Content

05. 08. 2013.

Favoriti mjeseca - srpanj 2013


Neću još jedan post počinjati s onom rečenicom "Volim ovakve postove...", ali zbilja ih volim. Razlog je taj što iz mjesečnih favorita možete vidjeti što je neka osoba koristila prethodni mjesec - a ja samim time saznam za hrpu novih proizvoda :D 



Dakle, kod mene se u srpnju našlo puuuno stvarčica, sve su mi omiljene i sve su mi bile spas, svaka ima svoj razlog zašto :) 

PREPARATIVA (njega lica):



Od preparative za njegu lica koristila sam:
Caudalie Instant foaming cleanser - nježni čistač za lice koji me svojim nježnim, ali predivni mirisom ujutro razbuđuje i osvježava po ovim nesnosnim vrućinama. U bočici je tekući, međutim kada stisnete pumpicu izlazi lagana pjena, nešto kao mousse. Toliko je nježan i lagan da mi je postao svakodnevna jutarnja rutina. Neću vam previše pričati o njemu jer pripremam post o svojoj dnevnoj rutini njege lica ljeti :)

Melvita Damask Rose Floral water - kupila sam ju na Feelunique.-u jer obožavam Melvitine cvjetne vodice, a kada sam vidjela ovu poželjela sam ju isprobati, posebno jer je napravljena od Damask ruže (Rosa Damascena). Nisam sigurna da li je LE.
Ovu vodicu koristim nakon umivanja umjesto tonika - divno mi hidratizira lice, uopće nema zatezanja i osjećaja suhoće, a lice nekako ima zdravi sjaj :)

Vichy Normaderm acne prone skin exfoliating gel - piling gel za lice kojeg sam nedavno kupila i kojeg obožavam. U pubertetu nisam imala mnogo problema s licem, sve prištiće koje sam imala - imala sam po čelu (niti jednog po licu, obrazima i čeljusti). Sjećam se da sam tada probala sve živo (i neživo) i da mi je ovaj piling gel iz Vichyja bio jedini spas - riješio me svih gadova, neravne kože i crvenih mrlja. On je bio razlog zbog kojeg više nikada nisam imala šiške :D 
Nakon mojeg faila s sapunom od aktivnog ugljena (o kojem sam vam pisala ovdje), imala sam osjećaj da mi niti jedna krema više ne pomaže i da će mi lice ostati u takvom stanju, a onda sam se sjetila ovog piling gela i hvala Bogu da jesam :D
Iako na uputama piše da se koristi 2-3 puta tjedno, na njihovim službenim stranicama možete zapravo vidjeti da je riječ o dnevnom piling gelu - ja ga koristim svaku večer za umivanje nakon skidanja šminke. Ima u sebi sitna zrnca koja su dosta blaga i možete se lagano umiti, a ako poželite jače ispilingirati lice, trebate samo lagano pilingirati sve dok se gel ne osuši (nekih 2 minute) - tada postane dosta suh i baš možete divno istrljati lice :) 

Sisley Express Flower gel maska za lice - moja je omiljena maska za lice. Dovoljno je lagana i nježna, predivnog cvjetnog mirisa - divno osvježi lice, malo ga učvrsti i daje mu svježinu. Najčešće ju koristim prije nekog važnijeg večernjeg izlaska vani, namažem je u jako tankom sloju i ostavim ju na licu (ne ispirem ju, koristim ju kao podlogu za šminku). Lice izgleda tako divno, svježe i razbuđeno. Ne mogu dovoljno nahvaliti ovu masku :)


DEKORATIVA:



Od dekorative sam najčešće koristila proizvode sa slike :D 
Da li parfem spada u dekorativu? Kako bilo, opet nisam mogla odoljeti još jednom Zarinom parfemu: Zara Rose eau de toilette. Zara je ovih dana izvadila na police prošlogodišnju jesensku kolekciju odjeće i ima stvarno stvari na sniženju i do 70%. Ja sam si uspjela ugrabiti kaputić (trench coat, ne znam kakav je standardni naziv kod nas) - originalna cijena mu je bila 700 kn, a na sniženju sam ga ugrabila za 299 kn :) 
No da ne duljim od odjeći i novitetima, parfem je predivan, nježan, miriše na ruže (moje omiljene) :D  Kao i svaki Zarin parfem,ne zadrži se dulje od 3-4 sata na meni, ali je tako predivan, a cijena mu je pristupačna (59 kn ilitiga 8 eura).

