Content

24. 06. 2013.

Beach essentials bag - proizvodi koje koristim na plaži :)


Hvala Bogu da nam je ljeto napokon došlo, zadnjih par tjedana sam se pitala gdje je nestalo i da li nas je ove godine zaboravilo. Neprestana kiša i promjene vremena već su mi išle na živce, ja obožavam ljeto i sve njegove čari :) 


Danas ću vam malo pisati o tome što se nalazi u mojoj torbi za plažu i bez kojih to proizvoda i stvari ne mogu zamisliti odlazak na kupanje :)

Prije svega moram se pohvaliti svojim novim (i prvim) Victoria's Secret kostimom - stigao mi je prije par dana iz daleke Amerike i jedva sam ga dočekala :) 
Naručila sam ga s službene stranice Victoria's Secret i već vam sada mogu reći da sam zbog njega zapostavila sve druge kostime koje imam :) Stvarno je super, tako divno pristaje! 
Svake godine kupim najmanje 2 kostima za plažu, ali ovaj mi je tako prirastao srcu :)
Na donjoj fotki možete vidjeti kako izgleda (desna fotka je preuzeta s interneta).



Osim kostima koji je nužan (barem meni), tu se nalazi još i knjiga ili časopis koji trenutno čitam (a to sve ovisi o raspoloženju), naravno ručnik za plažu te naočale za sunčanje koje su mi must-have!



Dok boravite na suncu, pogotovo na plaži, nemojte zaboraviti na spf zaštitu koja je jako važna. Ja sam odrasla na moru i znam kako sunce i cjelodnevni boravak na suncu može biti štetno. 
Znam da se većina vas uopće ne tracka kremicama i uljima na plaži, ali morate voditi računa o tome jer sunčeve zrake izazivaju madeže, melanome, starenje kože, bore i što sve ne drugo. Zato, uzmite nekakvu kremicu koja ima spf zaštitu protiv štetnih sunčevih UVA i UVB zraka :D  I namažite se njome prije izlaganja suncu ili na plaži, te poslije svakog kupanja u moru :)

Što ja koristim na plaži?

Krenimo prvo od zaštite lica koja je meni osobno važna.
Ove godine kupila sam si Missha all-around Safe Block water-in sun spf 33/PA++ kremu za zaštitu lica od sunca, a koja svojim sastojcima odgovara Shiseido Sun protection tekućem puderu, tj. zaštite koje sadrže krema i puder se ne poništavaju. 
Naručila sam ju na e-bayu, a koštala je oko 55 kn (9.45 dolara).



Krema sadrži 50 ml, a negdje sam na internetu pročitala da je nekomedogena, ali nisam sigurna da li je to tako budući da ne mogu dešifrirati japanski korejski kojim su ispisane upute :D
Krema je gušće mliječnobijele teksture, ali prilikom nanošenja na kožu se tako divno razmazuje, kao da se pretvori u lagani fluid. Uopće ne ostavlja bijele tragove, brzo se upija i skroz je lagana na licu. Upravo zbog toga ju koristim i na plaži, ali i tijekom dana kao podlogu za make-up. 
Krema nije masna, ali daje licu dewy izgled pa je ne bih preporučila masnokošcima, dok bi osobama s mješovitim tipom kože koji nemaju jako masnu T zonu bila dobra. Ja imam normalnu dehidriranu kožu i meni odlično odgovara. Nakon izlaganju suncu čelo mi se malo zasjaji pa da vas upozorim da ova krema uopće ne matira, ali opet ponavljam - nije masna! 



Vodootporna je, ali je preporučujem nakon kupanja opet nanjeti na lice :)
Krema sadrži spf 33 protiv UVB i UVA zraka i toplo je preporučujem svima koji imaju suhu, normalnu pa čak i mješovitu kožu :D

Na usnice nanesem Catrice Lip glow, o njemu sam već pisala, a odličan mi je za plažu :)

Za kosu koristim  Kerastase Soleil Aqua-seal water resistant fluid-cream.
Naručila sam ga s Feelunique.-a, bočica sadrži 125 ml, a košta 134 kn (oko 18 eura).



