Content

27. 03. 2013.

Sephora Color Wand for lips – sjajila za usne u nijansi #Daydreamer (recenzija & swatchevi)


Ja sam velika obožavateljica sjajila za usne i obožavam ih sve, neovisno što nisu dugotrajna na usnama. U mojoj torbi se uvijek mogu pronaći najmanje tri sjajila raznih boja jer sam često van kuće po cijeli dan, a volim transformirati dnevni makeup u neki večernji i to češće postignem jačim  nijansama sjajila. Recimo, kada ujutro izlazim iz kuće volim staviti nude sjajila na usne ili ona nježno ružičaste boje, no kako se nekada zadržim vani sve do večernjih sati zbog obaveza i druženja, dnevni makeup jednostavno transformiram u večernji nekim jačim sjajilom u hot pink ili crvenoj nijansi.
Možete zamisliti koliko je bilo moje oduševljenje kada sam vidjela Sephorina sjajila – njih 6 zapakirana na jednom mjestu u jednom kompaktnom štapiću, kako ga ja zovem :)
Iz Sephore kažu da su im ovo najprodavanija sjajila.



Sephora Color Wand for lips dolaze zapakirana u prozirnu plastičnu foliju pa nema brige da je netko otvarao sjajila prije vas. Ambalaža je napravljena od čvrste i kvalitetnije plastike, sva sjajila su odjeljena jedna od drugog po nijansama i svako ima svoj aplikator, ali spojena su u jedan kompaktni štap duljine 15 cm i 1,5 cm širine.
Svako sjajilo teži otprilike 1,16 g, dakle 6 sjajila je ukupne gramaže 7 g, a košta $10.00 (oko 60 kn).
Sephora je nažalost kod nas u Hrvatskoj zatvorila svoja vrata, ali pretpostavljam da ih možete potražiti u vašoj Sephori ukoliko je u vašoj zemlji otvorena. Moj je naručen s e-bay.-a, a odabrala sam nijansu Daydreamer.


Sva sjajila su srednje pigmentirana i potrebno vam je otprilike dva nanošenja da postignete željenu boju, izuzev prvog sjajila koji je skoro pa proziran na usnicama. Sjajila jako slatko mirišu, čini mi se na mango, a takav im je i okus – jako sladak. Srednje su gustoće, nisu tekuća i ne razljevaju se; ne isušuju usnice.
Što se tiče trajnosti, nemojte očekivati previše. Nježnije boje će prije izbljedjeti i nestati s vaših usnica, neće preživjetii vodu ili jelo; dok one tamnije nijanse koje su i pigmentiranije, nešto će se duže zadržati na usnicama, ali će postepeno početi bljedjeti i nestati ostavljajući samo sjajni trag na usnicama.


Na donjem swatchu možete vidjeti kako sva sjajila izgledaju u nijansama poredane redosljedom od prve do šeste nijanse. Nijanse sjajila koje vidite jesu približno slične onima koje dobijete kada sjajila nanesete na usnice. Neke nijanse u sebi ne sadrže shimmere (poput nijanse 3 i 6), neke sadrže sitnije shimmere (poput nijanse 2), dok druge sadrže primjetne shimmere (poput nijanse 1, 4 i 5), ali sve nijanse usnicama daju sjaj, neke briljantan, neke primjetan, ali niti jedno sjajilo na usnicama baš ne izgleda matt.
Naravno, možete ih i kombinirati jedne s drugom :)


Na donjim swatchevima možete vidjeti kako sjajila izgledaju po nijansama.
Prva nijansa je skoro pa prozirna sa pregršt vidljivih shimmera u sebi, plavkaste i ružičaste boje.



Druga nijansa je nježne breskvaste boje, sa pregršt sitnih shimmera zlatne boje.



Treća nijansa je nježne ružičaste boje koja u sebi sadži nevidljive shimmere, ali na usnicama nije matt, već im daje sjaj.



Četvrta nijansa je ovako gledajući u tubi breskvaste boje sa vidljivim shimmerima zlatne i ružičaste boje, ali na mojim usnicama je zapravo jako jednaka drugoj nijansi.



