Content

05. 04. 2013.

Wish lista za ljeto #2 - dekorativa


*Sve slike preuzete su s interneta


Wish lista, odnosno lista želja nije stala samo na preparativi koju ste mogli vidjeti u zadnjem postu, o ne – imam ja i dekorative na popisu pa čak niti u tome nisam nimalo skromna :)


Od svih baza za lice koje sam probala i o kojima sam čitala posebno me se dojmila Too Faced Primed & Poreless baza za lice koja ujedno služi i za popunjavanje pora, a kako su mi se u zadnje vrijeme pojavile pore oko nosa odlučila sam ju isprobati, tko zna, možda se pokaže dobrom :)

Što se tiče BB krema na WL ih imam više, a zadnjih dana me baš zainteresirala nova kolekcija Art Deco BB krema od kojih u ponudi dolaze čak dvije pa se baš veselim njihovom isprobavanju :)


Što se tiče pudera za lice, na WL ih imam više: MAC fluid fix, Kanebo Sensai fluid finish (kojeg sam već koristila), ponovnu kupnju mog HG Shiseido sun protection liquid foundation… iako mi ih toliko zaista ne treba jer ih minimalno koristim pa mi znaju trajati i trajati, stoga sam se odlučila isprobati puder mog omiljenog brenda za pudere - Shiseida. Posebno me zainteresirao Shiseido suncare tanning compact foundation spf 6 o kojem sam čitala samo najbolje recenzije.


Na WL imam nekoliko bronzera i rumenila (zar još??), ali sam se za početak odlučila kupiti toliko hvaljeno rumenilo theBalm Hot mama shadow & blush all in one. Zapravo mi se kod njega dopada ta ljetna breskvasta nijansa s zlatnim shimmerima.

Zatim sam se odlučila za malo ljetnih boja na okicama, mislim da bi mi uz zelenkasto-smeđe okice baš bila super paletica Too Faced summer eyes 2013 collection. Nijanse sjenila su mi prekrasne, baš ljetnje!


Uz to sam si mislila nabaciti još koje sjenilo Art Deco.-a da popunim svoju Dita Von Teese praznu paletu kada sam ju već kupila, jel? :)



Zatim su tu i lakići za nokte koje samo gomilam i gomilam jer ih obožavam i volim ih u svim bojama pa se zna dogoditi da imam po 10ak istih nijansi ružičaste ili crvene.
Posebno su me se dojmili Essence lakovi iz color & go kolekcije.




Osim toga, na WL imam i dvije nijanse olovki za usne: neku pink i neku nude.
Mislim da bi baš ljepe mogle biti Too Faced olovke za usne :)

I onda još dvije-tri nijanse ruževa – svidjeli su mi se Revlon butter lipstick – ruževi za usne o kojima bruji čitava blogosfera pa jedva čekam da stignu i kod nas. Pogodite u kojim će nijansama biti?! :D


Od rođaka iz Amerike sam naručila MAC ruževe u nijansi #Speed dial i #Chatterbox i baš se veselim  :)



I kao šećer na kraju moram uključiti i svoja omiljena sjajila, za sada je izbor pao na
Too Faced sjajilo u nijansi #Barely legal

i
Daniel Sandler sjajilo za usne u boji #Nectar.
Na kraju sam razmišljala o kistovima za nanošenje pudera i kako obožavam Shiseido pudere, moj izbor je pao na Shiseido foundation brush. Vjerujem da nisu bezveze hvaljeni :)




Baš izgledaju ovako super na hrpi, zar ne?
Što ste si vi poželjeli od dekorative?

50 komentari:

  1. Nije ti uopste losa wl. Ja licno na prvom mestu zelim Shiseido cetkicu za puder, mada sam je trazila po parfimerijama i nigde je nemaju...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :)
      Što se tiče kista za puder, vidjela sam da ih ima na ebayu, ali ako hoćeš biti sigurna da je original, predlažem da ga naručiš s Feelunique.-a (imaju besplatan shipping).

      Izbriši
  2. Hot Mama nalazi se i kod mene na WL, a isto tako i Revlon lip butteri :D i uvjerena sam da će biti moji, samo je pitanje vremena :D super ti je WL, sviđa mi se više od one s preparativom :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znala sam da će se tebi više svidjeti dekorativa :) Što ćeš, za nas koji smo blizu 30.-e svakako i preparativa igra jako veliku ulogu :)
      Točno to sam i ja rekla za Revlonove lip buttere :D

      Izbriši
    2. Vjerujem da ću i ja za desetak godina više voditi brige o tome, ali sada stvarno nemam tu potrebu :) i da, vidim da si se zapalila za Too Faced, meni je njihova ambalaža odlična i privlači me na prvi pogled, osobito te lijepe paletice.

