Content

09. 06. 2013.

New in #6


Iako sam rekla da u lipnju neću (puno) trošiti, ipak se početkom mjeseca kod mene našlo par noviteta. 
Neke sam stvari sama kupila, većinom je to preparativa koju sam potrošila i morala obnoviti zalihe, a neke sam stvari dobila od prijateljice, rodice i naravno - supruga (kako bi me mogao zaboraviti?) :)




Prije svega tu se našla nova Nivea Coconut cream  kremasta tuširalica kojom sam blago rečeno oduševljena! Miriše tako predivno, a tako divno nahrani tijelo - baš me zvala da ju kupim i nisam nimalo požalila. Otkako je imam sve sam druge kupke zapostavila, samo nju koristim!!

U dm.-a sam naišla na novu Balea After sun liniju pa sam si uzela šampon za kosu i dvije kure. Sprej za kosu za zaštitu od sunca još nisu dobivali, ali bi trebao stići ovih dana pa i njega uzimam :)  Lagano se pripremam za plažu i jedva čekam :D 


A kada smo već kod plaže - treba pripremiti nogice :) 
Ja cijelu godinu vodim računa o svojim stopalima jer sam u srednjoj uništila stopala noseći martensice bez čarapa (znam, znam!) i trebale su mi godine da napokon dovedem stopala u red. A masku za stopala još nisam nikada imala pa sam na policama Mullera odlučila kupiti Barfuss masku za stopala :) 

A kako ni rukice ne bi bile u zaostatku, počastila sam se s Essence 2 in 1 hand & nail balm :)


Rodica me počatila poklonom - Sapunom od aktivnog ugljena i Plump up melemom za usne - sve by Lilith prirodna kozmetika. Hvala!!
Ona zna da sam sredinom travnja tražila ovaj sapun, ali je bio nedostupan zbog velikog interesa. kada je ponovno došao u prodaju, odmah me se sjetila :D
Sapun koristim već skoro tjedan dana, kao i ovaj melem i odmah moram reći da sam oduševljena i jednim i drugim - divno, divno!! Da li će mi djelovati na čišćenje mitesera kako su to prognozirale druge korisnice, vidjeti ćemo, još je rano za to :)

Neke dekorativne stvari već ste vidjeli, poput Catrice Ultimate Lip glow ruža za usne :)

A onda sam naišla i na Essence Sun club sjenila za okice u nijansi #01 i nisam im mogla odoljeti. Baš su mi divne ljetne boje :) 


I kao šećer na kraju - moram se pohvaliti da sam od supruga za godišnjicu braka dobila moj prvi Chanel ruž. A kako ruž ne bi bio usamljen kupio mi je i Dior Addict sjajilo za usne :D 
Primjećujte nijanse? Nikad ih sama sebi ne bih izabrala (on obožava crvenu boju i sve njene primjese), ali kada sam ih probala, bila je to ljubav na prvi pogled :D 

Pripremate li se za ljeto?
Što ste sve kupovale u zadnje vrijeme?

69 komentari:

  1. Želim dojmove za masku za stopala i Lilith stvarčice. A na zadnju sliku ću samo reći: čuvaj tog čovjeka kao oko u glavi. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahaha, hvala ti draga :)
      Lilith sapun mi je super - ne isušuje mi lice i baš ga lijepo očisti. Čitala sam od drugih korisnica da im je nakon tjedan-dva počeo čistiti lice izvlačeći nečistoće na površinu, a zatim i mitesere. Ja ga koristim tek niti 7 dana, za sada sam primjetila jedan-dva prištića koje mi je izvukao. Moram još malo pričekati da vidim što će se dešavati s miteserima i zatvorenim komedonima koje imam, pa javim dojmove. Ali već zasada sam oduševljena njime, jako je blag i ugodan na licu :)
      Plump up melem mi je super, super - tako je divnog i osvježavajućeg mirisa i okusa, malo pecka kada ga neneseš na sune, kao da je od mente i još nečeg - služi povećanju usnica. Koristim ga prije nanošenja ruža :)

      Maska za stopala je OK, malo je masnija i lijepo nahrani stopala, budu baš mekana. kada ju isperem moram stopala dobro obrisati da ne kliznem i padnem negdje po kući (još mi samo treba da se polomim). Očekivala sam da će imati onaj hladni učinak koji ti ujedno odmori stopala, ali nema, samo ih nahrani :)

      Izbriši
  2. Ja ne idem na more pa se ni ne pripremam nešto posebno za ljeto. :'( I ja već neko vrijeme gledam Nivea od kokosa i planiram ga uzeti ali prvo moram potrošiti neke zalihe!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nivea tuširalicu od kokosa svakako preporučujem!Divna mi je, sad mi je žao novaca za sve druge kupke koje sam kupila jer sam ih zapostavila :)

