Content

09. 05. 2013.

Empties #1

Evo nekoliko proizvoda koje sam ovaj mjesec uspjela isprazniti :) Jeeeej :D 
Nije mnogo, ali ja sam štedljiva što se toga tiče jer računam ako nešto potrošim onda to moram opet kupiti, a ovako mi novci ostaju za nešto drugo, novo da probam :)



Balea gel za tuširanje od čokolade i smokve, već sam o njemu pisala ovdje
Ostajem pri onom što sam napisala u recenziji, stvarno je dobar, ne isušuje kožu i miriše dosta slatko, baš jestivo :) Sada kako dolaze sunčaniji dani miris mi je malo pretežak i više volim osvježavajuće kupke :)

Essence Show your feet thermo pedicure, o njemu vam nisam pisala, a zaista je vrijedan spomena. Ne znam da li ga još ima uzeti na Essence štandovima, dugo ga nisam vidjela, a viđala bih ga samo preko ljeta kada počinje sezona otvorenih cipelica. Ovo mi je treća potrošena tubica ,a vjerujte, jako se sporo troši. Riječ je o pilingu za stopala malo gušće teksture i predivnog osvježavajućeg mirisa. U dodiru s vodom lagano se zagrijava i baš je gušt s njime napraviti piling, pogotovo peta. Ne skida tvrdu kožicu s peta, da vam odmah kažem, ali - lijepo omekša stopala, makne onu sivu i žutu umornu kožu i stopala baš zablistaju i omekšaju. Ako ga opet vidim na policama, kupujem! Mislim da nije skuplji od 25 kn, a traje cijelo ljeto :)

Shiseido Sun protection liquid foundation spf 30 SP40 - o njemu sam napisala cijelu bajku ovdje. Moj naj-naj-najdraži tekući puder, jednostavno ga obožavam. Iscijedila sam i zadnju kapljicu :)

L'Oreal Paris Beauty tubes Double Extend, moja najdraža maskara, pogledajte samo što sam joj napravila :D Već sam o njoj nešto ukratko pisala, no da se ponovim - ona je tako divna :) Bijeli dio podiže i uvija trepavice, a crni dio boja, jel :) Ne preslikava se, ne trusi se, ostaje cijeli dan na okicama i savršeno se skida - dovoljno je samo se umiti par puta hladnom vodom ili jednom-dva puta mlakom vodom i lagano prstima potegnuti maskaru s trepavica, a u rukama će vam ostati sitne "tubice" nalik trepavicama - nema razmazivanja, nema sredstava za skidanje šminke s okica, ona je moje savršenstvo :)
Neće vam baš razdvojiti trepavice da izgledaju kao da su umjetne, ali je moja najdraža maskara!

Balea Glatt + Glanz Serum, o njemu sam vam već pisala ovdje
Stvarno mi je odličan, ne masti mi kosu, ne otežava je i kosa mi izgleda ravnije nego kada ga ne stavim. Svakako opet kupujem :)

Melvita Eau florale de Bleuet - zvuči super zar ne? Mislite da je u pitanju neki egzotični cvijet? Tako sam i ja mislila dok sam u Francuskoj stajala u ljekarni, no kada sam došla doma shvatila sam da sam uzela vodicu od cvijeta kukuruza. A još je i pisalo na bočici, hahaha :D 
Na kraju se ispostavilo da mi je zbilja bila odlična za lice pa sam ju koristila kao tonik, baš nekako osvježava lice, a bilo je baš lijepo sjajno i izgubilo je onu umornu boju.

Dove invisible dry dezodorans moje je najdraži dezodorans u spreju, zbilja drži jako dugo, s njime se manje znojim, a ne ostavlja tragove na crnoj ni bijeloj odjeći :)

Što ste vi sve potrošili ovaj mjesec?