Shiseido Sun Protection Liquid Foundation SP40 - moj HG tekući puder, vodootporan, sa zaštitnim faktorom, nekomedogen... Moj spas za ljeto :D
O njemu sam vam već pisala ovdje

Golden Rose Paris lak za nokte u nijasni #91 - moja omiljena boja ovog ljeta :D 

Maybelline color tattoo #35-On and on bronze - napokon sam i ja ugrabila svoje prvo color tattoo sjenilo za oči. Još po svatchevima kolegica blogerica znala sam da moram imati ovu nijansu, ali dok ga nisam probala nisam ni slutila da je toliko dobro! Ovo čudo stoji cijeli dan na očima, ne miče se čak ni na ovih +30 stupnjeva. A nijansa je predivna, prava ljetna! Vraćam se po još - nisu mi imali taupe nijansu :/

P2 Pure color ruž za usne u nijansi #115 Union Square - ruž za usne o kojem sam vam pisala ovdje. Ruž je predivan, kremast, nijansa je totalno moja. Nosim ga i po danu i za neki večernji look sa smokey okicama. Ma predivan je! Ako ikako budete u mogućnosti, svakako potražite P2 ruževe kada budete u Njemačkoj ili Austriji. Kod nas nisu dostupni :( 
Hvala ti Mirna :D

MAC #Girl about town ruž za usne (Amplified creme lipstick) - moj prvi MAC ruž za usne kojeg sam zavoljela prvim nanošenjem. Za razliku od drugih ruževa koje imam, MAC je jedini ruž koji ne ostavlja tragove na čaši dok pijem ili na vilici dok jedem. Stoji na usnama i ne miče se satima. A tako se divno nanosi, boja uopće ne blijedi... Što da vam kažem, napravila sam listu s još jedno 10ak MAC ruževa koje planiram nabaviti :) 

Sephora crayon jumbo 12h liner waterproof #04 Taupe - sjenilo za oči u olovci koje sam osvojila na nagradnoj igri kod drage kolegice Šminka je ljubav  i koje obožavam. Doslovno obožavam! Nije to samo zato što sam ja slaba na Sephoru koja nam više nije dostupna, nego je sjenilo predivno! Nijansa je fantastična, olovka se može naoštriti, izuzetno se lako nanosi, ne uvlači se u bore, stoji satima i vodootporna je :)
Kada se trebate našminkati u 5 minuta, ova olovka je spas - uvijek posegnem za njom :)

Look by Bipa kajal waterproof #1 night dust - riječ je o vodootpornoj olovci za oči iz Bipe divne crne nijanse prošarane sa srebrnim shimmerima. Olovka je vodootporna i dugo se zadrži na očima, također i na waterline.-u, mada mi se tu boljom pokazala Avonova super shock olovka za oči. Međutim, za razliku od Avonove olovke, Bipina olovka mi na ovim vrućinama ne zamuti pogled. Na početku mi je Avonova olovka bila super, no kako su stizale vrućine,a ja nosim meke kontakntne leće, može biti da je gel iz Avon olovke reagirao s mojim lećama i totalno mi zamuti pogled, što može biti jako iritantno, a posebice i opasno (ako vozite), a i nepotrebno. Stoga sam ju ostavila za zimu i hladnije mjesece, a ljeti posegnem za ovom olovkom od Bipe. A i cijena joj je prava sitnica, mislim da je koštala oko 14 kn (2 eura).


PREPARATIVA/DEKORATIVA (njega tijela):



Sada već polako dolazim do onog dijela kada sama sebe pitam "Koji me đava tjera da pišem ovaj dugački post" jer sam shvatila da imam previše stvari koje su mi ušle u favorite :) 

Za tijelo sam koristila dobro već poznatu i predivnu tuširalicu:
Nivea coconut cream, već sam pisala u novitetima da je predivna, kremasta, s predivnim mirisom kokosa koji se dugo zadrži. Meni osobno, baš ljetna :)

Yves Rocher Monoi de Tahiti tuširalica - omiljeni miris ovog ljeta :) O njoj sam već pisala ovdje. Nedavno sam prošetala do YR dućana u Splitu i vidjela sam da imaju sve iz ove linije osim (naravno) ove kupke. Cure su rekle da im nije niti dolazila i da je neće niti dobivati, mada su na njihovim stranicama najavljivali da će kod na stizati 01.07. Kme, kme... baš kada sam se navukla na nju. Naravno da neće stizati u Hrvatsku - uvijek nas zakinu za najbolje stvari :( :(

