Content

24. 05. 2013.

New in #5


Još jedan New in post kod mene ovaj mjesec. Jeeeeej!!
Baš se veselim ovim postovima i kod vas i kod mene. Kod vas - jer znam da će uskoro nešto postati new i kod mene (jer volim otkrivati nove stvari); a kod mene - jer sam sretna što sam si mogla nešto kupiti :D
Ovaj mjesec stvarno sam se nakupovala, a tražila sam one osnovne stvari koje mi trebaju ili one koje sam htjela sebi priuštiti (dok još mogu), hahaha :)


Pa krenimo nekim redom:



U mojoj kolekciji parfema (love, love) napokon se našla nova bebica:
Guerlain La petite robe noire parfem (ili točnije toaletna vodica). 
Riječ je o novom parfemu iz Guerlaina za kojeg sam još prije čula, ali ga nisam isprobala sve dok uz ovomjesečnu kupovinu u Irisu nisam dobila tester ovog parfema. I posvuda sam ga sa sobom nosila u torbi i stalno se njime mirisala i nisam imala mira dok nisam kupila full size :) Sada se napokon smjestio na polici s mojim omiljenim parfemima.
Jako me podsjeća na Chanelov Coco Mademoiselle miris, ali u ovom parfemu ima nešto svježije i nježnije što mi se više sviđa :)



A kada sam već kupovala parfem, morala sam svratiti i u novog Mullera koji je kod nas otvorio u Splitu (Joker centar) jer sam preko Tine saznala da drže Catrice kozmetiku.
Ma koliko god to čudno zvučalo, Catrice meni baš i nije dostupan jer mi Bipa u Splitu i nije baš na dohvat ruke, a dm drogerije u koje idem ili ne drže Catrice štandove ili im je ponuda toliko loša da bole oči za gledati! Sretna sam što je Muller uveo Catrice štand jer imaju predivnih stvari!   
Budući da sam znala da idem ciljano po Catrice, malo sam gledala po internetu swatcheve ruževa (da, i to se dogodilo: ja kupujem ruževe) i za oko su mi zapele ove dvije nijanse iz kolekcije Ultimate colour: nijansa #190 The nuder the better i nijansa #140 Pinker-bell.
Odmah vam već sada mogu reći da su ovo jedni od najboljih ruževa koje posjedujem i uskoro će biti više riječi o njima jer to zaslužuju :)



Nisam ni ostala ravnodušna na Catrice Photo Finish tekući puder o kojem je nedavno pisala Maja, i već sada ovako na prvu moram reći da je ovo (za mene) najbolji tekući puder drogerijskog tipa koji sam ikada isprobala. Već ga danima nosim i testiram i zaista je vrijedan posebnog posta :D



U Mulleru (CC1, Split)  sam vidjela da imaju 20% popusta na cijeli asortiman linije za sunčanje (kreme, ulja, losioni, kreme za lice) i nakon sunčanja pa nisam mogla odoljeti:
uzela sam Hawaiian Tropic ulje za sunčanje sa spf 20, i odmah mogu reći da ima predivan miris kokosa; zatim sam uzela Nivea Sun kremu za sunčanje sa spf 30, te Hawaiian Tropic After sun kremu s mirisom manga. Riječ je o kremu u spreju koja dolazi kao njega poslije sunčanja. 



Suprug je sebi na policama Mullera kupio Terra Naturi kremu za lice od Vanilije i bijelog čaja,a  ni ja nisam mogla odoljeti pa sam si iz iste linije uzela masku za lice :)
A budući samostala i bez odstranjivača laka za nokte, uzela sam toliko hvaljeni Aveo, ali od šumskog voća :)



Na policama dm.-a sam naišla na novi Balea losion za tijelo od Brazilskog manga o kojem je Mirna već pisala u svojim novitetima i definitivno potvrđujem da je divan i k tome savršeno miriše! Odmah sam si uzela i Summer Glam losion za tijelo - po meni je isti kao i onaj iz prošlogodišnje kolekcije - samo drugo pakiranje. Divan je, imam miris na nešto tropsko + bijela čokolada (barem meni tako miriše) i ostavlja kožu obavijenu zlatnim česticama :D

Što još? 



