Content

10. 06. 2013.

New in #7 - paketić iznenađenja :)


Znate li onaj osjećaj kada saznate lošu vijest i mislite da vam je dan (kao i cijeli ovaj mjesec) užasno započeo, vratite se kući i onda vas na krevetu dočeka paketić iznenađenja? Ako vas je ikada u životu nešto tako uistinu razveselilo i bilo prvo što vam je taj dan izmamilo osmjeh na lice, onda znate o čemu pričam i kako sam se osjećala u trenutku kada sam ugledala da mi je stigao Mirnin (A Girl in Berlin) paketić :)
Hvala ti Mirna od srca, malo je reći kako sam se osjećala, trebala si to doživjeti :)


Otkako sam počela blogati u ovim beauty vodama, skužila sam da Mirna i ja imamo dosta toga zajedničkog i baš smo nekako „kliknule“ jedna s drugom. Često znamo popiti naše virtualne kavice razglabajući o kozmetici, knjigama, životu i drugim stvarima i to me uistinu jako veseli. Veseli me svaka novost, dobra vijest te svaki post na Mirninom blogu jer se tada osjećam kao da sam s njom u Berlinu :)


Kada sam Mirnu zamolila da mi u Berlinu uzme Yves Rocher Monoi de Tahiti kupku te par stvarčica od P2 kozmetike o kojoj tako rado čitam na njenom blogu (i na koju me opasno navukla), nisam ni sanjala da će mi jednog dana stići paketić koji će razvedriti ovaj dan u mom životu :)
Mirna ne samo da mi je poslala stvarčice koje sam od nje naručila (i ne samo da je trčkarala po gradu više puta da ih nađe – zbilja sorry na tome), ona je ubacila još neke stvarčice u moj paketić kao poklon od srca. Svi znamo da nikome od nas financijska situacija nije krasna i zato sam joj od srca zahvalna što je u ovim vremenima mislila na mene :) 
Kao da sve to nije bilo dovoljno, duša od cure kakva ona jest, sve mi je zapakirala u Glossy box kutiju koje i sama jako voli. Znate već: ružičasta kutija, crni papir, roza mašna… Glossy box kutija mi je prekrasna, podsjeća me na one francuske kutije koje dobijete kada kupite macaronse. I još je ružičaste boje! Već sam joj našla primjenu u mojoj ladici s kozmetikom :)

Znate li onu epizodu Seks & Grada kada Carrie u onoj predivnoj haljini na volane otvara paketić koji joj je poklonio onaj njen ruski slikar (u Parizu)? E, točno sam se tako ja osjećala kada sam otvarala Glossy box! Ne mogu vam opisati taj osjećaj!



Idemo vidjeti što se našlo u paketiću i mojim novitetima:


Prije svega: My glossy notes – Mirna mi je poklonila rokovnik u kojeg sada mogu zapisivati svoju WL da budem kao prava beauty blogerica ;) Predivan, predivan!
Već si dugo želim nešto takvo kupiti i baš me ugodno iznenadila s njim.
Da ne govorim o pismu koje mi je napisala, baš me dirnula :) 


Zatim su se tu našla dva P2 ruža za usne: P2 Pure Color ruž za usne u nijansi #115 Union Square koji je bio poklon od Mirne i nijansa je toliko nježna, predivna, baš ženstvena. Obožavam! Mirna, hvala ti! To je ovaj lijevi na slici :)


Zatim, tu je i (desno na slici) ruž P2 iz LE kolekcije Summer Attack u nijansi #010 Island fever koji mi se odmah svidio čim sam ga ugledala i nisam se dvaput mislila želim li ga. Naravno da želim :D


P2 Push up your lips serum za usne  - na koji me Mirna opasno navukla čim sam ugledala njene novitete pa onda i recenziju. Već ga imam na usnicama i jako volim :)


P2 Color Victim lak za nokte u nijansi #890 Lost in paradise mi je toliko predivan! Po onome što sam vidjela po netu, duplikat jer Diorovog laka iz nove ljetne kolekcije. Baš mi vrišti ljeto!!

Zatim je tu također poklon od Mirne, nešto što nikad anisam imala i moj prvi Jelly Pong Pong Lip blush – ruž za usne u olovci. Da, moj prvi ruž za usne u olovci koji posjedujem :)

Mirna mi je također poklonila i sjenilo u nijansi koju obožavam (i koju bih vjerojatno kupila i zbog samog naziva): Sans Soucis  #70 Cafe latte :)



Znate li da postoje turbani za kosu? Ja to nisam znala. Ponekad se zapitam gdje ja to živim pa se sjetim da nama nije dostupna polovica stvari koja je dostupna vani! Mirna mi je poklonila Primark Hair turban koji ću već sutra iskoristiti kada budem stavila DIY masku na kosu :)  Usput, suprug je rekao da će ga i on koristiti kada bude stavljao uljne tretmane na kosu zbog svojeg dermatitisa. You go!! Baš me zanima kako će izgledati s njime jer turban je predivne crvene boje i ima cvjetić koji se zakači na potiljku :D Totalno girly!


