Content

03. 05. 2013.

L'Oreal Paris Rouge Caresse, ruž za usne u nijansi #03 Lovely Rose (recenzija + swatch)



Ako me redovito pratite, onda zasigurno znate da sam totalni freak što se tiče ružićaste boje (u svim nijansama). Također znate da sam totalni obožavatelj sjajila za usne i raznoraznih maslaca i balzama za usne u boji, no ne znate (ili možda znate?) da u zadnje vrijeme kupujem ruževe i malim, ali sigurnim koracima povećavam svoju kolekciju :)

Nedavno sam na policama Mullera naišla na L'orealove ruževe iz Caresse kolekcije o kojima sam čitala da su poput pigmentiranijih balzama u boji pa sam nakon swatchanja par komada na ruci odlučila kupiti jedan takav. Izbor je pao na nijansu #03 koja nosi naziv Lovely Rose i ta boja mi je baš prekrasna, taman nježna za proljeće :)

Možete ih naći na policama Mullera i dm drogerija po cijeni od 84,90 kn po komadu.



L'Oreal Paris Rouge Caresse, ruževi za usne dostupni su u 12 različitih nijansi.
Iz L'Oreala kažu da su ovo njegujući ruževi za usne, baršunaste teksture, s formulom od bogatih polimera i maslaca jojobe.
Trajnost im je 24 mjeseca od otvaranja.


Ruževi dolaze u plastičnoj ambalaži sa vidljivim L'Orealovim logom koji se nalazi na statičnom dijelu i poklopcu ruža što je meni izuzetno lijepo pa mi i sama ambalaža ruža izgleda baš nekako elegantno.
Poklopac se skida bez problema. Ruž također bez problema izlazi iz ambalaže.
Na dnu statičnog dijela ambalaže ruža nalazi se naljepnica s brojem i nazivom ruža.



L'Oreal Caresse ruževi izuzetno su blagog i ugodnog mirisa. Moj ruž miriše (jako blago) na poljske ruže, a takav mu je i okus (morala sam probati) :)
Osobno mi se dopada i njegova svježa, prava proljetna boja.


Tekstura ruža je kremasta, više djeluje kao pigmentirani balzami za usnice pa je i malo masnije teksture. Zbog toga ostavlja lagani sjaj na usnicama iako u sebi nema shimmera. Ako ste osoba koja voli balzame za usnice, ovo bi mogla biti prava stvar za vas.
Ako ipak volite drugačiji tip ruževa, savjetujem vam da ih swatchate u prodavaonici čisto da zadovoljite svoju želju, ali ne vjerujem da će vam se svidjeti njihova tekstura.

Izuzetno je nježan i ugodan na usnicama, lijepo ih njeguje i ne isušuje. Nisam primjetila da ih baš hrani, ali osjećaj na usnicama je svakako ugodan.
Jedino ga ne bih preporučila osobama koje imaju ispucane usnice jer zna istaknuti suhe djelove, iako to čini manje nego drugi ruževi.
Obzirom da je riječ o ružu koji ima teksturu balzama, lijepo se razmazuje i mogu reći da je dobro pigmentiran. Da bih postigla boju ruža na usnicama kakav je u ambalaži, moram ga nanjeti u dva sloja.
Nanosila sam ga direktno iz ambalaže i kistom, moram priznati da na mojim usnicama puno bolje izgleda kada ga nanesem kistom jer sam tako preciznija. Naime, zbog njegove teksture lakše mi ga je nanjeti kistom da ne prelazi rubove usnica.

Obzirom na cijenu, postojanost je mogla biti i bolja. Na meni on ne ostaje duže nego obični balzami, a svi znamo kako balzami brzinom munje nestaju s usnica. Trajnost mu je pa recimo nekih 20 minuta, što je užasno loše obzirom na cijenu.

Na donjem swatchu možete vidjeti nijansu ruža. ispričavam se što ga nisam fotkala na usnicama, ali u vrijeme kada pišem ovu recenziju usnice su mi malkice ispucane i kao što sam već spomenula, ruž baš ne izgleda lijepo na takvim usnicama.


Zainteresirale su me i druge nijanse iz Caresse kolekcije, ali zbog njegove (ne)postojanosti, nisam baš sigurna da se isplati dati 84,99 kn za ovakve ruževe.
 Što vi kažete?
Jeste li probali neki od ruževa iz ove kolekcije?


