Content

18. 07. 2013.

New in #8


Danas sam vam odlučila pokazati što sam kupovala posljednjih mjesec dana :)
Jutros me poštar na zamjeni ugodno iznenadio kada mi je donio pune ruke paketića koje sam još prije tri tjedna naručila s Feelunique.-a, te paketiće s e-baya :)
Moram priznati da volim ovog poštara na zamjeni, još mi niti jedan paketić nije izgubio (da barem ostane za stalno!) :)
Ima tu svašta nešto od kozmetike, no u posljednje vrijeme ipak sam najviše kupovala odjeću i pokušavala se riješiti nepotrebne kozmetike :) 



Napokon sam odlučila izdvojiti malo veći iznos novaca i kupiti si nešto kvalitetnija sjenila za okice, a ova Guerlanova su mi posebno zapela za oči (i srce) :)
Kako je Guerlain najavio za ovu jesen eksploziju ljubičastih boja, shvatila sam da u svojoj kolekciji nemam ništa slično pa sam se odlučila na ovu Guerlain ecrin 6 couleurs paletu sjenila u nijansi #66 Boulevard du Montparnasse
Zar nije predivna? Ima savršeni spoj boja, sve su nježne i nisu preupadljive što ja obožavam :) Mislim da je ova paleta dio kolekcije za proljeće 2012.godine.



Na Blanc2noir sam u lipnju ulovila dvije Nyx paletice sjenila iz nove ovoljetne kolekcije kada je bilo 30% sniženje, jednostavno im nisam mogla odoljeti!
Nyx Love in Paris #08 Let them eat cake i Nyx Love in Florence #06 Tryst by Trevi.
Zar nisu predivne? Sama ambalaža mi je predivna s ovim mašnicama sa strane, boje taman moje i očaravajuće (moram priznati da je Nyx ovo ljeto izbacio zavidne paletice), a da ne govorim da me sam spomen Pariza i Italije uvijek kupi :)



Dok sam obavljala shopping u Zare na sniženju, ugledala sam ova dva divna parfema, a kako se nisam mogla odlučiti koji mi je draži, uzela sam oba :D
Zara Femme dolazi u bijeloj kutijici, ja sam uzela 15 ml, ali imate i veće ambalaže (onaj od 100 ml dolazi u predivnoj bijeloj bočici), miris je dosta sladak, baš onako kako ja volim :) Možda je malo pretežak za ljeto pa sam ga ostavila za jesen :)

Zara Woman 11, Corsko Vittorio Emanuele Milano je parfem koji me odmah na prvu kupio bočicom. Oduvijek sam htjela imati parfem s ovim divnim starinskim pumpicama, zamišljala sam kako se šminkam na stoliću za šminkanje i pored moje kozmetike stoji predivna starinska bočica parfema, kao u crno-bijelim filmovima. Klasika :)
Parfem dolazi u militraži od 100 ml, imate i manje bočice, ali one nisu tako lijepe kao ova :) Miris je osvježavajući, a opet sladak (što ja obožavam) i u zadnje vrijeme mi je postao najdraži miris. Osim toga, zar ne primjećujete ove divne srebrne čestice u parfemu?
Nisam mu mogla odoljeti! Zara, ubijaš me!!



Osim toga, u mojoj kolekciji još se našlo:
Essence stay matt lip cream u nijansi #01 velvet rose, predivne nježne nijanse.

Golden Rose lak za nokte u nijansi #91 - divne neon roze boje. Taman sada kada sam malo potamnila, ističe se njegova ljepota :)

Zatim sam od bratove cure na poklon dobila tri Golden Rose ruža: # 79, #67 i famozni #56 - sva tri su mi predivna i obožavam ih! Golden Rose ima predivne ruževe i u mojoj kolekciji će se sigurno naći još neki :)

Caudalie instant foaming cleanser mi je već dugo na listi želja i napokon sam se odlučila da ga kupim :) 

Rimmel Kate Moss ruž za usne u nijansi #12 je također dugo na mojoj listi želja, a kako je došlo ljeto poželjela sam malo kričavije ruževe i odlučila sam se za ovaj ccrveno-narančasti :)

Na policama Mullera našla sam prirodni roll-on dezodorans od Biophe, s mirisom šipka za osjetljivu kožu. 