I šećer na kraju, Yves Rocher Monoi de Tahiti kupka/šampon čiji miris obožavam i jedva čekam da se počmu prodavati i tu kod nas jer sam se opasno već sada navukla na njih! A i sama ambalaža mi je predivna, podsjeća me na moje omiljene i tako daleke pješćane plaže, tirkizno more, palme, kokosove orahe, mir i tišinu… prava laguna… Idem maštati :D


Mirna, još jednom ti od srca hvala na svemu! Ne znam što drugo da ti kažem jer ono što osjećam se ne može izraziti riječima :) Totalno, ali totalno si sa svime što si mi poklonila pogodila moj ukus :D 

Još uvijek mi sve stoji onako u kutiji i dok tipkam ovaj post samo bacam pogled na nju. Nevjerojatno je koliko dar od srca čovjeka može razveseliti.

Zar Mirna nije pravo srce? :)

57 komentari:

  1. Jao divno, bravo za Mirnu <3

    OdgovoriIzbriši
  2. Sve je prekrasno :) Mirna stvarno je srce :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Mirna je stvarno krasna cura :) Od svega što se nalazi u kutiji najviše me se dojmio ljubičasti ruž koji viče moje ime haha, stvarno predobra stvar! :) Razveselilo me je kao da sam ga i sama dobila :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni je ljubičasti ruž odmah zapeo za oko :) Šteta to nam P2 nije dostupan kao brend, svi ih hvale :D

      Izbriši
  4. Divno! Baš lipo od nje! :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Divne stvari i stvarno nema ništa ljepše nego kad ti tako netko uljepša loš dan (nebitno da li je to nečija gesta, lijepa riječ ili neki poklončić). Zato se i ja moram složiti da je Mirna srce ;)
    Kao što sam rekla sve mi se sviđa ali ipak kao veeeeliiiiikaaaaa ljubiteljica Yves Rocher proizvoda morati ću izdvojiti Monoi de Tahiti koji dolazi u stvarno prelijepoj ambalaži.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Majo, hvala ti :) Mirna mi je prva danas izvukla osmjeh na lice :D
      Ajme, YR, jedva čekam da se počnu prodavati kod nas :D

      Izbriši
    2. Mislim na ovu liniju kupki :D

      Izbriši
  6. Mirna je stvarno pažljiva!
    Prekrasan poklon, a ljubičasti ruž me tako doziva :D
    Blogger, connecting people <3

    OdgovoriIzbriši
  7. Prelep paketić :) Bravo za Mirnu :)

    OdgovoriIzbriši
  8. dobro se dobrim vraća! :) paketić je zbilja prekrasan. ne tako davno i ti si mene jako obradovvala. hvala ti od srca! <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tina, zbilja volim vjerovati da se dobro uvijek vrati dobrim jer na svijetu ima previše zlobnih ljudi.
      Nema na čemu, meni je drago što sam te uspjela razveseliti i još draže što ti se sve sviđa :D

      Izbriši
  9. Jaooo...djevojka je zlatna. Za rokovnikom cvilim definitivno. Mada sve je tako lijepo da je stiglo u pravi čas i razvedrilo te. Divno. Ne budi tužna, lijepe stvari su oko tebe kao i ljudi koji te vole :****

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sanjo, u pravi čas :) Saznala sam ovaj mjesec dvije loše vijesti, jedna gora od druge,ali sve će to proći :) Hvala ti!

      Izbriši
  10. Hehe krasan poklon :D mogu zamisliti kako će ti dragi izgledati s turbanom super šik :D

    OdgovoriIzbriši
  11. Divan paketić, počevši od kutijice do proizvoda u njoj! Ja sam u zadnje vrijeme luda za ruževima u olovci :) a za ovu jelly pong pong sam prvi put čula (mislim) u nekom Mirninom postu. Žao mi je zbog loših vijesti, nadam se da će brzo proći što god da je, samo se ne daj i uživaj u slatkim stvarčicama koje si dobila <3333

    OdgovoriIzbriši
  12. Zao mi je za lose vijesti, ali ja vjerujem da se uvijek dese neke stvari koje to izbalansiraju :) Tako uvijek kad mi se desi nesto lose, umiri me nada za onim boljim da to sve "izravna"... I mi smo se bas fino ispricale preko maila :)) drago mi je zbog toga, definitivno si zasluzila sve pokloncice :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E, baš tako - uvijek se neko dobro dobrim vrati, a poslije kiše dolazi sunce :D
      Baš smo se fino napričale :D Imaš opet mail! :P