      Izbriši
    3. :) Takva sam i ja bila u tvojim godinama, a kako odrastaš i stariš počinješ više brigu voditi i o preparativi. Doduše, meni nitko ne bi dao više od 24 godine (genetika) i poprilično sam zadovoljna svojim licem obzirom an godine :)
      Too Faced me baš privlači svojim ambalažama, ali su im i proizvodi kvalitetni. Doduše, ne mogu govoriti o svima jer sam do sada probala samo neke, ali jako sam zadovoljna.

      Izbriši
  3. Jako lijepa WL :)

    Ti baš voliš Too Faced :)

    Ja nemam ništa na svojoj listi, nekako moje kupovine ispadnu spontano i nenadano :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ha ha, da, baš tako ispada. Mada je istina, u zadnje vrijeme me baš privlači Too Faced :D

      Izbriši
  4. Ma daaaaaaaaaj :D pa da oci stanu na svemuuuu!!! Mogu sanjat o ovome jedino, ali da je wishlista - jeste :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Odlicna ti je lista! I ja bih volela da probam Shiseido puder, kao i skoro vecinu stvari koju si ovde pobrajala :D ali eto prvo Shiseido i bas ove nijanse Revlon lip butera :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Shiseido sun protection liquid foundation koristim već godinama i uskoro će njegova recenzija. Još nisam naišla na puder koji mi je na licu kao on, a isprobala sam mnoge - svaki moj posjet Parfumerijama (Iris, Muller) je testiranje najmanje dva pudera, uvijek uzmem plastične posudice i onda si natrackam pudere unutra i doma isprobavam. Zasada Shiseido drži no.1 :)

      Izbriši
  6. Super je WL, meni su isto četka i Revlon Butter-i na listi :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je čuti da imamo neke zajedničke stvari na WL :D

      Izbriši
  7. I mene interesira ArtDeco BB krema, ali kakve sam sreće nijansa će mi biti pretamna čak i za ljeto haha :D
    Joj, ja sam Shiseidovim kistom u love-hate odnosu :D uspjela sam ga nabaviti za samo 17 funti na feelunique-u. Tad je bio snižen na 22 funte i još sam iskoristila na tu cijenu rodendanski popust od 5 funti pa mi se svakako isplatilo i nisam imala problema s carinom!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj, i ja sam ti blijeda i uvijek mi je teško pogoditi nijansu i zato sam baš picajzla što se tiče pudera i BB krema :)
      Super si ulovila Shiseido kist na sniženju, ja ga stalno gledam pa svako malo nestane i vrati se, ali još nisam naišla na sniženje!

      Izbriši
  8. Prelepa lista :) Zelim ti da sve kupis sa nje :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Krasna lista... i ja bih mnoge stvarčice s ove liste nabavila :-D

    Too Faced primed poreless sam imala u mini veziji od 5 ml i nikako me se nije dojmio....

    jučer sam kupila shiseido sun protection liquid foundation po prvi put i velika ljubav je na pomolu.... kako sam mogla prije ne probati ovaj savršeni puder? uh možda su ovo teške riječi jer sam ga tek prvi put nanijela danas, ali toliko sam oduševljena da ne mogu da vjerujem da je ovako oooodličan!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga, Shiseido sun protection liquid foundation je moj HG pudera, koristim ga 6+ godina i jednostavno ga obožavam!! Još nisam naišla na puder koji mi na licu tako lijepo pristaje kao on - tako se lijepo stopi da imaš osjećaj kao da je tvoja koža savršeno fantastična!!

      Izbriši
    2. Upravo je takav... mislila sam da umišljam kada sam ga danas nanijela.... ali znači da je stvarno takav, još sam našla i nijansu koja mi perfektno odgovara..... zašto ja tek sada saznajem za ovaj puder? ;-P

      Izbriši
    3. Ne umišljaš :D
      Budući da ga već dugo koristim, davala sam testere i prijateljicama da ga isprobaju i primjetila sam da odlično pristaje i na mještovitoj/masnoj koži kao i na mojoj normalnoj koja je dehidrirana. Ja ga nazivam malim kameleonom jer kao što se on stopi s okolišem, tako se i ovaj puder stopi s licem :)
      Shiseido puder u sebi ima dosta žute boje pa više odgovara neutralnim i ružičastim tipovima, primjetila sam da na onima koji su izrazito žuti tipovi baš previše ističe tu žutu boju lica (ne znam da li je tako na svima, na moje dvije frendice je tako bilo).
      Ja koristim SP40 (to je ujedno i najsvjetlija nijansa na našem tržištu), koja je tvoja? Planirala sam si za ljeto uzeti SP50.

      Izbriši
    4. Ja sam kupila SP60, kod nas samo imaju dvije, ima još i SP40... Ali meni ova SP60 perfektno odgovara...... toliko se stopila sa mojim tenom i ne oksidira..... ljubav, ljubav......

