. na moju adresu :)

Nedavno sam si na policama Mullera pronašla lak Essence twins reloaded u nijansi #03 Carrie, ali ne i njenog blizanca #03 mr. Big, stoga sam od tada bila u potrazi za njim i napokon sam ga ugrabila prošli ponedjeljak :)

Opet sam naručivala par sitnica iz Avona, a Avon Senses Garden of Eden kupka baš miriše na rajski vrt. Obožavam Avonove kupke :) 

I na kraju, moje oduševljene Nyx brendom započeo je s ružom u nijansi Louisiana koju sam nedavno recenzirala, a nastavio se s glitter pigmentima, ovog puta u nijnsi #Disco ball. Predivni su!!

I na kraju nešto što nisam kupila, već maznula suprugu koji ima problema s kožom, a riječ je o mazalici za usne od Bioeliksir Europa. Riječ je o tvrtki koja dolazi iz Srbije i čija je kozmetika potpuno na prirodnoj bazi i bez kortikosteroida, a  može se naći u prodaji kod nas u svim bolje opremljenim ljekarnama (recimo Farmacia). Ovo je mast od propolisa i vazelina koja tako lijepo omekšava usnice da sam preko noći ostala oduševljena.

I to je sve za sada od mene (iako uvijek kažem da je moj novčanik pod ključem, šteta što to ne vrijedi i za kartice pa stalno nešto kupujem) :) 

Što ste vi lijepog kupile u zadnje vrijeme?

50 komentari:

  1. Ja baš volim ovakve postove! :) Fino si se ponovila, a posebno mi se svidjaju ciate lakovi. :) Šta sam ja kupovala u poslenje vreme možeš videti na mom blogiću. :) :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. LaClaire, hvala ti :) Vidjela sam tvoju martovsku ediciju, zavidim :)

      Izbriši
    2. Hhaha, ajde ajde ni tvoja nije za zamariti! :D

      Izbriši
  2. Ja sam nedavno sa sestrom bila u veeeeelikom šopingu u DM-u ali kupila sam uglavnom neke stvari koje su mi pri kraju, svakodnevne, nezanimljive. Međunjima je i Batiste za smeđu kosu koji do sada nisam koristila i nisam ga još probala te Pantene instant damage defense conditioning spray koji je odličan i ima onaj lijepi Pantenov miris koji se zadrži neko vrijeme i Syoss beauty elixir absolute oil za dnevnu njegu koji miriše predivno i ostavlja osjećaj njegovane i mekane kose. Samo mi kosa od njega malo leti pa ga koristim jako malo.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Josipa, i ja uvijek kupujem ono što mi je pri kraju ili najpotrebnije, a tu i tamo zaluta koja sitnica po želji :) Nisam probala Batiste za smeđu kosu, ali namjeravam :)

      Izbriši
  3. Divno si se ponovila, naročito su lakići lepi!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :) I meni su lakići najdraži :)

      Izbriši
  4. Obožavam ovakve postove i baš me zanima ova mazalica za usne a lakovi su predivni :D.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ivana, mazalica za usne mi je odlična :) Sadrži bijeli vazelin, cetil palmitat i propolis - fino nahrani usne, riješava ispucalost preko noći i nekako mi ih je lijepo definirala. Baš sam se začudila kada sam se probudila i sada ju stalno korsitim :) Mislim da je suprug platio oko 70 kn.

      Izbriši
  5. aaa,koji lakiovi i ja zelim takve! znaći ovi ljepotani idu samo iz njihovog dućana u zagrebu? koja šteta! Ostali lakovi su isto krasni,da mi je doć do njih a Muller mi je za sada predaleko a neznam kad se ovaj otvara u Joke. Niveu sam imala i ja ali u sticku i bio mi je ok,a sad imam Niveu calm dezodorans jer mi je koza počela divljati nakon depilacije :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tina, nažalost samo u GR dućanima (Zagreb, Rijeka). Sviđa mi se GR kozmetika, ali puno toga Refani ne drže što GR ima u ponudi :(

      Izbriši
    2. Ne znam odakle je Tina ali ima ih u portanovi u osijeku :)

      Izbriši
    3. Tina je iz Splita, kod nas u Splitu ih nažalost nema, a Zagreb nam nije baš na dohvat ruke.