Ah, da! Na policama dm.-a (ima ih i u Mullera) pronašla sam Schwarkopf Got2b Smooth & Chic losion za kosu - riječ je o kremastom regeneratoru koji se ne ispire - meni je predivan i ostavlja mi kosu divno lepršavom i sjajnom :)
A tu je i novitet na našem tržištu, Got2b Beach girl sprej za kosu za one divne ljetne kovrče s plaže - još je u fazi testiranja kod mene pa vam javim dojmove :)



Ima još!! Ili da kažem: to nije sve (sada se osjećam kao oni na TV reklamama!) :)
Danas me poštar iznenadio s puuuno paketića, a među njima mi je došao mini Missha haul!
Snow me jučer pitala imam li za preporučiti kojeg e-bay sellera za Misshu. Evo draga moja: ove divne proizvode sam naručila kod ovog sellera. Došli su mi predivno zapakirani u maleni paketić (ne kuvertu), sve je bilo dodatno zaštićeno zaštitnom folijom, ništa se nije izgužvalo ili slično. Narudžba mi je došla točno za 10 dana iz Koreje, a k tome sam dobila i malene testere. Svakako preporučujem :)



Dakle, kupila sam Missha Perfect cover BB kremu u nijansi #21. Ovu kremu sam imala prilike već prije probati jer mi ju je jednom prilikom rođak bio donio i ne znam što da vam kažem oim: obožavam azijske BB kreme. Ove naše "BB kreme" nisu im niti približno slične!
Opet ću si za ljeto naručiti i nijansu #23 koja će mi taman odgovarati kada malo uhvatim boje :) Krema ima 50 ml i vrijedi svake kune!



Iz iste linije uzela sam Missha Signature Extreme cover concealer - korektor koji sam prvenstveno naručila za moje podočnjake, ali za njega kažu da je fantastičan i za prekrivanje nedostataka na cijelom licu. Uz to sam dobila u kutiji i maleni kist, pa javim dojmove kada sve istestiram :)



Također sam si naručila Missha All-around Safe Block Water in sun spf 33 kremu za lice sa zaštitnim faktorom. Obožavam azijske kreme za lice jer - budući da koristim Shiseido puder - one mi jedne od rijetkih sadrže zaštitu koja se podudara sa mojim puderom :D

I kao šećer na kraju:

Stigla mi je ogrlica o kojoj sam vam jučer pričala u ovom postu :) 

Što ima novog kod vas? Jeste li isprobali što od ovog?

74 komentari:

  1. Joooooj sve je tako lijepooo :) i da mi se ne svidja ti to tako fino uslikas da mi se svidi :)))
    Zelim ovaj got 2 be za beach hair :D jest mi sad zao sto nisam stigla u Muller da odem :(( i ovaj hawaiian tropic, ima li njih u dm-u?? Mozda onda to imamo i mi. Mada najvise vjerujem kvaliteti Mullera i kad su u pitanju isti proizvodi. Opet sam pregledala slike, sve je lijepooo :)))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga, hvala ti!
      Nisam sigurna ima li Hawaiian tropic u dm.-a, meni je ovo prvi put da sam kupila ovaj brend i uzela sam ga samo zbog mirisa manga i kokosa - što ćeš, dolazi ljeto,a ja slaba na te mirise :D Mada i sam naziv privlači :)

      Izbriši
    2. Definitivno :) te mirise povezujem sa ljetom i tad ih najbolje i podnosim :)
      Koliko si vec isprobala ovaj beach hair? I koliko kosta? Mozda ga mogu nabaviti oko 1.6. pa ako vrijedi necemu da ga uzmem :) (jer mi inace nije dosta preparata za kosu) :D

