Content

03. 04. 2013.

Wish lista za ljeto #1 – preparativa (ili tako nešto)


* Sve slike preuzete su s interneta.


Budući se trenutno nalazim na službenom putu van države, odlučila sam napisati svoj prvi WL post :) Jeeej, veselite se kao ja ?! :) 
Već neko vrijeme nisam niti malo ekonomična pa sam u zadnjih par tjedana odlučila sebe prištedjeti nervoze i sakriti svoj novčanik pod ključ kako bih napokon nešto uštedjela i priuštila si neke stvari za ovo ljeto, a koje se nalaze na mojoj wish listi.
Vidjeti ćete da nisam niti malo skromna :P
No isto tako znam da ne mogu odmah i odjednom dobiti sve što želim, uostalom, gdje bi bila zabava i nadanje da sve dobijemo odjednom?
Već mjesecima mijenjam svoju WL, stalno nešto ubacujem umjesto da izbacujem, dodajem tisuće slika jednog proizvoda za koje se nadam da će jednog dana biti moji i sve brižno pospremam u poseban folder na laptopu. Malo po malo, lista je stvarno postala predugačka. 
Ovo su samo osnovne stvari koje bih htjela, da previše ne duljim jer bi moja WL bila predugačka :D Ako ste neke od njih probali, recenzirali ili imate što preporučiti, slobodno napišite ili stavite link u komentarima :)


Umivalice za skidanje šminke i pilinge već imam iako još neke želim probati, Estee Lauder night repair serum mi je opasno pri kraju i namjeravam ga opet kupiti jer je jednostavno HG, the best; ali me zato posebno zainteresirao John Masters Organics vitamin C anti-aging face serum (hej, ipak se opasno bližim 30.-oj, a i licu mi u zadnje vrijeme kronično treba puuuno sjaja).


Gledala sam što da promijenim u svojoj rutini njege lica budući se bliže sunčaniji dani pa moje lice treba lakšu, ali svejedno hidratantnu njegu.
Odlučila sam se svoje probleme izložiti Green Girl s kojom je izuzetno lako komunicirati i cura je predraga pa sam se za početak odlučila za jedan Simply the best serum koji se radi prema individualnim potrebama korisnika;) Dobrodošla prirodna aromakozmetika!

Slika preuzeta s FB stranice Green Girl
Budući da se ja čak i ljeti cijelo vrijeme vani, uvijek dobro zaštitim lice, no od previše sunca i vrućine, moje lice treba s vremena na vrijeme nekakav „lijek“ stoga bih jako htjela da se u mojoj kolekciji nađe čuvena Sisley Reparatrice krema.


Od istog brenda posebno su me zainteresirale i dvije maske koje će kad-tad biti moje ovo ljeto i to:
Sisley Black rose cream mask - maska za lice,

te Sisley express flower gel maska za lice čiji tester namjeravam zatražiti prije kupnje.


Što se tiče kupki, kremica i mazalica za tijelo, ja ih jednostavno obožavam i samo ih gomilam, a jako bih htjela probati I love proizvode, posebno Strawberry & milkshake liniju.


Što se tiče zaštitnih kremica za tijelo, želim Shiseido suncare protective tanning emulsion koju namjeravam koristiti za sunčanje u jutarnjim satima – ona bi kao trebala pospješiti da uhvatim malo boje, kao da je to kod mene uopće moguće.



Ja sam vam bijela čak i ljeti, a nikada nisam uhvatila boju koja je bila barem za dvije nijanse tamnija od moje boje kože, pa sam si ove godine, nakon svih propalih pokušaja u srednjoj školi, odlučila opet probati neku kremicu za samotamnjenje. Svidjela mi se Estee Lauder Bronze Goddess self-tan gelee, ali ju nisam uspjela naći kod nas u Splitu na tržištu pa se sada dvoumim između dvije Clarins cremice:

Clarins self tanning instant gel kojeg svi hvale u svojim recenzijama


ili
Clarins deliciuos self tanning cream.


I na kraju da uključimo malo kosu u sve to – pored svih pročitanih odličnih recenzija, odlučila sam probati Avonovu argan liniju i to:
Avon moroccan argan oil masku za kosu

i
Avon moroccan argan oil tretman ulje za kosu.


