Content

20. 05. 2013.

Dior Addict lipstick – ruž za usne u nijansi #553 Princess



Ovisna sam o Dior Addict ruževima za usne!
Nedavno sam poželjela kupiti Diorov Addict ruž za usne, a odluka je pala na Dior Addict ruž za usne u nijansi #553 Princess.
Možete ga naći u parfumerijama i drogerijama koje drže Dior, poput Mullera, Limonija, Irisa, Douglasa… a cijena mu je 219 kn.




Ruž dolazi zapakiran u kartonskoj kutijici, tipičnoj za sofisticirani stil Diora.
Ambalaža ruža je napravljena od čvrste plastike sa logom Diora, a unutar nje se nalazi ruž. Meni je osobno ambalaža baš elegantna, nekako damska i odmah me je privukla :)
Isti dan sam guštala u macaronsima iz slastičarne Creme de la Creme u Splitu pa sam ih iskoristila za fotkanje :)


Iz Diora kažu da ovi ruževi sadrže u sebi Mirror shine complex – sitne shimmere poput malih ogledala koji usnicama daju nevjerojatan sjaj i ugodu. U srcu ruža leže 4 specijalna voska koja usnicama daju mekoću.


Nijansa #553 Princess tople je ružičaste boje sa pregršt sitnih srebrnih i zlatnih shimmera u sebi koji su vidljivi dok gledate ruž. Prilikom nanošenja ruža oni se ne osjete na usnama niti se previše vide na usnicama, a usnice dobivaju nevjerojatan sjaj i glossy završetak, nešto poput stakla.


Izuzetno je mekan, ali ujedno i tvrd – neće se raspati na toplini niti otopiti, a tako se mekano i glatko nanosi, doslovice klizi po usnicama. Lijepo se razmazuje, hrani i ne isušuje usnice, nije suh. Njegova tekstura je nešto poput pigmentiranog balzama, ali daleko bolja od L'Oreal Caresse ruževa. Rekla bih da je baš kremast :)
Možete povećavati intezitet nijanse na usnama višestrukim nanošenjem.
Na usnicama se duže vrijeme zadržava, ne razmazuje se oko usnica, ali nakon nekog vremena počinje blijediti i nestane. Neće izdržati jelo, ali može izdržati neka manja pića, mada ostavlja tragove na čaši.

Na donjim swatchevima možete vidjeti kako izgleda da mojoj koži, te na mojim usnicama. Svi swatchevi slikani su na danjem svijetlu, bez upotrebe blica.


 Jeste li isprobali koji Dior Addict ruž za usne i imate li kakvu preporuku?

66 komentari:

  1. Imam ovaj :) I sigurno ću kupiti još koji jer je prelep!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni je predivan! I hoću još :)

      Izbriši
    2. I jaaa :) Čekam da vidim šta će ti devojke preporučiti, da imamo još neki isti uskoro :)))

      Izbriši
  2. Divan! <3 I ja se volim mazuckati Dior Addict ruževima. :D Intenzitet im povećam podlogom od olovke koja je u boji ruža.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ruž je fantastičan i moraću uskoro da ga kupim. A generalno pohvala za ambijent u kojem si sve ovo fotkala. Prelijepo je. Nekako tako ženstveno. Ide uz naziv ruža ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Fotkanje mi je došlo u trenutku, točno sam znala kako da ga uklopim, hvala ti :)

      Izbriši
  4. Nisam isprobala niti jedan Dior i za mene je ovaj previše blag u boji, iako izgleda lipo, malo je too much money za tako kratku trajnost. :)
    Ali sam zaljubljena u Red Muse nijansu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je baš zbog toga super jer kada prelaziš sa sjajila na ruževe ne možeš odmah (barem ja) ići na one intezivne nijanse. Kod mene će to doći s vremenom :) Meni se dopada njegova tekstura, finish, nijansa, sve mi je kod njega super. A cijena je standard za Dior ruževe i sjajila, mada se slažem da bi mogla biti jeftinija :)

      Izbriši
  5. Predivan je, ide na listu :)))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) Svakako ga prije testiraj u parfumeriji, možda ti se svidi neki drugi, tko zna. Ja sam došla s namjerom da kupim nijansu Diorkiss, a na kraju sam uzela ovu :D

      Izbriši
  6. Ovo je tako lepo da ne mogu da prestanem da gledam. Jako mi se dopada ta nezna, soft boja.
    Divno ti stoji zaista i bas sam se sad zaintrigirala. :)
    Posebno moram da pohvalim umetnicki momenat kada su u pitanju tvoje slike, zaista su uvek kvalitetne i jako lepe!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti Dijana :) Kada ti to kaže jedna kreativna duša, onda znaš da sam zbilja sretna :D

      Izbriši
  7. kao da sam listala neki poznati svetski časopis...
    zaljubih se u fotografije! svaka čast! <3
    ruž je prelep, divna je nijansa,i ja sam prilično
    svetla i mislim da bi mi lepo stajao :)
    mogao bi da bude uvršten na spisak...