56 komentari:

  1. Ja jos uvijek skupljam svoje potrosene proizvode, to ce mi mozda biti iduci ako se ne raspistoljim za new ins :D zasad sam objavila zaboravljene favorite :D
    Joj ja moram kupit nesto za stopala, nemam ni ja tvrde koze bas zato sto odrzavam sama heh ali hocu neku novu ljetnu kremicu...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahaha, ajde čekam tvoj post, uvijek možeš napisati New in, nas sve to zanima :D

      Izbriši
    2. Kao sto si vidjela ponovo sam uzela onaj Palmolive piling, i necu vise ni da trazim druge da ga mijenjam, sjetila sam se kako je dobar :D

      Izbriši
    3. Hahah, da, znam - imam ga i ja :D

      Izbriši
  2. uff baš bi voljela da nađem ovaj essence piling za stopala, nekako mi se čini da ga nisam vidjela kod nas na policama :((

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja ga cijelu zimu nisam vidjela na policama, a kupujem ga već treću godinu za redom, u ljetnjim mjesecima pa pretpostavljam da ćemo ga opet moći naći. Nisam nigdje našla podatak da je LE :)

      Izbriši
  3. Maskara i ova Essence tubica baš osakaćeno izgledaju, to je to, sve neka se potroši do kraja :D
    Ja tako sporo trošim proizvode, mislim da nikad neću imati empties post na blogu, štedljivo sve i polako, baš razvlačim.
    Ali potrošila sam isto ovaj Dove dezić, eto :D Volim ga i ja, super je. Iako planiram prestati koristiti takve deziće i početi tamaniti ove prirodne, samo još razmišljam koji, što, gdje.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha, da, ja ti to trošim sve do zadnje kapljice :D Puder ovdje još dobro izgleda, na kraju sam ga prerezala i uspjela iscijediti za još jedno nanošenje :D
      Tamelie, već dva dana ti ne mogu ući na blog, isto kao i kod Nives i Mell, ne znam da li je tako drugima, ali ja nisam nikakve postavke mijenjala na kompjuteru :/

      Izbriši
    2. Mislim da je to do bloggera, šteka zadnjih par dana kao lud. Ja sam neki dan dizajn mijenjala, ali ne bi zbog tog trebalo biti problema... ne znam. Valjda će se unormaliti uskoro :)

      Izbriši
    3. Nadam se da hoće :)

      Izbriši
  4. uskoro će i moj empty post. za essence prvi put vidim tu kremicu,čim dođe ide u košaricu. od loreala sam imala maskare ali ne i tu pa ću je vjerovatno kupit. dove sam imala njihov bar sapun ali ne sprej za tijelo. moja nivea je pri kraju a zna se sta je sljedeće na redu ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Obavezno potraži ovaj Essence piling, baš se lijepo zagrije u dodiru s vodom :D Onako je guste teksture i potrebno ga je malo jače istisnuti van, ali u dodiru s vodom baš klizi. Menije savršen :)
      Veselim se tvom empties postu :D

      Izbriši
  5. Imala sam tu maskaru i stvarno je odlična, ma meni su sve Lorealove maskare bile dobre :). Ja isto po ljeti više volim osvježavajuće gelove za tuširanje, trenutno imam Balein gel od limete i aloa vere i divno miriši. Baš si me nasmijala sa ovim Melvitinim opisom, vodica od cvijeta kukuruza...hehe :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni su njihove maskare odlične, a ova mi je super jer nije vodootporna,a ponaša se kao da je, zbilja drži cijeli dan. A tako se lako skida, ništa se ne razmazuje - skinem je običnom vodom :)
      Hvala ti, drago mi je da sam te uspjela nasmijati :D

      Izbriši
  6. Gel za tuširanje sam imala i stvarno je prefin. Vodicu imam i ja, ali od ruže. Ovaj serum za vrhove sam isto imala, ali mi nije bio nešto poseban. Dove ne koristim godinama, ne paše mi. Puder mi se sviđa, ali nikako da dođe na red. Sve u svemu, kad čitam tvoje postove, kao da pišem o sebi. :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Ova Melvita stvarno zvuči čarobno na francuskom hihi
    iz nekog razloga nisam fan ovih dvofaznih maskara, a od svega ovog probala sam Dove dezić i sviđa mi se (iako ja imam i dražih) :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Melvita zvuči čarobno, zar ne? Zapravo obožavam njihove vodice, zasada su mi narančina vodica i ružina favoriti :)

