Content

16. 05. 2013.

New in #4


Kod mene se ovih dana nakupilo nešto noviteta kojima sam se počastila, a i poštar je iznenadio s paketićima s e-baya :) 

Tu se našao Shiseido Perfect Refining Foundation spf 15, tekući puder u nijansi B20 kojeg sam već neko vrijeme htjela isprobati i napokon sam ga kupila :) 
Obožavam Shiseido i svi su mi njihovi tekući puderi koje sam probala bili odlični, jednostavno sam oduševljena prekrivanjem, efektom koji ostavljaju na licu, kako se stope s kožom - moj najdraži brend :)

Zatim sam u Mullera uspjela uloviti zadnji primjerak Artdeco Bronzing Glow blusher iz nove ljetne kolekcije Tribal sunset. Tražila sam ovo rumenilo već dugo, otkako sam vidjela najavu ljetne kolekcije i nikako ili da dođe ili da ga ugrabim. U Irisu sam dobila informaciju da su ga rasprodali u roku od 20 minuta, i onda u Mullera ugrabim zadnji. Kao da sam znala koji je, samo sam rukom posegnula za njime, i onda čujem sa strane kako neka cura prodavačicu pita za isto to rumenilo - nažalost, upravo je otišao zadnji komad. E, treba nekada i mene sreća poslužiti :)

Htjela sam kupiti Dior Addict ruž u nijansi 557 Diorkiss, a na kraju mi se nijansa nije baš nešto dopala pa sam prodavačici (pošto je već i sama mazuckala nijanse ruževa na svojoj ruci) i ja mazala i našla nijansu koja mi se jako dopada - Dior Addict lipstick, ruž u nijansi #553 Princess :) 

U Mulleru sam swatchala ruževe iz nove Maybelline kolekcije Color Whisper, i makar su mi se svidjela tri ruža (nijansa Pink Rebel i Faint for fuchsia), ipak sam se odlučila suzdržati i uzela nude lipstick - Maybelline Color Whisper #620 Bare to be bold

U online ljekarni Coner je 13.05. bilo 30% popusta na Caudalie proizvode pa sam uzela Gentle Buffing Cream, blagi kremasti piling (koji obožavam) i kremicu iz linije Pulpe Vitaminee (koju sam zaboravila fotkati). Uglavnom, obožavam Caudalie proizvode! A obožavam i ljekrnu Coner, sa svakom kupnjom dobijem hrpu testera, u poruci prilikom plaćanja možete i zatražiti koji tester bi htjeli i ako ga imaju poslati će ga bez problema :) A i svako malo imaju nekakve akcije, pa usprkos tome da poštarina košta 25 kn, ja sam taj dan na akciji za piling i kremu uspjela uštedjeti skoro 100 kn, što nije baš malo :)

Sa ebaya me poštar samo nakon 10 dana uspio iznenaditi s dva paketića: 
U jednom su bile narukvice koje sam kupila kod ovog sellera, te modri sat sa cirkonima koji sam kupila kod ovog sellera. U oba slučaja sam prezadovoljna, cijena nije velika, brza dostava, a opis naručenih proizvoda kao i na slici :D 
Naručila sam još par stvarčica i jedva čekam da mi stignu. Nekako kada naručujem s e-baya imam osjećaj kao da sam potrošila novce, a da ni sama ne znam na što jer proizvod dođe tek kasnije, pogotovo kada obavite na e-bayu malo veći shopping :) 

Što je novog bilo kod vas? Imate li kakvu preporuku za e-bay sellere? 

63 komentari:

  1. Uh koliko divnih stvari ... jedva čekam recenziju pudera kojega i sama već dugo mjerkam :D!

    Slažem se za Caudalie ... predivan brend i zaista je sve sjajno, ja sam baš jučer kupila pročišćavajuću masku i obnovila zalihu elixira.

    Idem malo razgledati što nude ovi selleri :D!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ivana, biti će recenzija pudera, neka ga još malo isprobam :) Danas sam ga već drugi put nanjela i stvarno sam oduševljena svim Shiseido tekućim puderima, pa tako i ovim. Za sada ti mogu reći da daje matt efekt, da se cijeli dan drži bez baze i baš fino zagladi lice. Nije kao Sun Protection, ali je jako blizu :)

      Izbriši
  2. Anonimno16/5/13

    Jedva cekam recenzije ruzeva :))
    Ja tesko kad uspem da se suzdrzim,a posebno kad su ruzevi u pitanju :))))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam se ovog puta suzdržala od sjajila i posegnula za ruževima :)
      Hvala ti!