Riječ je o proizvodu koji kosu štiti od štetnih sunčevih zraka, klora i morske soli, istovremeno joj dajući sjaj.
Prvi puta ovaj sam proizvod kupila prošle godine i ove godine sam ga morala ponoviti jer je jednostavno najbolji koji sam imala. 
Dolazi u bočici s pumpicom - iako piše da je sprej, on zapravo nije sprej nego fluid za kosu. Ja na dlan nanesem 2-3 pumpice i razmažem ga po cijeloj dužini kose.
Lagane je teksture, mliječnobijele boje, vodootporan je, ne zamasti kosu, a kosa bude tako divno mekana i zaštićena :)

Nakon kose prelazimo na tijelo :)
Za sunčanje (dakle, za zaštitu tijela od sunca, ali za "hvatanje" boje) koristim 
L'Erbolario Lodi Unguento Superabbronzante - tzv. marmeladu :)
Možete ju naći u ljekarnama koje drže L'Erbolario proizvode ili njihovim dućanima, a cijene se kreću od 130-150 kn po teglici (oko 16 eura).



L'Erbolario mast za ubrzano tamnjenje popularno je nazvana "marmelada" je je njena tekstura kao marmelada, ali uopće nije masna niti ljepljiva. Skroz je lagana i tako divno miriše - nakon nanošenja kao da hladi kožu, zaista je potrebno jako malo jer se fino razmazuje pa vam ova teglica može trajati cijelo ljeto :)
Ne ostavlja tragove na kostimu ili ručniku, nije vodootporna i nije jestiva :)



Sastoji se od mrkve, orahovih ljuski i aloe vere - daje koži mekoću i sjaj tijekom sunčanja. ALI, nemojte zaboraviti da ova "marmelada" ne sadrži spf zaštitu pa je preporučljivo nanjeti nakon ulja/losiona/kreme za tijelo koje sadrži spf zaštitu.
Marmelada je moj najdraži L'Erbolario proizvod i moj dugogodišnji pratitelj tijekom ljeta. Zapravo, ovo je jedina stvar s kojom uspijem uhvatiti nešto boje :D

Za tijelo također koristim Hawaiian Tropic Pretective Dry Spray Oil spf 20.
Kupila sam ga u Mullera, mislim da mu je puna cijena oko 60 kn, a ja sam ga na sniženju platila oko 46 kn :)



Kupila sam ga prvi put ove godine, a riječ je o ulju za sunčanje u spreju - suhom ulju.
Sadrži spf 20 zaštitu protiv UVB i UVA zraka.
Ulje je suhe teksture, ne ostavlja masne mrlje po kostimu ili ručniku, lako se nanosi jer je u spreju i lako se razmazuje :)
Miriše tako divno - na proizvodu piše da sadrži prirodnu tropsku vegetaciju Hawaja, ekstrakt voća i miris kokosa :) 
Vodootporan je, ali ja ga i nakon kupanja u moru ponovno nanesem :)
Znate što, već sam uhvatila malo boje na plaži i baš se veselim ovom ljetu :)

Kakvu zaštitu koristite dok ste na plaži?

85 komentari:

  1. Ajme, Victoria's Secret!! *_* I mene jako mami da naručim nešto :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) Ja sam već naručivala od njih, ali prvi puta naručujem kostim - zapravo su im kod svih proizvoda date mjere pa nije bilo teško usporediti s onima koje već imam :)
      Poštarina je malo skuplja,ali "izbjegla" sam plaćanje carine :D

      Izbriši
    2. Ja baš htela da pitam isto, nikako da se osmelim da naručim kostim preko neta, sve se bojim da mi ne bi odgovarao.
      Sjajan si izbor napravila, nasmejao me ovaj SPF 33 (gde baš taj broj nađoše??)

