Content

18. 04. 2013.

Nuxe Huile Prodigieuse suho ulje zlatnog sjaja



Volite li dodir zlata na koži?
Čim izađu prve zrake sunca, ja sam totalni freak za bronzerima, šljokicama i svemu što me zlatnom ili brončanom bojom podsjeća na ljeto i popravlja moj blijedi ten :)
Možete samo zamisliti kako sam se osjećala kada sam ovo ulje ugledala na policama ljekarni; kod mene je to izgledalo: Ne pitaj, kupi!
Možete ga naći u svim bolje opremljenim ljekarnama ili online ljekarnama i to u dvije varijante: bez zlatnih šljokica i sa zlatnim šljokicama. Kod mene uopće nije bilo dileme – zlatne šljokice su mi must have ljeti :) 
Nuxe suho ulje zlatnog sjaja možete kupiti u bočici od 50 ml za oko 195 kn (bočica od 50 ml ne sadrži raspršivač), te u bočici od 100 ml koju ja imam, za 305 kn (bočica od 100 ml sadrži raspršivač).



Što kažu iz Nuxa (osim toga da je ovo najprodavaniji Nuxe proizvod)?
Huile Prodigieuse je suho ulje s jedinstvenom koncentracijom biljnih ulja i vitamina E od čak 30% koji hrane, obnavljaju i omekšavaju kožu lica i tijela. Zlatno ulje koži daje satensku mekoću, a kosi volumen i prirodan sjaj. Zlatne čestice blistaju na koži i pri svakom pokretu naglašavanju njezinu ljepotu. Jedinstvena kombinacija 6 dragocjenih biljnih ulja (makadamija, kamelija, slatki badem, lješnjak, borago, uljni ekstrakti gospine trave) i nježan miris koži daju baršunasti osjećaj, kosa postaje svilenkasta, a vidljivost strija se smanjuje. Zlatne čestice se čarobno prelijevaju dajući koži i kosi sjaj.


Nuxe suho ulje zlatnog sjaja (100 ml) dolazi u staklenoj bočici s raspršivačem.
Raspršivač je aluminijski, zlatne boje, kvalitetno je napravljen i ulje se lako može dozirati bez njegovog pucanja ili zapinjanja.
Bočica je napravljena od debelog, prozirnog stakla, što ja volim jer obožavam ga gledati na polici onako divnog s svim tim šljokicama u sebi :)
Pogledajte ga samo, zar nije predivno??


Kada ulje stoji, nakon nekog vremena se zlatne šljokice počnu spuštati pri dnu, a ulje pliva, ali neka vas to ne brine, prije upotrebe ga lagano promućkajte.

Nuxe suho ulje zlatnog sjaja tako divno i lagano miriše.
Ja inače jako volim mirise i svaki od njih mi je poseban, ali iskreno moram priznati da dugo nešto tako divno i lagano nisam pomirisala – kao da me prenese na neku pješćanu plažu daleko od svih :)


Riječ je o multifunkcionalnom proizvodu: možete ga nanijeti na cijelo tijelo, na dekolte i ramena, na kosu ili čak na lice ako to preferirate.
Kada ulje nanesem na kosu, ono se brzo upija bez da ju zamasti, ne otežava ju i daje joj jedan osjećaj lepršavosti, a sve popraćeno zlatkastim sjajem. Nemojte pretjerivati s njegovim nanošenjem po kosi, meni je bila dovoljna jedna pumpica, lagano sam ju protrljala rukama i nanjela po cijeloj dužini kose.
Kada ga nanesem na kožu tijela (uobičajeno su to ramena, dekolte i noge), odmah se upija i uopće ne ostavlja masne tragove pa je ono zaista „suho“ ulje kako to njegov naziv govori.  Nakon što ga nanesem na tijelo koža je zaglađena, mekana i uopće nije masna. Bez problema se za par sekunda od njegovog nanošenja možete odjenuti i neće vam ostaviti nikakve tragove na odjeći.