      Izbriši
  6. Dobar ti je dragi, svaka mu čast kad je znao odabrati Ciate lakove :D evo ja sam se baš vratila iz dm-a i kupila taj Batiste šampon za suho pranje i veselim se isprobati ga.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ha ha, da, zaista jest :) On ti uvijek pazi kada ja nešto kažem, a sliku ovih imala sam skinutu s neta u posebnom folderu s popisom želja, pa pretpostavljam da je pregledavao po njemu :) Inače, lakovi su naručeni s Beauty Bay.-a :)

      Izbriši
  7. I meni su lakovi najljepši...šta mogu kad ih obožavam :D
    Pogotovo ovi Jolly Jewels, preslatki su mi svi i ja sam se baš prošli tjedan ponovila sa dva.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Još jedna ljubiteljica GR lakova. Stvarno jesu preslatki :)

      Izbriši
    2. I to velika ljubiteljica. Stvarno mi je žao što kod nas nisu malo više dostupni i žao mi je što nisam vidjela kada si pitala gdje ih ima za kupiti jer sam ti mogla pomoći. Naime ja ih kupujem u susjednoj BiH jer u mom gradu ih isto nema. Ali je još žalosnije što su tamo Jolly Jewels 20 kn a "obični" GR između 5 i 10 kn. Ja ih tamo redovito kupujem jer živim blizu granice. Ako budeš htjela još slobodno mi se javi, bit će mi drago pomoći ;)

      Izbriši
    3. Majo, hvala ti od srca, baš si me ugodno iznenadila ponudom :)
      Nisam se ni ja sjetila prije, ali bratova cura studira u Makedoniji tako da sam od nje naručila neke GR stvarčice kada se ponovno bude vraćala kod nas :) Uglavnom, ona mi je rekla da ne bacam novce ovdje jer kod njih lakovi koštaju od pola eura do jedan euro i da je ove lakove dolje vidjela za 10ak kuna. Baš me ljuti što je kod nas sve ili skupo ili nedostupno :(

      Izbriši
  8. Sto su slatki ti Ciate lakici! Bas su jedni od retkih za koje bih bila spremna dati vise para. Imam i bas taj Batiste sampon, ali ga jako retko koristim, zapravo mi ni ne treba, ali morala sam kupiti kad sam videla da svi kupuju :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) Ja sam jednom pokušala ono što nam je profesorica biologije pričala - staviti običnog dječjeg pudera na tjeme: big no-no! Od tada volim za svaki slučaj imati ove šampone za suho pranje :)
      Ciate su mi prekrasni, pogotovo ovaj modri :)

      Izbriši
  9. Ljubomorna na lakiće :D ja sam zadnje kupila Avonov serum za kosu onaj zeleni pa se samo trackam s njim :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kristina, taj Avonov serum imam i ja i odličan mi je za vrhove :)

      Izbriši
  10. baš htjedoh pitati otkud Ciate lakovi zbog restrikcija iz Uk što se tiče lakova, no pročitala odgtovor u komentarima :)

    divno je sve :)
    (a moje kupnje si vidjela kod mene i sad je bolje da stanem i ne kupujem više ništa)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, znam za te njihove restrikcije, a čini se da i Benefit kozmetika ulazi u te restrikcije, što me posebno rastužuje :(
      Kod tebe je bilo predivnih noviteta, Anny lak mi je poseban :)

      Izbriši
  11. predivna fotka, kao sa reklame :)
    divni noviteti,ciate su prelepi :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Anonimno11/3/13

    Lakici su predivni, kao i NYX glitter... Jel koristis neku posebnu bazu za njih ili ?
    P.S. Bas ti zavidim na tim Golden Rose jolly jewels lakovima, divni suu :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Glittere (kao što je ovaj, u prahu) uobičajeno nanosim preko kremastih i mousse sjenila, ali moraju biti baš kremasta da se glitteri zalijepe za njih. Najbolje mi je kada ispod sjenila nanesem bazu, a dobra mi se pokazala Essence Colour Arts baza za pigmente jer se onda glitteri dulje drže. Planirala sam si naručiti od Too Faced.-a bazu za glitere, sigurna sam da je ona bolja pa ćemo vidjeti :)