      Izbriši
  3. Super za Artdeco rumenilo i ja sam ugrabila zadnji prošle godine, jako je slično ovom. :) i onda ih je kasnije bilo na sve strane :D
    Obožavam kupovat na ebayu u biti navikla san na njihove cijene i onda mi postane sve skupo kad kupujem kod nas :D :D
    neman ti konkretno niti jednog sellera za preporučit, jer se uglavnom vodim za što višim feedbackom.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E, ti i ja samo skroz slične! I ja uvijek gledam feedbackove i da je top reated seller, ali i cijenu. Toliko sam naviknula na njihove cijene nakita (recimo) da mi je tu kod nas sve too much pa opet posegnem za e-bayom :)

      Izbriši
  4. Uh, kakve divote! Caudalie piling i ja planiram da isprobam nego ga nije bilo na mestima gde sam tražila, a baš me zanimaju utisci o Shiseido puderu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Caudalie uvijek svakako preporučujem. Najdraži su mi brend preparative i stvarnos u dosta toga dobroga učinili mom licu :)

      Izbriši
  5. Odlični noviteti, sviđa mi se rumenilo....jedva čekam da čujem kakav je puder a bome lijepo si ugrabila Caudalie sa 30% popusta.... sat imam sličan u rozoj boji, sad čekam da mi dođe i svijetlo zeleni.... a i ova tvoja boja nije loša ;-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) Biti će recenzija :)
      Sat imam u rozoj, tamno rozoj, žutoj, bijeloj, crnoj i modroj nijansi (modri je sa cirkonima). Svi su mi super, a tako su jefitni :)

      Izbriši
  6. Ovi Dior ruzevi su savrsenstvo. Nista losiji su i Whisper, koje poslednjih nedelja koristim umesto balzama. Savrseni su.

    Sat mi je prelep. Kod nas konacno stigao PP, ali se jos uvek sve uzdrzavam. Osecam kad jednom krene lavina, da vise nece stati.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahaha, tako i kod mene, suzdržavam se jer se u dućanu nikada ne znam obuzdati :)

      Izbriši
  7. Dobar shopping. :-D Veselim se recenziji Shiseido pudera.

    OdgovoriIzbriši
  8. Jao blago tebi sto si ugrabila Artdeco rumenilo. Kod nas se nesto nije tako brzo raspodalo. Ja ga i dalje vijam po Jasminima. Nisam ga kupila mada zelim ali se borim jer m izaista ne treba. Shiseido puder zelim jakooo neki bilo koji da probam. SVi ih hvale, a nisu skupi koliko neke marke znaj uda budu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kod nas se baš razgrabilo, ovo je valjda bila treća sreća :)
      Shiseido svakako preporučujem, ali uzmi tester nijansi prije kupnje, ovaj se baš i ne prilagođava tenu kao Sun Protection, zato je bitno da odabereš nijansu koja ti odgovara, i naravno puder prema tipu kože :D

      Izbriši
  9. Divne stvarčice! Jako lijepo mi je ovo Artdeco rumenilo i ruževi, naravno :)i sat mi je super, predobra boja :) I ja volim Coner ljekarnu, no nisam nikad naišla na nekakvo sniženje (moram češće posjećivati njihovu stranicu) :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga, stalno imaju nekakve akcije, ja ti svako malo pogledam što se nudi, uvijek imaju na početnoj strani te reklame :) A i preko FB stranice uvijek izbace da imaju popuste :) Super su mi jer dobijem najmanje 5 testera sa svakom kupnjom :)

      Izbriši
    2. Isuse, ja sam stvarno idiot :) Sad odem na njihovu stranicu i vidim lijepo piše popusti za mjesec svibanj i svaki dan imaju popuste na neke proizvode, yuhuu, meni je ovo otkriće, hvala ti :)

      Izbriši
    3. Hahaha :) Na Feelunique-u ti isto znaju često biti popusti pa poviri nekad :D

      Izbriši
  10. Jao divni noviteti, ne znam što mi je ljepše, kozmetika ili nakit :D
    baš me zanima recenzija Shiseida :)

    OdgovoriIzbriši
  11. noviteti su prelepi!
    savršen izbor i divan balans dekorative :)
    od svega pomalo.
    ne naručujem preko e-bay :( nemam iskustva sa time.
    od noviteta,pa standardne stvari, obnavljanje zaliha već isprobanih proizvoda i ubacivanje ponekog noviteta čisto da ne bude dosadno :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti Lena :) Moraš početi shoppingirati na e-bayu! Imaju toliko jeftinih stvari - recimo torbice znam naći za 20ak kuna (3 eura), kupila sam si i suknju za nekih 40 kn (5 eura), imaju i kozmetike, pogotovo Missha i ostale brendove...

