Content

03. 06. 2013.

Favoriti mjeseca - svibanj 2013


Jeeej, moj prvi post na ovu temu :) 
Zaključila sam da je proljeće vrijeme kada se i ja (kao medvjed) budim iz zimskog sna, pa nema boljeg nego započeti ovu tematiku na blogu s mojim omiljenim svibnjom :) 
I favoritima :)
Dakle, što sam to toliko voljela u svibnju (i najčešće koristila)?



Krenimo od tuširalica i losiona za tijelo u kojima sam uživala:
Balea kremasti gel za tuširanje od kokosa i cvijeta tiare postala je moja omiljena tuširalica u zadnje vrijeme. Nekome može miris biti malo preintezivan, ali meni sasvim odgovara jer sam totalno poludjela za mirisom kokosa, pogotovo sada kada se bliži toplije vrijeme i kako dolazi ljeto (to se ja već zamišljam na nekoj pustoj pješćanoj plaži s koktelom u ruci) :)  A ova kupka je božanstvena, miris me izbaci iz ove stvarnosti, zamiriše cijela kupaonica, a tijelo mi je nakon nje mirisno i mekano :) 

Balea losion za tijelo oBrazil Mango postao je moj omiljeni losion kojeg sam najčešće u svibnju koristila nakon tuširanja. Miris je predivan, baš je intezivan, a tekstura ovog losiona je lagana, lijepo se razmazuje i upija u kožu, nije masan. Koža nakon njegovog nanošenja baš bude lijepo nahranjena :)

Navečer sam prije spavanja najčešće posegnula za već dobro pozantim Balea Creme-ol losionom za tijelo od badema - predivan, predivan losion iz LE kolekcije kojeg još uvijek viđam na policama dm drogerija - tako je divno kremast, koža bude nahranjena, odličan je za suhe laktove i općenito za suhu kožu, brzo se upija, a tako divno miriše!!



Znam, znam, tek sam ih prije koji dan dobila, ali moja kosa je ovoj Avonovoj liniji itekako zahvalna. To je bila ljubav na prvi miris, zatim se rodila još veća ljubav na prvi dodir moje kose :) 
Avon Advance Techniques Moroccan argan oil tretman ulje je tako divno za moju kosu! I tako divno miriše. Nije masno kako sam očekivala, čini mi se da ima blagu silikonsku teksturu kao i onaj serum za vrhove sa zelenim čepom, ali već sada mogu reći da je stouput bolji od njega :) Nanosim ga na mokru kosu i onda opet samo na vrhove kada je skroz osušim. Moja je kosa predivno mekana, svilenkasta i lepršava :)

Avon Advance Techniques Moroccan argan oil maska za kosu je također predivna i zasada mogu reći da mi je daleko bolja od Baleine kure za kosu od kokosa i cvijeta tiare koju sam do sada koristila. Moja kosa više nije suha, pada u svojoj prirodnoj težini, nekako je ljepše oblikovana, vrhovi mi nisu isušeni, a ni maska ni ulje mi ne zamaste kosu pa je i dalje perem svaki treći dan :D 



Što se tiče preparative lica, moje lice se definitivno preporodilo s Caudalie proizvodima za njegu kože! U svibnju sam najčešće posegnula za Caudalie Gentle buffing cream pilingom za lice. Iako je preporučeno koristiti ga dvaput tjedno ja ga koristim 3-4 puta i tako je divno kremast, nije agresivan, baš je blag i što mi je najdraže od svega - moje lice nakon pilinga je tako nahranjeno! Ovo je prvi piling od kojeg me lice ne zateže i nije isušeno, dapače, nakon ovog pilinga imam osjećaj da sam već nanjela kremu na lice :D
Divota!

Caudalie Pulpe Vitaminee Anti-wrinkle cream je tako divno kremasta, hidratantna, njegujuća kremica koju koristim i navečer i ujutro...
Da ne duljim previše, mislim da ova dva divna Caudalie čuda zaslužuju zasebne recenzije :D

I gle, eto nas već na dekorativi:


Cijeli svibanj bio mi je u znaku roze boje i na noktima sam najčešće imala Golden Rose Fantastic color lak za nokte. Mislim da je nijansa 122 jer na bočici ne vidim niti jednu drugu oznaku. 