53 komentari:

  1. Predivna nijansa, mackala bih ga svaki dan :) I ja obožavam rozu boju u svim nijansama :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Zvezdana :D I mažem ga stalno kada nije trajan :D

      Izbriši
  2. Lajkam novi dizajn stranice :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Anonimno3/5/13

    Ja ih imam u dve nijanse, istu ovu koju i ti imas i 101 temting lilac, i ona je predivna, ja sam kupila odmah dve nijanse, ali ih vise necu kupovati, bas zbog cene, mislim da ne vrede toliko.
    :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni se sviđa njihova tekstura, nisu preupadljivi što je meni sada kada prelazi s sjajila na ruževe super. Ali cijena obzirom na nepostojanost... :/

      Izbriši
  4. Ne volim nepostojane ruževe koliko god lijepi bili :) Ne vidim svrhu kupovati ruž koji odmah nestane :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eh, da sam to znala :D Očito je na nekima bio duže postojan (dok sam čitala recenzije),ali ja sam svog odmah pojela :) Bez zezancije, stvarno je preskup za nešto što tako malo traje na usnicama. Ali mi se dopada njegova tekstura jer ne volim prejake ruževe, ali obožavam sve ostale mazalice za usne :D

      Izbriši
  5. Divan je, tako nežan :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Predivna nijansa:)

    Ja nažalost imam samo jedan primjerak ovih divnih ruževa :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam zapikirala samo dvije nijanse, ali nisam sigurna da li ću ih uzeti iako mi baš ne smeta da se stalno mazuckam jer su mi više kao mazalice za usta, nego ruževi :D

      Izbriši
  7. Kako je lijepa nijansa, da, da, znamo da volis ruzicasto. Stvarno steta sto skoro pa uopste ni nema trajnosti, bas izgleda elegantno i jedino zbog toga i brenda vjerovatno kosta toliko. Mislis da je trajnost takva zbog te blage nijanse ili su sve slabe?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svijetlije nijanse nisu sve pigmentirane tako dobro kao one tamnije, ali pretpostavljam (budući svi imaju jednaku formulu) da jednako (ne)traju. Zbilja malo stoji na usnicama jer mu je tekstura poput balzama pa brzo nestane :(

      Izbriši
  8. Pakiranje mu je baš fancy :D jako mi se sviđa to bi me prvo privuklo,a tvoj izbor nijanse također iako meni osobno ne stoje nešto takve.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) Ja obožavam ružićasto i stvarno mi stoje sve nijanse, od nježnih do hot :D

      Izbriši
  9. Prekrasan! Slazem se da stvarno lijepo izgleda i sam ruz i pakovanje <3

    Ja sam ih dugo vremena gledala i svaki put kada se odlucim na kupovinu zastanem zbog cijene. Mislim, znala sam od pocetka da nisu postojani i cisto radi toga me cijena odbila. Ipak, nikada se ne zna, mozda i kupim barem jedan jer mi se nesto bas dopadaju :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) Ma ja sam vidjela boju, svidjela mi se tekstura i iako sam čitala da su postojani, nisam se tome previše nadala zbog njihove teksture. Ali su taaaako lijepi :D

      Izbriši
  10. Anonimno3/5/13

    Boja je prelepa :)slike su ti odlicne, lepo si iskombinovala sve te nezne pink nijanse :D

    OdgovoriIzbriši
  11. Nijansa je baš lijepa, nježna. Ali sumnjam da bi meni odgovarao budući da kad nosim ruž, volim da bude malo jači, nisu balzami za mene :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kod mene je baš obrnuto, moram se još naviknuti na jače ruževe :)

      Izbriši
  12. Opala, pa Sara ima novi dizajn!!! Da znaš da mene svrbe prsti da krenem prčkati po dizajnu opet, sad mi se sviđa ovako čist i jednostavan dizajn, kao tvoj. Baš je krasan. Gdje si našla template?
    A, ruž, da :D Ruž je prekrasne nijanse i pakiranje mi se sviđa i baš je princezast, ali ov ovo s trajnosti je katastrofa u odnosu na cijenu :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahaha, da znaš da si bila najzaslužnija za novi dizajn. Baš mi se sviđao onaj dinamički prikaz, ali ovako barem ništa ne zeza :D
      Uzela sam najobičniji (jednostavni) template, drugi po redu, pa sam pod naprednim uređivanjem mijenjala boje, umijesto one njihove fotke za naslovnu sam stavila svoju (kada ju postavljaš klikni: umijesto naslova bloga + smanji da pristaje), malo sam širila bočne trake, ne znam dalje... Ja sam prčkala i evo što sam dobila :D Na kraju ako ti se sviđa klikneš spremi :)

      Ma da, šteta što ruž dulje ne stoji :/

      Izbriši

  13. Hahaha, morala si da isprobaš ukus :D Deluje predivno, šteta što nije postojan!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) Kada je kao balzam, a ja svoje mirisne balzame brzo poližem :)

      Izbriši
    2. Ako... Nekad kad isprazniš frižider ili ne bude imalo nešto slatko, trk do fioke sa ruževima :D

      Izbriši
    3. Haha, ne znam što bih napravila da nemam nešto slatkog kod kuće :D