L'Occitane Fleurs merveilleuse (čarobni cvjetovi) - L'Occitane ima sniženja, ja sam ulovila par stvarčica :) Jedna od stvarčica je i ova predivna kupka koju obožavam :D 
Spoj je mirisa ruže, božura i maline, toliko je predivna i nježna, nahrani kožu, a miris se dugo zadrži :)

My Body LE losion za tijelo s zlatnim shimmerima i mirisom kokosa - ulovljen u Bipi prošli tjedan :) Efekt mu je jako sličan kao Balein Summer glam losion za tijelo, samo po meni boljeg mirisa :) Cijena je oko 20 kn (3 eura).

I na kraju šlag - moja omiljena maska za stopala Barfuss maska s njegujućim uljima breskve, grožđa i uljem badema. Koristim ju svaku večer prije spavanja kao kremu za stopala, a nakon tuširanja (dvaput tjedno) i kao masku. Miriše na limunovu travu i mentu, divno osvježi i nahrani nogice. Otkako je koristim, nemam problema s suhom i zadebljanom kožom tako često kao prije :) Svakako je potražite na policama Mullera po cijeni od oko 15 kn (2 eura) :)


Imate li što od ovih proizvoda u svojim favoritima? 

64 komentari:

  1. Jel ima i kod nas ova Melvita vodica? Znam da ima od ruže, nju koristim, ali ima li i ova verzija? Meni je vodica zamijenila kremu po ovim vrućinama. Divni favoriti, i ja se spremam krajem ovog mjeseca napisati ovakav, ujedno i prvi post. A ostale stvarčice: i ja bi, i ja bi. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga, ja je kod nas nisam vidjela :(
      Dok sam zimus bila u Zagrebu u njihovom dućanu, nisam ju zamjetila na policama. Sada se Melvita može naći i kod nas u Splitu na policama Mullera, ali ju također nisam našla. Kada sam ju vidjela na Feelunique.-u baš sam bila oduševljena. Koliko sam gledala po sastojcima, ova ima puno manji sastav od one standardne Melviteine ružine vodice :)

      Izbriši
    2. sad ću odmah na Feelunique proučavati.

      Izbriši
  2. Ima je kod nas, čak je i jeftinija, košta 115 kuna.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bome, puno jeftinija :D
      Šalji link :D

      Izbriši
    2. Jel ovo: http://hr.melvita.com/cvjetna-vodica-dama%C5%A1%C4%8Danske-ru%C5%BEe-s-raspr%C5%A1iva%C4%8Dem,23,2,7583,71425.htm??

      Opet mi dođe na isto kada platim poštarinu, moram vidjeti da li ih ima kod nas u Mullera da znam za ubuduće ;D

      Izbriši
    3. Da, vidiš nisam razmišljala o poštarini. ALi imaju oni nekada akcije pa je besplatna poštarina.

      Izbriši
    4. Nije mi jasno kako ovi iz UK.-a mogu međunarnodno slati free, a naši ne, kme kme :D
      Ajde, dobro je znati da nekada imaju akcije, od sada pratim pozorno :D

      Izbriši
  3. I ja sam več napravila spisak šta trebam kupiti ali sada kad sam videla tvoj post moram na njega dodat još Caudalie čistač i Vichy piling i naravno tu Niveu sa Kokosom <3

    OdgovoriIzbriši
  4. Hahaha, eto, tako je i meni kada gledam tuđe favorite mjeseca :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Sve mi mirise kroz monitor! Ovaj YR Monoi je predivan i definitivno je neophodan za leto!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :D Draga, falila si, dugo te nije bilo :/

      Izbriši
  6. Predivni favoriti i predivne slike, kao i uvek :) Maybelline senku i sama koristim, obozavam je :) Vichy piling planiram da probam, a Nivea kokos tusiralicu sam trazila po Beogradu nakon sto sam je videla kod tebe i neeeema je nigde, ne mogu opisati svoju tugu :( Valjda ce se pojaviti uskoro :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Lejdi, hvala ti :D
      Maybelline sjenilo je baš zakon, nisam mogla vjerovati koliko je dobro. Vidjela sam još dvije nijanse koje su mise svidjele, ali bili su samo testeri, sve su rasprodali :/
      Vichy svakako preporučujem da nabaviš tester prije kupnje, ali meni je prije 14 godina bio savršen, pa tako i sada.
      Aaaaaa, nadam se da ćeš pronaći Nivea kokos tuširalicu, vidjela sam po blogovima da je par cura iz Beograda imalo :)