A kupila sam i Balein srum za dekolte, ipak se bližim 30.-oj :)

S-he lak za nokte me očarao svojom fuksijasto-ljubičastom nijansom :) Ne znam koja je nijansa laka jer ne mogu naći broj osim onog na dnu bočice #170 pa se nadam da će vam to pomoći (ako je to broj nijanse laka) ako vam se sviđa nijansa :) Ima u sebi sitne shimmere, ali nisu previše vidljivi i ne ističu se toliko :)

Na kraju, mama mi je kupila Afrodita remove spots nakon što je vidjela na što mi sliči lice nakon mjesec i nešto dana uporabe sapuna od aktivnog ugljena Lilith prirodna kozmetika.
Ukratko, koristila sam ga prema uputama, ujutro i navečer i prvih tjedan dana mi je lice bilo super, miteseri su pomalo izbljedjeli  i pojavio se pokoji prištić koji se vjerojatno skrivao ispod kože. No nakon toga je sve krenulo nizbrdo. Odmah na početku da se razumijemo, nikada nisam imala akne, uvijek sam imala čisto lice s pokojim potkožnim komedonom (koje bi napipala prstima, ali nisu bili vidljivi), te pokoji prištić kada bih bila u pms.-u. Ništa strašno, zar ne? Uvijek sam se trudila održavati lice zdravim i čistim. No ovaj sapun kod mene nije upalio kao kod drugih zadovoljnih cura - meni je izazvao užasan nered na licu - imala sam akne, gnojne prišteve i crvenilo okolo njih koje je bilo toliko bolno, grubo i isušeno na dodir, u jednom trenutku je to sve od suhoće popucalo da sam mislila da će mi ostati ožiljci po licu. Znam da je ovaj sapun namijenjen da čisti lice iznutra - ja sam ga dakle i dalje nakon toga koristila, ali sve što sam primjećivala jest da mi stari prištevi/akne i što sve ne - ne prolaze, a  novi samo izlaze. Pa sam prije tjedan dana odustala od njega jer mi je lice bilo koma. Mama se baš bila zabrinula, a kada sam se ja pogledala u lice bez šminke, došlo mi je da tučem glavom u zid. 
Prije tjedan dana sam odustala od sapuna, koristila sam Caudalie gentle buffing cream da maknem tu staru ljuštavu kožu, zatim Avene Triacneal kremu koja mi je uvelike pomogla da mi se sve te gamadi maknu s lica, LRP Effaclar duo koji mi je smirio i nahranio kožu, kao i Avene Recovery kremu koja mi je zacijelila ispucale rane na koži. 
Moram priznati da mi se lice vraća u normalu, sve se povuklo, samo su ostale crvene mrljice koje riješavam s ovim Afrodita remove spots gelom :)

Ispričavam se na podužem pisanju, nadam se da ćete uspjeti pročitati ovu Bibliju :)

Dakle, kako vam se sviđa moja kupovina? 
Što ste sve kupovale ovo ljeto? 

82 komentari:

  1. Nyx paleta sa 9 senki m ise bas svidja. Jedva cekm da vidim sve ruzeve na delu. Takodje nisam znala da Balea ima ovaj serum za dekolte. Moram da vidim ima li ga kod mene u DM-u.:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam ni ja znala da Balea ima ovaj serum, slučajno sam naišla na njega i uzela sam ga jer miriše potpuno identično Elancyl anticelulitnom gelu :)

      Izbriši
  2. Divne stvarčice si kupila :) I baš mi je žao što je sapun napravio kontraefekt :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni isto :( Ali svi mi loše reagiramo na nešto, potrebno je otkriti na što :)

      Izbriši
  3. Paletice su predivne. :) Baš mi je žao zbog tog što ti se dogodilo sa licem i da ti je koža tako loše reagirala :S Znam kakva je to muka za riješit kasnije. Meni se to desilo nakon LRP Duo kreme. :S

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ana Maria, znam za tvoje muke s licem, to je baš užasno kada na nešto loše reagiraš :( Ja se trudim ne koristiti svašta i zbilja sam se nadala da će mi ovaj sapun biti super, ali eto kod mene ne prolazi :/

      Izbriši
  4. ja jedva čekam utiske o Caudalie instant foaming cleanser :))
    super kupovina :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti Lena :D
      Caudalie foaming cleanser sam tek danas dobila tako da će recenzija morati malo pričekati dok ga ne iskoristim dovoljno da bih dala sud o njemu :)