I to bi bilo to, zasada. Što li sam samo skromna :)
Radite li i vi svoje WL i što se nalazi na njima?

32 komentari:

  1. imala sam avonovo ulje ali ono najobičnije. meni je bilo ok i bila je dovoljna mala količina da se nanese na kosu i da je lipo njeguje

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni se baš sviđa ova argan linija i jako bih ih htjela probati :)

      Izbriši
  2. Skromno, skromno....najprije ćeš si priuštiti zadnja dva proizvoda koja su odlična. Doduše, probala sam samo serum za vrhove, ali vjerujem da je i maska jednako dobra. A JM me sve više i više i više vuče...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mirna, slažem se, mislim da će prvo Avon doći na red, a onda sve ostalo u svibnju i libnju :)
      Ne znam, nekako me baš privlači ova Avonova argan linija, čitala sam o njima sve pozitivne stvari pa vjerujem da će biti dobri prema mojoj kosi, pogotovo jer se bliži ljeto kada svakodnevno perem kosu od mora i soli :)

      Izbriši
  3. sve mi se sviđa :D ... osim avonovog ulja :P imala sam onaj sa zelenim čepom i nekako mi se čini da to samo zamasti kosu a zapravo nema nikakv učinak.. Baleino ulje mi je bolje :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) Meni se baš dopada ova Avonova linija, ali konačan sud donjeti ću kada ga testiram par puta. Najviše me zanima koliko će mi pomoći kosi ljeti jer sam tada svakodnevno na plaži i moja je kosa isušena od sunca i mora.

      Izbriši
  4. Imam Avonon tretman za vrhove i nisam primijetila radi li nešto ili ne, ali predivno miriši :D od ostalih proizvoda ništa se ne nalazi na mojoj WL, ali vidjela sam onu I love kolekciju u Bipi i izgleda slatko :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mirna, hvala ti na info da se I love proizvodi mogu kupiti u Bipi. Bipa mi baš i nije usput i ne zalazim tamo često tako da ih nisam vidjela. Dobila sam informaciju da ih ima u Douglas parfumerijama u Zagrebu pa sam ih išla tražiti i tu kod nas u Splitu - rezultat je bio kao da sam pala s Marsa, ali dobro :D

      Izbriši
  5. Lepa ti je lista želja, nisam ništa od ovoga probala.

    OdgovoriIzbriši
  6. Imam ovo ulje iz Avona i odlično je! A volela bih i ja kremu za potamnjivanje... :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Čula sam da je ova Avon linija dosta hvaljena pa sam je baš htjela probati dok traje ljeto jer tada češće perem i peglam kosu, pa možda malo pomogne :)
      Vidiš, većina ljudi se ježi od krema za samotamnjenje, ali ja sam im odlučila dati šansu i odabrala sam ove dvije pa ćemo vidjeti :)

      Izbriši
  7. Sve mi se dopada sa liste osim ovog I love... Evo baš juče sam kod drage blogerke sa "Šminka je ljubav" stranice komentarisala. Ako želiš miris, nećeš se pokajati sigurno, ali od nege ne očekuj skoro ništa. Naravno, ukoliko ti je koža u ok stanju (a nema razloga da ne bude kada je fino vreme, ne zima) onda će ovo biti samo super "parfemčići" :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dijana, nisam ih probala pa ne mogu suditi, ali ti vjerujem na riječ. Budući je volim ovakve stvari korisiti ljeti, niti ne očekujem previše od njih :)

      Izbriši
  8. Prvi puta vidim ovu Avonovu liniju. Totalno sam out!

    Htjela sam ti reći da u Gloriji koja je još aktualna imaš kupone s popustom od 30% na Sisley kozmetiku (u Irisu i inim mjestima na kojima se prodaje). Kuponi vrijede do nedjelje. I požuri, jer navodno se može kupiti(Gloria)još samo sutra.
    Sve ti to ovako na brzinu govorim jer mi je jedna prijateljica danas prilično ispraznila novčanik na njih.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga, hvala ti na info, već mi je Martina (Dear skin) javila za taj kupon :)

      Izbriši
  9. Pa nije ti loša ova WL :D

    Što nisi rekla da želiš probati Sisley black rose i Flower gel maske ??
    Btw ako smijem primjetiti pošto imam obje da je Flower gel bolja opcija za ljeto.
    Što se tiče Clarins za samotamnjenje, mogu samo reći da su s pravom hvaljeni :)

    A ova Shiseido sa spf 10 me nimalo ne privlači jer je to faktor koji bih koristila eventualno za večer XD

    I love proizvodi su i meni na WL :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Thanks draga, ali već si mi ionako dovoljno poslala :) I mislila sam prvo uzeti Express flower gel, a kasnije Black rose :) Uopće ne sumnjam u njihov učinak!