      Izbriši
  8. Ja hoću ovu Balea slatku kupku, a i taj Essence piling za stopalca, samo još i da ih nađem. Moram biti uporna.
    Maskara zaista deluje jako voljeno :-D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kupka je bila LE, ali još je viđam tu kod nas po dm.-u :)
      Za Essence piling se iskreno nadam da će opet biti u prodaji :D

      Izbriši
  9. ja sam potrošila kremu za pranje lica od Biotherm i bila mi je skroz dobra i da Hipp dječju kremu koja mi je grozna bila pa san je koristila za noge

    Slažen se za balein serum za suhe vrhove - odličan je! Baš sam ga danas stavila, ovo je novija verzija i puno lipše miriše od stare.
    Imam Melvitin tonik od ruže i super mi je.

    Dove deo ide na WL kao i show your feet! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hehe, drago mi je da sam i ja nešto navukla na tvoju WL :D
      I meni je ovaj Balein serum super, ja ga stavim na cijelu kosu, a hoću probati i novu verziju :D

      Izbriši
  10. Bravo!
    I meni je ovaj gel bi odlican kao i ovaj Dove samo sam ga ja kupovala u roll on varijanti :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam znala da postoji roll on varijanta :)

      Izbriši
  11. svaka cast! obozavam postove potrosenih proizvoda :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Cim procitah ''miriše dosta slatko, baš jestivo'' znala sam da mora biti kupljen :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da ćeš ga naći jer je Limited edition,ali još sam ih viđala u prodaji :)

      Izbriši
  13. Super, nek se trosi, kako bi inace opravdale same sebi sve ono novo sto pokupujemo ;-)
    I ja sam nakupila nekih stvari za empty post, bice za koji dan, prvo cu ubaciti new in :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, baš tako :) Čekam tvoj empty post :D

      Izbriši
  14. Zadnje čega se sjećam da sam potrošila je Topicrem micelarna i Palmolive gel za tuširanje.

    Ostalo mi ide tako sporooo:)

    Žao mi je što si Shiseido puder potrošila, no vjerujem da si obnovila zalihe :D

    I ovu maskaru moram probati :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Naravno, zar sumnjaš u mene, Shiseido je već obnovljen davno prije nego sam ovog uspjela potrošiti :)

      Izbriši
  15. Ja nikad ne potrošim toliko stvari odjednom :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha, ni ja :) Ovo sam trošila mjesecima pa se eto slučajno podesilo da su se nekako uspjeli isprazniti do zadnje kapi baš u travnju, pa je trebalo obnoviti zalihe :D

      Izbriši
  16. Ja sam potrošila šampon litarski, bioderma micelarnu, diadermine losion za skidanje šminke oko očiju, labello, ali me mrzelo da čuvam pakovanja, pa sam sve bacala :D
    Ove maskare su mi postale odbojne od kad su se pojavile, jer je neka moja rođaka uvek loše stavljala (nikad nije dobro prekrila belo, pa je izgledala neuredno), ali vremenom počinju da mi se dopadaju, možda je kupim :)
    Ja obožavam Dove običan sa plavim poklopcem :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ti si dosta potrošila :D
      Meni su ove maskare super, uvijek mi lijepo prekrije bijeli dio jer ga ne stavim puno :)

      Izbriši
  17. Opet me mamiš tim Shiseido puderom, a? :D
    Slažem se za maskaru, i meni je ona jako dobra, a tu Baleinu liniju nikako da isprobam.