      Izbriši
  14. Predivan mi je, u svakom pogledu... Ali, u pravu si. To je ipak previše novaca za 20 minuta. Meni si uštedjela novce jer da sam ja vidjela to krasno pakiranje i boju, definitivno bih ga kupila. Sličice u mrak!!! Baš mi je ugodno u ovom tvojem svijetu s ružičatim naočalama ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Stvarno brzo nestaje kad je takve teksture. Jedino ako se budeš držala kao "drvena Marija" i ništa ne pila, ne dirala usnice, onda možda potraje malo duže,LOL :)
      Drago mi je da ti se sviđa moj ružićasti svijet :)

      Izbriši
  15. Joooj, koja boja, sviđa mi se što je bez shimmera. :-)

    OdgovoriIzbriši
  16. Boja je divna, ali kako kažeš skoro 85 kuna za nešto ne baš tako postojano, možda i nije najisplativija kupnja. :)
    Nego, kakava ti je to tamo divna kozmetička torbica u pozadini? :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Chloee, kozmetičku torbicu sam kupila kada sam prošle godine bila u Parizu, u dućanu Maison du Monde (nema ih u RH, najbliži njihov dućan je u Udinama u Italiji), evo link dućana: http://www.maisonsdumonde.com/UK/en/search/mademoiselle?realQuery=mademoiselle&rangeMin=0&rangeMax=50000&search_category=0

      Mislim da je bila dio prošlogodišnje Ballerina kolekcije :)
      Inače, imaju savršenih stvarčica za kuću, baš onako u French stilu, najdraže su mi Mademoiselle kolekcije :)

      Izbriši
    2. Ajmeeeeeeeee, divote. :D

      Izbriši
  17. Imam Rock 'N Mauve nijansu i slažem se u potpunosti sa tvojim postom. :)

    OdgovoriIzbriši
  18. Tvoje slike me odusevljavaju iznova i iznova. Mogla bi da napravis post o tome kako pravis slike i koji fotoaparat koristis.

    PS: Nagradica od mene - http://jelenaswonderfulcolors.blogspot.com/2013/05/moje-prve-nagrade.html#more

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jelena, razmišljala sam o tome, a sada ću imati više vremena pa možda udovoljim tvojoj želji :) Koristim Nikon d5100 ;) Hvala ti na nagradi!

      Izbriši
  19. ja imam jedno 5-6 ruževa iz ove linije i OBOŽAVAM ih :D!!!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja ovog obožavam, u zadnje vrijeme samo njega mazuckam :D Zapele su mi za oko još tri nijanse :D

      Izbriši
  20. i ja obožavam rozu i divno mi izgleda, ali ta cijena za 20 minuta mi je previše :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da je barem malkice jeftiniji jer meni zaista ne smeta što tako malo stoje na usnicama, ja se volim mazuckati :D

      Izbriši
  21. boja je divna,ali steta sto ovako kratko traju :( i moja kolekcija ruzeva se polako povećava

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tina, lagano povećavamo svoju kolekciju :)

      Izbriši
  22. zelim zelim zelimmm! nijansa je prelepa :)

    OdgovoriIzbriši
  23. Ovo će biti moje, ako zbog ničeg drugog, onda zbog tvojih predivnih fotki.

    OdgovoriIzbriši
  24. baš slatka bojica, volim ovako svjetle i one neutralne nijanse, a ako teksturom podsjeća na balzam za mene je pun pogodak :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Također! Obožavam balzame i ni ovaj ruž takve teksture nije iznimka, bez obzira što ne traje tako dugo na usnicama. Samo mi je zbog toga žao ove cijene :D

      Izbriši
  25. Ja obožavam ruževe, sjajila sam nekako zapostavila u zadnje vrijeme. Ova nijansa i ambalaža su predivne(na ambalažusam uvijek slaba). I moram reći, nedavno sam te otkrila, fotografije su ti zaista vrhunske, idem uživati u slikicama :)

    OdgovoriIzbriši
  26. Šteta što nije postojan, ali je nijansa vrlo lijepa. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, na žalost na meni ne stoji dugo, možda nekom bude trajao duže jer ja sve te melemaste ruževe poližem :D

      Izbriši

Behind The Web

Moje ime je Sara i uskoro se bližim famoznoj 30.-oj :) Volim obilaziti dućane u potrazi za novim make-up proizvodima pa se u mojoj kozmetičkoj torbici mogu naći razni proizvodi - od onih najjeftinijih do skupljih jer ne biram proizvode prema cijeni ili brandu, već po onome što meni odgovara :)

Pretraži ovaj blog

Something

Ovdje ćete moći čitati i o mojim make-up haulima, wish listama i svemu ostalom :)
Nadam se da će vam recenzije & swatchevi biti od pomoći i uštedjeti vam novce bez da potrošite dobar dio plaće :)
Svi proizvodi koje ćete vidjeti na mom blogu kupljeni su mojim vlastitim novcem, a recenzije koje ćete vidjeti moja su osobna stajališta.

Hvala što ste svratili u moj mali make-up my day kutak :)