Content

15. 04. 2013.

Artdeco Spray on Leg Foundation - bronzing puder za noge u spreju u nijansi #3 Sand (recenzija + swatchevi)


Jeste li ikada probale neki proizvod koji vas je toliko oduševio odmah na prvu da ste se doslovice zaljubile u njega i vaša ljubav je rasla svakim novim korištenjem? Ja jesam - upravo u ovaj sprej :)
Ako pratite blog mogli ste iz postova i komentara zaključiti da sam dosta blijeda, čak i ljeti, kada uopće ne mogu uhvatiti onu lijepu ljetnu sunčanu boju koju toliko priželjkujem. Ja ljeti okolo doslovice hodam kao duh dok pored mene prolaze sve te zanosne brončane ljepotice i najviše što mogu uhvatiti je boja za nijansu tamnija od moje prirodne boje kože. Vjerujte, pokušala sam čak i solarij i to nekoliko puta - kod mene niti to ne pali :) 
Ali ću zato bez problema izgorjeti i sutradan opet vratiti svoju aristokratsku put kao da se ništa nije dogodilo (uz pokoji ostatak trakice od kostima) :) 



S ovim Artdeco brončanim puderom za noge u spreju susrela sam se prije nekih par godina kada sam nesretnim (ili sretnim) slučajem izgorjela leđa, a sutradan sam se trebala udati. LOL, znam!! Tada mi je moja vizažistica dala ovaj sprej kojim mi je lagano posprejala leđa i vjerujte - ništa se nije primjetilo i držao je cijelu noć plesa, znojenja, nervoze i svačega ostalog pomalo, a na bijeloj vjenčanici nije ostalo niti traga :D
Od tada ga kupujem redovito i koristim ga načešće za noge, iako ga možete koristiti po cijelom tijelu. Ja ga jedino nisam probala stavljati na lice, ne znam, nekako s licem nikada ne riskiram :)


Slika je preuzeta s interneta, Artdeco Tribal sunset collection (ljeto 2013)

Čini mi se da je ovaj sprej bio dio i prošlogodišnje Artdeco ljetne kolekcije, a vidim da se u prodaji može naći i ove godine kao dio ovoljetne kolekcije Tribal sunset bronzing collection.
U prodaji možete naći ovaj sprej u tri nijanse: 3 Sand (koju ja imam), 5 Sun tan i 8 Desert sun.
Nisam sigurna za cijenu, ali mislim da dođe oko 150 kn.


Sprej dolazi zapakiran u metalnu bočicu predivne brončane boje koja je posuta zlatnim shimmerima koji se presijavaju na svjetlosti. Po oznaci nijanse (3 Sand) možete vidjeti otprilike nijansu koja vas čeka u boci, da je otprilike usporedite s ostalim nijansama i odaberete onu koja je vama najbolja.


Ja imam nijansu #3 Sand koja je divne brončane boje i kada je direktno nanesete na kožu možete vidjeti sitne zlatne shimmere, no kada ju razmažete oni jedva postaju vidljivi, sasvim prirodni i lagano se presijavaju na suncu.
Ostale nijanse nisam probala jer ovu obožavam!



Brončani puder za noge u spreju lako se dozira jer kao što vidite, dolazi u spreju :)
Dobro je pigmentiran i lijepo se razmazuje. Kada ga razmažete ostavlja divnu instant brončanu boju na koži, ravnomjerno i bez mrlja. Finish je polumat - nekako mekan i baršunast, a koža izgleda prirodno.
Jako se brzo suši pa već nakon par minuta možete obući odjeću bez brige da će vam ostaviti tragove na njoj prilikom oblačenja ili nošenjem odjeće jer se ne preslikava :D 
Jako je postojan - preživjeti će znojenje i na neki je način vodootporan i na znoj i na vodu. Zar vam nije dovoljna činjenica da sam ga imala na vjenčanju od 6h ujutro (kada je bilo šminkanje) do 6h sljedećeg jutra (kada je vjenčanje završeno) i nimalo se nije skinuo ili preslikao po vjenčanici 24 sata ?!
Ono što kod njega najviše volim je što se tako lako skida u dodiru sa gelom za tuširanje. Potpuno se skine bez brige da će vam ostati mrlje na koži :) 
Zaista je fantastičan proizvod! I uvijek ga možete nanjeti kad god vam zatreba :)
Uz racionalno trošenje, meni potraje cijelo ljeto :)