    OdgovoriIzbriši
  8. Imam isti karmin i uvijek ću ga kupiti, još kad bi bio malo jeftinji :D Nedavno sam dobila i blažu verziju Dior Addict parfema pa ih ne odvajam jer mi super izgledaju kao komplet na polici :)))) Fotografije su ti uvijek vrhunske, ne znam koliko ću ti puta reći ali uživam čitati tvoje postove! <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jeeeeej, ti si druga koja je rekla da ima isti ruž, sada nas je već troje :)
      Istina, obožavam ove Diorove ambalaže ruževa, parfema i sjajila :)

      Izbriši
    2. Imaaam ga i ja :) inače volim tamnije nijansee ruževa,ali ovaj me oduševio.. I da ga nemam, sigurno bih ga kupila jer su ti slikice predivne, ugodne oku.. Ja uz Dior kozmetiku volim i Clarins, imaju prkrasne boje, miris, teksturu i postojanost. Može se pronaći za svakoga ponešto, čak mislim da su neki ruževi Clarinsa 50-ak kuna jeftiniji. Cijena im je na neki način opravdana, ali je ipak to malo ,,skup sport''... Preporučila bih vam da probate, nećete ostati razočarane :)) pozdrav djevojke :-* :))))

      Izbriši
    3. Ina, puno ti hvala :) Nemam ništa od Clarinsa, kada malo bolje razmislim nikada baš i nisam obraćala pažnju na taj brend :)
      Hvala ti!

      Izbriši
  9. Divan ruž! Izgleda odlično na usnama. :)
    Slike su ti odlične! Veki :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Sara mala pinky princess :D
    off topic - jesu li ti makaroncici bas toliko ukusni koliko su oku ugodni? :)))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahaha, uvijek me nasmiješ :D
      Što se tiče macaronsa, ne znam što bih ti rekla. Da nisam probala one prave u Francuskoj, možda bi ove i zavoljela. Nekako su mi pretvrdi i mrve se, nisu baš ukusni. Oni pravi (a jela sam ih u Parizu i Bordeauxu) izvana su hrskavi, a iznutra se tope u ustima (izgleda da su naši zaboravili dodati mljevene bademe u tijesto pa je okus na obične puslice od bjelanjaka). osim toga, oni u Francuskoj ne samo da mirišu na kilometar nego im je takav i okus! Tako da - odgovor na tvoje pitanje bio bi- njet! Ali u nedostatku onih iz Francuske dobri su i ovi kao zamjena jer ja nisam stručna (čitaj: nema teoretske šanse) da ih napravim sama :)

      Izbriši
    2. Nesto su mi izgledali kao puslice :) ah nema veze, cekat cemo Pariz koliko i Maldive :P :D

      Izbriši
    3. Ah, da - nadam se da ćemo i dočekati :)

      Izbriši
  11. Kako divna boja! Još lepše izgleda na usnama.

    OdgovoriIzbriši
  12. Ljubav! A slike su fantazija :D ! Ja sam se uvijek čudila kako ti macaronsi mogu nekome biti fini, meni samo divno izgledaju, ali očito trebam otići u Pariz da probam prave :) skinula sam ja recept, ali previše je petljav za mene :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako si probala ove tu kod nas, nisi ništa propustila jer jednostavno nije to to. Ovo kod nas u obične aromatizirane puslice :/
      Imam i ja više recepata koji mi se čine dobrim, ali nema šanse da se upustim u to, nekako imam osjećaj da bih izgubila živce :)

      Izbriši
  13. Savršena, savršena nijansa! :-) Tako nešto tražim za ljeto.
    Volim Dior ruževe, ovu zimu se nisam odvajala od Addict Extreme Cherie Bow ruža

    OdgovoriIzbriši
  14. Ja nisam samo zaljubljena u Dior ruževe, već općenito u Dior kozmetiku, odjeću, torbe, cipele i da ne nabrajam. Predivan ruž, nijansa i fotke. Čitam ja tako draga moja, ovaj tvoj zadnji odgovor za beauty department i moram ti reći slijedeće: mi smo prošli tjedan imali večer zemalja, između ostaloga su Francuzi imali dostavu iz Francuske sa macaronsima. To je nešto tako savršeno za nepce da sam počela stenjati i bila sam van sebe. Tako da te razumijem.....svaki daljnji komentar je suvišan.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mirna, i ja i ja - općenito volim Dior kozmetiku, parfeme... Do odjeće još nisam došla :D
      Što se tiče macaronsa - znam o čemu pričaš! Ja sam u Francuskoj jela svaki dan, jednostavno ih se nisam mogla zasititi - znaš ono kada zatvoriš okice i uživaš :)

      Izbriši
  15. Predivan je <3 ide na WL :D

    OdgovoriIzbriši
  16. Predivan je ruž, a fotografije i detaljčići još više...

    OdgovoriIzbriši
  17. Kod tebe me uvek oduševe fotografije, stvarno ih savršeno uradiš. I sve je tako roze i ženstveno <3
    Boja ruža baš fino izgleda.