      Izbriši
  5. I meni je taj sapun bio preeeeedivan prvih tjedan dana, isto sam ga koristila i ujutro i navečer. Lice mi je bilo predivno glatko, kao nikad prije (i nikad poslije), i onda mi se jako zacrvenilo i postalo osjetljivo, pa sam prestala koristiti i ujutro i navečer i sad ga koristim samo povremeno, par puta tjedno. A baš šteta :(
    A palete su <3 Ne zoveš se bezveze Sara Nyx :D
    I brat ti ima super curu, stalno nešto dobivaš od nje :))
    Imam osjećaj da su poštari najveći neprijatelji nas naručivateljica. Sigurno nas mrze :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eto vidiš...Meni je lice bilo baš užasno, kao nikad, nikad prije, ali i dalje sam ga nastavila koristiti nadajući se da će to sve proći jer tako mora biti, ali jok... Držim se ja svoje provjerene kemijske rutine :D

      Hahaha, da - tek kada sam počela kupovati Nyx kozmetiku sam to skužila :) Inače je nadimak došao od Nyx božice noći iz mitologija :D

      Ma bratova cura je predivna, kako ona studira u Makedoniji, stalno mi nešto nosi od GR :) A i GR je sada otvorio svoj štand u CC1 Split tako da sam već obišla sve :D

      Izbriši
  6. Caudalie <3
    I nisam znala za ovaj Balea serum za dekolte, to mi treba :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je OK, koristim ga već cijeli srpanj, lijepo nahrani kožu dekoltea, a da li pomaže protiv bora, e to ćemo morati malo pričekati pa vidjeti :)

      Izbriši
  7. Guerlain paletica <3
    A kakva je cjena Zarinih parfena - posebno taj sa prekrasnom pumpicom me zanima :) i kakva je njihova obstojnost?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) Taman si zapikirala dvije moje najdraže stvarčice :)
      Zarin parfem od 100 ml (ovaj s pumpicom) košta 129 kn, a potraje mi oko 4-5 sati. Mislim da je to sve individualno, ovisno i o koži, jer recimo na mojoj mami traje kraće - a ja obožavam parfeme i mislim da imam baš podnošljivu kožu za njih :)

      Izbriši
    2. Hehe, pa šta ču ja kada su to dve predivne stvari, mada su i ostale dobre :) Mislim da če Zarin parfem u ponedeljak iči samnom kuči jer je embalaža preslatka, samo se nadam da če mi se svidit i miris :)

      Izbriši
  8. Koristila si triacneal sad u ovim suncanim razdobljima? Molim te otkrij mi tajnu! Ja ga koristila pred sam kraj zime,pocetak proljeca i cim su se pojavile prve zrake sunca prestala ga koristit. Cijelo vrijeme koristila i kremu i puder sa SPF al flekice su tu :-(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kika, Avene Triacneal mi je jedina stvar koja me spasila - prvih tjedan dana nakon korištenja sapuna sam doslovno procvjetala s njim.
      Ovako, ja ga koristim samo navečer - znači nakon što skinem šminku i umijem se dobro osušim lice, nekih 10 minuta pričekam da se potpuno osuši. Zatim nanesem Avene Triacneal prije spavanja. Meni on ne isušuje kožu niti me zateže,ali ako osjetiš da te zateže možeš pričekati da on prodjeluje (nekih 45 minuta) i preko njega nanjeti neku hidratantnu kremu - ja koristim Caudalie.
      Ujutro ga ne nanosim ni za živu glavu jer sam uvijek na plaži - obavezno nanesem kremu s spf najmanje 30, još bolje ako imaš spf 50 :)
      Flekice meni uvijek ostanu na lice nakon prolaska prištića jer imam blijedu kožu na kojoj se sve vidi, ali to riješavam s Afrodita remove spots, za sada uspješno :)

      Izbriši
  9. sve je preeeelepo, ali Guerlain senke su najlepse :))

    OdgovoriIzbriši
  10. Anonimno18/7/13

    Prekrasne su mi palete, iako ne koristim sjenila jer imam veoma spuštene kapke i jednostavno sam prije tri četiri godine odustala od kupnje istih. Zanima me koja cijena je ovog Zarinog pargema sa vintage bočicom? Ako ništa drugo, kupila bih ga barem zbog nje :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Anita, ja sam prije nekih godinu dana intezivno počela koristiti sjenila i zaljubila se u njih :)
      Zarin parfem sam platila 129 kn (100 ml) :)