Ja ga najčešće nanosim na noge/ruke/dekolte kada navečer idem u grad (ljeti) i to na način da posprejam određeni dio tijela i onda rukom lijepo razmažem da bude ravnomjerno nanesen. I postupak ponovim s ostalim djelovima tijela. Brzo se suši pa nakon što završite s ovim sprejom, dobro operite ruke jer vam zna ostaviti boju na dlanovima :)

Na donjim fotkama možete vidjeti swatcheve kako sprej izgleda tek nanesen iz boce direktno na kožu:



I kako izgleda razmazan na koži. Baš daje jedan lijepi instant osunčani ten :)
Hej, barem više ne hodam okolo kao duh :)



Jeste li probale ovaj sprej?

34 komentari:

  1. Čula sam za njega i čak ga gledala u Mulleru, ali nisam isprobala. Nisam nikad koristila proizvode za samotamnjenje jer se ne usudim, a i jer dobijem lijepu boju ljeti, no ako bude koja ekstremna situacija kao kod tebe, znat ću što mi treba :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svakako ga uzmi u obzir jer je odličan proizvod :)
      Da, ha ha, kod mene je baš bila ekstremna situacija :)

      Izbriši
    2. Misliš li da bi mogao prekriti bijele strije? Dobila sam ih s 12 godina na bokovima, nije strašno, ali meni smeta, pogotovo ljeti i ne znam bi li ih se onda moglo ovime ujednačiti što se boje tiče.

      Izbriši
    3. Mirna, stvarno ne znam jer ih nemam, ali mislim ipak da ovaj sprej nije svemoguć - mogao bi ti pomoći da ujednačiš boju pa da se manje primjete, ali da ih baš prekrije, ne znam, mislim da ne bi.

      Izbriši
  2. Nisam probala ali ću probati obavezno!! :D
    Čini mi se SAVRŠENIM za nas boje kože poput čovječe ribice. xD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Probaj obavezno, nećeš se pokajati :)
      Ha ha, dobro si nas nazvala :D

      Izbriši
  3. Imam isti problem kao i ti, oduvijek me zovu sirko, živim na otoku a svi prijatelji koji dođu s kopna uvijek 10 puta crnji od mene, jer ja nikako ne mogu uhvatiti boju ma koliko god pokušavala prije ću izgorit nego potamnit.. al imam averziju od fake tena, mislim da će me napravit narančastom i da neće prirodno izgledat..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eh, kako mi je to poznato :)
      Ja inače u sebi imam narančastog pigmenta i uvijek ljeti dobijem sitne pjegice po nosu koje zimi nestanu, ali ovaj sprej me nije nikada učinio da izgledam narančasto pa ga svakako preporučujem :)

      Izbriši
  4. Ovo bi meni savršeno odgovaralo :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Sve proizvode o kojima pises recenziju stavljam na wl, mislim da to dovoljno govori :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :) Nije nas teško nagovoriti na kupnju nečeg, ali nemoj da te sada uvalim u trošak :D

      Izbriši
  6. definitvno ću ga uzeti ako ga bude kod nas, a ako ne onda prilikom posjete Zagrebu koji je puno opremljeniji kozmetikom nego Sarajevo :D
    ja imam skroz svijetao ten a ne volim da se sunčam i probala sam dosta proizvoda za samotamnjenje a nijedan mi nažalost nije odgovarao u potpunosti :( još nisam preboljela maramice za samotamnjenje koje sam kupovala prije 4-5 godina a kojih više nema. eto čak sam i zaboravila kako se zovu :(( ima u dm-u kupiti finu kremu sa zlatnim šljokicama i nije skupa ali nekako se previše sjaji pa je ja nanosim samo na noge

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako ga ne uspiješ nabaviti, javi se :)
      Ja sam kroz srednju koristila dosta losiona i krema za samotamnjenje, ni jedna mi nije bila dobra, a maramice nisam probala. Čula sam da su Clarinsova krema i instant gel za samotamnjenje odlični i da ne ostavljaju tragove.
      A ovaj sprej mi je fantastičan kada mi treba nešto instant i na brzinu :)

