Content

19. 04. 2013.

New in #3


Aaaaa, već je treći New in post, kako vrijeme brzo prolazi...
Neke stvari kupimo, neke bacimo i baš volim kraj tih potrošenih proizvoda jer onda napravim mjesta za nove :)
Baš volim ove postove, uvijek nešto novo vidim na vašim blogovima i onda ne mogu mirne duše zaspati dok to ne kupim :P
Pa evo da se i ja pohvalim s još malo noviteta koji su se kod mene nakupili u posljednjih mjesec dana :)


Krenimo od preparative:


Jučer me nešto strašno boljela glava i uhvatila me neka čudna prehlada, baš sam bila u komi i nisam zbilja bila za ništa. Onda sam lijepo supruga poslala u shopping jer sam ostala bez šampona za kosu pa sam isključivo naložila da kupi mini pakiranje Aussie šampona da ga isprobam. Gospodin se vratio kući s velikim pakiranjem Aussie Miracle moist šamponom za kosu. Ja se uopće ne bunim :)

Jeste li znali da je Playboy izbacio kupke za žene? Ni ja, sve dok se suprug jučer nije vratio kući s ovom Playboy VIP Glam & Rich. Zna i on nekada iznenaditi :) Kupka tako predivno miriše, baš me očarala :)

Nedavno sam na policama dm drogerije naišla na Balea Today is my day LE žilete pa sam ih uzela i odlučila stati na kraj onim skupim koji koštaju oko 60-70 kn, a potrošim ih u istom vremenu. Ovi koštaju oko 20 kn, ima ih 8 komada pa ćemo vidjeti :)

Na policama Mullera opet sam naišla na svoju omiljenu ljetnu kupku Aldo Vandini Secrets of Amazonia, ona tako predivno i osvježavajuće miriše, ima u sebi masažna zrnca i pravi je gušt tuširati se s njom :) 

Budući da suprug ima problema s dermatitisom, čitala sam sve pozitivne recenzije o Baby Love kupki "od glave do pete" pa sam mu je uzela. Mislim se ja, 500 ml za 20 kn, pa neće propasti :) I kaže on da mu je odlična, već se danima tušira s njom, umiva lice i pere kosu. Kad je njemu super, počela sam ju i ja koristiti i moram priznati da je odlična :)

Od drage Martine s bloga Dear Skin  sam dobila na isprobavanje Sisley Black Rose masku za lice i SVR spf 50+ kremu i hvala joj na tome od srca :) Baš sam nekako zapela za tu Sisley masku za lice, a ista košta malo više od 700 kn, pa eto da je isprobam prije kupnje, a znate kakvo je stanje s testerima u našoj državi. Ima ih, ali se čuvaju za sebe.

Nedavno sam s bratovom curom šetala po CC1 i čak sam u ljekarni uspjela "užicati" tri testera Avene kreme za lice i to Avene Cleanance, Avene Cleanance K gel kreme (koja mi je btw fantstična, također po preporuci drage Dear skin i koju namjeravam kupiti u full size verziji), te Avene Triacneal kreme. 



Od dekorative sam na poklon od bratove cure dobila 4 nijanse Golden Rose Paris laka za nokte koji su mi odlični i odmah sam ih morala isprobati sve odjednom :)

U Mullera sam prije par tjedana kupila Artdeco Dita Von Teese praznu kutijicu za sjenila/rumenila, L'Oreal Caresse ruž za usne u nijansi #3, Essence olovku za obrve u nijansi #4 Blonde (po preporuci drage Beauty Department i hvala joj na tome jer je ovo jedna od boljih olovki za obrve koje sam koristila, a košta samo 14 kn), zatim sam se počastila s Misslyn vodootpornim tušem za okice (pa da i ja napokon počnem malo aktivnije koristiti tuš).

