Content

28. 08. 2013.

Blog giveaway #2



Na blogu je novo darivanje, kako sam i obećala :D
Od srca vam svima želim zahvaliti što pratite moj blog, čitate moje postove, komentirate ili ostajete u tišini... Znam da ste tu :)
Hvala vam na svim FB lajkovima, na svim otvorenim riječima podrške i pozitivnim komentarima, savjetima i preporukama. Svaki od njih mi uvijek mnogo znači :) 
Nadam se da ćemo se puno družiti i u budućnosti :)




Ovaj mjesec sam (nakon nekoliko mjeseci nezaposlenosti) ponovno počela raditi u struci, što je za mene bilo neočekivano i pozitivno iznenađenje, pa sam odlučila to malo proslaviti sa svima vama koji me čitate :)

Dugo sam razmišljala što da poklonim, ali meni je uvijek bilo teško birati za druge. 
Na pamet su mi padale različite ideje, palete sjenila i slično, nešto što bih i sama voljela dobiti, no na kraju sam se ipak odlučila na nešto što vas većina nema, a htjela bi imati - a ja to imam, volim (zapravo, obožavam!) i koristim svakodnevno.
Nadam se da vam se sviđa moj izbor jer nagrada su Real Techniques Core collection set kistova, koje sam recenzirala ovdje


Naravno, vi ćete dobiti nove, neotvarane kistove + par sitnica koje ću još ubaciti u paketić, ali neka one ostanu tajna :) 

Također sam dugo razmišljala kako da vas malo zaposlim, a da mi ne šaljete svoje fotke jer iskreno, ni ja ne volim kada su mi fotke objavljene na internetu, pa sam smislila nešto drugo :) Budući se suprug i ja selimo u novi stan, od vas ću tražiti da mi na moj mail pošaljete fotke vašeg kozmetičkog kutka. To ne mora biti neki stolić na kojem se šminkate, jer iskreno - ni ja ga nemam. Možete fotkati svoj radni stol, policu u kupaonici, policu u sobi, bilo koje mjesto na kojem držite svoje kistiće, parfeme, kozmetiku - ladice gdje su vam kupke, kreme za tijelo, šamponi, ruževi i palete sjenila - bilo što što u svojem domu smatrate svojim kutkom koji vas kozmetički veseli. Dovoljna je samo jedna fotka, ali vas molim dok budete fotkali svoj kutak, na komadiću papira napišete ime bloga (Make Up My Day) i prislonite ga uz kupke/šminku/kistove/šampone..., a ne da mi na slici putem photoshopa ili dugog programa ubacujete ime bloga. 
Ne morate imati profi aparat, možete fotkati i mobitelom, uopće nije važno. 

Zapravo želim vidjeti vaš kozmetički kutak i možda na taj način dobiti neku ideju o tome kako da uredim svoj novi kutak u novom stanu. 
A i da se i vi malo potrudite oko nagrade, što znači da u darivanju možete svi sudjelovati, neovisno da li ste ikada komentirali na blogu ili ne. 
Naravno, možete ostaviti i komentar ispod ovog posta da mi kažete kako vam se sviđa moj odabir nagrade :)

Sve prijave šaljete na mail: makeupmyday0@gmail.com, sa svojim imenom (ne morate pisati prezime) - a koje ću ja brižno sakupljati redosljedom kako mailovi budu stizali i dodjeljivati im brojeve. Svi radovi biti će redosljedom objavljeni na blogu po završetku nagradne igre - a pobjedbnika bira random.org :) 

Molim vas da dobro pročitate pravila i da ih se pridržavate jer neću uvažavati ništa manje od onog što sam do sada napisala. Svi radovi koji nisu u skladu s pravilima biti će diskvalificirani. Molim vas da igramo pošteno :) 
Dakle, 

Pravila
1. Darivanje je, osim za Hrvatsku, otvoreno internacionalno za zemlje: BiH, Srbiju, Crnu Goru, Mađarsku i Sloveniju.
2. Darivanje počinje danas (28.08.2013.) i traje do 15.09.2013.g. kada završava točno u 23:59h. Objava dobitnika biti će 16.09.2013.g. 
3. Fotke svog kozmetičkog kutka s natpisom Make Up My Day šaljete na mail: makeupmyday0@gmail.com.
4. Slanjem fotki pristajete da uz vaše ime budu objavljeni na blogu i na FB stranici bloga.
5. Pobjednika bira random.org.