    OdgovoriIzbriši
  18. Bas si fine stvarcice potrosila, ja imam Balein dezodorans od cokolade i smokve i tako mi je zao sto nisam uzela mleko za telo, a vise nema te kolekcije...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam kupke još viđala, ali losioni su odavno nestali i kod nas :(

      Izbriši
  19. Koristila sam maskaru i moram se sloziti da je fantasticna,meni je taj beli bazni deo pravio fenomenalan volumen...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni je taj bojeli do super, baš napravi odličan volumen. Probala sam i bez njega, ali nema volumena samo s crnim dijelom :)

      Izbriši
  20. za sebe ću uvijek reći kako (osim lakova, naravno) ne trošim puno kozmetike... dok nisam počela ostavljati ambalaže i skoro pala u nesvjest kad sam vidjela koliko se toga skupi ;)
    mislim stvarno, pa šta ne stavljamo na sebe - od glave do pete :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha, a ja sam baš neki dan pomislila kako od svega imam najmanje lakova i kada sam ih krenula slagati nalazila sam ih u trima ladicama... :D

      Izbriši
  21. Dobra ti je fora s Melvitom. :D
    Hahahahah, baš sam se nasmijala. xD
    Ja sam potrošila Balea Cell Energy serum, EL DW Light, Biodermina micelarna je pri kraju, Dove dezić i gel za tuširanje, Essence BTGN top coat, Batiste šampon, Aussie šampon, masku i regenerator, Chilly za intimno pranje. Drugo mi ništa ne pada na pamet trenutno. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ha ha ha, trebala si mene vidjeti dok sam skužila što sam kupila :) Moj prvi doticaj s Melvitom pa ravno na cvijet kukuruza :D
      Ee, baš si i ti bila vrijedna :)

      Izbriši
  22. Mene full zanima ta maskara!

    OdgovoriIzbriši
  23. Odgovori
    1. Meni je maskara super, ona mi je najbolja od ovih drogerijskih brendova i uzimam je već godinama :) Bez problema je nalazim u dm.-u, uvijek je imaju, a znam da ih i Martimex parfumerije drže kao i Douglas - tamo sam ih jednom kupila u Zagrebu.
      Bijeli dio baš da lijepi volumen i podigne trepavice, a crni ih boja. Probalas am samo nanjeti i crni dio, ali ne daje nikakav volumen. Neće ih baš razdvojiti svaku posebno pa da izgledaju kao umjetne, ali neće ih ni slijepiti. Na početku, nekih prvih mjesec dana od otvaranja maskara (crni dio) je malo rjeđi i potrebno je obrisati četkicu prije nanošenja na trepavice kako bi uklonila ostatke, ali nakon mjesec dana kao da se zgusne pa ju nije potrebno više brisati. I skida se izuzetno lako, i zbog toga je obožavam. Jedina maskara na koju sam naišla da se isto tako skida i daje još bolji volumen trepavicama je Kanebo Sensai (čini mi se 38 stupnjeva), a košta oko 300 kn.

      Izbriši
  24. a joj :( kakav je osećaj kad istrošiš omiljeni puder?
    u rezervi moraš imati jedan pod obavezno :D
    ja se nešto i nisam pretrga sa trošenjem :(
    ne ide mi. taman se uhvatim za neki proizvod, i krenem
    i onda mi dosadi pa se okrenem drugom sa istom namenom.
    a imam plan. moram potrošiti par stvari jer me neke
    lepote čekaju u rezervi ali ne želim da ih načnem
    dok ne počistim i poslednji gram u ovim starim :D

    OdgovoriIzbriši
  25. Baš mi je primamljiv ovaj gel za tuširanje. :)

    OdgovoriIzbriši

Behind The Web

Moje ime je Sara i uskoro se bližim famoznoj 30.-oj :) Volim obilaziti dućane u potrazi za novim make-up proizvodima pa se u mojoj kozmetičkoj torbici mogu naći razni proizvodi - od onih najjeftinijih do skupljih jer ne biram proizvode prema cijeni ili brandu, već po onome što meni odgovara :)

Pretraži ovaj blog

Something

Ovdje ćete moći čitati i o mojim make-up haulima, wish listama i svemu ostalom :)
Nadam se da će vam recenzije & swatchevi biti od pomoći i uštedjeti vam novce bez da potrošite dobar dio plaće :)
Svi proizvodi koje ćete vidjeti na mom blogu kupljeni su mojim vlastitim novcem, a recenzije koje ćete vidjeti moja su osobna stajališta.

Hvala što ste svratili u moj mali make-up my day kutak :)