Opet sam kupila moju omiljenu maskaru L'Oreal Beauty Tubes - ona je tako divna :) Bijeli dio podiže i uvija trepavice, a crni dio boja, jel :) Ne preslikava se, ne trusi se, ostaje cijeli dan na okicama i savršeno se skida - dovoljno je samo se umiti par puta hladnom vodom ili jednom-dva puta mlakom vodom i lagano prstima potegnuti maskaru s trepavica, a u rukama će vam ostati sitne "tubice" nalih trepavicama - nema razmazivanja, nema sredstava za skidanje šminke s okica, ona je moje savršenstvo :)

Što još? Da, došao mi je Too Faced The Bronzer & Beautiful set bronzera koji tako divno izgledaju na koži :D 

I na kraju sam jučer od supruga dobila limenu Libresse kutijicu koja dolazi kao poklon uz njihove uloške u kolekciji Libresse Spring's 5 senses. Meni su ove kutijice divne jer u njima možete držati: uloške, tablete, a možete staviti i Artdeco ili druga magnetna sjenila, sjajila za usne/ruževe/rumenila, you name it...

Btw, tu je na fotki još i Bourjois powder large brush, debeli kist za puder koji sam pronašla u svojoj sobi dok sam tražila figaro da ga napokon očistim od prašine :)
Ovaj kist sam kupila u Irisu prije nekih sigurno tri godine i potpuno zaboravila na njega, a sada mi je došao kao naručen :)  

I to je to...
Što ima novog kod vas, što se sve kupovale u zadnje vrijeme?

54 komentari:

  1. auuu koje divote! sve lajkam! ovaj aldo valdini nisam nikad imala pa me gel bas zanima kakav je i kakvog je mirisa,isto vrijedi i za babylove. lakovi su krasni,bas mi se sviđa odabir boja! a sad lipo od svega po malo recenzija da mogu uzivat u tvojim postovima. i bravo za nasu martu sto ti je poslala tester :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tina, ovaj gel je meni čisto savršenstvo, ovo mi je ne-znam-koja-tuba, jednostavno ga obožavam, pravo je osvježenje za ljeto :)
      Da, lakove je baš pogodila moje boje, nevjerojatnojer ona je totalno drugačiji tip od mene :D
      Martina je prekrasna cura, takvo srce od žene još nisam upoznala :D

      Izbriši
  2. Tek sad shatih kako sam ja malo kupovala u poslednje vreme... A divno ti je sve!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :) Ooo, ovo se meni nakupilo zadnjih mjesec dana, imam osjećaj kao da štetim prije ljeta jer kada dođe ljeto biti će puno stvari koje ću htjeti :D

      Izbriši
  3. Anonimno19/4/13

    Predivna kupovina :D baš sam 'naparila' oči hihi
    Ja jedva čekam u Zagreb iduće sedmice, da kupim te uloške xD kod nas u Bosni ih nažalost nema :'(
    I da, ni mojoj sreći nikad kraja kad potrošim NAPOKON neki proizvod aaaa :D ali ja sebi odredim nešto da ću konstantno trošiti i dan i noć i to i radim dok ne potrošim i zadnju kap :D A ono što bih imala zauvijek, se potroši prebrzo :D ironija života hehe

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ines, potpisujem :D
      Nadam se da ćeš u Zagrebu naći ove Libresse LE kutijice jer to za čas nestane :(

      Izbriši
  4. sve je divno!! too faced <3

    OdgovoriIzbriši
  5. Jao sjajni ulovi!
    Čak sam i ja nabavila jednu ovu magnetnu, bač je multifunkcionalna kutijica!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jel da? Super su te kutijice i puuuno su jeftinije od ovih koje inače kupimo da u njih stavljamo sjenila :D

      Izbriši
  6. Sve mi je divno <3

    OdgovoriIzbriši
  7. Eeeeto olovcice :)) drago mi je bas sto ti se svidja, da ne bude da sam uzalud hvalila :P
    I ja sam uzela te Baleine, privuklo me pakovanje :D :D i imam jednu kutijicu za uloske ali je moja u drugim bojama, stalno izbace nesto novo a bas je prakticno za nositi :)

    Neka si se pocastila sa svime, podrzavam svaku kupovinu :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) Hvala ti na preporuci - Essence olovka za obrve mi je savršena :D

      Izbriši
    2. Jel moguce, ostavljam komentar sa kompjutera a ne sa laptopa, izgleda je proradilo :D :D