      Izbriši
  2. sve je divno ...Lana

    OdgovoriIzbriši
  3. Jao kostim je boli glava, da mi je da ja mogu takve gornje delove da nosim :) sve je divno ali ja samo u njega zurim <3

    OdgovoriIzbriši
  4. Da, napokon nam je stigli ljeto, meni omiljeno godišnje doba jer obožavam sunce, kupanje, sunčanje... Badić je stvarno prelijep, pogotovo mi se sviđaju ove zlatne trakice. Kada su proizvodi za sunčanje u pitanju jako volim Hawaiian jer što god sam do sada probala od njih odgovaralo mi je i super mi miriši.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti Majo :)
      Ja sam prvi puta kupila Hawaiian Tropic (imam ulje za usnčanje i after sun kremu za tijelo) i jako sam zadovoljna :) Predivno mirišu!

      Izbriši
  5. obožavam ovakve postove!
    ja prvo moram konačno da kupim kvalitetne naočare za sunce. umislila sam da mi ni jedan oblik ne stoji, pa onda kupim neke jeftine i skršim 2-3 para po sezoni :D
    def mi treba neki sprej-fluid za sunce, za sad imam samo ulje...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahaha, kao i ja, ja na svake naočale sjednem bile one 20 ili 2000 kn :/

      Izbriši
  6. Kupaci ti je vrhunski!!! Mnogo mi se dopada ;)
    Sadrzaj torbe ti je takodje fenomenalan!!!
    Uglavnom koristim SPF 30, ponekad i SPF 50 ;) Jako mi je bitna zastita koze prilikom suncanja, tako da kremu nanosim na svakih sat vremena ;D

    OdgovoriIzbriši
  7. Kostim je fenomenalan! I baš me zanima ova marmelada, vidjela sam da je i Biobaza izbacila marmeladu za sunčanje, ali sam na nekom blogu pročitala da nije dobra... da se teško razmazuje, ne upija u kožu :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga, to sam i ja vidjela, ali ej nisam probala iakoje triput jeftinija od ove marmelade. Ne znam, ova mi je tako predivna, baš se divno upije, koža bude onako mekana, nije masna...

      Izbriši
  8. Reci mi ove oznake veličine kao Victoria Secret npr. S(4-6) je li to naš XS? Da li je M(8-10) ustvari naš S? Naručila bih njihovu majicu s elastinom, inače nosim veličinu S pa ne znam koju da naručim? Reci mi da li primaju paypall?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da su američke veličine manje od naših, znači ono što je nama S, njima je XS.
      Ja inače nosim S veličinu (naš 36),ali par stvari koje sam naručivala s njihove stranice mi je bilo u XS (2) i S (4) veličini i super mi je odgovaralo.
      Najbolje da se izmjeriš jer kod svakog proizvoda imaš size chart - tamo te navodi koju veličinu da uzmeš.
      Evo primjera radi, ja sam sebi naručila pidžamu i donje rublje XS, a nosim naš S(36) veličinu, dok sam neke majice naručivala u S(4) veličini.

      Provjeri kolika će ti biti poštarina - jer ona ovisi o iznosu koji naručuješ.
      Ne primaju PayPal, samo neke kartice i ne traže ti sigurnosni broj da utipkaš :/

      Izbriši
  9. Ne znam sta se dogodilo sa mojim komentarom pa da nije hteo da se posalje prvi put, ali evo opet cu :).
    Zelim ti da imas jos puno VS kupacih kostima i nadam se da ce ovaj prvenac biti kvalitetan. Negde pred kraj leta volela bih da cujem kako ti se pokazao.
    Meni sve zivo nedostaje, kupaci, kreme, sve...Sreca pa ste krenule da pisete sta koristite i kakvi su vam utisci..To mi je uvek onaj mucni deo kupovine, sve mogu ali to nikako da se odlucim, tako da mi dobro dodje da procitam koju rec na tu temu.
    Koja je knjiga aktuelna sada :)? Vidim je da viri :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Di, hvala ti od srca :D Naravno da ću javiti kakav je kostim :D
      Btw, trenutno čitam knjigu od Melisse Hill "Nešto iz Tiffanyja", dobila sam ju na poklon i tek sam počela čitati :D