56 komentari:

  1. Eh sto nisi objavila ovo darivanje koji mesec kasnije! Ja nemam bas neki kutak, sve drzim u kupatilu. Ali planiram da napravim u kupitilu jedn ogromnu policu samo za kozmetiku i sminku. Ali to ce biti realizovano u narednih nekoliko meseci.:) Ali dobro poslacu ti slike kako je trenutno :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga, ne želim ti pričati gdje sve moja kozmetika stoji, posvuda je imam, moram si to malo posložiti :)
      Ali nije važno gdje ti kozmetika stoji, samo ti fotkaj i WC policu/ladicu... što imaš :) Nadam se da sudjeluješ :)

      Izbriši
    2. Hocu sigurno ucestvujem. :) Volim ovakva darivanja sa nekim zadatkom. Sa zadovoljstvom cu da slikam i posaljem moj mali haoticni kutaku u sred WC-a :)

      Izbriši
  2. Nagrada je savršena i mislim da se stvarno vrijedi malo i potruditi za nju (znam da ja hoću) :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Odlično darivanje i odlična nagrada! Rado bih sudjelovala ali ne bi bilo fer jer već imam 2 RT Core seta :D Ali mogu poslati fotku kozmetičkog kutka bez obzira na darivanje :P

    OdgovoriIzbriši
  4. Zanimljiv pristup za darivanje, baš super da se moramo malo potrudit za nagradu :) A nagrada ti je super.
    Možda i ja slikam svoj kutak i pošaljem sliku ak ne budem previše ljena :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti D. :) Nadam se da sudjeluješ :D

      Izbriši
  5. Odlican giveaway! :)
    I super ideja oko fotkanja :)

    OdgovoriIzbriši
  6. i meni je kozmetika svuda,godinama kupujem one ormariće sa zatvorenim ladicama i samu sebe zivciram zbog toga a dobro bi mi došlo pa se nadam da cu ih sad na plaći uzet i to konačno sredit :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma ja nemam niti zatvorene ladice, meni sve stoji na noćnom ormaru, na policama za knjige i u wc ladicama - konačno čekam da se preselimo i da to sve nekako posložim na jedno mjesto :D

      Izbriši
  7. Definitivno dobra odluka za darivanje, upravo čekam ove ljepote da stignu s iHerba. <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ajme, znaš kako će ti se svidjeti - ovo su m i najbolji kistovi koje sam ikada imala, tako su mekani :D

      Izbriši
  8. Jedva čekam da slikam, samo da nered pospremim :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) Možeš ti slikati i s neredom što se mene tiče :D

      Izbriši
  9. Super nagrada, mogla bih i ja sudjelovati, ako uhvatim vremena. :-)

    OdgovoriIzbriši
  10. Ja kao i Mell vec imam Core set, ali cu ti na mail poslat sliku svog make up kutka, mozda te nesto na neki nacin inspirira ili ti da ideju :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Naravno draga, samo pošalji kada stigneš :D

      Izbriši
  11. Baš sam sutra mislila poslikati svoj kozmetički kutak, tj. kutke :P za post na bogu, a mislim da ću sa slikicama sudjelovati i u darivanju :D
    Volim ovakva darivanja gdje se ipak treba potruditi malo...

    OdgovoriIzbriši
  12. Eh ja jos uvijek trazim odgovarajuce ladice za sminku, ali hajde poslat cu ti ove u koje je trenutno smjestena :) I ladice parfema i nakita, time sam zadovoljna pa me nije sramota da saljem :D
    Super je nagrada, bas je nesto sto mi treba i sto bih htjela da imam pa cu se potrudit da poslikam za ovu nagradnu igru :) <3 ljubim te :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma draga, samo pošalji - ne moraš se brinuti. Znam da te svaka sitnica koju imaš veseli kao i mene :D