      Izbriši
    3. :)
      Ovako, za sada koristim ovaj Got2b losion i super mi je - kosa uopće nije teška, baš je lijepo mekana i lepršava. A i više mi ne strši na sve strane, pogotovo kada puše bura :D Ima i UV zaštitu pa prije sušenja kose više ne nanosim zaštitni sprej :)
      Što se tiče ovog Got2be za kovrče, još ga nisam isprobala jer nisam stigla (I'm bad I know), ali javim ti na vrijeme. Ma ako ga ne uspiješ nać (ako ti se svide moji dojmovi), znaš moj mail pa ti ja pošaljem poštom, nikakav problem draga :D

      Izbriši
    4. Uopste taj drugi nisam uzela u obzir :( a sad hocu i njega :( kmeeeeeeeeee.. First world problems !

      Izbriši
    5. Anti friz mi treba zimi a ljeti mi moze taj beach hair da mi moj frizz napravi ljepsim i kao da sam ja to tako htjela :D hajd cim ga makar jednom-dvaput isprobas javljaj kakav je :)

      Izbriši
    6. :) na zapovijed gospodična :D

      Izbriši
  2. Jaaaaaaaaaaaako me zanima Missha i jedva čekam da to sve isprobaš i recenziraš!!!
    I Catrice ruževi i puder! Jedva čekam! :)

    Btw, blago tebi što ti se muž ne opire njezi, pa čak i sam kupuje. Ja svog dečka tu i tamo uspijem namazati nekom laganom hidratantnom kremom po licu, i onda se još žali da mu je ušlo u oko i kao peče ga i smijeh :)) To ovako izgleda kad ga idem mazati :D http://akamai.paramountcomedy.com/cc/videos/friends/friends_522_monica_rachel_eye_drops.jpg

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahahaha, baš si me nasmijala, sjećam se te epizode :D Mora on voditi računa o njezi svoje kože jer ima neurodermatitis - ne želim ti pričati kakva mu koža bude ako uzme krivu kremicu ili ako ne vodi računa o njezi i hidratacji :)

      Što se tiče Misshe, sve će biti, mada ti moram reći da sam Missha BB kremu već koristila prošle godine i bila mi je odlična, zato sam si naručila istu :)

      Izbriši
  3. Divne i korisne stvari. Bas me zanima kakav je taj parfem, moracu ga pomirisati u parfimeriji, slabo sam upoznata sa novijim koje su izbacili. I hvala za link, ovo dana ocekujem dvije Misshe,ali nijedna nije od tog sellera, ali trebace mi neki pouzdan od kojeg ne moram cekati sto godina jer zelim isprobati jos neke proizvode azijske kozmetike, ne nuzno samo BB kreme.I bas fino da je doslo tako upakirano i sa testercicima.Meni je za ljeto 27, a dok sam blijedja 23.
    Preporucujem ti Hawaiian Tropic maslac za tijelo u kutiji-sjajna stvar za njegu koze nakon suncanja i ubijedjena sam da produzava boju.Tokom zime njime mazem i stopala/laktove, usne-totalno je multifunkcionalno :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Snow, nema na čemu :) Nadam se da ne čekaš previše od tog sellera. Meni su općenito azijske kremice super i baš se veselim isprobavanju još nekih :)
      Što se tiče Hawaiian Tropic maslaca za tijelo, nisam ga vidjela,a li ću ga potražiti :D

      Izbriši
  4. Predivni noviteti. :) Catrice puder sam imala i meni nije odgovarao, dok su im ruževi odlični. Hawaiian Tropic proizvode već dugo želim isprobat, al nikako da ih kupim. Prvenstveno ih želim zbog tih divnih mirisa, kokos mmm. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti Ana Maria :)
      Catrice puder daje baš onaj dewy finis i po meni je više za normalnu kožu, ne bih ga baš preporučila masnokošcima :)