      Izbriši
  10. Kostim ti je prekrasan! :) Marmelada rulz! Godinama sam je koristila i super je. :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Sve je divno <3
    kostim je predivan, uvijek mi je žao što sam preobdarena gore za takve gornje dijelove :(

    Ova Missha krema zvuči zanimljivo, a sad me i Kerastase fluid mami :)

    Marmelada je stvarno fantastičan proizvod i divno miriše :)
    Uživaj i za nas kontinentalce :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A ja bih voljela da sam malo obdarenija :D
      Hvala ti Nives :)

      Izbriši
    2. žene, nikad potpuno zadovoljne :)

      :*

      Izbriši
  12. Kupavci je odlicaaaaaan! Najbolji kupaci koji sam videla veoma dugo vremena unazad. Ostalo je super mada ja koristim uvek faktor 50, a i s tim pocrnim dobro pa mi nije problem.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti draga :D
      Ajme, blago tebi, meni je 30 sasvim dovoljan faktor sve dok sadrži oznaku da je i UVA 30 :) Ja ne mogu pocrniti čak i da se ne mažem, možda za nijansu pa uvijek okolo hodam kao duh :D

      Izbriši
  13. Ne zna se sta je ljepse, ali kostim je VAU! Moram probati i "marmeladu" :)

    OdgovoriIzbriši
  14. Sve mi se sviđa i sve bih ti ukrala. :-D
    Kupaći je divan, volim crne kostime za plažu. I naravno Kerastase za zaštitu, imam i ja Aqua Seal, fenomenalan je. Volila bih da se malo bolje vidi torba na slikama, izgleda mi jako lijepa.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti Anchi :D
      Znam da imaš Kerastse, što se tiče proizvoda imamo jako sličan ukus :) Meni je također super :)
      Što se tiče torbe, naručila sam ju prošle godine s e-baya, više se ne sjećam kod kojeg sellera, a mislim da sam je platila oko 50kn. Moj suprug je zove "ceker" :D

      Izbriši
    2. Ajme, eBay, ne znam kako sam zaboravila na njega. :-D Trebala bih nabaviti novu torbu za plažu, mojoj je valjda 100 godina.

      Izbriši
    3. Anchi, e-bay rulz :D
      Vidjela sam da je Bershka ove godine imala super "cekere" za plažu pa svakako poviri do nje, nadam se da ih još imaju, bili su oko 120 kn. Pogledaj i na e-bayu, sigurna sam da su još jeftiniji :)

      Izbriši
  15. Kostim je fantastican! Ja bih htjela neki njihov ali postarine su im cini mi se nekad i vece od njih samih :) Skuplja pita od tepsije, sto bi se kod nas reklo :D
    Cekala sam slike sa mooooora, rekla siiiiii :)) Kod nas je danas hladno :( i iducih dana :( Ne znam kad se ponovo vraca ljeto, ali ja jedva cekam! Svi se zale ali ja sam uzivala... Znojim se i ja ali vise volim to nego hladnocu :)

    Ja sam pocela baaaas da pazim na zastitu koze od sunca i probijam mozak svima oko sebe, i onda ih prscem i mazem zastitnim faktorom i kasnije mi galame da su bijeli radi mene :D Ali sta me briga, makar ne crvene :))
    Koristim Avene reflexe solaire spf 50 za lice a za tijelo onaj Garnier ambre solaire isto 50 :D Iduci kupujem taj hawaiian 20 jer nisam vidjela da imaju 30 a on mi fino mirise pa bih njega :$
    I oni imaju neku marmeladicu cini mi se? I marmeladice biiiiih :) Ma svasta hocu, samo neka je sunca :) :******

