Content

01. 05. 2013.

Baby Love gel za kupanje „od glave do pete“ (recenzija)



Nedavno sam na policama dm.-a naišla na Baby Love gel za kupanje „od glave do pete“ o kojem sam pročitala samo pozitivne recenzije, stoga sam ga odlučila uzeti prvenstveno radi supruga koji ima problema s dermatitisom. Nakon što je on par puta koristio i izjavio da mu je super i da mu ne izaziva pogoršanje dermatitisa već da mu pomaže, počela sam ju koristiti i ja :)
Gel dolazi u ambalaži od čvrste plastike i ima pumpicu sa sigurnosnim zatvaranjem. Sviđa mi se što je proizvod na pumpicu, smatram da je nekako praktičnije dozirati kupku, a i sam proizvod ne dirate rukama. 
Dolazi u boci od 500 ml i dođe oko 20ak kuna.


Baby Love gel za kupanje je blagi proizvod gelaste, gušće teksture i prozirne boje koji je namjenjen za djecu.
Ne sadrži sapune koji isušuju kožu, sastojke životinjskog podrijetla, mineralna ulja, konzervanse, parafin… već sadrži ekstrakt kamilice i pantenol, a ph vrijednost je neutralna.
Kao što mu i sam naziv kaže „od glave do pete“, može se koristiti za tuširanja, pranja intimnih dijelova tijela, pranja kose i umivanja.
Suprug ga koristi za tuširanja i pranja kose i nakon par puta korištenja i ja sam primjetila da mu mrlje dermatitisa ne izlaze tako često kao prije, a i pomaže mu sa seborejom vlasišta.
Ja nemam problema sa seborejom pa ne mogu niti govoriti o tome, ali koristila sam ju par puta za kosu i mogu reći da sasvim solidno odradi svoj posao, s time da mi se kosa malo brže zamasti od uobičajenog, ali ništa strašno.

Kao kupka je odlična, nježna i ostavlja tijelo mekanim nakon tuširanja, ne isušuje i ne izaziva mi nikakve reakcije. Prilikom tuširanja ne pjeni kao uobičajene kupke. Blago miriše, malo na kamilicu i poslije tuširanja se baš osjećate svježe i mekano kao beba :)

Koristila sam ju u par navrata i kao gel za umivanje lica. Mogu reći da je dosta blaga, nježna, super skine šminku s lica, ne isušuje, ne izaziva prištiće niti crvenilo, niti me lice od nje zateže.

U svakom slučaju, odličan proizvod koji je cjenovno prihvatljiv, dobar, a i može vam poprilično dugo trajati.

Sastojci:
Aqua, Lauryl Glucoside, Cocamidopropyl betaine, Sodium Cocoyl Glutamate, Dosium coco-glucoside tartrate, Coco-glucoside, Sodium citrate, Panthenol, Hydrolyzed wheat protein, Chamomilla recutita flower extract, Glyceryl caprylate, Glyceryl Oleate, Citric acid, parfum.


Jeste li probali Baby Love gel za tuširanje? Imate li što preporučiti od ovog ili nekog drugog brenda?

44 komentari:

  1. koristim kremu za lice od tog brenda i odlična mi je,smanjila mi je perutanje :D a sad ću bome morati isprobati i ovo :)Ne znam da li je ovo glupo pitanje no da li i oči umiješ time ili ipak ne?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E, super, hvala ti na preporuci za kremu :)
      Uopće nije glupo pitanje,dapače :) Ja ti umijem cijelo lice, uključujući i oči kada skidam makeup s očiju (držim oči dobro zatvorene).