Možda vam se učini da je ulje zaista šljokičasto dok ga gledate u bočici, ali kada ga razmažete na tijelu, te zlatne škljokice su toliko suptilne da uopće nisu jako vidljive, a koža vam dobije jedan lijepi preplanuli izgled sa zlatnim odsjajem.
Ja ga volim koristiti ljeti kada uhvatim malo boje jer ju dodatno ističe i daje jedan prekrasan, suptilan sjaj koži i zaista vam ga nije potrebno puno nanositi pa vam može trajati i trajati, čime nekako i opravdavam njegovu cijenu :)
Meni je osobno ovo najbolje (suho) ulje koje sam imala prilike do sada koristiti :)

Ne znam zašto, ali ovo ulje razmazano na koži uopće nije fotogenično! Htjela sam ga lijepo fotkati da vidite kako predivno izgleda na koži, ali ma koliko god sam se trudila da vidite te diskretne šljokice, nisam uspjela :( Uvijek možete otići do ljekarne i zatražiti tester ili zamoliti tetu u ljekarni da vam ga malo nanese na ruku :) Ukoliko se odlučite na kupnju, vjerujte, nećete požaliti što ste dali tolike novce za njega, zaista je predivno, a osjećaj na koži je božanstven :)


I za kraj sastojci:
Cyclomethicone, Octyldodecanol, Caprylic/capric Triglyceride, Isodecyl Neopentanoate, Isononyl Isononanoate, Olea Europaea (olive Fruit Oil), Prunus Dulcis (sweet Almond Oil), Ethylhexyl Methoxycinnamate (octinoxate), Camellia Oleifera (camellia Oleifera Seed Oil), Fragrance, Borago Officinalis (borage Seed Oil), Butyl Methoxydibenzoylmethane (avobenzone), Tocopherol, Helianthus Annuus (sunflower Seed Oil), Rosmarinus Officinalis (rosemary Leaf Extract), Hypericum Perforatum (hypericum Perforatum Extract), Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool, CI 77019 (Mica), CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77491 (Iron Oxide), Silica


Jeste li već probale ovo ulje?

53 komentari:

  1. Anonimno18/4/13

    Stvarno je must have za leto, predivno izgleda... :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je tako prekrasno da ga se ne mogu zasititi :) I stvarno se sporo troši, kupila sam ga krajem prošlog ljeta :)

      Izbriši
  2. Tekuće zlato, to mi je prva asocijacija bila.
    Stvarno krasno izgleda!
    Ja isto volim šljokice po tijelu i ulja i blago prepranuli izgleda, budući da sam svijetla ko duh, uvijek ciljam na takve proizvode :)
    Ali meni je to još uvijek preskupo, iako je krasno i rado bih imala.
    Ali evo neka jeftinija varijanta mlijeka za tijelo s laganim šljokičastim odsjajem - Dove silky nourishment mlijeko za tijelo, koje kaže: for silky skin with a shimmering glow. Meni služi izvrsno, brzo se upija i isto daje koži daj odsjaj lagani.
    Vjerojatno se ne može ni mjeriti s ovim, ali rekoh da spomenem samo. Nuxe je ipak i za kosu, vjerujem da stvarno daje neku posebnost.
    Uživaj, eto, što da kažem drugo, napokon su topliji dani došli :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tamelie, hvala ti :)
      Nisam probala to Dove mlijeko za tijelo, pretpostavljam da je slino onim Avonovim losionima sa zlatnim česticama, pa ne bi trebalo biti loše, mada se s ovim ne može niti mjeriti :)

      Izbriši
  3. Oh da probala ... ja godišnje potrošim dva pakiranja od 100ml :D ... obožavam ovo ulje i ne koristim ga isključivo ljeti, ono je meni uvijek u opticaju i sva se ja njim namackam ... tijelo, malo čak i na lice na jagodice, kosu :D .... obožavam !!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja ga najviše volim ljeti, onako za poslije sunčanja ili navečer nakon tuširanja,a prije izlaska u grad... Ti si ovisnica o ovom ulju kao i ja :)

      Izbriši
  4. Jedini proizvod od preparative koji se MORA naći kod mene :D želim ga već dugo, ali cijena je visoka, tako da uvijek kupim nešto "pametnije". Nisam isprobavala suha ulja, ali već je stvarno vrijeme :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znam na što misliš :) I meni je bila visoka cijena, a onda sam u Francuskoj u jednoj ljekarni naletjela na njega, ovu bočicu od 100 ml nisam platila niti 150 kn , stvarno joj nisam odoljela :)

      Izbriši
  5. bila je njegova promocija u jokera ovu ili prošlu zimu kad su mi ga cure spricnule malona ruku. joj kako mirise! mislim da bi se prije odlučila za ono obično bez sljokica

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) Vidiš, ja sam više za ovu šljokičastu varijantu :)

      Izbriši
  6. Iii kako dobro izgleda :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Savršeno je! Šteta što nije fotogenično na koži kada je razmazano, ali tako predivno izgleda :)

      Izbriši
  7. Čim sam vidjela šljokice morala sam pročitati o čemu se radi. :D Definitivno pun pogodak za ljeto. ^^

    OdgovoriIzbriši
  8. Imam ga i slažem se 100% s tobom!!! Svake godine ga kupujem ponovno.