      Izbriši
  3. Nisam videla tu Nivea kupku od kokosa :( Nadam se da ce stici kod nas, ako vec nije ;)
    Ja se pripremam polako... Nadam se da ce ovaj kisoviti period uskoro proci, jer nemam bas osecaj da ce uskoro leto ;(
    Uzivaj u novitetima :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti Marija :)
      I ja se nadam da će ljeto, ono pravo ljeto napokon stići. Ja sam ljetno dijete i mrzim što moram nositi duge hlače, a već je sredina lipnja!! Prošle godine sam se već mjesec dana kupala :(

      Izbriši
  4. Ajme muž je imao hrabrosti kupiti ruževe u nijansama koje je sam odabrao?? Svaka čast, ima samopouzdanja hahahha :D Ali meni je to super, kupio ti je nešto što bi volio vidjeti na tebi, predivno :)
    Jej Balea ima liniju za zaštitu kose od sunca!! Weeeeeeeeee! Bit će obavezno pokupovano prije odlaska na more!
    Baš me zanima kakav će ti biti sapun od ugljena nakon nekog vremena korištenja. Ja sam ga malo zapostavila u zadnje vrijeme, morat ću ga opet početi intenzivno koristiti tako da uspijem napokon recenziju napisati..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahaha, imao je hrabrosti, ali vjerujem da mu je i prodavačica pomogla u odabiru :)
      Balea ima liniju za zaštitu kose od sunca, mislim da je šampon bio oko 12kn, a svaka kura oko 7kn. Još čekam taj sprej :D

      Baš me zanima kakav je tebi ovaj Lilith sapunčić. Meni je zasad divan, ali bih jako željela da i na meni proradi i otkloni mitesere s nosa :D

      Izbriši
  5. Odlične kupovine! Mužu i rodici svaka čast :) Lilith kozmetiku nisam isprobala još, pa me to najviše zanima kakvo je :) Slike su kao i uvijek odlične pa me mame da kupim nešto :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti draga :)
      Mirni sam u prvom komentaru napisala što zasada mislim o Lilith kozmetici, pa možeš pročitati ako te zanima :D

      Izbriši
  6. Divni noviteti. :) A mužu svaka čast. :D Mislim da već mjesec-dva nisam kupovala nikakvu dekorativnu kozmetiku, samo preparativu koja mi je potrebna. Balea Aqua serum, šamponi i tuširalice.. Štedim jer na ljeto idem u Njemačku, pa ću tamo sve obnovit. :D Većina će vjerujem bit p2 kozmetika iako škicam i jedan divni Bobbi Brown ruž. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Wiii, Njemačka!!! Mi idemo krajem ljeta u Graz (iskreno se nadam da će se to ostvariti) i također planiram napraviti neke zalihe P2 kozmetike :) I javi ako nađeš Bobbi Brown :) Štedi novce, trebati će ti. Ako se vratiš s njima, uvijek ovdje možeš kupiti što si htjela :D

      Izbriši
  7. Aplauz za tvog supruga! Genijalan je :)

    Svi ovi noviteti su mi baš zgodni, neke planiram i sama kupiti i probati, a posebice me zanima ova maska za stopala :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Alex, hvala ti :D
      Maska za stopa dođe oko 12-13kn u Mulleru, divno omekša stopala :) Malo je masnije i gušće teksture pa ju treba dobro isprati. Očekivala sam efekt hlađenja da odmori umorne noge (nemam pojma zašto sam to očekivala), ali nema ga. Samo nahrani suhu kožu i divno omekša stopala. Za cijenu po kojoj sam je kupila, itekako je isplativa :D

      Izbriši
  8. Joj Saro ove tvoje slike.... ti da blato slikas ja mislim da bi blistalo i privlacilo da ga se isproba :D Sve je prelijepo, svaka cast za muza, lijepe je nijanse odabrao, sa njima se ne grijesi :)
    Bas me interesuje taj sapun, ali pretpostavljam da ga nema kod nas :( Ti si iz Splita, jel tako? Nekad sam kod sebe pitala ali nisi se vratila da odgovoris, i galamila sam sto kazes da je guzva od turista :D bjezi tamo, necu ti ni doc :D
    Dolaze dole moji prijatelji kod kumova pa mogu im uvijek naredit da uzmu ako bude :) :***