      Izbriši
  7. Anonimno15/4/13

    Ovo je super, puno ti hvala za ovaj post i definitivno se bacam u potragu za ovim čudom, super ce mi doci jer fkt su mi noge presvijetle i nikako ne mogu primiti boju koliko god se suncala samo cvrknem ko rakić :)))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam ni znala da nas ima toliko bljedoputih :D

      Izbriši
  8. Ovaj sprej obožavam i uvijek imam jedan u zalihama :)

    Nego, imam nešto za tebe, više na linku

    http://eyedetoxx.blogspot.com/2013/04/liebster-nagrada.html

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eto, stvarno mi je fantastičan! Uvijek u zalihama :)
      Idem skoknut na link :)

      Izbriši
  9. Mislim da je ovaj sprej rešenje za sve moje životne probleme :D Inače, isto tako od skoro ne mogu da potamnim na suncu (a ranije sam se vraćala baš crna sa mora), tako da koristim kreme, ali nisu ovako dobre... Jedva čekam da probam!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ovo ti je više kao instant samotamljenje - kada hoćeš naneseš ga, kada ga nećeš ispereš :)

      Izbriši
    2. To i želim, a ne ova "trajna" rešenja, pa sad čekam danima da se spere jer nisam ravnomerno namazala :D

      Izbriši
    3. Ovo ti je malo čudo u boci :) Imaš i ostale nijanse, ne znam da li si bljedoputa ili ne,a li svakako ih možeš testirati i lako isprati s ruke :)

      Izbriši
    4. Bela sam kao Kasper Dobri Duh, ali videću, možda su mi i te tamnije dobre...

      Izbriši
  10. Nisam probala ovaj sprej, uopšte ne koristim takve proizvode (eto, i ja nešto ne koristim :D), ali imaću ga u vidu za slučaj da grozno izgorim ili mi baš zatreba blago preplanuli ten :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) Ja nisam ni znala da ovako nešto postoji na našem tržištu, na vjenčanju mi je itekako pomogao i od tada mi je neizostavan :)

      Izbriši
  11. nevolim takve proizvode :( al gle,to sto si bljeda ima i svojih prednosti, nikole kidman je za svoju bljedu kozu dobila brojne nagrade. i nemoj patit sto nisi brončane puti nakon sunčanja,koza ce ti bit zahvalna. neće bit stara i naborana i puna sunčanih pjega kao kod ljudi koji su pretjerali od mladosti do straosti u suncu

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Istina draga :) Ja volim svoju blijedu put, ali ljeti volim malkice boje inače plašim ljude :D

      Izbriši
  12. Ovaj sprej je čudo, obožavam ga!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jeli tako? Dijelimo isto mišljenje :)

      Izbriši
  13. Hvala ti draga, ovo je već druga ovaj dan, baš sam sretna :)

    OdgovoriIzbriši
  14. Čini se super i mislim da ću ga probati. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nećeš požaliti ako voliš ovakve stvari :)

      Izbriši
  15. Nisam isprobala ali sada hoću :D:D:D!!!

    OdgovoriIzbriši
  16. Ajme, ovo je odlična stvar! Moram si to nabaviti pod hitno :) inače vrlo lako pocrnim, čak sam i sad već dobila bojicu po rukama i licu od samog šetanja po gradu, ali noge mi uvijek budu nijansu svjetlije od ostatka kože tako da će ovo odlično doći za kratke suknjice i haljinice.

    OdgovoriIzbriši

Behind The Web

Moje ime je Sara i uskoro se bližim famoznoj 30.-oj :) Volim obilaziti dućane u potrazi za novim make-up proizvodima pa se u mojoj kozmetičkoj torbici mogu naći razni proizvodi - od onih najjeftinijih do skupljih jer ne biram proizvode prema cijeni ili brandu, već po onome što meni odgovara :)

Pretraži ovaj blog

Something

Ovdje ćete moći čitati i o mojim make-up haulima, wish listama i svemu ostalom :)
Nadam se da će vam recenzije & swatchevi biti od pomoći i uštedjeti vam novce bez da potrošite dobar dio plaće :)
Svi proizvodi koje ćete vidjeti na mom blogu kupljeni su mojim vlastitim novcem, a recenzije koje ćete vidjeti moja su osobna stajališta.

Hvala što ste svratili u moj mali make-up my day kutak :)