      Izbriši
  13. Mirna je kraljica! :D
    A ti ima da swatchaš sve te divne ruževe! I lak također... :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Lenka, hoću, nešto sam već poslikala i swatchala, moram malo pričekati za recenziju da sve stignem isprobati :)

      Izbriši
  14. Jao Sara gde si nabavila ovaj roze divni dnevnik?? Reci tako mi se svidja. Odlican odabir proizvoda :) Pratimo se, ali moj blog je o modi da znas :)))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Katarina, rozi notes sam dobila od Mirne na poklon, pretpostavljam da je dio Glossy box-a :)
      http://www.glossybox.co.uk/

      Izbriši
  15. Bas Sam dirnuta I treba tako da se sve skupa druzimo.Lana

    OdgovoriIzbriši
  16. Ovo me podseca na moj odnos sa Magi <3, isto smo se super skapirale, eto sasvim slucajno <3.
    Jako, jako mi je drago da te je oraspolozila kada ti je to bilo potrebno. Sada, nemoj zabusavati vec islikaj sve i recenzije da citamo u buducnosti lepe <3 :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti Di :) Neću zabušavati, obećavam :D

      Izbriši
  17. Divno,ne zna se sta je lepse :)

    OdgovoriIzbriši
  18. Predivan paketić ♥ ♥ ♥
    Divno od Mirne i drago mi je da ti je popravilo dan :)
    I nadam se da nije bilo ništa strašno :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti nives :) Nije ništa strašno, proći će kao i sve loše u životu :)

      Izbriši
  19. Mirna je zakon :))

    Dobra vila <3

    Prelijep paketić, uživaj u njemu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Točno tako, dobra vila :)
      Hvala ti Martina, hoću :)

      Izbriši
  20. Suuuuper poklon! Rokovnik i kutija su vrh!!! Inaće sam luda za rokovnicima i kutijama pa sam to prvo pogledala :D Ne znam ni sama koliko ih imam i nikad mi nije dosta :)))) Da ti se loše vijesti više ne ponove ;) Uživaj u poklončiću :)

    OdgovoriIzbriši
  21. Sara, dobila si presladak poklončić :))
    i ja volim glossy box kutije,i
    birchbox i sve na tu foru :DD
    divan gest :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) Ajme, glossy box - uzela bih ga samo zbog kutije :D

      Izbriši
  22. Baš lijepa gesta. I presladak paketić. :-)
    Od girly pakiranja pa do sadržaja. Čekam swatcheve P2 ruževa i recenziju Yves Rocher tuširalice.

    OdgovoriIzbriši
  23. Predivan poklon, zaista. Sećam se ove Kerine slike iz serije, divna stvarno.
    Za turbane znam, ali nemam nijedan, i dalje koristim peškir.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ;) Ja nisam nikad čula za ove turbane, a baš su zakon :D

      Izbriši
  24. Mirna je i meni izašla u susret sa kupovinom, baš je divna :D!

    OdgovoriIzbriši
  25. Predivno iznenađenje i pokloni :D

    OdgovoriIzbriši
  26. bravo za mirnu, divan paketic :)

    OdgovoriIzbriši
  27. Divan paketic. Divno od Mirne. Jako volim ovakve pokloncice i akcije <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Također volim:) Mirna je predivna cura, ali ne samo zbog poklona, nego općenito je zaista divna osoba i baš smo nekako "kliknule" :D

      Izbriši
  28. Kako je lepo pročitati ovako nešto :) Bravo za Mirnu, divan je paketić!

    OdgovoriIzbriši
  29. ajoj kakve krasote *.*
    bravo Mirna :D

    OdgovoriIzbriši

Behind The Web

Moje ime je Sara i uskoro se bližim famoznoj 30.-oj :) Volim obilaziti dućane u potrazi za novim make-up proizvodima pa se u mojoj kozmetičkoj torbici mogu naći razni proizvodi - od onih najjeftinijih do skupljih jer ne biram proizvode prema cijeni ili brandu, već po onome što meni odgovara :)

Pretraži ovaj blog

Something

Ovdje ćete moći čitati i o mojim make-up haulima, wish listama i svemu ostalom :)
Nadam se da će vam recenzije & swatchevi biti od pomoći i uštedjeti vam novce bez da potrošite dobar dio plaće :)
Svi proizvodi koje ćete vidjeti na mom blogu kupljeni su mojim vlastitim novcem, a recenzije koje ćete vidjeti moja su osobna stajališta.

Hvala što ste svratili u moj mali make-up my day kutak :)