Otkako sam kupila Shiseido Perfect Refining tekući puder ne odvajam se od njega jer mi divno zagladi lice, daje predivno prekrivanje i jednostavno ga obožavam. Svoj omiljeni HG Shiseido Sun protection tekući puder nisam zapostavila, ali sam ga ostavila sa strane ovaj mjesec da ga malo uštedim za ljeto jer će mi definitivno trebati :D 

Dior Addict ruž za usne u nijansi Princess - od njega se ne odvajam! Stoji mi na ogledalu u WC.-u, a kada završim šminkanje trpam ga u neseser pa u torbu i tako u krug :) 

Najčešće rumenilo koje sam koristila je Catrice Defining Brush u nijansi Think Pink - tako je divno pigmentirano, svilenkasto-praškaste teksture, divno se blenda i daje savršenu ružičastu boju na obrazima. I dugo tamo ostane :) 

Avon Super Shock olovka za oči u crnoj nijansi me totalno iznenadila! Duuuuugo sam bila u potrazi za crnom olovkom koja će biti savršena na waterline.-u i nikako je nisam mogla naći sve dok ovu nisam probala. Ja nosim leće i okice mi stalno suze, ali ova gel olovka se neda - jednostavno ostaje na waterlineu i neće da ode niti da se razmaže. Moj HG!!

I na kraju - moja omiljena olovka za obrve Essence olovka u nijansi za plavuše. Nisam plava već smeđa, ali ova olovka mi savršeno pristaje :D Svakako preporučujem!


Što ste vi najviše voljeli ovaj mjesec?

71 komentari:

  1. Divni favoriti ... kao da sam ih ja sama birala :D ... Caudalie obožavam i sada moram kupiti i ovaj nježni piling a ovu baleinu tuširalicu od kokosa i sama obožavam ... mmmm kokos+ljeto=neodoljivo :D!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ivana, svakako preporučujem Caudalie piling, znam da i sama korsitiš dosta njihove preparative i da si oduševljena :) Tuširalica, što da kažem - kokos=ljeto :D

      Izbriši
  2. Ah divni favoriti. Posebno taj puder...kako bih volela da ga probam :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Puder je zbilja super i ako ikako budeš u mogućnosti, pitaj tester i isprobaj kod kuće :)

      Izbriši
  3. Super favoriti! Moram kupiti Balein losion brazil mango da mi paše uz gel za tuširanje :)i probati ovaj gel od kokosa i tiare, nisam ga sada vidjela u Dm-u (iako, većina gelova je bila razgrabljena dok sam došla). I imam ovo Catrice rumenilo u istoj nijansi i slažem se sa napisanim :)I zanimaju me ovi Avonovi proizvodi za kosu. Kažeš da je ovo ulje bolje od seruma sa zelenim čepom, pa ja to onda MORAM probati, još kad bih znala neku Avon lady... ne da mi se tražiti na njihovoj stranici...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga, svakako preporučujem Avonove proizvode iz ove linije :)
      Ja imam suhu kosu, pogotovo vrhove jer ju stalno peglam. Regeneratori mi ništa ne pomažu u smislu da mi omekšaju kosu, zato uzimam maske i koristim ih sa svakim pranjem :) Maska je predivna, super miriše, a ne masti mi kosu. Ulje također, malo je masnije od onog zelenog seruma, ali isto ima silikonsku teksturu i kada ga nanesem kosa mi je baš lepršava, lagana i nahranjena, vrhovi mi uopće više nisu suhi, a ni masni. Svakako isprobaj. Ja Avon proizvode naručujem preko cure koja živi malo dalje od mene, ali sam vidjela da na FB ima dosta cura koje prodaju Avon pa možeš potražiti :D Znam barem dvije - jedna je u Splitu, jedna na Visu pa javi ako te zanima :)

      Izbriši
    2. Budem malo pogledala, dok se snađem na fejsu ( tek sam napravila stranicu i mrzim ga već o.0) Ili ću potražiti na njihovoj stranici. Ako ništa drugo, budem ti se javila u vezi toga. Tenk ju <3

      Izbriši
  4. prekrasni favoriyi.... neke želim i sama probati...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jasmina, svakako preporučujem, a ako nešto želiš, a ja imam, javi mi se na mail pa ćemo se dogovoriti :D

      Izbriši
  5. Isti Balea proizvodi kao i kod mene, i zavidim ti na Shiseido puderu i Dior ružu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sanjo, drago mi je da imamo neke iste favorite :D

      Izbriši
  6. Predivni favoriti i gle čuda, sve sam probala. Osim Shiseido pudera. Ostalo ili imam ili sam imala. Volim tvoje favorite jer su i moji. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahaha, pa znam ja da smo mi dvije jako slične po pitanju kozmetike :D

      Izbriši
  7. Lipi proizvodi... :) Daj plizić swatchaj olovku od Avona, svi je hvale!