      Izbriši
  11. Guerlain paleta <3 super kombinacija boja! Nyx paletice su isto super! Ma sve je super, a GR 56 savršen. :)
    Ža mi je šta ti se desilo s licem :( najbitnije je da si otkrila uzorak, a srića pa se sad već sve polako sanira.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Majo, drago mi je da se slažemo u većini toga :)

      Izbriši
  12. Divni noviteti, najviše mi se sviđaju palete i naravno Golden rose lak za nokte :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti draga Majo :)
      GR lak je posebna priča, pogotovo ako možeš uhvatiti lijepu boju na suncu jer baš savršeno izgleda na tamnijoj koži :D

      Izbriši
  13. Divna kupovina :)
    Drago mi je što se lice zaceljuje, to stvarno zna da izludi :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti draga :) Mene je to sve skupa posebno izludilo sad prije ljeta jer nisam nikada imala takvo lice :/

      Izbriši
  14. Divna kupovina! G paleta je savršena, a ni NYX ne zaostaju. Baš mi je žao što si imala takvih problema sa licem :( Mene je uvek jako strah da nastavim da koristim proizvod koji kao dubinski čisti i normalna je faza u kojoj je lice u groznom stanju, nikad nisam istrajala duže, plašim se da će ostati tako. Znači Afrodite gel deluje?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja sam čak i nastavila, ali sam onda odustala kada sam vidjela da tari prištevi ne prolaze, a samo se novi gnojni pojavljuju. Ne treba mi to :)
      Afrodita djeluje, barem meni. Super mi je jer uopće ne isušuje kožu, može se nanjeti i ispod tekućeg pudera, ništa se ne mrvi i ne ljušti, koža ne zateže :)
      Nanosi se nekoliko puta na dan takod a ja navečer nanosim Triacneal, a po danu i ispod pudera Afroditu :)

      Izbriši
  15. savrseni noviteti :) ne zna se sta je lepse :)

    OdgovoriIzbriši
  16. Ove palete sjenila su predivne! Jel ti vjeruješ da ja nemam niti jednu paletu sjenila o.O, nekako slabo šminkam oči, osim tuša i maskare, pa si onda svaki put mislim da šta će mi to, ali vjerujem kad bih kupila, da ne bi boje skidala sa očiju :D

    Žao mi je što ti je taj sapun uneredio inače čisto lice. Ja ti ne uzimam ništa za tako dubinsko čišćenje, možda nisam u pravu, ali već sam imala priliku vidjeti kod mojih frendica koje imaju čisto lice da im podivlja nakon razno raznih tretmana :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tako sam i ja krenula s jednom paleticom koju sam dobila pa se na kraju nisam mogla zaustaviti (vidi se iz priloženog) :D

      Izbriši
  17. Krivo mi je zbog iskustva sa sapunom :(

    A sve sto si uzela je predivno, ove tri palete su savrsene, a Guerlain je tako lepo i upakovana, boje su kao san :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni isto, pogotovo jer sam pročitala mnoge pozitivne komentare za sapun. Svatko od nas drugačije reagira :)

      Hvala ti!

      Izbriši
  18. Sve je OH SO PRETTY :))) zao mi je samo zbog sapuna, ali dobro je da ide nabolje! Isprobaj i onu himalaya antisepticnu kremu. Meni manje-vise uradi isto sto i triacneal, samo sto je kremica na prirodnoj bazi.
    Moram pogledat vec jednom ove Zarine parfeme, i mene je uvijek privlacila ova pumpica. Ima li pumpicu taj parfem ali sa manje ml? Ili samo taj od 100ml?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ;)
      Samo ova od 100 ml, druge bočice nemaju ovu pumpicu i u drugačijoj su ambalaži :D

      Izbriši
  19. Divne divne kupovine i noviteti :) Jedva cekam utiske za palete i senkice :)

    OdgovoriIzbriši
  20. Jao Sara, ne znam što bih izdvojila :))

    Divna sjenila ! Ipak, najviše me zanima recenzija Caudalie pjene :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Biti će kada ju istestiram :)
      Hvala ti draga moja Martina :D

