Content

21. 05. 2013.

OOTD #1


Danas mi dan užasno sporo (spooooooro) prolazi, svaka minuta mi se čini kao sat. 
Ne znam, jednostavno mi je takav dan, možda zato što čekam večer jer idem sa rodicom na jednu promociju koju njena frendica održava. Biti će tu besplatnog šminkanja, lakiranja noktića, testiranja kozmetike i parfema, pa vam javim dojmove :)
Nikada nisam bila za nekakve veće skupove, zapravo volim mir i tišinu pa sam možda i malo nervozna radi toga :P
Uglavnom, dan mi užasno sporo prolazi, a budući da mi je usput (blago rečeno) i dosadno, odlučila sam se malo zabaviti odjećom i napisati svoj prvi OOTD post - čisto da ubijem malo vremena.

Daklem, što se našlo u mom ormaru? 
Naravno, izvadila sam sve živo i neživo na krevet (kako ja to uvijek napravim dok odlučujem nešto) - čak sam pronašla i odjeću za koju nisam ni znala da je imam (zaboravna, što ćeš), ah, well...
Odluka je pala na većinu toga novog što sam kupila (naravno, ne bi bila ja da ne obučem novu odjeću i potpuno zapostavim sve staro što imam)...



Prvi izbor je pao na Bershka hlače crne boje koje sam prije par dana kupila u njihovom dućanu u Splitu. Koštale su 179,00 kn. 
Odmah su mi se svidjele, pogotovo jer su skinny (daklem, uske), a drugo jer imaju ove zlatne zatvarače po sebi - me likey :) 
Isprobala sam veličinu 34 i 36, na kraju sam se odlučila za veličinu 34 jer su im malo veći krojevi kod ovog modela, a i malkice se rastežu pa zašto da vise na meni kada mogu biti uske :) 
Tek kada sam ih fotkala shvatila sam koliko su prašine nakupile, iako se ta prašina ne vidi golim okom pa se unaprijed ispričavam na prašnjavim fotkama :)



Zatim sam se odlučila na plavu majicu koju sam kupila u Zare prošli tjedan. Koštala je 79,00 kn i baš mi se dopala zbog jednostavnog kroja, a  s ovim puff rukavićima baš izgleda slatko :)  Uostalom, boja me odmah privukla iako nikada prije nisam voljela plavu boju, očito se ukusi mijenjaju (kod mene je to malo češće, ali dobro)...
Osim cipelica iz Zare koje sam vidjela na njihovoj službenoj web stranici (ali ne i u dućanu, jer nisu valjda još dobivali sve modele), ništa mi se se posebno nije dopalo iz nove kolekcije :/



Na to sam se odlučila uzeti crne cipelice - nove sandale koje sam kupila u Bershke. Koštale su 250,00 kn i tako su udobne i mekane - kao da hodam u tenisicama!
Prošle godine Zara je imala slične modele, ali su koštali oko 600,00 kn, a ja sam naravno došla kada su se svi moji brojevi rasprodali :(  I zato sam ove godine baš bila uporna tražeći dok nisam našla slične :)



I na kraju ostaje malo nakita da upotpuni outfit :) 
Sat sam kupila na e-bayu, kod ovog sellera, već sam vam pričala o tome. 
Narukvice su također kupljene na e-bayu. Ovu na srce sam kupila davno, a kako na e-bayu u purchase history ne ostaju podaci dulje od 3 mjeseca (mislim da je toliko), nemam pojma više kod kojeg sam ju sellera kupila. Narukvica na križ je došla u kompletu s još dvije narukvice, a kupila sam ju kod ovog sellera.
Prsten na mašnu sam također kupila na e-bayu, također davno i ne sjećam se kod kojeg sellera, ali imate ih još ovdje, a vjerojatno i na cijelom e-bayu (upišete "bow ring" i tražite).
Naušnice sam kupila u H&M.-a, a koštale su 19,90 kn.
Lak za nokte trenutno imam na sebi, riječ je o Golden Rose Fantastic color - ne znam koja je nijansa jer mi se izlizalo s bočice, čini mi se da je #112, no nisam sigurna.


*Slika je preuzeta s interneta

I za kraj torba da upotpuni outfit, ali i da zbrine sve moje stvari koje mi danas "trebaju" :) Ispričavam se što nemam vlastitu fotku torbe (pa sam morala preuzeti ovu s neta), moja se majka baš danas sjetila uzeti moju torbu (iskreno se nadam da će se vratiti iz grada prije nego odem na promociju). Majka i ja često znamo dijeliti neke odjevne predmete jer smo slične građe - najčešće torbe pa ih bez pitanja uzimamo jedna od druge, nekako smo na to već naviknule :)
Torbu sam kupila također na e-bayu, kod ovog sellera. Došla mi je za 6 dana, bez problema je prošla carinu, na njoj nema nikakvog loga; a u privatnim porukama sam zamolila sellera da napiše iznos od 20 dolara, te da mi dostavi tracking kako ne bi misteriozno "nestala" na carini ili negdje putem (kao što to obično biva s mojim većim paketima). 