      Izbriši
  5. Bome, lijepo si se počastila :) Baš moram probati ovaj Guerlainov parfem, bočica mi izgleda preslatko :D i želim Catrice ruževe, ovaj pinker bell mi se jako sviđa na swatchevima, ali imam već nekoliko rozih ruževa pa si možda uzmem neku drugu nijansu, možda, jer ne mogu pobjeći od roze :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahaha, think pink - isto kao i ja :)
      Obavezno probaj parfem, možda ti se svidi. Ne znam kakav ukus imaš u vezi parfema, svi mi imamo nešto svoje što nas podsjeti, razveseli ili "podigne" :)

      Izbriši
  6. Imamo isti karmin - The nuder.. :)
    Prelepi noviteti, pogotovo Catrice i Hawaiian tropic <3

    OdgovoriIzbriši
  7. Jao, jao kako divni noviteti :)
    Ogrlica je savršena!

    OdgovoriIzbriši
  8. Divno!!!
    Pre neki dan sam bila u Dm-u i videla tu novu letnju kolekciju sa mirisom kokosa i ananasa, cini mi se. Medjutim bio je samo gel za tusiranje, a nije bilo losiona, pa sam odustala :( Ove nisam ni videla :(

    Bas me interesuje kakvi su ti balzami od Schwarkopf-a :) Jedna cekam post ;) Nisam ih primetila kod nas na policama Dm-a :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vidjela sam i taj s ananasom, ali sam zaključila da ionako imam već previše losiona i krema pa ga nisam uzela. Ovaj s mangom i ovaj glam losion su vjerojatno dolazili u istoj pošiljci i možda su se rasprodali, ali biti će ih na policama još, sigurna sam :)

      Izbriši
  9. Guerlain <3
    I baš mi je drago da ti se sviđa Catrice puder! Baš san hepi kad je neko zadovoljan s nečin šta preporučin. :D
    Sad čekan tvoje dojmove. ;)
    Ovi Got2be su na WL :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Puder mi je odličan, puno ti hvala na preprouci. I nijansa mi je super, malkice je tamnija od mog tena,ali će mi biti odlična sad za ljeto!

      Izbriši
  10. Divno! Sve je tako ljetno i lagano i u boji i u mirisima manga, kokosa, tropskog nečeg :)
    Odličan new in. Dobila sam proiv da odmah idem naručiti Missha proizvode. Već ih gledam duuugo, godinu dana barem i nikako da kupim. Uvijek mi nešto drugo uskoči. Hvala na preporuci za sellera, pregledala sam store i sviđa mi se feedback i sve. Bookmarkala sam odmah :D
    Sviđaju mi se još Got2b proizvodi. Treba mi neki anti friz leave in regenerator, kako imam kovrče to zna odletit svuda u zrak, a i puno mlade kose mi raste. A i ovaj za beach waves se čini super. Isprobaj to sve pa nam javi dojmove odmah :)

    :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hoću, hoću draga i hvala ti!
      Ne znam jesi li vidjela moju poruku na svojoj FB stranici, ali ako nisi - jesi li uspjela nabaviti tester Shiseido pudera? Ako nisi, javi mi se na mail ili preko FB :)

      Izbriši
    2. Evo, tek sad vidim, fb page mi uopće ne daje notifikejšne :D
      Nisam nabavila još, nažalost :/ Ali sam pročitala još recenzija po drugim blogovima, stvarno mi izgleda odlično!