Peta nijansa je crvenkaste boje i u sebi sadrži sitnije shimmere zlatne boje.




Šesta nijansa je berry boje i u sebi sadrži nevidljive shimmere, ali na usnicama nije matt već im daje sjaj.





Znam da mnogi od vas više preferiraju ruževe, ali ja sam više tip za sjajila. Zapravo, sve do prije godinu dana imala sam jedino sjajila u svojoj kolekciji :)

Kako vam se dopadaju sjajila? Jeste li koristila što od Sephorinih sjajila i imate li koje preporučiti?

58 komentari:

  1. Ne koristim toliko sjajeve zato sto se ulepim, ali lepo mi je kada vidim da neko sa uzivanjem nosi :). Bogami magican ti je taj `stapic`. Sve mi se boje svidjaju osim poslednje, posto nisam toliko ljubitelj te nijanse, ali generalno su boje divne i vrhunske si slike napravila :)))!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dijana, ta sam - obožavam sjajila :D Čak mi ni ne smeta što mi se zimi po buri kosa ljepi na njih jer volim kada mi usnice sjaje, iako moram priznati da u zadnje vrijeme kupujem i ruževe (a mislila sam da neću nikada) :)
      Hvala ti na komplimentu za fotke, stvarno sam sretna što tako misliš. Baš sam se namučila s ovim swatchevima, fotić mi je stvarno težak, a sa svakim swatchem ispucam mali milijun fotki pa kako uspiju...

      Izbriši
    2. Polazim od sebe, imala sam super ideju za post o predlozima karmina za prolece, toliko sam puta slikala da mi je muka bukvalno, nijedna nije kako sam zelela. Tako da kad vidim kako si dobro odradila pitam se kako ti uspeva :D. Sjajno :))) Lepo da ih kombinujes :))

      Izbriši
    3. Dijana, baš bi bilo super kada bi napravila taj post s prijedlozima, to bi baš bilo originalno :)
      Joj, nemoj mi ništa govoriti s fotkanjem - baš me namučilo ovo tako da sljedećih par tjedana ne želim fotkati niti jedan ruž ili sjajilo! Svaka nijansa je zahtjevala barem 50 ispucanih fotki dok sam našla onu koja mi se sviđa, a da je donekle izoštrena :) Ako ne možeš izbliza fotkati usnice (kao ja jer nemam micro objektiv), onda fotkaj iz veće udaljenosti pa poslije odreži fotografiju u paintu - tako sam ja radila :D

      Izbriši
    4. Poslusacu tvoj savet i videcemo kako ce da ispadne, ako nista, slikacu portret pa cete imati dojam kako izgleda i slaze se sa licem.Samo malo sunca tj svetlosti da nam dodje :)

      Izbriši
    5. Nadam se da će ti uspjeti :) Obavezno svjetlo, meni je najbolje ono jutarnje :)

      Izbriši
  2. Ja, za razliku od tebe, uopće ne volim sjajila :) Prije nekoliko godina kupovala sam samo njih, a onda se nešto promijenilo i počela sam kupovati isključivo ruževe za usne. A sjajila koja dobijem, samo stoje i stoje, neka nisam nikad ni isprobala. E, sad, ovaj štapić sjajila mi se sviđa jer je neobičan, a ja volim sve što je drugačije. Najtamnija nijansa najviše mi se sviđa i nju bih čak rado i nosila. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mirna, kod mene je bila obrnuta situacija :) Mislim da je to sve stvar navike, nitko od nas nije isti pa ne možemo niti voljeti iste stvari :) Sada da me pitaš, volim i sjajila i ruževe podjednako :D

      Izbriši
  3. Baš zgodno i praktično, pogotovo za nas ljubiteljice sjajila :) Iznenadila me cijena, očekivala sam veću. Šteta što nema još koje mrvu tamnije. Šteta što se Sephora zatvorila, to nikako ne mogu prežalit, idem pronjuškat po ebayu ostale nijanse, ja bih neke više mat.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja sam očekivala veću cijenu (na ovo dodaj još i poštarinu) :) Blago onima koji imaju Sephoru blizu sebe, još ne razumijem zašto je kod nas zatvorila :(
      Moja sjajila kupljena su na ebayu, u vrijeme dok sam ja kupovala bila je jedino ova nijansa, a poslije više nisam ni tražila :D