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahaha, draga - dobro si rekla - skuplja pita od tepsije :D Ali nisam sama naručivala pa smo podijelili poštarinu :D
      Biti će slikica s plaže za koji dan u pregledu lipnja u slikama, znam da sam ti obećala, nisam zaboravila :)

      Ne znam da li Hawaiian Tropic imaju marmeladice za sunčanje, ali znam da sam vidjela to ulje u spreju sa spf 30 :D Odlično miriše i baš njeguje kožu :)

      Izbriši
    2. Jedva cekam slike, ovdje je danas 15 stepeni :( skroz pala temperatura...
      A potrazit cu taj hawaiian sa spf 30, u dm-u imaju samo 20.

      :*

      Izbriši
    3. Temperature ima da rastu :D
      Vidjela sam taj spf 30 dok sam kupovala ovaj svoj, a nisam ga uzela jer imam Niveu sun spf 30 koju rjeđe koristim, najčešće dok sam na brodu ili na otocima jer tamo lako izgorim (a ne pocrnim ništa) :D

      Izbriši
  16. Kupaci je fenomenalan,hocemo sliku sa plaze ;) Usput,obozavam Hawaian Tropic <3

    OdgovoriIzbriši
  17. jupi za tvoju boju :) ja imam puno vće faktore sto si već vidjela :) za kosu još nista nema a mislim probat one mini tretmane za kosu

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) Daaa, ti si cijeli dan na suncu pa ti treba veća zaštita :D
      Kad isprobaš neki tretman za kosu, javi kakvi su ti :D

      Izbriši
  18. Sve ti je bezveze. Ništa mi se ne sviđa. Čak ni knjiga koju imam i sama. :P

    OdgovoriIzbriši
  19. Kostim je divan, i najvise volim nositi taj model da ne razmisljam o trakicama bretela i hoce li mi napraviit tragove jer za cas pocrnim.
    Marmelada mi se cini jako zanimljivo, ali to je nazalost jos jedan u nizu brendova kojih kod nas nema .

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Snow, također volim ovakve modele. Dobila sam ja s njim naramenice, ali se mogu skinuti pa ih ne nosim :D

      Izbriši
  20. Kupaci je prekrasan...Imam i ja ovo ulje Hawaiian tropic,bas nedavno sam ga kupila,inace ga trosim godinama jer obozavam taj miris,cak i dragi voli da ga sa njim namazem(a inace bjezi od krema),a Lerbolario marmelada mi je vrh vrhova-ona mi daje tako krasnu boju ,i dugo,dugo godina je moj vjerni pratitelj bas kao i tebi.A da samo znas koliko puta sam ga preporucila frendicama i sve odreda prezadovoljne-koliko ih hvalim trebali bi me nagradit kao i tebe Catrice,hihihi...Ja sam nekidan jos kupila i Nivea protect&bronze SPF 30,u spreju jer i njega imam svako ljeto i dobar mi je,i Vichy ono obiteljsko pakiranje,takoder SPF 30,.mislim da ce bit dovoljno za ovu sezonu:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da si se opskrbila za cijelu godinu :D
      L'Erbolario marmelada mi je pratitelj jedno 10 godina, svake sezone ju kupim, namažem ju preko kreme sa spf i baš mi da jednu lijepu boju - inače bez nje ne mogu uopće uhvatiti boju :D
      Probala sam Nivea pretect&bronze spf 30, imala sam ga prošle godine, a kupila sam ga i ove, njega suprug koristi. Ja sam ose ove godine prebacila na miris kokosa :D

      Izbriši
  21. KAKO TI JE DOBAR KUPAĆI!!!
    volim i ja kerastese proizvode, to mi je spas od sunca :D

    OdgovoriIzbriši
  22. L'Erbolario "marmeladu" nakon tvog posta baš želim isprobati :)

    www.lemakeupfreak.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da će ti se svidjeti, meni je fenomenalna :D