      Izbriši
  13. Vidjela si moj NewIn, a danas sam još uzela dva ruža od essence, lak od catrice i gel za umivanje Yves Rocher. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vidjela sam new in, divan je ulov, pogotovo ona Chanel maskara :)

      Izbriši
  14. Sve mi volimo New in postove, da vidimo šta to druge žene kupuju i dobiju :-)
    Uglavnom super su ti ove nove stvarčice.....

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Arena, hvala ti :) Da, u pravu si <3

      Izbriši
  15. Super noviteti! Lkici su preslatiki... :)
    Bas bih volela da probam Batiste šampon za suvo pranje kose mada nisam ga kod nas nigde videla... Moracu negde da ga iscackam :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jolie, moj je kupljen u dm drogeriji. Usput, ja ga nikada ne mogu pronaći na polici, uvijek je zbijen negdje iza pa uvijek pitam. Tko zna, možda je i kod vas ista situacija :)

      Izbriši
  16. Krasni noviteti! :) Ovih dana i ja isprobavam Batiste šampon.

    OdgovoriIzbriši
  17. Slatki noviteti... Ako kupim još jednu Avonovu kupku, to će biti tvoja krivnja. Vidim te slatke roze bočice na tvojim slikama, onda još imaju zanimljiva imena i začas naručujem...

    Ovi GR lakovi su me stvarno zainteresirali. Sve u svemu, pogubno djeluješ na moju opsesiju ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ha ha, što ću kad volim Avonove i Baleine kupke, stvarno su mi divne :)
      Btw, ne znaš kako je meni sa mojom opsesijom, ali sam ponosna na sebe jer se uspijem iskontrolirati :)

      Izbriši
  18. Super noviteti, sve mi se svidja :)

    OdgovoriIzbriši
  19. "#%&!@ bas ti hvala, sad pored Flormara zelim jos i Golden Rose lakove....pratim te, obviously iako te moj novcanik i ne voli previse hehe :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha, Selma :) Btw, ja još nisam probala Flomar pa se moram dati u nabavku, ali to će morati nešto pričekati :)

      Izbriši
  20. Super blog, volim ovakve postove.
    Meni ovi Senses gelovi divno mirišu, ali baš isušuju kožu, tako da ih izbegavam. Koristim ih malo preko leta kad ne treba mnogo hidratacije.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Aleksandra, i meni predivno mirišu. Ja inače imam dehidriranu kožu i lica i tijela, ali nisam primjetila da isušuju, a stvarno ih dugo koristim. Valjda ovisi od osobe do osobe :)

      Izbriši
  21. Divan post. I meni su ovakvi postovi omiljeni, najomiljeniji. Drago mi je sto si se domogla GR JJ lakova. Ako pozelis jos neki, javi mi se pa cemo da ih nadjemo ovde i da ti ih dostavimo :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jelena, hvala ti od srca na ponudi! Stvarno si divna :)

      Izbriši
  22. Odličan šoping :)))

    Lakovi <3 <3

    OdgovoriIzbriši

Behind The Web

Moje ime je Sara i uskoro se bližim famoznoj 30.-oj :) Volim obilaziti dućane u potrazi za novim make-up proizvodima pa se u mojoj kozmetičkoj torbici mogu naći razni proizvodi - od onih najjeftinijih do skupljih jer ne biram proizvode prema cijeni ili brandu, već po onome što meni odgovara :)

Pretraži ovaj blog

Something

Ovdje ćete moći čitati i o mojim make-up haulima, wish listama i svemu ostalom :)
Nadam se da će vam recenzije & swatchevi biti od pomoći i uštedjeti vam novce bez da potrošite dobar dio plaće :)
Svi proizvodi koje ćete vidjeti na mom blogu kupljeni su mojim vlastitim novcem, a recenzije koje ćete vidjeti moja su osobna stajališta.

Hvala što ste svratili u moj mali make-up my day kutak :)