      Izbriši
  4. I slike su ti savršene! Nadam se da si se prijavila za Sisley darivanje, inače ću te ja prijavit ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) Hvala ti :) Ne, nisam se prijavila, još razmišljam o tome jer mis e sviđa sjajilo koje dijele :D

      Izbriši
  5. divne slikice. :) sviđaju mi se nijanse i ambalaža, dosta praktično ako si ovisnik o sjajilima. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ana maria, ovisnik sam o sjajilima :) Hvala ti :)

      Izbriši
  6. ajoj,ajoj,koje divne bojice,iako je mala razlika u ovim svjetlijim nijansama,ova tamnija se još vidi razlika... mjerkam ja ova sjajila na njihovoj stranici ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tina, ja sam ih tamo i vidjela, a onda sam ih krenula tražiti po ebayu jer jednostavno ne mogu dočekati kraj ljeta da odem do Sephore kada još praktički nije ljeto ni počelo :D

      Izbriši
    2. Inače sam jako nestrpljiva osoba, da se primjetiti :D

      Izbriši
    3. jesam i ja :) jel moze link od sellera? i koliko je bilo sa poštarinom?

      Izbriši
    4. Tina, evo link na sellera i ova sjajila:

      http://www.ebay.co.uk/itm/Sephora-Collection-6-Piece-Lip-Gloss-Wand-in-Shimmering-Pinks-Reds-Nudes-/290880828909?pt=US_Makeup_Lips&hash=item43b9d935ed

      Čini mi se da je poštarina bila jednaka koliko i sjajila.

      Izbriši
  7. Jao što je ovo zgodno i slatko, oduševljena sam što imaju malene aplikatore :D

    OdgovoriIzbriši
  8. Divne su ti slike! Sjajevi su bas slatki, obozavam minijaturne stvari :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jolie, i ja isto :) Dapače, volim i sve nove stvari pa me nije teško nagovoriti na nešto :)

      Izbriši
  9. Divne su mi nijanse, baš po mom guštu! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sara, hvala ti :) I po mom, zato sam ih i uzela :D

      Izbriši
  10. Moram priznati da više volim ruževe i u zadnje vrijeme sam totalno poludila za njima :D sjajila nekako izbjegavam jer mi se kosa uvijek zalijepi za usta i to me onda iritira -.- ali ovo mi tako lijepo izgleda da bi kupila samo da mi na stolu stoji haha :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eto, ovu zadnje kao da sam ja napisala :D

      Izbriši
  11. Mnogo mi je simpatično ovo pakovanje a i sjajevi lepo izgledaju!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti, i meni je ambalaža i samo pakiranje super :)

      Izbriši
  12. Izgledaju mi kao one olovke koje se ovako mijenjaju. Kad istrosis jednu stavis je iza i izadje ti nova :)) obozavala sam ih kao dijete :D Uopste nisu skupi. Kad bih koristila sjajila, htjela bih imat ovako nesto. Mozda je zapravo i prakticno za mene jer ih ne koristim cesto pa da od svake boje imam pomalo :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Točno tako, i mene podjećaju na te olovke - obožavala sam ih kao dijete :) Mislim da ih još ima kupiti u Mullera :)

      Izbriši
  13. Odlicna je ideja! Svidja mi se sto svaki ima zasebnu cetkicu, da se ne moraju mesati :) A i cena je smesna...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Le Claire, baš odlična ideja od Sephore. Sviđa mi se što ih ima više pa ne moram nositi tri različita sjajila sa sobom, pogotovo ako nosim one male pismo-torbice jer u njih ionako jedva šta stane :)

      Izbriši
  14. Aaaa baš je genijalno i praktično! Nadam se da ću uskoro negdje ići gdje ima Sephora :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga, nadam se i ja! I kod nas je zatvorena, a najbliža nam je u Trstu ili u Udinama (Italija).