    OdgovoriIzbriši
  9. Jesam, imam njega i ono bez šljokica, oba su odlična. Slažem se za kosu, baš malo treba, a ja sam ovo svetlucavo koristila i na vrhu jagodica, prelepo izgleda i pošto je suvo, ne sija se ružno, nego lepo :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vidiš, na licu ga nisam koristila, mada hoću :)

      Izbriši
  10. Divno je!!
    Samo je skupo :(
    Ja koristim nešto slično i obožavam:
    http://tiny.cc/62arvw
    Mislim da sada ovako izgleda:
    http://tiny.cc/q3arvw

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znam za te Avonove mazalice, samo ih nisam predugo koristila :)

      Izbriši
  11. Isprobala sam ga, što se tiče osjećaja na koži stvarno je divan, al meni miris nakon nekog vremena počne stvarno smetati :( Isto mi se događa i s L`erbolario-vom kremom za tijelo Iris

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Stvarno? Meni ovo ulje tako divno i lagano miriše, a Iris krema za tijelo mi je upravo zbog osjećaja na koži i tog divnog mirisa najbolja koju sam ikada koristila :) Miris je malo jači, ali ja obožavam mirise pa je meni odlično, alis am čitala da ima ljudi kojima baš počne smetati :)

      Izbriši
  12. Joj ovo ulje bas zelim od kad sam ga primetila po blogovima. Bas divno izgleda :)

    OdgovoriIzbriši
  13. Meni osobno je divno to ulje i često ga kupujem. Iako ne koristim baš za lice i kosu jer me zamasti.

    Jako lijepe fotografije i recenzija. Ja obožavam sve što sjaji pogotovo ljeti :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Također ga ne stavljam puno na kosu, dovoljno je zaista samo malo (ne stavljam ga na tjeme jer zamasti kosu).
      Također volim sve što šljokića :D

      Izbriši
  14. Prelepo izgleda, stvarno, baš bih volela da ga imam. Još samo da preračunam valutu :-D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) Baš je divno, vjeruj mi ako si ga možeš priuštiti, uzmi ga jer će ti trajati :)

      Izbriši
  15. Uh, kako dooooooobro izgleda! Žeeeelim!

    OdgovoriIzbriši
  16. Super je ovo ulje, ali ja sam uzela ono bez šljokica
    Kad sam probala ovo sa šljokicama na koži mi je razvija neki sintetički miris, pa sam se zbog toga odlučila na ovo bez šljokica.. iako mi je ovo sa šljokicama i dalje na WL listi.. vjerojatno neću imat mira dok ga ne nabavim, kako to obično biva kad je želja za nekim proizvodom. :D

    OdgovoriIzbriši
  17. Baš kao tekuće zlato, kako je netko gore rekao :) Cijena je onako, hmm.. ali sigurna sam da je još divnije uživo i ako se tako sporo troši, onda se isplati. Koji mu je rok trajanja uopće? (čitaj: ovo ljeto će biti moje hihi :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Melita, zaista je savršeno :) Traje 12 mjeseci od otvaranja :)

      Izbriši
  18. Zbilja je predivno :OO ja inače nisam fan šljokica po tijelu ali ovo je must za probati :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mell, te šljokice su toliko suptilne da daju jedan prirodan zlaćani sjaj koži :)

      Izbriši
    2. Baš mi želiš izbit novce iz džepa :P hahaha ne nagovaraj me :P

      Izbriši
    3. Ha ha ha, prava se javila :P A tek ti meni sa svim onim tvojim DIY i ostalim mazalicama, haa? :) Mene nije teško nagovoriti :D

      Izbriši
  19. Juče nisam mogla da ostavim komentar ali danas evo mogu i da znaš da sam se zaljubila, divno je <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) I ja sam se zaljubila na prvu :)
      Prase, stvarno ne znam što je s tim komentarima, mislim da je do dizajna bloga :)
      Ja ih nekada uopće ne mogu očitati ako mi na ovoj tamno sivoj alatnoj traci ne stoje stranice (Početna, O blogu, recenzije & swatcehvi...) već bude prazna pa ju moram ponovno očitati i tek kada mi se pojave ta slova, onda komentari funkcioniraju...