Taaaadammm, i to je to - jednostavno i udobno :)
Što vi danas noiste?
Imate li neki omiljeni odjevni predmet?

45 komentari:

  1. Odlično! Jako mi se sviđaju, hlače, sandale, obožavam puf rukave i bow ring!
    Lijepo se zabavi večeras! :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Sve mi se svidjaaaaaaa :) steta sto nisi uslikala jos i sebe u toj kombinaciji :)
    Znala sam da cu zaboravit da uslikam jos nesto od novih stvari a to je majica kao kod tebe iz Zare, samo roza.. Saro sta se ovo desava? Meni si prebacila roze stvari a ti kupujes plave i crne??? nemoguce :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahahaha, jesi vidjela :D
      Kod nas u Splitu nije bilo rozih, neću se tako igrati :( :(

      Mene još neko vrijeme nećete vidjeti na fotkama - još se nisam odlučila na taj korak. Jednostavno ne volim stavljati svoje fotke na internet jer osim nas koji se stalno dopisujemo i čujemo, tko zna tko još sve čita blogove, pa mi je malo bed... A i ja i fotić nismo na TI :)

      Izbriši
    2. Tako je i meni bilo ali evo ubacila sam se u zadnji instagram post, sta me briga vise :D nece bit nesto redovno ali eto jedna ubacena :)
      Uglavnom stvarcice su ti super, idemo sad setkat u svojim novim stiklicama :)

      Izbriši
    3. :) Aaaa, tvoje štiklice su mi super!!!

      Izbriši
  3. Super, super, sviđa mi se outfit :) Posebno cipele i nakit! Ovdje kao da gledam svoj ormar ;) Imam slične hlače iz Bershke, samo moje imaju prošive po sebi i dođu do gležnja, majicu imam istu takvu samo sivu i moja je iz Terranove i crnu torbu takvog modela :D. Mama i ja se isto mijenjamo za stvari, najčešće torbe, cipele i parfeme :). I da, odlučila sam da više neću (možda samo malo :D) kupovati nakit iz naših trgovina, preskupo je i neisplativo, e-bay rules :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da ti se sviđa i najviše me veseli što imamo slične stvari :)
      Što da ti kažem, ja sam e-bay ovisnik - toliko sam tamo stvari našla koje doslovice ne koštaju više od jedne kave, tako da - zašto da ostavljam tu 1/3 plaće na nakit kada na e-bayu mogu naručiti 10 komada za te novce?! A i torbe su im puno jefitnije nego tu kod nas u dućanima, mada i tu kupim ako mi se koja svidi :)

      Izbriši
  4. torba i aksesoari su mi prelepi :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Jednostavno, a opet efektno :) Sandale su mi vrh!!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti Marija :) I meni se sandale najviše dopadaju, baš sam sretna zbog njih :)

      Izbriši
  6. Sviđa mi se outfit, posebno torba i hlače. :D

    OdgovoriIzbriši
  7. Volim ovu nijansu plave i dopada mi se, ali sandale su me kupile :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti Sanjo :) Na sandale sam najponosnija :)

      Izbriši
  8. Ja obožavam plavu pa odmah veliki lajk za outfit! Lijepo si sve to iskombinirala, samo mi je žao da ne možemo vidjeti i tebe u svemu tome ;) I da, drago mi je vidjeti da još netko nosi 34, obično mene zafrkavaju kako moram kupovati na dječjem odjelu :D
    Lijepo se provedi večeras, jedva čekamo izvještaj!

    OdgovoriIzbriši
  9. Bukvalno mi se sve sviđa, ukrala bih ti svaki komad i detalj :)) Razumem te za crne pantalone, imam ja jedne iz Stradivariusa, isto tako skupljaju kao lude, ali se samo izbliza vidi... Obožavam ih, svaki drugi dan ih nosim :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tenkju darling :) Ovo za hlače-znam što misliš :)

      Izbriši
  10. Sve je predivno a sandale posebno <3

    OdgovoriIzbriši
  11. Sandale su me osvojile na prvu! To je to! To tražim! Ne znam jesi li ikada rekla, ako jesi, sorry, ako nisi molim te reci mi koji fotić koristiš i gdje si ga nabavila? Danke. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sandale su mi must have-zbilja im nisam odoljela :D Hvala ti Mirnice :)
      Što se tiče fotića, koristim dslr Nikon d5100, uzela sam ga prije godinu dana (taman mi je prije par dana izašla zadnja rata za njega, jeeej), koštao je 5500 kn, uzela sam ga u Emmezete. Ima ih uzeti u svakom većem centru koji drži tehnologiju - TechnoMarket i takvi dućani koji drže TV, kompjutere i slično :)