      Izbriši
  13. Baš mi se sviđa ideja za darivanje, eto ja do prije mjesec-dva nisam imala nikvo pošteno mjesto za šminku, a onda me suprug iznenedio i kupio mi make-up stolić! Meni je presavršen, nije veliki, ali stane puuuno svega! Poslati ću ti sliku kozmetičkog kutka, bez obzira na darivanje, možda ti se svidi pa onda i tebe suprug iznenadi :)))

    Veliki pozdrav od Tine!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bravo za mužića :D Čekam slikice i obavezno javi gdje je stolić kupljen :D

      Izbriši
  14. Odlična nagrada i odlična ideja za giveaway! :)

    OdgovoriIzbriši
  15. odlična ideja za kutke! :) ja neću sudjelovati jer već imam (i obožavam!) jedan ovaj set, ali se veselim virenju u kutke! :D

    OdgovoriIzbriši
  16. Odlična nagrada i pravila za darivanje. Taman sam renovirala kupaonicu i sredila kozmetički kutak :)

    OdgovoriIzbriši
  17. Super darivanje i super zadatak! Iako je moj kutak katastrofa (odnosno, nemam ga trenutno) jer sam se prije mjesec dana preselila u novi stan sa dragim i znaš i sama vjerojatno, imam šminke po svuda, neku još nisam ni izvadila iz privremenih kutija, a uređivanje sobe tek će uslijediti za par mjeseci pa se do tad moram snalaziti kako znam :) ali vjerujem da ću uspjeti nešto poslikati :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga, mene preseljenje tek čeka - pola stvari mi je u kutijama, nešto smo već odnijeli :D
      čekam fotkicu, ne mora biti cijeli kutak, može biti i neka ladica kako sam napisala :D

      Izbriši
  18. Odlična nagradna igra, ove kistove nemam tako da imam u planu poslati svoje slikice :) Jedini problem je što krećem s preuređivanjem makeup kutka, a i sobe općenito, no nadam se da ću do 15.09. sve završiti :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mona, čekam slikice i baš se radujem :)

      Izbriši
  19. ne ucestvujem , jer imam ovaj set i samo da kazem da je divan , i stvarno lepo sa tvoje strane da bas njega poklanjas !!!
    Lana

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Lana, set je predivan, ovo su mi osobno najbolji kistići koje sam ikada imala :D

      Izbriši
  20. Super je darivanje:-) Jako, jako želim ove divotice imati (kistove) :-)

    OdgovoriIzbriši
  21. Interesantan zadatak i super nagrada ;)

    Vec sam planirala da objavim post sa mojim makeup kutkom, ali treba se pozabaviti fotkanjem, ali saljem na mail kutak gde se sminkam ;) :* Mozda te nesto inspirise :*

    OdgovoriIzbriši
  22. Definitivno sudjelujem, pa makar morala poslikati, ne znam, hladnjak hahaha :D Želim si dugo ove kistiće, nagrada je stvarno odlična o Saro! I sviđa mi se što se svi moraju malkoc potruditi (a svi ovih dana imaju fotić, pa makar i jako loš na mobitelu), a svejedno o sretnoj dobitnici odlučuje.. sreća :)

    OdgovoriIzbriši
  23. Samo da ti kažem da se mi sviđa sistem za darivanje, tako ću i ja sledeći put uraditi :) i dobro si izabrala nagradu ali ću propustiti ovo darivanje jer već imam ovaj set, a zanm da će nekom drugom super poslužiti (iako se ne bih branila još jednog extra hehe).

    OdgovoriIzbriši
  24. Aaaaa koja fora! :D Svidja mi se ideja skroz, i sama smisljam nacin da uredim svu svoju kozmetiku, bice uzivancija gledati kako su je drugi sredili :)

    OdgovoriIzbriši
  25. i ja imam vecinu toga sto svakodnevno koristim u kupaonici,trenutno je na ves masini u neseserima i oko njih te na policama iznad :P malo toga je u mojoj sobi na i u nocnom ormaricu (mlijeka za tijelo koja koristim prije spavanja i sl.) i lakoviiiiii <3 pokusat su sloziti kolaz od svega :P

    btw jako mi se sviđa ovakav koncept darivanja gdje se moramo malo potruditi, a opet pobjednik se bira preko randoma tako da i mi koji nemamo organiziran i lijepo pospremljen/uređen kutak imamo sansu za osvajanje.totalno lajkam ;)

    OdgovoriIzbriši
  26. Jao divne li igrice, a jos lepsa nagrada :) Ovo puta cu morati i ja da ucestvujem :) Samo meni se sve nalazi na tri strane :( Moracu nesto da smislim, ne vredi.