      Izbriši
  7. meni bolje preskakat ovakve postove, samo proslinim nad svim tim krasotama ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja ih volim jer se nečemu još nadam i onda me svaka sitnica koju sam si mogla priuštiti dodatno razveseli :D

      Izbriši
  8. sve je divno, joj ovi favoriti..dokrajčit će me :D

    OdgovoriIzbriši
  9. Caudalie pjenu sam nekidan potrosila-potpisujem sve sto si rekla.Ja koristim Melvitinu vodicu ali od narance,tako divno osvjezi lice.Imam i ovu Niveu od kokosa,a ne mogu prezaliti ovu Yves Rocher-zasto,zasto nece doci i kod nas:((Moram probati i ovu masku -kremu za stopala...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Aaaaa, koliko sličan ukus imamo :D
      Planirala sam si uzeti Melvita narančinu vodicu, planiram ju uzeti još od proljeća, ali kada sam vidjela ovu, nisam joj mogla odoljeti :) Pokušavam ne gomilati proizvode jer se uskoro selimo tako da će narančina vodica pričekati dok ovu ne potrošim :)
      YR - neće nam dolaziti, barem sam ja takvu informaciju dobila. Možda za Zagreb vrijede drugačija pravila, trebalo bi provjeriti :D

      Izbriši
    2. Ma draga moja,vec je provjereno,ja sam angazirala svoje cure,i odgovor je isti,nema i nece dolazit,kmee:(E da,imamo i isti ruz meni ga je donio susjed iz Berlina:)

      Izbriši
    3. Jupiii za ruž :) :)
      Što se tiče YR kupke, mrzim kada najave da će stizati i u nas, a onda šipak :(

      Izbriši
  10. Od navedenih proizvoda sam jedino isprobala p2 ruževe, a planiram kupiti masku za stopala, u više navrata sam čitala da je odlična. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ana Marija, svakako ju preporučujem, nije skupa, a dosta traje :)

      Izbriši
  11. ružina vodica zvuči divno, nadam se da ima da se nađe kod nas (ali verovatno mrka kapa), još uvek se ne usuđujem da naručim kozmetiku preko neta.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Alex, sada kada su vam uveli plaćanje preko PayPala, nemaš problema za naručivanje preko neta, stvarno su sigurni :) A i puno su neke stvari jeftinije :)

      Izbriši
  12. Ovaj YR mi krade srce svaki put kada ga ugledam.
    Generalno uvek imas super mix proizvoda.A od MY body imam dezodorans i vrhunski je. :)

    OdgovoriIzbriši
  13. Kakve divotice <3
    Sisley maska me mami i naokon pohvale tebe i Martine, mora biti moja <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Prasence, Sisley maska je odlična, ali nemoj od nje očekivati čuda poput brisanja bora ili zatezanja lica. Ona je meni divna jer daje jednu odmorenost i blistavost koži, odlična mi je kao podloga za make-up i divno mi nahrani i omekša lice :)

      Izbriši
  14. Napisala si gaa! :D:D Haha, i ja obozavam ovakve postove... I citat i pisat. Super post, krasne stvarcice. :) Jako mi se svida ovaj Shiseido puder mogu ti rec. :) Bas me zanima sad. :P Evo, kolko god ja volim ovakve postove, mislim da ih moj novcanik ne preferira bas, haha. :) A <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jesam, jesam, malo mi je duže trebalo i sva sam se otopila na +40, ali jesam :D
      Hvala ti :D

      Izbriši
  15. Meni je pri kraju LRP gel pa trazim nesto za ciscenje lica, mogla bih probati ovaj vichy jer ne vjerujem da cu uskoro do Osijeka po LRP. Vichy makar imamo u gradu, za cudo Bozije :)
    Lijepi favoritiiii, sasvim dovoljno za ljeto. :)

    Koristis li ovaj Tahiti i za kosu? :) Ja nisam isprobala... Srecom pa sam dobila makar njega iz te kolekcije jer onog suhog ulja nazalost nije bilo :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Melisa, probala sam i LRP Effaclar gel i Vichy gel i ovaj Vichy piling. Meni se za lice najbolje pokazao ovaj piling, stvarno mi je dosta pomogao i u pubertetu i sada, ali ja imam normalnu kožu lica. Možda da prvo uzmeš u ljekarni tester pa da isprobaš prije nego potrošiš novce?