    OdgovoriIzbriši
  8. Ja bih sve ovo...... <3

    OdgovoriIzbriši
  9. Fini favoriti, drago mi je da vidim i onaj svoj prijedlog tu :)
    Ja imam ovo avonovo ulje ali malo mi je pregusto pa uvijek mislim da mi slijepi kosu, morat cu ga ponovo uvest u upotrebu i dat mu novu sansu :) Cudi me da tu masku iz iste linije dosad nisam isprobala :D Vidjela sam, ne znam sad na kojem blogu, da je i tebi dobra ona kura od kokosa baleina. Sta ti bolje omeksa kosu, ona ili ova maska iz avona? :***

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ooo draga, ti si me nagovorila da kupim ovu Essence olovku za obrve - kažem ti, najbolja koju sam ikada imala, baš mi je "sjela" ova nijansa :)
      Što se tiče Avonovog ulja, ja na cijelu kosu nanesem samo jednu kapljicu kada ga stavljam na mokru kosu. Poslije, kada osušim kosu nanesem ga vrhovima prstiju na vrhove kose tek toliko da joj da lepršavost, pa protrljam među dlanovima. Odlično mi je :)
      Što se tiče maske, meni je ova maska od Avona daleko bolja od Baleine kure za kosu od kokosa, lijepo je omekša, a imam osjećaj da je više nahanjena. No, ono što meni paše ne znači da će i tebi, moja kosa je malo čudna, svoju politiku vodi - nekada je isušena kao slama, nekada normalna... Ona vodi svoj život :)

      Izbriši
    2. Ma ujedno si i moju opisala :) ne znam vise zavisi li od klime ili od nekog svog "licnog" raspolozenja :) Isprobat cu onda i tu masku, mada mi je kura od kokosa bila pravo korisna :) :*

      Izbriši
    3. Ajde, onda ako su iste ova će ti maska odgovarati :D

      Izbriši
  10. Odlicni favoriti :)
    I meni se jako dopada Balea sa bademovim uljem,a tako bih probala i te plave Avon kapi za kosu jer sam samo zelene koristila...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sandra, Balein kremasti losion za tijelo od badema svi obožavaju, tako je divan!! I za smiješne novce!

      Izbriši
  11. Anonimno3/6/13

    Divno, divno, opet me mamis ovim Shiseido puderom, iz posta u post mi sve teze pada da mu odolim :D

    OdgovoriIzbriši
  12. Odlični favoriti :) Baš sam juče kupila ovu Balea kupku, joooj kako miriše :)

    OdgovoriIzbriši
  13. Super favoriti. :-)
    Morat ću ja po ovu Baleinu kokos tuširalicu, ali neka prvo potrošim koji od svojih gelova. I moram potpisati za Balein kremasti losion sa bademom - izvrstan proizvod za smiješnu cijenu. Čitam da ti se Avon Super Shock olovka ne preslika na leće. Ja je obožavam zbog pigmentiranosti, najcrnja olovka ikad. Ali meni nekad baš zna zamutiti pogled ako je stavim u waterline, dosta nezgodno, ako npr.vozim. Valjda kako je dosta mekana, na višim temperaturama se lako topi. Užasno mi je draga, ali me to smeta pa sada tražim neku adekvatnu zamjenu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Anchi, nije mi se to dogodilo :/ Meni je zbilja super, ne preslikava mi se niti na leće niti ispod očiju, ostaje na waterlineu strašno dugo, čak se niti u kutevima očiju ne razlijeva niti ne nestane... Niti mi zamuti pogled, hmmm... Pitam se do čega je to :/

      Izbriši
    2. A nemam pojma. :-(
      Potrošila sam ih nekoliko i u početku mi se to nije događalo, a sada je.

      Izbriši
    3. :( I ja sam uzimala prije one stare, nisu mi bile toliko izdržljive kao ove nove, puno su mi bolje. Samo se nadam da se i meni sada neće sve zamutiti :)

      Izbriši
    4. :-D Ma neće ti se zamutiti.

      Izbriši
  14. Sve je divno! <3 Moram isprobati ovu essence olovku za plavuše. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam smeđa i meni super paše nijansa ove olovke :)

      Izbriši
  15. Balea <3, all time favorite.