      Izbriši
  23. Ja ništa nisam videla sem kupaćeg :D Savršen je :)

    OdgovoriIzbriši
  24. Kupaci je mackast skroz, mnogo mi je lepo sto ima ove zlatne trakice :) Citavog zivota kositim Carroten za suncanje, a sad cu da vidim kakvi su im proizvodi i za posle suncanja, njih posebno volim :) Marmelada mi deluje njamiii, cula sam da je Eveline accelerator jako dobar za brze tamnjenje, probaj ga ako budes bila u prilici ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Potražiti ću taj Eveline akcelerator, malo me sam naziv podsjeća na one Collistar kapi za brže tamnjenje :)
      Hvala ti!

      Izbriši
  25. hahahahaha "nije jestiva" marmelada! Joooj!!! :D Ne mogu ti niti opisat koliko me marmelada privlači, ali svijetla sam i nije mi napeta boja, ali imam neku ludu potrebu nabavit ovaj proizvod. Mislila sam da će marmelada od Biobaze bit slična ovoj, a cijena joj je manja pa sam mislila probat, ali kad sam vidila da je totalno drugačije teksture od ove, prošla me volja. Sad želim samo ovu! Ma pitat ću u apoteci, možda netko ima tester, samo da probam i da se smirim! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja sam čitala da ta Biobazina marmelada ne valja :/
      Svakako ti preporučujem L'Erbolario i vjeruj mi kad ti kažem da nisi svijetlija od mene - ova marmelada mi da baš jednu nježnu, prirodnu, prekrasnu boju - ne ostavlja tragove niti išta. Zbilja je obožavam!
      Lenka, ako si u Zagrebu, imaš u Areni centar njihov dućan, imaju ti testere L'Erbolario proizvoda, a i ljekarne su uvijek dobro opskrbljene :D

      Izbriši
  26. Badać je prepreprekokrasan! :*

    OdgovoriIzbriši
  27. Plažaaa, ajme, ja ju mogu samo sanjati :((

    Predivne stvari nosiš s sobom, tako probrano, damski i elegantno.
    Bravo, ne znam što bih izdvojila :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti Martina :)
      Ako ikada budeš imala vremena za more, znaš gdje sam :)

      Izbriši
  28. Missha je korejska ako se ne varam, pa su oznake na korejskom :D
    Joj nisam planirala ovo ljeto hvatati niti malo boje, mislila sam se nasprejati prije mora da ne idem bijela totalno no možda kupim ovu l'Erbolario marmeladu, svi bruje o njoj kako je divna i krasna :D Nanosiš li ju i na lice?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ups, draga, tnx - ispravila sam :) Meni su sva ta slova ista - korejska, japanska... kad ih ne razumijem :D
      Ovako, marmelada mi je super za uhvatiti boju, ali treba dulje statjati na suncu, a kako ona nema zaštitne filtere, preporučujem ju nanjeti nakon nekog losiona/kreme/ulja koji ima spf zaštitu. Nanosim je i na lice, nikada mi od nje nije ništa izbacilo, napravljena je od koliko-toliko prirodnih sastojaka. Na žalost nemam ambalažu da pročitam koji su, možda ima negdje na netu :/

      Izbriši
  29. Jao kupaći je divaaan:))) Da li online važi za Bosnu ja ne znam. Ali bih rrado neki posjedovala:). I ja se spremam za ljeto, tako da manje više imamo slične procedure kao i sastav torbe za plažu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) Sanjo, mislim da imaju dostavu za cijeli svijet izuzev par zemalja :)
      tu možeš pogledati: http://www.victoriassecret.com/CustomerService/ShoppingOurSite/InternationalShipping

      Izbriši
  30. Divan ti je kupaći, meni su omiljeni ovi bez bretela! A volela bih da probam tu marmeladu. Kako miriše?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ;) Hvala ti Magdalena :)
      Marmelada miriše slatkasto, meni je postala jedan od omiljenih mirisa koji me podsjeća na ljeto :)