      Izbriši
  21. drago mi je da si uspjela riješiti problem s licem i da ide na bolje :)
    zanimljivih stvarčica ovdje ima, ali moram izdvojiti palete sjenila, ne znam koja mi je ljepša :D a ovaj neon GR lakić je predobar na noktima, ali užasan za fotkanje :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti Sanela :)
      Nisam pokušavala uslikati lak :)

      Izbriši
  22. Sve mi je stvarno prekrasno, ali Guerlain paletica mi je wow!
    Žao mi je što ti je Lilith sapun prouzrokovao toliko problema. Ja ga upravo zbog tog izvlačenja gadosti van, koristim samo jednom tjedno kad mi se skupi mitesera na nosu i lijepo mi ih očisti bez tragičnih posljedica. Drago mi je pak, da si uspjela sanirati štetu i da si zadovoljna s Avene Recovery kremom jer ju ja obožavam! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti Mell - kada mi se sve povuče s lica nastaviti ću ga koristiti samo za nos (dakle, područje gdje imam mitsere da vidim hoće li ih ukloniti :)
      Avene Recovery krema mi je fantastična, totalni must-have :D

      Izbriši
  23. Krasni noviteti,svi odreda,jedva cekam recenzije,zanimaju me ruzevi,GR ruzevi su postali moja opsesija,moze prvo neki postic o njima,ili barem slikice???
    Nadam se da ces bit zadovoljna sa Caudalie pjenom,ja ju koristim vec dugo i super mi je.Zao mi je da ti se ovo desilo sa licem,ali eto polako se vraca u normalu..Citala sam jos losih komentara na racun tog sapuna i uopce me ne privlaci,brrrrr.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da je to u vezi sapuna sve individulno, svatko od nas ima nešto na što loše reagira, kod mene je to na žalost ovaj sapun. Ubuduće se držim svoje kemije :D
      Caudalie inače obožavam kao brend, imam dosta njihovih proizoda i uopće ne sumnjam da je ova umivalica odlična :)
      GR ruževi, dogovoreno - njih najviše koristim, skoro dva mjeseca i stvarno su izdržljivi i dugotrajni :) Uskoro ide onda recenzija :) Hvala ti!

      Izbriši
  24. Odlični noviteti! A ovo za sapun me ŠOKIRALO i definitivno ga ne uzimam iako sam mislila.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Lenkić, ne mora značiti da bi i ti ovako reagirala jer sam pročitala većinu pozitivnih komentara za sapun. No kod mene nije upalio :/

      Izbriši
  25. Kako ti sve to uvek lepo poređaš i uslikaš. Nisam probala nijedan od ovih proizvoda, ali mislim da imamo isti Victoria's secret pareo :-D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Alex, hvala ti :D
      Ma daj - imamo isti? Meni je odličan zbog boja, jedino mi je malo žao što se tako lako gužva :/

      Izbriši
  26. Stvarno ne znam sta mi se vise svidja :)
    Moracu da pronjuskam Zara parfeme,kupila si me onim da su slatkasti :D

    OdgovoriIzbriši
  27. Super kupovina... Zavidim ti :)
    Narocito mi se svideo parfem... Probala sam tester i fenomenalan je. I ja volim slatkaste mirise..

    Moj blog je o nezi kose, pa ukoliko te interesuje mozes ga posetiti

    OdgovoriIzbriši
  28. Kako dobre nijanse ima Nyx a Zara je čisti Hollywood :)

    OdgovoriIzbriši
  29. Predivne palete, ruževi, ma sve sve <3 :D ja nigdje ne mogu naći te GR ruževe u crnoj ambalaži :/ našla sam u sivoj na štandu u Osijeku u Portanovi, ali nikako ne mogu naći te crne :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mirna, iz classic su kolekcije, ja sam kod nas u Splitu naišla na par nijansi, iako moram priznati da su u Makedoniji 1 euro, dok su kod nas 25 kn :/

      Izbriši
  30. Zara, GR, NYX .... aaaaaa predivno!!!!

    OdgovoriIzbriši
  31. Kraaaasne stvarčice, ako nije problem, molim te reci koliko je došla Guerlainova paleta sjenila?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti Tinuška :)
      Naravno da nije problem :) Ne znam koliko košta kod nas, ja sam ju naručila sa Feelunique.-a (http://www.feelunique.com/p/Guerlain-Ecrin-6-Couleurs-7-3g),a koštala je 480 kn (53.50 funti).