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahaha, ajde, blato baš i ne bi :/
      Zapravo sam iz Trogira, ali sjećam se da si me jednom to pitala, ne mogu se sjetiti da li sam ti odgovorila, mislim da jesam. Gužve su ti posvuda ovdje kada počne ljeto, čekaš u ulici, čekaš na blagajni, čeka na moru, čekaš u automobilu... ali meni to ne smeta, navikla sam, ja sam ljetno dijete :D

      Što se tiče Lilith sapuna i općenito njenih proizvoda, znam da ih poštom šalje samo ponedjeljkom, utorkom i srijedom jer su rađeni od prirodnih sastojaka i ona ne voli kada dugo stoje u pošti radi toga. Sve piše na njenoj stranici koju sam linkala i uvijek je možeš kontaktirati :)

      Izbriši
    2. I ja sam ljetno dijete, volim guzve ali razumijem da vama malo remeti zivot kad svi nagrnu ljeti :) Blago tebi, ti na moru zivis :))

      Izbriši
  9. Meni je taj Balea šamponbio sasvim fin pre neke dve godine :) Divni su noviteti, boja Chanel ruža izgleda savršeno. Bravo za supruga :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eee, super!! Ja nisam ni znala da je Balea prije imala ove after sun linije :=

      Izbriši
  10. Ja ovaj mjesec ne namjeravam nesto posebno kupovati, tek cu tamo u julu red more da se opskrbim. Tu Nivea tusiralicu zelim od kako sam je nedavno vidjela kod jos nekoga na blogu. Ali kod nas je u BiH jos nema,a ja obozavam kokos ljeti, nadam se da ce se uskoro pojaviti.
    Svaka cast za muza, fini pokloni

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) Trebala bi vam ubrzo doći, stvarno mi je super, a sadrži i ulje jojobe :)

      Izbriši
  11. Suprug je "uboo" prelepe nijanse! :) Ova tusiralica mi deluje lepo, obozavam miris kokosa! Kako mi ih nikada nije dosta...mislim da ce se uskoro naci i na mojoj polici pa cu mirisati kao rafaelo kuglica :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Dior i Chanel! jedva čekam recenzije!

    OdgovoriIzbriši
  13. Divno! A, mužu svaka čast, baš lipo od njega! I čestitam na godišnjici! <3

    OdgovoriIzbriši
  14. Anonimno9/6/13

    Nisam znala da Balea ima ovu after sun liniju....moracu to lepo da pregledam. Svaka cast suprugu, on ti je dokaz da muskarci ipak znaju sta zenama treba :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Marijana, eto nisam ni ja znala, slučajno sam vidjela :)

      Izbriši
  15. Bravo za muža ♥ ♥ ♥
    A i ostali noviteti su divni, ova maska za stopala mi zvuči zanimljivo, ali čitam u komentarima da si napisala da "samo hrani", no i to nije loše :)
    A Nivea kokos me privlači, ali NE SMIJEM kupiti još jedan gel za tuširanje :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nives, maska za stopala nahrani i omekša stopala, nije mi loša za novce koliko sam ju platila, ali sam očekivala nešto više, ne znam ni sama što, ali nešto... Ali ajde, bitno da omekšava - to mi treba :D

      Izbriši
  16. Divni noviteti!Kako ti se cini sun club paletica?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Marijana, paletica mi je dobra, srednje je pigmentirana, ne trusi se previše (čak sam mislila da će se više trusiti,ali ispada da se trusi manje od IQ sjenila ili MUA sjenila što me ugodno iznenadilo) :) I boje su mi baš onako ljetne - prošle godine je Artdeco imao u ponudi slične nijanse i LE kutijicu u kojoj si ih mogao poslagati :)
      Biti će recenzija ovih dana, odmah sam ju fotkala i stalno je u upotrebi :)

      Izbriši
  17. Još noviteta :))
    krasno, ali poklon
    od muža je highlight ovog posta!
    :)) jedva čekam recenziju ovog
    chanel ruža!
    kiss!!!

    OdgovoriIzbriši
  18. Krasni proizvodi na predivnim fotkama ;)!

    Definitivni potpis na Niveinu tuširalicu :D jer ja sam već na trećem pakiranju!

    OdgovoriIzbriši
  19. Meni je highlight ovog posta godišnjica, tačnije LJUBAV. Srećna godišnjica ! :)
    Noviteti su, paaaaaa kao i uvek odlični, kao i sve na ovom blogu, tako da neću više na tu temu. Čekam recenzije :)

    OdgovoriIzbriši
  20. Srećna godišnjica :*** Muž je baš lijep poklon izabrao. Dopada mi se sve što si predstavila, posebno ruž :)

    OdgovoriIzbriši
  21. super ti je muž :)
    meni moj složi neku facu kad me vidi da nosim crveni karmin. kaže ne stoji mi. normalno da mu ne vjerujem :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha, tako i meni moj kad nosim neki kričavi ružičati ruž :D

      Izbriši
  22. Moracu po ovaj kokos sto pre,cini se divan a i obozavam kokos :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ana, ova kokos tuširalica je baš divna!!