      Izbriši
    3. Haha, moguće, moguće :D

      Izbriši
  8. Dobra kupnja :) Mene zanima odakle naručuješ Too faced stvari, skužila sam po postovima da imaš popriličan broj :) Nisam sigurna da Asos šalje a stvarno bih htjela probati, bar ove nove palete sjenila :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa zapravo imam tek 3 njihove stvari, a planiram si uzeti još ovu novu paleticu sjenila koja izlazi za ljeto 2013.g. :)
      Ima ih i na ASOS.-u, ali ne znam da li ih šalju za RH.
      Naručujem ih sa Beauty Bay.-a (http://www.beautybay.com/) oni imaju besplatnu dostavu za RH; ili kada naručujem više stvari, onda naručim sa Beauty Bridge.-a (http://www.beautybridge.com/), njima je dostava 12 dolara za RH, ali skupljaš bodove za svaki potrošeni dolar i tako dobiješ popuste - imaš popust od 5% pri prvoj kupnji :)

      Izbriši
  9. Sve je divno, lakove kao ja da sam birala :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Ovu kupkicu moram što prije probati. Molim recenziju setica Too faced. Vidim da ih baš voliš. Kutijica mi je super, mada ih imam još od prošle i pretprošle godine, ali jako mi se sviđaju.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Biti će recenzija, moram ga prvo malo probati da mogu nešto pametno napisati :)
      Btw, imam i ja tih kutijica od prošle godine, uvijek mi dobro dođu :D

      Izbriši
  11. Noviteti su tako dobri da nemam reci. Jedva cekam recenzije, ne sumnjam da ces sve lepo isprobati i podeliti sa nama :D. Imamo neke slicne proizvode, pogotovu kada je dekorativa u pitanju :). Imam i ja kutijicu, onu sa srcolikim naocarima, super su :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Već sam ja primjetila da volimo slične stvarčice :)
      Btw, ja sam htjela tu kutijicu sa srcima, ali izgleda da su u našem dm.-u otpakirali samo ove sa zelenim kutijicama :(

      Izbriši
  12. Dobro si se ti ponovila... I ja isprobavam Aussie.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eee, super, baš me zanimaju tvoji dojmovi :) Ja sam ga tek jučer prvi puta koristila,a moram ga malo više isprobati za recenziju jer mi se znalo dogoditi da mi nešto za kosu bude super oko 2 tjedna, a poslije ništa :)

      Izbriši
  13. Super mi je ova edicija New In postova kod tebe i dosta interesantnih stvarcica tu ima. Drago mi je citati o pazljivim gestama supruga, srculencu mi bude bas lijepo <3 Testeri su super a i mene sada zanima ta plejbojevska kupkica hehe :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti Selma :D

      Izbriši
    2. Btw, ako naiđeš na kupku, pomiriši je - ja danas idem po još jednu iz kolekcije jer su mi baš odlične :)

      Izbriši
  14. Draga Sara predivni noviteti, vjeruj da će se suprug oduševit Babylove kupkom a i odlično uklanja makeup:))

    Zaista ti je sve predivno i čekam recenzije i posebno dojmovi Sisley maskice :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala tebi Martina :)
      Suprug je već oduševljen s kupkom, a i ja sam - slažem se da odlično uklanja makeup i uopće mi ništa do sada nije izbacilo po licu :) Hvala Bogu da smo našli nešto pristupačnije jer one njegove kupkice A-Derme mi već idu na živce jer sadrže SLS.

      Izbriši
  15. Imam i ja Libresse kutijice, baš su slatke i svašta nosam u njima, a i spasile su me neprijatnih situacija kad otvaram torbu, a iz nje viri drečavi uložak :-D
    Neko vreme merkam ovaj Aldo Vandini gel, samo čekam da potrošim ovaj što trenutno koristim da se bacim u kupovinu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahah, i meni se to znalo događati kada u torbi imam svega i onda ispadne uložak, baš sramota :) Od tada u torbi imam uvijek ovu kutijicu :)

      Izbriši
  16. U šoku sam sad nad tvojim opisom kak se skida maskara, zakon! Daj uslikaj te tubice jednom, baš me zanima :D Divan new in post. Ima svega lijepoga. A što se tiče britvica, da. I ja ću opet početi kupovati te "jednokratne" pod navodnicima jer se mogu više puta koristiti. Imala sam Gilette za žene britvicu kojoj se mijenjaju 'glave' i skup je refill i marš tome! :p

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Aha, maskara ti je meni zakon :) Uslikati ću ti pa da i sama vidiš. Pokušavala sam uslikati svoje okice sa ovim Too Faced setom za obrve, ali sam totalna koma u tome - fotoaparat mi je težak, ruke su mi otpale, ispucala sam 100-njak fotki i nijedna nije bila čista, sve nešto mutno i kako ne treba :D
      Što se tiče žileta, meni su ovi jednokratni super i još su mi jeftiniji :) Inače kotistim Braun-ov depilacijski aparat pa mi oni skupi žileti i ne trebaju :) Imala sam te kojima se skidaju glave, mislim da su isto bili od Gilleta, Venus - dva komada oko 70 kn, ma bježi...