      Što se tiče Shiseido kremice za tijelo, i ja sam se dugo mislila oko nje, zapravo još se premišljam upravo zbog tog niskog spf. Nadam se da postoji malo veći spf na tržištu jer me baš zainteresirala ova krema. Najviše se volim kupati ujutro prije nego odem na posao pa to uobičajeno bude od 6-8 h pa mi i ne treba veliki faktor, ali svejedno ne volim gomilati previše ovih krema za sunčanje pa bih voljela neku s većom spf da je mogu koristiti i u popodnevnim satima kada je sunce jače.

      Izbriši
  10. Odličan izbor :) Mislim da bih i sama poželela baš svaki od tih proizvoda. Mamite me masovno sa tom Green girl, listala sam joj FB stranu, mnogo toga deluje privlačno...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Cura je skroz simpatična, tako je lako s njom komunicirati - ja sam joj već u prvoj poruci napisala kakva mi je koža i što očekujem od seruma i ona je odmah skužila :) Moj serum stiže već danas ili sutra, no nažalost ja nisam kod kuće i jedva čekam da se vratim i da ga isprobam :D

      Izbriši
  11. Uh bas si nazeljela :D
    Imam ovaj avon arganov serum i ja ti ipak preporucujem onaj zeleni isto avonov :) ali eto opet kako hoces. Ovaj argan je masniji i s njim opreznije moras, ulijepi kosu a zeleni je skroz lagan ali djelotvoran.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Thanks darling :) Imam taj Avonov zeleni koji mi je odličan i zato želim probati i ovu liniju :)

      Izbriši
  12. Ne pravim više liste želja zato što se otmu kontroli i onda se osećam tupavo jer ne nabavim ni pola sa svog kilometarskog spiska :-) Lep ti je ovaj spisak, skoro sve bih i sama volela da imam (a imala sam jedino ovo ulje iz Avona)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ha ha, misliš da se moje ne otmu? :) Ma ja sam navela samo osnovne stvari koje bih htjela, a sigurna sam da ću većinu toga kupiti :)

      Izbriši
  13. predivna wish lista :) nemam nista sa nje, ali ne bih se bunila da po koja stvar padne u moj neseser :)

    OdgovoriIzbriši
  14. Jao super ti je WL, želim ti što pre da je ostvariš!

    OdgovoriIzbriši
  15. Nice :D! Prepisala sam pokoji proizvod ;).

    OdgovoriIzbriši
  16. Iscurila mi slinica po laptopu :D

    OdgovoriIzbriši
  17. Ja sam baš danas kupila Clarins mlijeko/losion za samotamljenje lica jer ga svi hvale :D ali sad si me ti zaintrigirala i sa ovim Shiseidom ;).

    OdgovoriIzbriši

Behind The Web

Moje ime je Sara i uskoro se bližim famoznoj 30.-oj :) Volim obilaziti dućane u potrazi za novim make-up proizvodima pa se u mojoj kozmetičkoj torbici mogu naći razni proizvodi - od onih najjeftinijih do skupljih jer ne biram proizvode prema cijeni ili brandu, već po onome što meni odgovara :)

Pretraži ovaj blog

Something

Ovdje ćete moći čitati i o mojim make-up haulima, wish listama i svemu ostalom :)
Nadam se da će vam recenzije & swatchevi biti od pomoći i uštedjeti vam novce bez da potrošite dobar dio plaće :)
Svi proizvodi koje ćete vidjeti na mom blogu kupljeni su mojim vlastitim novcem, a recenzije koje ćete vidjeti moja su osobna stajališta.

Hvala što ste svratili u moj mali make-up my day kutak :)