      Izbriši
    3. :) Pošaljem ti PP na FB pa se sve dogovorimo :D

      Izbriši
  11. Wow, šta si sve nakupovala :-O Bravo! Ja bih ovaj Guerlain parfem uzela samo zbog bočice, kakav god da je miris LOL

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) Hahaha, i meni su te parfemske bočice savršene :D

      Izbriši
  12. PRE DIV NO je sve ♥
    A La petite robe noir bi ti ukrala ODMAH! i Misshu :)
    I ogrlicu :D
    Ma skoro sve! ostavila bih ti jedino balea mazalice jer nisu moji mirisi :D
    i ajde pinker-Bell jer ga i sama imam i jako volim :)

    OdgovoriIzbriši
  13. Predivan shopping! :-)
    Guerlain parfem želim još od kada je izašao. U biti mi se on jedini svidio od svih parfema koji su izašli prošlu godinu. Jako me zanima i Hawaiian Tropic After sun krema od manga, imam dojam da super miriše. Iako nisam bila nešto oduševljena njihovim kremama za zaštitu od sunca, after sun kremice me privlače - ova tvoja i butter od limete. Javi dojmove. ;-)
    I jedno pitanjce - kakav ti je Balein Summer Glam losion (njega sam imala prošle godine) u usporedbi sa L'Erbolario Crema Illuminante?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Anchi, da ti iskreno kažem - i meni, stvarno mi je predobar miris, a i ja sam ti luda za svim tim bočicama parfema :D
      Što se tiče ovih kremica-baš sam sada išla usporediti i jednu i drugu. Balea je laganije teksture, ima malo teži miris. L'Erbolario Crema Illuminante mi predivno miriše (bolje od Baleinog losiona), ali to je sve stvar ukusa. Malo je gušće teksture i po meni - daje mi bolju hidrataciju na koži i ima više tih zlatnih shimmera u sebi koji ističu preplanulu put. Da moram birati između ove dvije, definitivno bi moj izbor bila L'Erbolario :) Mada moram priznati da je i Balea kao puno jeftinija opcija predobra u odnosu na druge losione koje sam probala.

      Btw, Hawaiian Tropic krema poslije sunčanja je toliko predivna - malo je gušća, ali nakon par minuta se sva upije ostavljajući kožu vlažnom i nahranjenom. Ima predivan miris na mango, iako nije intezivan kao kod ovog Baleinog mango losiona :D

      Izbriši
    2. Hvala. :-)
      Mene je kod Baleinog Summer Glam losiona miris malo smetao, znao me gušiti nekako. Ma definitivno kupujem L'Erbolario Crema Illuminante, želim je već 200 godina. Ma i Hawaiian Tropic, što ću :D Padam na te proizvode nakon sunčanja. Godinama sam koristila Hei Poa, želim isprobati nešto novo.

      Izbriši
  14. Misshu odmjeravam vec neko vrijeme i sve se mislim da li da je kupim (mislim na BB kremu prvenstveno) ali nikako da napokon odlucno to i ucinim. Vjerovatno zato sto sam pronasla puder koji mi odgovara (YSL Le Teint Touche Eclat) i zapadnjacku BB kremu koja mi je idealna (Deborah Milano 5in1 BB Cream). Trenutno, ma vec vise od pola godine, mi se sve poslozilo po tom pitanju pa plus Effaclar Duo i generalno LRP proizvodi koji su mi iscistili lice i uglavnom - zadovoljna sam pa nemam jos potrebu da trazim nesto drugo. Ipak, znas kako je sa znatizeljom i definitivno cu upratiti tvoje dojmove. Tebi nekako vjerujem i prema tebi cu se ravnati sto se Misshe tice.
    Schwarzkopf proizvodi za kosu su meni najbolji tj. meni najbolje odgovaraju tako da ne sumnjam da su odlicni samo jos da got2be dodju u BiH i sve ce biti super.
    Sto se Balea mazalica za tijelo tice ja nisam ljubiteljica, barem ne po prethodnim iskustvima. Ili su mi bili prerijetki ili ljepljivi ili mi je miris pravio mucninu. Vidim da neke blogerice koje pratim ih sada hvale pa mozda nekada opet isprobam nesto.
    Guerlain miris mi je lijep ali ja osjetim previse alkoholnu notu na svojoj kozi, barem jesam na zimu kada sam ga probala. Dati cu mu sansu i sada kako je otoplilo.
    Vjerujes li da nemam niti jedan Catrice ruz?? Mislim da sam jedina blogerica, ako ne onda jedna od rijetkih, koji ih nemaju tonu u kolekciji. Poraditi cu i na tome a od ovih kremica za suncanje mislim uzeti LRP pa cemo vidjeti kako ce to ispasti.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam imala tu sreću što sam Misshu već prije probala pa sam znala da mi odgovara i tekstura i sama nijansa. Mislim se za ljeto uzeti nijansu 23, ali eto, isto sam neodlučna kao i ti jer me strah da će mi biti pretamna :)
      Draga, ja sam tek odnedavno počela kupovati ruževe i tek imam tri Catrice ruža (jedan sam dobila uz Elle), tako da ne brini :)
      Što se tiče Balee, ja do sada nisam imala problem s njihovim kremicama i losionima, zbilja su mi super :)