      Što se tiče ovog Tahiti ulja, ja sam prošli tjedan u Splitu vidjela 2 bočice, pogledati ću da li ih ima još uvijek kada budem ponovno išla.
      Kupku koristim samo kao kupku, moja kosa je prezahtjevna :)

      Izbriši
  16. sve je lepo , posebno me zanima Melvita...
    i kako ti uvek budu ovako divne fotografije?
    Lana

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Melvita vodice su mi inače odlične za lice, koristim ih umjesto tonika - ova od ruže predviđena je za regeneraciju kože, inače se preporučuju zrelijoj koži, protiv bora. Inače, meni pomaže i kod dehidriranosti kože :)

      Hvala ti na komplimentu za slike :D
      Morati ću vam jedan dan napraviti tutorijal kako ja fotkam - a zapravo ti je kod mene to jako jednostavno: bijela podloga (u ovom slučaju to je bio moj krevet); blizina prozora zbog puuuuuno svjetla (najčešće onog jutarnjeg koje još nije žuto) i fotić. Koristim Nikon d5100. U photoshopu smanjim slike na potrebnu veličinu za blog i ako je porebno podesim kontrast. Danas ima mnogo programa za uređivanje fotografija, da s lijepo izgrati s njima, posebno ako želiš crno-bijele fotke ili razne efekte - recimo vintage i sl. :)

      Izbriši
  17. Juhu, gomila divnih proizvoda i još divnijih fotografija! :)
    Poklapamo se kod Caudalie pene i Shiseido pudera, oba proizvoda obožavam. Jako mi je drago što rado koristiš Sephora olovku :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga, znam da imamo sličan ukus, sjećam se kada si pisala o Caudalie umivalici, potaknula si me da je kupim :D

      Izbriši
  18. Oh and On Bronze nam je očitno vsem med favoriti. ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ;) Izgleda da jest, ali ne mogu se odupirati kad su zbilja savršeni :D

      Izbriši
  19. Kako me je samo mašila ova mazalica za tijelo od kokosa sa shimmerom :/ ... idem po nju!!!! Sada.

    Krasan post sa krasnim favoritima, neke imam a koje nemam nabavljam.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahaha, nadam se da ćeš ju uspjeti uloviti :D

      Izbriši
  20. i ja se pridruzujem pohvalama za fotografije
    od samog pocetka pratim tvoj blog i tvojim fotografijama sam se uvijek divila, mislim da bi ih slobodno mogla poslat u neki casopis ;)

    Koliko ti GR lakovi izdrže na noktima? Jesu li kvalitetni?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti od srca :D
      GR lakovi su mi OK, puno su mi bolji recimo od Essence lakova i drugih drogerijskih lakova. Na mojim noktićima (bez baze i nadlaka) izdrže oko 4 dana. Ja nanesem 2 sloja laka. Ova Paris linija mi je super jer mi se ne zaguste tako brzo kao ona Fantastic color linija :D

      Izbriši
  21. Ne mogu se nagledati divnih favorita :)
    Uvek imaš neki lep lakić :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti Zvezdana, je kad tebe uvijek slinim nad svim lakovima koje imaš :D

      Izbriši
  22. Ja bih sve, sve, sve <3 prvenstveno ovaj MAC ruž :D

    OdgovoriIzbriši
  23. Jao divnih li slika i stvarcica :) Losion My Body i Nivea kupka su mi mmmm, mljac, samo za pojesti. MAC ruz je prelepa nijansa, divan je. Vichy piling je meni malo jaci, pa ga koristim 1-2 puta nedeljno.
    Jedino sto sam ostala sokirana je cena Sisley maska kod nas u Sephori. Nadam se da sam se prevarila kad sam videla cifru od 17000,oo din, sto je oko 150 evra. Sve se nadam da su mi sociva bila mutna.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jelena, dobro si vidjela cijenu Sisley maske :/
      Ja sam ju nabavila za triput jeftinije jer se jednoj djevojci nije svidjela, a meni je dobro došlo :D