      Izbriši
  2. Nisam probala jer nemam osetljivu kožu, ali u poslednje vreme često zagledam tu bebeću kozmetiku i razmišljam da probam nešto.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Aleksandra, ako se ikada odlučiš na baby preparativu, nećeš pogriješiti s Baby Love :)

      Izbriši
  3. ja sam bila koristila onu baleinu rozu umivalicu i pokušala sam skinuti šminku i s očiju s njom no čini mi se da je bila preagresivna za moje trepavice jer sam primjetila ispadanje ili sam možda prejako trljala :D zato te i pitam :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Od Baleine linije za lice volim samo maske. Sve ostalo što sam probala: serum, kreme, umivalice, lice mi je baš loše reagiralo. Ne znam točno na koju umivalicu misliš, ali pogledaj što ima u sastavu jer neka njihova sredstva za skidanje šminke znaju imati parabene i ostale kemijske sastojke kojima ja ne dam niti blizu očiju :/ Baby Love kupka je dovoljno blaga za bebe pa zašto ne bi bila i za nas :)

      Izbriši
  4. nagovorila si me, pri idućoj posjeti dm-u kupujem :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Aaaa fajnli mogu komentirat!!! :D
    Joj, ovo mi je odličan podsjetnik na ovu marku! Pošto često koristim dječje kreme i losione, par puta sam koristila Babylove kremu za lice i jedan savršeni gusto-kremasti losion za tijelo, ma predobro! Kupujem ovo čudo! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tenkju Lenka :) Promijenila sam dizajn bloga, iako mi je onaj dinamični bio ljepši, pola komentara mi uopće nije ostajalo iako sam ih vidjela na mailu :/
      Meni su te baby stvarčice odlične :)

      Izbriši
    2. Ma dobar je i ovaj dizajn! :) A ja ti nisam imala niti opciju za komentiranje, a 100 puta sam ti tila komentirat, pogotovo fotografije pošto baš imaš "mota" za fotografiranje. :D

      Izbriši
  6. Nisam probala, ne znam da li se prodaje u našem DM-u... Inače više volim da se kupam sapunom, nekako sam sama sebi "čistija" posle toga. A ovo mi odlično zvuči u funkciji pranja lica, tako ću ga probati jer je moje iz Avona na izmaku, pa taman ova beba da ga zameni :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam je prvenstveno uzela radi supruga, ali i meni je super. Iako imam svoje omiljene umivalice, ovu sam baš koristila u zadnje vrijeme za lice i super mi je. Uostalom 500 ml za ovu cijenu je itekako isplativo :)

      Izbriši
    2. Volim ja to tako nešto lepo a isplativo više nego išta :))

      Izbriši
  7. Obožavam tu kupku, zaista je nježna i odlična za nas kojih se borimo s dermatitisom :D
    Meni za kosu nije bila najbolje rješenje, ali za tuširanje i umivanje je dušu dala!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je za kosu bila OK, ništa posebno, primjetila sam da mi masti kosu, a Balea serum i Avonov serum za vrhove su je držali pod kontrolom. za tuširanje i skidanje šminke je odlična :)

      Izbriši
  8. Ova kupka mi je neizostavna postava u kupaonici oko godinu dana.
    Zaista je hvale vrijedna, ja ponekad i čistim make up s njom, nimalo ne iritira.

    Stvarno fantastičan proizvod :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Ima ju mali brat, izgleda da ću posuditi :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam znala da imaš malog bracu :D Posudi svakako!

      Izbriši
  10. Ovo je izvrstan proizvod, pogotovo kad idem negdje s klincem. Samo strpam ovo i ne moram nositi krdo umivalica, šampona i gelova za tuširanje.