      Izbriši
  12. Wow kako su ti lepi noviteti, pogotovu AD bronzer-rumenilo <3

    OdgovoriIzbriši
  13. prelepi noviteti, doista :)

    OdgovoriIzbriši
  14. Super stvarčice, a najviše mi se dopadaju ruževi :)

    OdgovoriIzbriši
  15. Divnoo! Sve mi se sviđa! Jedva čekam malo više o Artdeco rumenilu!

    Btw koji fotić koristiš? Slike su perfektne!! xo

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti Melody :)
      Koristim Nikon d5100 :)

      Izbriši
  16. I ja tako kad kupujem i cujem da neko trazi nesto u mom broju a ja to upravo drzim da probam, osjecam se kao u americkim filmovima kad se cure campaju za odjecu :D Oh hell no, girl, hold ma' earings :D Drago mi je da si prije te cure ulovila bronzer, odlican je !
    Ja bih htjela te whisper ruzeve ali .. ili nisu dosli kod nas ili ja jos uvijek samo vidim one sensationals :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahaha, ti si kao i ja :) Ja sam do sada gledala one swatcheve Maybelline ruževa na stranim blogovima i na svakom je (na ambalaži) pisao color whisper. Dođem tu kod nas i mada su mi ispred nosa, ja ih ne vidim jer na njima uopće ne piše :/

      Izbriši
  17. Anonimno16/5/13

    Ruževi su mi mrak, super si nijanse odabrala :)

    OdgovoriIzbriši
  18. Ajme Sara, sve bih ti ukrala <3

    Imam skoro sve s slike osim Caudalie pilinga, probala sam ga nedavno.

    Ovo Art deco rumenilo mi je genijalno, iako ja imam od prošlog ljeta, ali isti su.
    Čak i sat imam ovakav :D:D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahaha, vidiš kako slično razmišljamo :D

      Izbriši
  19. Predivno... Mislim da imam baš ovu nijansu dior ruža... Nadam se da će uskoro biti recenzija Artdeco rumenila. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dior ruž mi je prekrasan, tako je nježan :) Hoće draga, samo da ga malo istestiram :)

      Izbriši
  20. Artdeco rumenilo mi je prekrasno <3

    OdgovoriIzbriši
  21. Super noviteti, posebno ruževi <3

    OdgovoriIzbriši
  22. Mi smo jako, jako slične, gotovo identične! U Dior ruž sam se zaljubila i svakako ga planiram uzeti. Maybelline čekam da dođu ovdje. Artdeco mi je na WL i ovdje ih imaju bezbroj komada. Imaju i cijelu Ditinu kolekciju. Ne znam čemu pompa kod nas kad ovdje ima svega. Caudalie, klasika odličan!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mirna, znam ja to <3
      Znaš, nemam pojma čemu strka, vjerojatno jer kod nas uopće nije dostupno više od par komada (koliko naruče jer se boje da ih neće prodati), već mi to ide na živce :/

      Izbriši
  23. Noviteti su ti mrak!!! Kupila bih baš sve sa slike....

    OdgovoriIzbriši
  24. Anonimno18/5/13

    Divni su ti novi proizvodi, moracu da odem i bolje pogledam te maybelline ruzeve :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svakako pogledaj, meni su osobno bolji nego L'Oreal caresse ruževi :)

      Izbriši
  25. Jako lijepi noviteti, i ja bih :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) Mirna, i ja bih dio onoga što ti imaš :)

      Izbriši
  26. Svašta nešto lepo, pogotovo narukvice, a i taj piling deluje zanimljivo.

    OdgovoriIzbriši
  27. Jedva Čekam Artdeco recenziju a frendica mi je također pohvalila Shiseido puder :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Shiseido puderi su mi fantastični :)

      Izbriši
  28. Prelepe su ti stvarcice,odusevljena sam :)

    OdgovoriIzbriši
  29. Jedva čekam Shiseido recenziju. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bit će ovih dana, baš sam sve pofotkala :D

      Izbriši

Behind The Web

Moje ime je Sara i uskoro se bližim famoznoj 30.-oj :) Volim obilaziti dućane u potrazi za novim make-up proizvodima pa se u mojoj kozmetičkoj torbici mogu naći razni proizvodi - od onih najjeftinijih do skupljih jer ne biram proizvode prema cijeni ili brandu, već po onome što meni odgovara :)

Pretraži ovaj blog

Something

Ovdje ćete moći čitati i o mojim make-up haulima, wish listama i svemu ostalom :)
Nadam se da će vam recenzije & swatchevi biti od pomoći i uštedjeti vam novce bez da potrošite dobar dio plaće :)
Svi proizvodi koje ćete vidjeti na mom blogu kupljeni su mojim vlastitim novcem, a recenzije koje ćete vidjeti moja su osobna stajališta.

Hvala što ste svratili u moj mali make-up my day kutak :)