    Svaki put, ali svaki put kada vidim da neko spominje Catrice rumenilo, doživim srčani napad. Da li je moguće da mi taj brend u Srbiji nemamo?! PO-BO-GU. Ima milion stvari koje nam nisu dostupne, ali ovo je nesto sto bi bilo sasvim ok i krajnje vreme da nam stigne...
    Strasno majke mi.
    Izvini na ludačkom komentaru, ali pošizim stvarno. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dijana, opraštam jer potpuno razumijem kako se osjećaš. Tako je meni kada na vašim blogovima vidim Sephoru. Još uvijek mi nije jasno zašto je nemamo (tj. zašto je zatvorila i ne otvori ponovno) :/

      Izbriši
    2. Strasno. Svakako da cu, prvom prilikom da otputujem kupiti nesto sebi, ali necu d amoram da prelazim granicu zbog takvih stvari...
      Sephora, pa oni nisu normalni.

      Izbriši
    3. Znam, mrzim što moram odvojiti novce za put i prijelaz granice da bih kupila neku sitnicu koju želim, a nije mi dostupna - više potrošim na put nego što mi makeup košta (u tom slučaju) :/

      Izbriši
  16. Uf, koje divote....Caudalie piling, Supershock olovka, avonov serum za vrhove....stavljeno na WL!:)

    OdgovoriIzbriši
  17. Anonimno3/6/13

    Sto se avon super shock olovke tice isti sam slucaj, nisam mogla da verujem kako se dugo drzi, tacnije ni ne skida se dok je ne skinem sama :D
    Catrice rumenilo je odlicno, za vrlo male pare...
    Avon mi na zalost ovde nije dostupan , ali cu sigurno reci sestri da proba i da javi utiske :D ako valja njoj valjace i meni :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) Ajde, neka seka proba kada bude u mogućnosti :D

      Izbriši
  18. iako imam 3 gela i 3 mlijeka za tijelo definitivno ću morat od balee uzet ovaj od kokosa,maga i onaj zeleni te losione iz iste linije :)avon sam imala i ja ali onaj obični silikon s mirisom jabuke i bio mi je odličan. olovku nisam robala. ma dugo ništa njihovo nemam i bas mi fale po pitanju nekih stvari :( lak je prekrasan,mogla bi ga uzet i sebi :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Lak mi je super, stalno se mazukam njime :D

      Izbriši
  19. Koliko divota na fotkama :))

    Jako lijepi favoriti, neke imam i sama a neke su mi sad na WL :D

    OdgovoriIzbriši
  20. Zasto ja ne znam da je ta Avon olovka tako dobra, gdje ja zivim :-)
    Jos sad tek pronadjoh da je dosta hvaljena.
    I hvala za komentar da nosis sociva/leće, posto ih i ja nosim, i takav komentar mi puno znaci u smislu procjenjivanja kvalitete nekog make up proizvoda za oci-jer samo mi koje ih nosimo znamo koliko nam neke stvari mogu praviti smetnju.
    Imam i ja to Avon ulje,i super mi je.
    U i ja sam u kokos modu jos od aprila i prvog sunca-ja sam vec misaono na plazi :-)
    Super mi je i takav Balein deo sa kokosom i tijarom

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) Što se tiče Avon olovke, meni je zbilja odlična, ulovila sam je na sniženju na 50% :) Baš čitam, kaže mi Anchi da njoj zamuti pogled dok ima leće, ne znam da li je to do olovke ili do leća, meni se takvo nešto s ovom olovkom nije dogodilo pa svakako obrati pažnju na to :)

      Izbriši
  21. predivni favoriti! obozavam balea badem losion :)

    OdgovoriIzbriši
  22. Kakva divna šarena gomila :) Baš sam danas listala Avonov katalog i razmatrala da li da naručim proizvode sa arganovim uljem i sad si me ubedila (teško žabu u vodu naterati) :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) Ja sam ovu liniju uzela prvenstveno jer dolazi ljeto pa da imam čime nahraniti kosu nakon izlaganja suncu i soli u moru. Za sada su mi super i zbilja nećeš pogriještiti ako ih uzmeš :) Ja imam dosta suhu i beživotnu kosu, a ova maska i ulje mi baš prijaju :)

      Izbriši
  23. Gel za tuširanje imam (zahvaljujući tvom postu) :D Sada ću očito preći na kupovinu losiona za tijelo (moji u kući će me se odreći) :D :D Opet ti moram pohvaliti fotografije, divna atmosfera, kako ih uspiješ ovako fotkati? ♥