    OdgovoriIzbriši
  11. OBOŽAVAM ovu kupalicu! <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Također! Koža je nakon tuširanja baš mekana kao bebina :)

      Izbriši
  12. Imala sam je i OK mi je kao kupka, znam da je blaga, ima odličan sastav, ali ja ne bijah nešto oduševljena, a za kosu mi je bio koma. Nekako sam imala osjećaj da mi ne očisti dobro, a s druge bi se strane prilično zamrsila, ali zbog sastava se slažem da je odlična za ljude s osjetljivom kožom

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš mi je žao što ti se nije dopala jer je sastav jedan od boljih u zadnje vrijeme na koji sam naišla. Ipak nismo svi isti i već znamo da nam svima isti proizvodi ne mogu biti super ili loši u istoj mjeri :)

      Izbriši
  13. imam ga ali ga još nisam probala

    OdgovoriIzbriši
  14. Znaci nisam jedina koja ti nije mogla ostaviti komentar :) olaksala si nam svima :)

    Ja volim baby proizvode, ako nista, uvijek imam baby ulje koje mi nahrani kozu bolje nego ijedan losion :) mislim da cu i ovo da uzmem jer cu uskoro potrosit gel za tusiranje. Preporucujes li neki piling? Znam da njih nema baby eheh, ali onako neki :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha, nisi jedina, i meni je nekada znala zezati stranica pa polovicu komentara koje bih vidjela u mailu ne bih vidjela na blogu iako sam ih odobrila :) Valjda će sada biti sve u redu :)

      Što se tiče pilinga, i ja tražim neki dobar. Za sada volim DIY pilinge: šećer i neko hranjivo ulje (tipa bademovo) ili morska sol i maslinovo ulje :)

      Izbriši
    2. Meni je dobar bio onaj Palmolive plavi, mirise na mooore :) nama sa kopna to znaci :D
      Cestitam na nagradi, vidim i ti si dobila neki Avon paketic, danas nam je sretan dan :P

      Izbriši
    3. Zar i ti sine Brute?! :D :D E, pa čestitam na nagradi :)
      Što se tiče gela za tuširanje, imala sam i taj, ja sam luda za tim kupkama, pogotovo kada miriše na ljeto, more, sunce... Ne mogu opisati taj osjećaj, kao da sam narkoman na kupke :D

      Izbriši
    4. Takodjer, zato sam mislila da ima jos takvih pa da kupim,cisto radi promjene,takve stvari ionako kupujem samo radi mirisa pa mogu malo zacinit iducih par mjeseci :) Mozda cu u Osijek polovinom mjeseca pa mogla bih u Mulleru sta uzet :) znam da oni imaju svegaaaaa ..

      Izbriši
  15. Čini se super. Drago mi je da mu pomaže. :)

    OdgovoriIzbriši
  16. U poslednje vreme sve vise obracam paznju na bebi kozmetiku i moram priznati da mi je ovo skroz primamljivo...Ambalaza je preslatka :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) Ja nikada nisam obraćala pažnju an baby kozmetiku, izuzev onih baby ulja za tijelo od Jonhson & Johnson.-a :)

      Izbriši
  17. Babylove je odlična linija, rekla bih znatno bolja nego što bi se dalo pomisliti na osnovu cene, baš je mnogi hvale!

    OdgovoriIzbriši
  18. nisam ga probala, ujna ga koristi za svoju decu pa sam cula za njega :) mogla bih i ja da ga uzmem :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Cijenom je dostupan i stvarno je jako blag :)

      Izbriši

Behind The Web

Moje ime je Sara i uskoro se bližim famoznoj 30.-oj :) Volim obilaziti dućane u potrazi za novim make-up proizvodima pa se u mojoj kozmetičkoj torbici mogu naći razni proizvodi - od onih najjeftinijih do skupljih jer ne biram proizvode prema cijeni ili brandu, već po onome što meni odgovara :)

Pretraži ovaj blog

Something

Ovdje ćete moći čitati i o mojim make-up haulima, wish listama i svemu ostalom :)
Nadam se da će vam recenzije & swatchevi biti od pomoći i uštedjeti vam novce bez da potrošite dobar dio plaće :)
Svi proizvodi koje ćete vidjeti na mom blogu kupljeni su mojim vlastitim novcem, a recenzije koje ćete vidjeti moja su osobna stajališta.

Hvala što ste svratili u moj mali make-up my day kutak :)