      Izbriši
  23. Obavezno javi za sapun je li izvukao mitesere, baš me zanima! Chanel izgleda ludilo!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Lenka, javim :) Nadam se da hoće :D

      Izbriši
  24. Bravo za supruga, odlično je birao i verujem da ti fenomealno stoji <3
    Ova ivea tuširalica mora biti moja :)

    OdgovoriIzbriši
  25. Divne stvari :)..Pogotovo darovi od mužaaa :)
    Ako kupiš sprej za zaštitu kose, može li recenzija?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Naravno da može, čekam da dođe u prodavaonice :)

      Izbriši
  26. Srećna godišnjica :) Chanel ruž mi je prelep, jedva čekam recenziju :)

    OdgovoriIzbriši
  27. Super noviteti. I bravo za muža. :-)
    Kako ti se čini Niveina tuširalica u usporedbi sa Baleinom od kokosa? Neki dan sam pomirisala obe i miris mi je bilo skoro pa isti, Balein možda mrvicu slađi.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti Anchi :)
      Definitivno preporučujem Niveu kokos, u Mullera (Joker centar Split) je još snižena na 11 kn (inače dođe oko 18 kn), puno mi je bolja od Balee - nježnija je, tijelo mi je nahranjeno i definitivno osvježavajući ljetni miris. Baleina tuširalica od kokosa je malo slađa, dobro si primjetila :)

      Izbriši
  28. Super stvarčice i super mužić :) Moram probati ovu Baleinu intenzivnu kuru za kosu. Kako si zadovoljna ovom Essence sun club paleticom? Ja sam imala jednu takvu, u smeđkastim nijansama, ali mislim da nije bila sun club i nikako mi se nije svidjela, preslaba pigmentacija, sjenila su mi bila brašnasta, poklopac mi je otpao nakon samo par puta korištenja... koristila sam samo najtamniju nijansu, smeđu i to jedinu mat u paletici. A tako su mi slatke te njihove paletice i baš me zanima jel ova bolja od one koju sam imala :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Essence sun club paletica mi je dobra, super su mi nijanse :) Srednje je pigmentirana, praškasto-svilenkaste je teksture i baš sam se začudila kako se malo trusi :) Pripremam njenu recenziju, a u međuvremenu je testiram pa javim konačne dojmove :D

      Izbriši
  29. prelepi sareni noviteti za leto :)

    OdgovoriIzbriši
  30. Divni noviteti. Bravo za divnog supruga. Lepo je kad nas tako iznenade ;)

    OdgovoriIzbriši
  31. Krasni noviteti, pogotovo ovo Dior sjajilo. :) Sorry, ako je netko već pitao (možda mi je promaknulo u komentarima iznad), ali koja je nijansa (broj)? :D

    A♥

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Lia, hvala ti!
      Dior Addict sjajilo je nijansa broj 856 (iz linije Ultra Gloss Flash).

      Izbriši
    2. Jesi li probala Baleine after sun proizvode? Kakav je šampon?

      Izbriši
    3. @ Just a girl, oprosti što tek sada odgovaram, ovih dana sam malo u gužvi i ništa ne stignem :)
      jesam, probala sam balein after sun šampon, dobar mi je, uskoro će ići post o after sun proizvodima koje koristim nakon sunčanja :D

      Izbriši
  32. Anonimno20/6/13

    Divan new in:)

    OdgovoriIzbriši

Behind The Web

Moje ime je Sara i uskoro se bližim famoznoj 30.-oj :) Volim obilaziti dućane u potrazi za novim make-up proizvodima pa se u mojoj kozmetičkoj torbici mogu naći razni proizvodi - od onih najjeftinijih do skupljih jer ne biram proizvode prema cijeni ili brandu, već po onome što meni odgovara :)

Pretraži ovaj blog

Something

Ovdje ćete moći čitati i o mojim make-up haulima, wish listama i svemu ostalom :)
Nadam se da će vam recenzije & swatchevi biti od pomoći i uštedjeti vam novce bez da potrošite dobar dio plaće :)
Svi proizvodi koje ćete vidjeti na mom blogu kupljeni su mojim vlastitim novcem, a recenzije koje ćete vidjeti moja su osobna stajališta.

Hvala što ste svratili u moj mali make-up my day kutak :)