      Izbriši
  15. Divno, divno, divno! Guerlain sam probala i divan je, ali imam previše parfema pa trošim stare. Drago mi je da je Balea došao, vidjela sam i ovaj drugi, ali nisam htjela kupiti zbog shimmera. Krećem u istraživanje Missha kreme, hvala na linku za sellera. Puse

    OdgovoriIzbriši
  16. Odlični noviteti kao i uvek :)
    Ogrlica savršena <3

    OdgovoriIzbriši
  17. Jao sta si sve divno nakupovalaaaa! :) Odoh da se udavim u cokoladnim napolitankama za utehu! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Marry, gdje baš napolitankama, radije uzmi neko voće :D

      Izbriši
  18. Divni noviteti. Ja cekam da se kod nas pojavi ova letnja Balea linija. Jako patim sto nema Catrice u Srbiji :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znam :/ A ja što kod nas nema Aure :/
      Hvala bogu da se netko sjetio držati nekakvu ponudu Catrice-a pa da mi napokon bude dostupna :)

      Izbriši
    2. Javi mi na mail sta zelis od Aure, slobodno ;)

      Izbriši
    3. Draga, hoću čim malo prolistam ponudu. A za tebe vrijedi isto s Catrice lakovima .D

      Izbriši
  19. Anonimno24/5/13

    Divni noviteti :)Sad sam se zainteresovala za Catrice, mada nisam naisla na njihove proizvode po Srbiji, garant ih jos uvek ne uvozimo :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Marijana, mislim da nemate Catrice :/

      Izbriši
  20. Odličan izbor. Neke proizvode i sama imam, a zanimaju me komentari na Misshu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Misshu sam već prije koristila i meni je bila super. Mada sam čitala da je nekima izazvala prištiće po licu, kod mene to nije bio slučaj i nadam se da nisu mijenjali formulu. Nijansa 21 je dosta neutralna, ima sivog u sebi i lako se prilagodi tenu ako je ne naneseš puno i dobro izblendaš. Obzirom da daje jedan dewy izgled, ja bih je preporučila osobama s suhom i normalnom kožom, nikako masnokošcima. Ne znam, imam nekako osjećaj da masnokošce ne bi dobro izmatirala ili spriječila izbijanje sjaja.
      Pronašla sam na netu da nijansa 21 odgovara osobama NC20, no ja to ne bih znala jer nemam MAC puder. Svakako si planiram uzeti i nijasnu 23 za ljeto (ona bi kao trebala odgovarati osobma koje su NC 25-30). Nadam se da sam pomogla :)

      Izbriši
  21. Puno toga lijepog si kupila :) bas sam prije neki dan u kozmu vidjela Got2b Beach girl sprej tako da sad cekam tvoju recenziju :D (niki)

    OdgovoriIzbriši
  22. auuu koji lipi noviteti!