      Izbriši
  32. Ajme koje divote! Posebice Guerlain paleta. <3

    Uf, kakve ti je probleme zadao taj sapun... Stvarno užas, ali drago mi je da ti se sada lice vraća u normalu. :)

    OdgovoriIzbriši
  33. Anonimno26/7/13

    Sve palete su prelepe, ovu Love in Paris obavezno nabavljama dok Guerlan-ova ide na WL :D Super si stvarcice kupila :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) Izabrala si moje dvije najdraže stvari :D

      Izbriši
  34. Guerlanova paleta mi je krasna. Bi li mogla u budućnosti i napisati recenziju, zanima me kvaliteta..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Naravno, tek sam ju testirala 10ak puta, ali biti će recenzija uskoro :)
      Odmah ti mogu reći da mi nije žao niti kune koje sam dala za nju i da planiram uzeti još barem jednu jer mi je ova predivna :D

      Izbriši
  35. Kakva je kvaliteta NYX paleta sjenila?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nešto slično MUA sjenilima - lagano do srednje pigmentirani, no ja se nisam razočarala jer nisam ni očekivala da će biti full pigmentacija :)

      Izbriši
    2. A reci mi, koliko te izašao šiping na ovoj stranici Blanc To Noir, stavila sam 3 proizvoda u košaricu no shipping mi je n/a cijelo vrijeme :/

      Izbriši
    3. Ja sam naručivala više stvari pa mi je shipping bio 12$. Paket ti ima tracking broj i čekaš ga oko 2-3 tjedna.
      Pogledaj na e-bayu, imaš sellera koji imaju jeftiniju poštarinu ako ti je samo do 2-3 proizvoda pa da ti iskombiniraju ako uzimaš od istog :)

      Izbriši
    4. Pa i nije to previše, doduše ja imam iznos od 15 dolara, pa ću vidjeti gdje me izađe jeftinije iako je cijena za ovih nekoliko stvari na sniženju super :) Hvala :*

      Izbriši
    5. Nema na čemu :D

      Izbriši
  36. kod tebe svega lijepoga! :*

    OdgovoriIzbriši
  37. A Probaj tek onaj famozni GR *57 ruž! :D Ja imam tu nijansu i predivna mi je, podsjeća me na Maybellinov fuchia flash, jarko roza boja :) Mogu mislit da su i ove tvoje tri nijanse predivne, a i cijena je pristupačna.

    Također, imam i essence stay matte sjajilo u istoj nijansi kao i ti ali me baš nije oduševilo, a polagala sam velike nade u njega. Nekako mi se nakupi u kutu usana i sasuši, a obavezno prije toga usne pilingiram sa lushevim pilingom i onda labelo na to, pa tek onda essence matte... kakav je tebi dojam s njim?

    Btw. sline mi cure na ove sve palete za oči, super se čine :D
    I fotke su ti mrak, baš me nekako vesele!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Planiram uzeti GR 53,54 i 57, nijanse su zakon :D

      Essence lip cream tekući ruževi ni mene nisu poduševili, također mi se nakupljaju u boricama usnica, izgledam kao neka stara bakica :/

      Hvala ti na svim komentarima i komplimentima :D

      Izbriši
  38. Ah, nedostajalo mi je uzivanje u new in postovima. Svaki put kada odvojim vremena za posjetiti drage blogove, odmorim oci i dusu <3

    OdgovoriIzbriši
  39. Zdravo :)
    Mozes li mi, molim te napisati koliko otprilike kostaju ova dva Zarina parfema :) Hvala unaprijed.

    OdgovoriIzbriši

Behind The Web

Moje ime je Sara i uskoro se bližim famoznoj 30.-oj :) Volim obilaziti dućane u potrazi za novim make-up proizvodima pa se u mojoj kozmetičkoj torbici mogu naći razni proizvodi - od onih najjeftinijih do skupljih jer ne biram proizvode prema cijeni ili brandu, već po onome što meni odgovara :)

Pretraži ovaj blog

Something

Ovdje ćete moći čitati i o mojim make-up haulima, wish listama i svemu ostalom :)
Nadam se da će vam recenzije & swatchevi biti od pomoći i uštedjeti vam novce bez da potrošite dobar dio plaće :)
Svi proizvodi koje ćete vidjeti na mom blogu kupljeni su mojim vlastitim novcem, a recenzije koje ćete vidjeti moja su osobna stajališta.

Hvala što ste svratili u moj mali make-up my day kutak :)