      Izbriši
  15. Ajme Sara, koje predivne fotke, sjajila a i usne. Pogledala sam ih tri puta.

    Divno !!!

    OdgovoriIzbriši
  16. Baš dobra recenzija, odlične su ti fotografije i predstavljanje sjajeva! Ovaj štapić nije deo redovne ponude, to je iz novogodišnje LE kolekcije, ne može se više kupiti, možda jedino ako je negde ostao poneki, kod nas nije :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :)
      Nisam znala da je LE, na njihovoj sranici nigdje ne piše :( Baš sam se ponadala da će biti još nijansi kada budem otišla do Sephore :(

      Izbriši
  17. Uuuuuuuuuu, veri najs!!! Koja genijalna ideja od Sephore, osobito za ovisnice kao što si ti :))) Ja sam se tek krenula ponovo zaljubljivati u sjajila, nisam ih dugo koristila, ali su stvarno savršen način za podignuti bilo koju kombinaciju. Ja volim staviti sjajilo i kad idem sva raščupana, u trenirci i bez šminke (a ponekad još i neumivena ljak :D) do trgovine, pa se odmah osjećam reprezentativno (iako vjerojatno nisam :D).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. LOL, i ja isto - doduše, ja se uvijek počešljam jer moju grivu treba ukrotiti inače bi se svi preplašili :)

      Izbriši
  18. Pakovanje je bas prakticno a boje su prelepe. Slike su ti fantasticne,odusevljena sam :)Bas volim tvoj blog :)

    OdgovoriIzbriši
  19. Ovo baš super izgleda, a boje su krasne. :)

    OdgovoriIzbriši
  20. Bas mi se svidjaju slike, piink piink :D bas je kul fora sjaja i svidjaju mi se boje, bas sve :D

    OdgovoriIzbriši
  21. Kako su prakticni za putovanja,fantazija :)

    OdgovoriIzbriši
  22. Meni su super fotke!!! Naravno, opet nježno roze ;). Usne su ti mrak, a sjajila preskačem.

    Pozdrav!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, opet ružičaste kod mene, trebala sam se zvati Ružičasta :D

      Izbriši
  23. Bas su se lepo setili da ih tako spoje. Ja licno ne volim sjajeve previse pa bi pre dala pare za nesto drugo. Inace blog ti ne radi lepo na Operi. Ja na Operi ne vidim komentare niti mogu da bilo sta komentarisem. :/
    SuperNova

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga, na žalost nemam Operu da provjerim, koristim Google Chrome i Mozillu. Inače se i meni dogodi da uopće ne vidim komentare (kada mi na ovoj tamno sivoj alatnoj traci na blogu ništa ne piše nego ostane prazna), pa moram ponovno učitati stranicu :(

      Izbriši
  24. super izgledaju :) ali nije ovo za mene, imam previse sjajeva koje ne koristim :shy: :D

    OdgovoriIzbriši
  25. Odavde - na WL :) Odlicne su ti fotke, definitivno su mi najdrazi delovi tvog bloga :)

    OdgovoriIzbriši

Behind The Web

Moje ime je Sara i uskoro se bližim famoznoj 30.-oj :) Volim obilaziti dućane u potrazi za novim make-up proizvodima pa se u mojoj kozmetičkoj torbici mogu naći razni proizvodi - od onih najjeftinijih do skupljih jer ne biram proizvode prema cijeni ili brandu, već po onome što meni odgovara :)

Pretraži ovaj blog

Something

Ovdje ćete moći čitati i o mojim make-up haulima, wish listama i svemu ostalom :)
Nadam se da će vam recenzije & swatchevi biti od pomoći i uštedjeti vam novce bez da potrošite dobar dio plaće :)
Svi proizvodi koje ćete vidjeti na mom blogu kupljeni su mojim vlastitim novcem, a recenzije koje ćete vidjeti moja su osobna stajališta.

Hvala što ste svratili u moj mali make-up my day kutak :)