      Izbriši
  31. Ono što bih ja ponijela na plažu je: sam ja :D

    Jao kupaći je divan, mora da si sex bomba u njemu!! Svi su proizvodi divni, cijela si zaštićena od sunca, od glave do pete :D

    OdgovoriIzbriši
  32. Jesi li platila postarinu sa Feelunique-a?Nisam nista od njih narucivala pa nemam pojma kako to ide kod njih,i koliko dana si cekala da ti dodje proizvod?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imaju besplatnu dostavu za RH i općenito za sve zemlje u koje dostavljaju, primaju PayPal :) Ovisi da li imaju proizvod na zalihama, šalju ga odmah ili u roku od 24 sata, a dođe mi za otprilike 7 dana :)

      Izbriši
  33. Super,hvala ti,narucit cu ga.

    OdgovoriIzbriši
  34. Ajme kako divne fotke da i ja koja se pržim na gradskom asfaltu uživam kao da ja nosim taj ceger na plažu i uživam ;)!

    OdgovoriIzbriši
  35. Kupaci je prelep, ja bih u njemu bila kao teknic sa pufnicama kroz proreze :D Naocare divne. Slike odlicne kao i uvek. Da i ja "asfaltni" tip makar malo preko slika udahnem miris Jadrana, koji mi je ostao u dusi i srcu <3

    OdgovoriIzbriši
  36. Obožavam ovakve postove! Lep ti je kupaći, a koristimo isto ulje, Hawaiian :)

    OdgovoriIzbriši
  37. Draga, fotke su ti prekrasne! :D "Napeta" mi je sad ta Missha krema, ali se mastim ljeti i ne bi mi bila dobra ahhhh :D Ja sam sirela, čak i ljeti :D izgorim ali ne potamnim :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam čak ove godine uhvatila malo bojice i sa zaštitom :)
      Mislim da ti onda Missha ne bi odgovarala licu.

      Izbriši
  38. krasne stvarčice... i fotke :D
    zagolicala me misshina krema sa sp faktorima, morat ću opet malo pogledat njihovu ponudu... ili ipak bolje da ne, svaki put si iznova obećajem da ću biti dobraaaaaaa ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Odavno ja već nisam dobra, mada se u zadnje vrijeme jako trudim :)

      Izbriši
  39. Ja nažalost eto moram ponavljati :/ Kupaći je vrh (Y)
    I vidim da si gore spomenula kako si izbjegla poštarinu, šta je moguće dogovoriti se s njima da pošiljku označe kao poklon ili slično ?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam izbjegla poštarinu, to ti je na žalost neizbježno :/
      Izbjegla sam carinu jer sam imala sreće pa mi paketić nisu otvorili inače bi me opalili po džepu :)
      Sada kada smo ušli u EU, na pošiljke iz trećih zemalja (zemlje izvan EU, npr. USA i Kina) neće se naplaćivati carina i PDV do iznosa od 45 eura (do sada je bilo 160 kn).

      Izbriši
  40. Kako ti je divaaan kupaći! Slinim :D

    OdgovoriIzbriši

Behind The Web

Moje ime je Sara i uskoro se bližim famoznoj 30.-oj :) Volim obilaziti dućane u potrazi za novim make-up proizvodima pa se u mojoj kozmetičkoj torbici mogu naći razni proizvodi - od onih najjeftinijih do skupljih jer ne biram proizvode prema cijeni ili brandu, već po onome što meni odgovara :)

Pretraži ovaj blog

Something

Ovdje ćete moći čitati i o mojim make-up haulima, wish listama i svemu ostalom :)
Nadam se da će vam recenzije & swatchevi biti od pomoći i uštedjeti vam novce bez da potrošite dobar dio plaće :)
Svi proizvodi koje ćete vidjeti na mom blogu kupljeni su mojim vlastitim novcem, a recenzije koje ćete vidjeti moja su osobna stajališta.

Hvala što ste svratili u moj mali make-up my day kutak :)