    OdgovoriIzbriši
  18. Predivan je! Tačno tražim takvu roze nijansu, ove koje imam nekako su previše drečave i jake, treba mi neka nežna ovog tipa, doduše trenutno mislim da ću radije pogledati niži cenovni rang.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga, pogledaj novu kolekciju Maybelline color Whisper ili Revlonove Lip Buttere - tekstura na usnama je jako slična :) Dakako, ovaj je malo izdržljiviji i trajniji, ali ništa pretjerano :)

      Izbriši
  19. Tvoje fotografije me oduševljavaju... koliko je samo truda uloženo u njih..... fantastično!!!
    A sad da se vratim na ruž :-) nijansa je prekrasna, nešto što bih ja nosila sa zadovoljstvom, moram je ići isprobati...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti draga :)
      Svi mi kažu da sam maštovita (iako ja to za sebe ne mislim), ali što se fotografija tiče, onda se stvarno znam snaći :) Podloga je H&M časopis (otvorila sam ga na stranice koje su mi se učinile prigodne za ovaj ruž)pa fotkala :D
      Svakako isprobaj ruž, možda ti se svidi :)

      Izbriši
    2. Očito da jesi talentirana za složit podlogu za fotografije :-D ja volim dobre fotografije, znam da treba dosta truda i vremena kojeg ja na žalost nekad nemam..... zato se zaista oduševim kad vidim nešto ovako.... drugačije je nego na ostalim blogovima baš zbog te pozadine....

      Izbriši
  20. Slike su mi prekrasne! Inače nisam baš za roze ruževe, više sam za drečave boje poput jarke ružičaste (Illamasqua Eurydice) neon i tamnih crvenih ruževa, al boja je lijepa. Inače moj najdraži ruž ikad i ujedno moj prvi ruž je Dior, ta nijansa se više ni ne proizvodi i nikako ne mogu naći zamjenu :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :)
      ja sigurno,a li polako počinjem u svoju kolekciju dodavati ruževe. Meni je za oko zapeo Illamasqua Immodest ruž :)

      Izbriši
  21. kako lijepe sličice :)) sve bi nekako pojela :D a da ne zaboravim - i nijansa je predobra :)

    OdgovoriIzbriši
  22. Lako za ruž fotke su ti fantastične <3

    OdgovoriIzbriši
  23. Nijansa je prelepa! Volim ovakve blage ruzeve...
    A MORAM da pohvalim i slike, stvarno izgledaju fenomenalno - kao iz nekog fensi casopisa ! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Izgleda da sam bezveze kupila ono Artdeco rumenilo jer se od ovakvih komentara dovoljno i sama zacrvenim :D
      Hvala ti od srca :)

      Izbriši
  24. Ajme, kako ja uživam u tvojim fotkama... I ne, nije stvar samo u fotiću. Pozadina, dodaci, ma sve!

    OdgovoriIzbriši
  25. Super je nijansa,bas mi se svidja sto nije preterano pigmentovan...<3

    OdgovoriIzbriši
  26. Prekrasan je! Odavno nisam imala ruz od Diora, ovom me recenzijom mamis opasno :))

    OdgovoriIzbriši
  27. boja je prekrasna seko! :)

    OdgovoriIzbriši
  28. Nijansa je savršena. Sad si me podsjetila na moju vojsku Dior ruževa koje sam skroz zaboravila da ih imam. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ajme, blago ti se! Hoću i ja vojsku Dior ruževa :D

      Izbriši
  29. Mene kod tebe najvise na prvu oduseve slike, kao da listam nekim modni casopis, super :-)
    Naravno i ruz je divan, voljela bih da mi fino stoje te svijetlo roze boje, ali nazalost bas i ne stoje.Slazem se za macaronse, kod nas jednostavno nisu fini, obicne su puslice, i ja jos nisma probale neke u koje su stavili bademe. Imam jako fin recept, i iako sam vjesta oko kolaca, jednostavno mi se ne da smarati sa njima,i kontati hoce li uspjeti, puno posla, za nesto sto cemo smazati za tren. Budem tamo nekad na zimu vjerovatno ipak pokusala. :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahaha, hvala ti Snow :)
      Ma macaronsi, moram se i ja malo odvažiti i napraviti domaću verziju :D

      Izbriši

Behind The Web

Moje ime je Sara i uskoro se bližim famoznoj 30.-oj :) Volim obilaziti dućane u potrazi za novim make-up proizvodima pa se u mojoj kozmetičkoj torbici mogu naći razni proizvodi - od onih najjeftinijih do skupljih jer ne biram proizvode prema cijeni ili brandu, već po onome što meni odgovara :)

Pretraži ovaj blog

Something

Ovdje ćete moći čitati i o mojim make-up haulima, wish listama i svemu ostalom :)
Nadam se da će vam recenzije & swatchevi biti od pomoći i uštedjeti vam novce bez da potrošite dobar dio plaće :)
Svi proizvodi koje ćete vidjeti na mom blogu kupljeni su mojim vlastitim novcem, a recenzije koje ćete vidjeti moja su osobna stajališta.

Hvala što ste svratili u moj mali make-up my day kutak :)