    OdgovoriIzbriši
  27. super je nagrada! :)

    OdgovoriIzbriši
  28. Odlično darivanje i super ideja za fotkanje :)

    OdgovoriIzbriši
  29. Big like ....super darivanje...jedva čekam da uslikam :-) puno pozdrava

    OdgovoriIzbriši
  30. baš sam danas slikala svoj kutak za blog..a sutraaa ga slikam za tebe..strasno mi trebaju ovi kistovi... jako ih zelim i nadam se da cu imati malo srece..pozz

    citamo se..;)

    OdgovoriIzbriši
  31. odlična je nagrada,neću da pričam da
    jako želim ove četkice :DDD dopada mi se ideja za giveaway!!
    baš bih učestvovala, ali me tako
    sramota da poslikam svoj haos :))))
    kozmetika mi je na nekoliko mesta
    u kući :)))) ako se odvažim eto mene :DDDD

    OdgovoriIzbriši
  32. Kako nam se sviđa nagrada?
    Mislim da je jedini odgovor - savršeno. :)
    RT je sigurno na WL svake cure koja se voli šminkati,a nije još imala prilike ugrabiti ih.

    Budući muž, selidba, novi kozmetićki kutak, uređenje, kupovina... divno zvuči. :)
    Želim ti (vam) puno sreće i zadovoljstva u zajedničkom životu, te da očuvate živce i uživate. ;)

    Non-stop sam bila u nekoj frci, pa u zadnji tren šaljem svoj kozmetički kutak, na jednom ladičaru za donji veš, i odmah kraj kompa i nakita.
    Šminkam se ili u kupatilu, ili kraj prozora radi boljeg svjetla. U zadnje vrijeme sve mi je veći užitak šminkati se, tj radim to sve više kada sam i loše raspoložena, pa se osjecam odmah bolje. :)

    OdgovoriIzbriši
  33. Nagrada je savršena! Slažem se sa Kristinom, ovo je definitivno i na mojoj WL. A vama puno sreće u zajedničkom životu :) Lp

    OdgovoriIzbriši
  34. Predivna nagrada, verujem da će dobitnica biti presrećna :)
    Znam da ja bih :)
    Ni ja nemam uređen kozmetički kutak. Razlog je nomadski život.
    Nadam se jednog dana... :)
    Do tada, svi preparati i make up proizvodi uredno su složeni u korpice, šarene kutije i čekaju neke srećnije dane kad će napokon imati svoje stalno mesto stanovanja :)

    OdgovoriIzbriši
  35. Predivna nagradna igra. i zanimljiva ideja, moram priznati, jer nikada nisam previše razmišljala o uređenju svog kozmetičkog kutka, možda nakon ove nagradne igre dobijem više inspiracije :)
    sretno svim natjecateljicama. ;)

    OdgovoriIzbriši

Behind The Web

Moje ime je Sara i uskoro se bližim famoznoj 30.-oj :) Volim obilaziti dućane u potrazi za novim make-up proizvodima pa se u mojoj kozmetičkoj torbici mogu naći razni proizvodi - od onih najjeftinijih do skupljih jer ne biram proizvode prema cijeni ili brandu, već po onome što meni odgovara :)

Pretraži ovaj blog

Something

Ovdje ćete moći čitati i o mojim make-up haulima, wish listama i svemu ostalom :)
Nadam se da će vam recenzije & swatchevi biti od pomoći i uštedjeti vam novce bez da potrošite dobar dio plaće :)
Svi proizvodi koje ćete vidjeti na mom blogu kupljeni su mojim vlastitim novcem, a recenzije koje ćete vidjeti moja su osobna stajališta.

Hvala što ste svratili u moj mali make-up my day kutak :)