      Izbriši
    5. Ja koristim SP40, a mislila sam si uzeti SP50 za ljeto... Ajde, baš ću uzeti tester SP60, zanima me koliko je tamna. Inače, i kod nas su u prodaji samo te dvije nijanse (SP40 i SP60), a na online stranicama ima čak 7 nijansi :D

      Izbriši
  10. lijepa wishlista ali mene su essence lakovi razocarali. odlicna im je ova nova cetkica ali se pocnu skidat s nokta kroz pol dana :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imam neke lakove iz ove nove kolekcije, četkica mi je super, puuuno bolja nego kod starih lakova. Ali ni meni nisu nešto trajni, meni izdrže najviše dan (bez nadlaka) i ako ništa ne radim. Kada spremam ručak/perem suđe ili obavljam druge kućanske poslove ruke su mi stalno u vodi i onda mi ne traje više od pola dana. S nadlakom dan i pol, dva. Meni se sviđaju te njihove nijanse, a ljeti često volim mjenjati lakove pa mi ni ne smeta što malo traju jer znam nokte lakirati svaki dan :)

      Izbriši
  11. Ja jedva čekam da prekrižiš sve to s wishliste pa da tu čitamo i uživamo :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vjeruj, i ja isto :D Tenkju darling!

      Izbriši
  12. Lista ti je...aaaaaaa.... Super su mi stvari, a ona četkica za puder je sada i na mojoj listi.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) Nemoj se zbog mene uvaliti u troškove :)

      Izbriši
  13. Sve mi se sviđa. :) Imam Shiseido puder i kist te theBalm rumenilo. Odlični su i nećeš pogriješiti niti s jednim od njih. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Shiseido puderi su mi super i jednino još ovaj nisam probala, a čitala sam samo pozitivne recenzije o njemu tako da sam ga poželjela :)
      Znači i ti si zadovoljna rumenilom? Super! Znam da si zadovoljna kistom, čitala sam recenziju kod tebe :)

      Izbriši
    2. Jesam. Divno je! Recenzirala sam i njega. :)

      Izbriši
  14. Želim MAC ruž i to je to... Možda i Bourjois senke koje nemaju kod nas da se kupe i možda Naked paletu... I možda ništa više, ali verovatno ima još milion stvari, nego mi ovo sad prvo pade na pamet :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) I kod mene milijun stvari, ali krenimo prvo malim koracima :)

      Izbriši
  15. Hot Mama i Shiseido je i meni na listi, kao i Revlon lip butteri :)
    Voljela bih probati i Daniel Sandler tekuće rumenilo, morat ću i ja napraviti ovakav post :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imamo neke zajedničke stvari :) napravi post, baš se veselim vidjeti što je na tvojoj WL :D

      Izbriši
  16. Želim uglavnom sve sa tvoje WL! :) Posebno Shiseido četkicu i puder :D

    OdgovoriIzbriši
  17. sve krasno izgleda, ne bih imala ništa protiv da se većina ovih stvarčica nađe i u mojoj kolekciji ;)
    a od wish lista sam odavno odustala... skužila sam da su svakim danom sve veće ahahahaha

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znam, i moje, ali kada imam sve pregledno onda znam što mi je za brisati :D

      Izbriši
  18. Odlična Wish lista :) Too Faced paletice su mi jednostavno preslatke i predivne. A što se kista tiče, sanjala sam ga prošlu noć, sve ti je jasno. :D

    OdgovoriIzbriši
  19. fenomenalna wl, samo cu da uradim copy paste u svoju vec postojecu i poduzu :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. LOL, hvala ti :) I moja je baš postala poprilična :D

      Izbriši
  20. Znaš ti šta valja! :D
    Najviše želim tu Shiseido četku i TF primer, a može i sve ostalo, neću se buniti :)

    OdgovoriIzbriši
  21. Imam kist koji izgleda baš kao Shiseidov samo je više nego duplo jeftiniji i savršen je! Od Etre Belle je.

    OdgovoriIzbriši
  22. prava TF ovisnica :) nema potrebe pisat sta imam i nemam i sta bi volila probat,sve znas :)

    OdgovoriIzbriši

Behind The Web

Moje ime je Sara i uskoro se bližim famoznoj 30.-oj :) Volim obilaziti dućane u potrazi za novim make-up proizvodima pa se u mojoj kozmetičkoj torbici mogu naći razni proizvodi - od onih najjeftinijih do skupljih jer ne biram proizvode prema cijeni ili brandu, već po onome što meni odgovara :)

Pretraži ovaj blog

Something

Ovdje ćete moći čitati i o mojim make-up haulima, wish listama i svemu ostalom :)
Nadam se da će vam recenzije & swatchevi biti od pomoći i uštedjeti vam novce bez da potrošite dobar dio plaće :)
Svi proizvodi koje ćete vidjeti na mom blogu kupljeni su mojim vlastitim novcem, a recenzije koje ćete vidjeti moja su osobna stajališta.

Hvala što ste svratili u moj mali make-up my day kutak :)