      Izbriši
  12. Sveeee mi se sviđa! Ja sam ovo proljeće luda za kobalt plavom bojom <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mell, hvala ti :) Ne znam ni ja sama, ali meni nikada plava boja nije bila "Nešto" da bi ovo proljeće poludjela za njom :)

      Izbriši
  13. Sve je diiivno ali sandale su najlepše, već dugo tražim ovakve :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja :) Nadam se onda da imate otvorenu Bershku :)

      Izbriši
  14. Sandaleeeee! *.*
    Isuse kriste, moram ih imati :D
    Ali kladim se da će ih totalno rasprodati dok se ja smislim otići do Zagreba i uzeti ih. Tako su jebeno jednostavne i lijepe da mislim da idu na apsolutno sve. SVE! :D
    Ja sam inače totalni kežual starke nosim tip, ne nosim nikada pete, ali na ovim sandalama mi se čini da je peta skroz okej, jel je?
    Ne mogu vjerovati da postoje cipelice bez ikakvih kerefeka po sebi, šljokica i zakovica i ne znam ni ja čega :D
    Btw. super ti je kombinacija! :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahaha, skroz si me nasmijala :D
      Onda pravac u Bershke, tek su ih dobivali, a u Zagrebu garant ima više izbpora i brojeva :)
      Peta je OK - i ja sam ti uvijek u ravnim cipelama i Conversicama, ovo su mi tek treće cipelice na petu. Toliko su udobne da je to čudo, a peta je neka poluniska :D I k tome se zatvaraju oko zgloba na čičak - ništa ne žulja (mene svake cipele oko zgloba žuljaju). Prezadovoljna sam :)

      Izbriši
    2. Usput da ti kažem, još uvijek ne mogu otvoriti tvoj blog :(
      Skužila sam preko drugih cura da je problem u Optimi, sutra ću reći suprugu da nazove i telefonski izmjene neke postavke...

      Izbriši
  15. Odličan, a jednostavan outfit! Sviđa mi se. ;)

    Ja brijem na torbe pa je meni ona mrak, a i boja majice je moj đir.

    No, svakako moram pohvaliti slike jer su mrak, a i ovakve postove jer su mi full zanimljivi. Što se tiče tvoje slike, slažem se da bi bi bilo lijepo spojiti lik i sliku, ali totalno te kužim jer i sama ne objavljujem privatne slike. Ja pak nemam ni fb (čak ni privatni)... Dakle, dovoljno je i ovako.

    Pozdrav!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga, hvala ti :)
      Onda se kužimo - ja zaista nisam s fotićem na TI (kao ni s objavljivanjem vlastitih fotki na internetu) - mislim da na kompu nemam ni 20 svojih slika, izuzev onih s vjenčanja (a ni tada nisam htjela kamermana) jer se jednostavno ne volim slikavati i snimati. Uostalom, uživo izgledam normalnije nego na fotkama na kojima oduvijek radim nekakve čudne nenormalne poze :D

      I slažem se za torbe - ja ih imam toliko da ih nemam više gdje slagati - obožavam ih :)

      Izbriši
  16. Najviše mi se sviđaju sandale i prstenčić sa mašnicom, presladak je.

    OdgovoriIzbriši
  17. Aj pravi jos ovih postova ;), ovo je odlicno :)!
    Kapiram da bih ti sad usla u orman i `pozajmila` pola :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Di, kao i ja tebi :D Imamo sličan ukus!

      Izbriši
  18. Puf rukavi-obozavam :D Odlicna kombinacija...Torba je san snova :)

    OdgovoriIzbriši
  19. Predobre stvari, obožavam gledati ovakve postove. Daj uključi i svoju sliku, da povežemo slova sa licem. ;)
    <3

    OdgovoriIzbriši
  20. Uuuuuu odlicne, odlicne stvarcice!! <3

    OdgovoriIzbriši
  21. ko bombončić! odličan outfit

    OdgovoriIzbriši
  22. Outfit je naprosto savršen, želimo još takvih postova! :D

    OdgovoriIzbriši

Behind The Web

Moje ime je Sara i uskoro se bližim famoznoj 30.-oj :) Volim obilaziti dućane u potrazi za novim make-up proizvodima pa se u mojoj kozmetičkoj torbici mogu naći razni proizvodi - od onih najjeftinijih do skupljih jer ne biram proizvode prema cijeni ili brandu, već po onome što meni odgovara :)

Pretraži ovaj blog

Something

Ovdje ćete moći čitati i o mojim make-up haulima, wish listama i svemu ostalom :)
Nadam se da će vam recenzije & swatchevi biti od pomoći i uštedjeti vam novce bez da potrošite dobar dio plaće :)
Svi proizvodi koje ćete vidjeti na mom blogu kupljeni su mojim vlastitim novcem, a recenzije koje ćete vidjeti moja su osobna stajališta.

Hvala što ste svratili u moj mali make-up my day kutak :)