      Izbriši
    2. Uh ja ti baš nisam tehnički potkovana ali sam čitala da su mnoge devojke imale slične probleme zato što vi imate taj dinamički izgled. Možda da se prebacis na običan?

      Izbriši
    3. Vjerojatno zbog toga onda :( A tako mi se sviđa ovaj dinamički izgled :( Vidjeti ću što ću napraviti :D

      Izbriši
  20. Divno je! Ja koristim ono bez šljokica i stvarno je odlično, a ne sumnjam da ću jednom kupiti i ovo. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam probala bez šljokica, ali svakako preporučujem da probaš i ovo :)

      Izbriši
  21. Ajme, patim na ulja sa šljokicama.:-D Ljeti su mi must have.
    Na žalost, Nuxe i ja se nikako nismo našli. :-( Jednostavno mi je taj miris strašno smetao. Znam da ga mnogi vole, ali ja sam ga zbog toga prosljedila dalje prijateljici. Inače, kao proizvod je super, sviđaju mi se šljokice u njemu, nisu prenapadne, a koža divno izgleda. Našla sam mu zamjenu u L'Occitane Marvellous Flowers ulju (LE iz blagdanske kolekcije), isti efekt na koži, ali drugi miris.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je miris baš odličan, ali čitala sam da se dosta ljudi tuži na njega :)
      Super što si pronašla zamjenu :) Nedavno sam vidjela da i L'Occitane ima neko suho ulje sa zlatnim šljokicama, možda i ono ima sličan efekt i drugi miris, isplatilo bi se otići do njihovog dućana i testirati :D

      Izbriši
    2. Aaa, već sam ga isprobala. :-D To je ovo novo od Božura, isto je limitirano. U principu se ne razlikuje puno od mog Marvellous Flowers ulja, možda su šljokice malo sitnije i gušće, ali na koži je identično.

      Izbriši
    3. Ja nisam :( Ali svakako želim probati jer obožavam ova suha ulja :) Prije par godina sam si u Italiji nabavilo neko suho ulje s dodatkom meda, bilo je savršeno za kožu i onda kada je izašlo u prodaju ovo s šljokicama baš sam bila sretna :D

      Izbriši
    4. Mislim da sada dosta brandova ima ta sjajna suha ulja, lako je izabrati. (ili nije :-D) Vidim da i Yves Rocher ove godine izbacuje u Monoi liniji zlatno suho ulje, već mi je na wish listi. I Clarins isto tako.

      Izbriši
    5. Aaaa, sad sam još jedno dodala na WL :)

      Izbriši
  22. Anonimno12/7/13

    Predivno ulje, obožavam ga, miris je neodoljiv. I'm 100 % in love! :) Jučer sam bila u Yves Rocher dućanu u Marmontovoj ulici i vidjela sam na stalku sa testerima ulje sa šljokicama, isprobala, a miris gotovo identičan ovome. Naravno, odmah sam ga htjela kupiti, ali su mi rekli da je u prodaji tek "od sutra", odnosno od danas... Danas nisam stigla otići do tamo, ali kupujem čim prije. :) Mislim da je i cijena nešto niža, ali i pakiranje je neusporedivo sa ovim NUXEovim...

    OdgovoriIzbriši
  23. kako mogu da porucim ili gde mogu kupiti ovaj proizvod u beogradu?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ivana, mislim da kod vas nije dostupno, kod nas ga ima uzeti u ljekarnama gdje drže Nuxe asortiman proizvoda. Još jeftiniji je online pa ga i tako možeš naručiti (recimo sa Feelunique stranice) :)

      Izbriši

Behind The Web

Moje ime je Sara i uskoro se bližim famoznoj 30.-oj :) Volim obilaziti dućane u potrazi za novim make-up proizvodima pa se u mojoj kozmetičkoj torbici mogu naći razni proizvodi - od onih najjeftinijih do skupljih jer ne biram proizvode prema cijeni ili brandu, već po onome što meni odgovara :)

Pretraži ovaj blog

Something

Ovdje ćete moći čitati i o mojim make-up haulima, wish listama i svemu ostalom :)
Nadam se da će vam recenzije & swatchevi biti od pomoći i uštedjeti vam novce bez da potrošite dobar dio plaće :)
Svi proizvodi koje ćete vidjeti na mom blogu kupljeni su mojim vlastitim novcem, a recenzije koje ćete vidjeti moja su osobna stajališta.

Hvala što ste svratili u moj mali make-up my day kutak :)