    OdgovoriIzbriši
  23. Sve ti je divno. Ja čeznem da probam azijske bb kreme, pošto svi kažu da ne mogu da se porede sa našim... Nisam ništa kupovala, samo neku garderobu, ali sam rešila da jedan dan odem i spiskam pare na šminku koja mi ne treba :D Poludeh što nema Catrice kod nas :@ Prelepi su ruževi.
    Jedva čekam pojedinačne recenzije, baš si mi zagolicala maštu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga, svakako preporučujem neku azijsku BB kremu, koja odgovara tvom tipu kože. jer, one su nešto poput laganog pudera + krema - zbilja daju jedno lagano-srednje prekrivanje. Ove BB kreme na našem tržištu su mi više kao tonirane kreme, a ne BB kreme :/
      Biti će recenzija Catrice ruževa, evo baš fotkam :D

      Izbriši
  24. Sve je tako divno! <3
    Jedva čekam recenziju korektora! :)

    OdgovoriIzbriši
  25. Ajme koja divna ogrlica! <3 Ma sve ti je lijepo, jedva čekam vidjeti i Pinker-bell u akciji. Koji fora naziv :) I čestitam na OPI-ću, sretnice! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti! Zbilja sam sretna što sam ga osvojila :)

      Izbriši
  26. Pinker Bell je stvarno krasan ruz, ja sam ga ulovila na kozmo srijedi kad je bio popust.
    Po got2b stvarčice idem sutra, trenutno mi nedostaje proizvoda za njegu kose pa ću je počastiti jednim manjim šopingom. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jest, zbilja, predivan je!
      Jedva čekam tvoje novitete :D

      Izbriši
    2. Kanim s tim postom debelo :D vec sam i zaboravila sto sam se pokupovala u zadnja 2 mj pa ce bit uskoro travanjsko-svibanjski soping post haha :D

      Izbriši
    3. Wiii, jedva čekam :D Već sam napisla da obožavam tuđe New in postove jer uvijek vidim nešto što meni promakne na policama trgovina :D

      Izbriši
  27. Predivno sve skupa. :) Parfem Guerlain je več dugo na mojoj wish listi ali je skup, a ja trošim pare na sitnice i nikako da uštedim :/ Kakva je obstojnost na koži od te toaletne vode?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Toaletna voda mi bolje miriše od parfema, zato sam ju i uzela. Na meni se zadrži nekih 5-6 sati, ali to može varirati od osobe do osobe. Najbolje da ga testiraš u parfumeriji pa pustiš da vidiš koliko će ti dugo miris ostati :)

      Izbriši
  28. same krasote :D
    sing sing girl je predobra i uvijek velikodušna s testerima :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jeeej, znači i ti si naručivala od nje? Drago mi je da onda nisam krivu preporučila :) Zbilja mi je komunikacija s njom na odličnom nivou :)

      Izbriši
  29. Ajme....ja bih rado copy paste-ala ove tvoje novitete!!!

    OdgovoriIzbriši

Behind The Web

Moje ime je Sara i uskoro se bližim famoznoj 30.-oj :) Volim obilaziti dućane u potrazi za novim make-up proizvodima pa se u mojoj kozmetičkoj torbici mogu naći razni proizvodi - od onih najjeftinijih do skupljih jer ne biram proizvode prema cijeni ili brandu, već po onome što meni odgovara :)

Pretraži ovaj blog

Something

Ovdje ćete moći čitati i o mojim make-up haulima, wish listama i svemu ostalom :)
Nadam se da će vam recenzije & swatchevi biti od pomoći i uštedjeti vam novce bez da potrošite dobar dio plaće :)
Svi proizvodi koje ćete vidjeti na mom blogu kupljeni su mojim vlastitim novcem, a recenzije koje ćete vidjeti moja su osobna stajališta.

Hvala što ste svratili u moj mali make-up my day kutak :)