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) Znači kupila si gel za tuširanje :D
      Što se tiče fotki, zbilja ne znam,meni i nisu nešto posebno, voljela bih da su bolje :D Koristim Nikon d5100, poslažem sve na krevet ili nekakvu podlogu i fotkam sa svih strana pa koja ispadne dobro... :)

      Izbriši
  24. Rumenilo i Brazil mango su predivni! A na slicice ostanem bez teksta, tako su suncane <3

    OdgovoriIzbriši
  25. Prekrasni favoriti! Morat ću isprobati taj Caudalie piling. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mell, probala sam Avene, Caudalie i Nuxe i otkrila sam da mi Caudalie najbolje paše licu :)

      Izbriši
  26. Obožavam tvoje fotke! :)
    I sviđaju mi se jako favoriti. Ovi Baleini prozvodi su tako veseli, ambalaža im viče ljetooo, dođi nam! :) Mislim da ću si kupiti ovaj losion za tijelo od manga, treba mi neka fina voćna mazalica jer cijelo vrijeme koristim one losione najtipičnije, recimo od kamilice/puderaste mirise i tako to.
    Šminka je super! I ja koristim Essence olovku ili onaj njihov brow kit, taman mi je pogođena nijansa i super mi pristaje, a cijena je nikakva zbilja.
    I da, pamtim ovo što si za Avon napisala. Meni treba nešto za vrhove, pod hitno, jako su suhi i kosa mi izgleda užasno baš.
    I tako, eto, svibanj nam gotov. Ja ne znam gdje je vrijeme otišlo.

    :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti Tanja :)
      Eto, ne znam ni ja, nisam se ni okrenula i evo već je ljeto (skoro)... Da barem i ova kiša više prestane, baš je dosadna!

      Izbriši
  27. Sviđaju mi se favoriti. :) Trenutno koristim tu kokos tuširalicu i stvarno divno miriši. :D Mango losion planiram kupiti jer sam jednom imala njihovu kremu za ruke od manga i mirisala je na neke bombone koje sam jela kao mala koji prefino mirišu, pa se nadam da i ova miriši barem slično. :D Također, koristim i Catrice rumenilo ali u breskvastoj nijansi. Caudalie proizvodi me baš privlače, nekako mislim da bi mi super odgovarali ali nikako da nešto već kupim. :/ No doći će i to na red. :D

    OdgovoriIzbriši
  28. I ja koristim olovke za plavuše :D Nekako su mi tamnije previše grube... Divni su ti favoriti...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jel da? I meni su previše grube i tamne, baš ne izgledaju prirodno :)
      Hvala ti Magdalena!

      Izbriši
  29. LIKE za favorite !
    baš bih probala ovaj Shiseido puder...
    jel je potrebno da hvalim fotografije?
    nije, jel da?
    nema veze, zaljubljena sam u fotografije
    na tvom blogu....aaaaa.....
    odoh sad :D

    OdgovoriIzbriši
  30. Divni favoriti. Uzivam u tvojim slikama, svaki put iznova i iznova..

    OdgovoriIzbriši
  31. Zbog ovog tvog posta sam danas usla u DM i pomirisala kupku od kokosa. Jao sto lepo mirise, ali ako kupim jos jednu kupku, gde ce mi kraj :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahaha, Jelena, jako dobro poznajem taj osjećaj!
      Ja ih imam 15, a još sam jučer dobila dvije od Mirne... MOji su već na rubu živaca jer sam zauzela cijelu kupaonicu s njima, a još sam vidjela najmanje jednu koju želim... ne smijem :)

      Izbriši

Behind The Web

Moje ime je Sara i uskoro se bližim famoznoj 30.-oj :) Volim obilaziti dućane u potrazi za novim make-up proizvodima pa se u mojoj kozmetičkoj torbici mogu naći razni proizvodi - od onih najjeftinijih do skupljih jer ne biram proizvode prema cijeni ili brandu, već po onome što meni odgovara :)

Pretraži ovaj blog

Something

Ovdje ćete moći čitati i o mojim make-up haulima, wish listama i svemu ostalom :)
Nadam se da će vam recenzije & swatchevi biti od pomoći i uštedjeti vam novce bez da potrošite dobar dio plaće :)
Svi proizvodi koje ćete vidjeti na mom blogu kupljeni su mojim vlastitim novcem, a recenzije koje ćete vidjeti moja su osobna stajališta.

Hvala što ste svratili u moj mali make-up my day kutak :)