      Izbriši
  24. Već neko vrijeme koristim Melvitinu ružinu vodicu no vidim na tvojoj fotografiji da je ova pomalo drugačija ili je to samo neka nova ambalaža? :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mell, druga je vodica u pitanju. Možeš vidjeti na njihovim službenim stranicama, ali koliko ja vidim različit je sastav. Ova ružina vodica je baš destilirana vodica damašćanske ruže, dok su one druge Melvitine vodice upotpunjene i drugim dodacima (poput aloe vere) i sl. Moram priznati da mi je ova super, ali mi je bolja ta koju ti imaš :D

      Izbriši
  25. divni favoriti! danas sam basu zela ovu istu zarinu vodicu,prekrasno mirise a laniram ih uzeti još dvi :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tina, drago mi je da ti se sviđa Zarina vodica, odlične su mi i Zara white i zara black, imaju isto pakiranje, samo u drugim bojama :)

      Izbriši
  26. Lijepi su ti favoriti :D i sviđaju mi se slike.
    Ja imam isti takav zarin parfem samo nije 'rose' nego 'white'. Odličan je, lagan i prozračan, a pretpostavljam da je takav i tvoj. Isto imam od 30 ml, jer nažalost nisu imali od 50 :/

    I meni su favoriti maybellinovi color tatooi. Imam onu ljubicastu mat fejl nijansu i prekrasnu rozu. Jako dugo drže, a to je savršeno za moje masne kapke!

    Čitamo se, pusa!
    Ivana

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Blusherful, hvala ti! Maybelline color tattoo su mi zakon, planiram uzeti još par nijansi :D

      Izbriši
  27. Nakon silnih pohvala odlucila sam se i ja za Shiseido sun protection da bi na kraju kupila pogresan, odnosno onaj kompaktni i da stvar bude jos bolja, krivu nijansu.Eto sto se desi kad kupujes u zurbi 20 stvari, sat vremena prije putovanja :(
    Barfuss masku kupujem cim se vratim u grad.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. sara, ajme... šteta jer nisu baš jeftini :(
      Ali svakako preporučujem Shiseido tekući puder, nećeš požaliti :D

      Izbriši
  28. odlični su favoriti !!!
    savršen balans i dekorative i preparative :))
    skoro sam uzela zaru rose(btw totalno neplanirano)
    dok sam obilazila radnju u beču, ali mi se jako
    dopada, lagan je i fin za ovo vreme :)nisam pogrešila.
    i jedva čekam da čitam o ovom caudalie čistaču,
    deluje privlačno :))
    kisss :***

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Lena, hvala ti! Uskoro će i recenzija preparative, imam i dekorativnih stvari, ali nikako ne stignem sve konce pohvatati :D

      Izbriši
  29. Koje divote! Moram svratiti u Bipu po ovaj losion - shimmer i kokos mi djeluju kao dobitna kombinacija. :D

    OdgovoriIzbriši
  30. Vjeruj da je ovaj Vichy Normaderm piling za lice jedini manuelni piling kojeg imam zelju isprobati inace sam se okrenula hemijskim pilinzima. No nije lose sa vremena na vrijeme upotrijebiti i ove "obicne". I sve su ostale stvarcice jako lijep izbor.

    OdgovoriIzbriši
  31. Gdje najeftinije kupiti shiseido sun? I jel bolje koristiti za mjesovitu kozu kompaktni ili tekuci?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja Shiseido pudere kupujem u parfumeriji Iris, tamo koštaju 242 kn, mislim da su u Mullera par kuna skuplji, a na Feelunique-u su najskuplji :)
      Ne bih ti znala odgovoriti na drugo pitanje jer nemam mješovitu kožu i nisam nikada koristila kompaktni puder :D

      Izbriši

Behind The Web

Moje ime je Sara i uskoro se bližim famoznoj 30.-oj :) Volim obilaziti dućane u potrazi za novim make-up proizvodima pa se u mojoj kozmetičkoj torbici mogu naći razni proizvodi - od onih najjeftinijih do skupljih jer ne biram proizvode prema cijeni ili brandu, već po onome što meni odgovara :)

Pretraži ovaj blog

Something

Ovdje ćete moći čitati i o mojim make-up haulima, wish listama i svemu ostalom :)
Nadam se da će vam recenzije & swatchevi biti od pomoći i uštedjeti vam novce bez da potrošite dobar dio plaće :)
Svi proizvodi koje ćete vidjeti na mom blogu kupljeni su mojim vlastitim novcem, a recenzije koje ćete vidjeti moja su osobna stajališta.

Hvala što ste svratili u moj mali make-up my day kutak :)