      Izbriši
  17. Pozdrav mužiću, stvarno je sav brižan. :D
    Baby Love kupku moram i ja pohvaliti, nevjerojatno je dobra! Jedva čekam tvoju recenziju i swatcheve TooFaced seta pa da procijenim da li mi treba ili ne, imam njihov Chocolate soleil, ali ga nikad ne koristim jer ga totalno zaboravljam. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Napisati ću recenziju kada je isprobam, obavezno ću staviti swatcheve da vidiš :) Ja sam je i uzela zbog tog Chocolate soleil bronzera jer ga nije bilo samostalno za uzeti, a ovako sam za istu cijenu imala 4 u setu :)

      Izbriši
  18. Jedva čekam recenziju Too Faced seta :D Nisam ništa probala, osim Avene kremica koje su mi super.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Avene je i meni super - koristim zadnjih dana ovu Cleanance K gel kremu (navečer) i odlična mi je :)

      Izbriši
  19. Ljepote ljepote, napisala sam ti i kod sebe :) Vandinijeva Amazona je zakon <3 vezu me jako lijepa sjecanja za nju :).
    Lijepo osvjezava i bas je super turiralica :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti Tatjana :) Jest, zaista je odlična i uvijek mi je pri ruci :)

      Izbriši
  20. Puno zanimljivih stvarčica! L'Oreal Beauty Tubes je i moja najdraža maskara :D Fascinantno mi je to što zapravo nije vodootporna, a kao da je, odlično se drži čak i na kiši. Uh sad si i ja želim Playboy kupku, vjerujem da jako lijepo miriši :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jeeeej, eto nisam jedina koja voli ovu maskaru - točno to što si rekla, savršena je :D

      Izbriši
  21. Svratila san samo da vidin jel' komentari štimaju. :D I naravno da san ovako senilna zaboravila šta san tila komentirat prije. :D
    Ali svakako, oooodličan šoping! :)

    OdgovoriIzbriši
  22. Fantasticna kupovina,sve ali sve mi se dopada...Nijanse lakova kakve i sama zelim da kupim :D Maskara je odlicna,meni br.1

    OdgovoriIzbriši
  23. too faces bronzeri - baš me zanima koje su stavili u paletu :-)
    odlični noviteti... bravo za muža koji je kupio veliko pakiranje šampona ;-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti Arena :)
      U TF bronzer set su došli: Chocoalte soleil, Sun bunny, Snow bunny i jedan zlatni bronzer kojeg se (koliko sam vidjela) ne može naći zasebno u prodaji!

      Izbriši
  24. OMG zar još uvijek rade L'oreal Beauty Tubes maskaru? :D Obožavala sam ju, a sad nikako da ju pronađem.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma daj? Nemoj me plašiti da je ne možeš pronaći jer mi je to najdraža maskara :)

      Izbriši

Behind The Web

Moje ime je Sara i uskoro se bližim famoznoj 30.-oj :) Volim obilaziti dućane u potrazi za novim make-up proizvodima pa se u mojoj kozmetičkoj torbici mogu naći razni proizvodi - od onih najjeftinijih do skupljih jer ne biram proizvode prema cijeni ili brandu, već po onome što meni odgovara :)

Pretraži ovaj blog

Something

Ovdje ćete moći čitati i o mojim make-up haulima, wish listama i svemu ostalom :)
Nadam se da će vam recenzije & swatchevi biti od pomoći i uštedjeti vam novce bez da potrošite dobar dio plaće :)
Svi proizvodi koje ćete vidjeti na mom blogu kupljeni su mojim vlastitim novcem, a recenzije koje ćete vidjeti moja su osobna stajališta.

Hvala što ste svratili u moj mali make-up my day kutak :)