Content

11. 09. 2013.

Kérastase Reflection Fondant Chroma Captive Shine Intensifying Care



Volite li i vi Kerastase proizvode koliko i ja? 
Jednom kada ih probate, nekako je teško prestati. 
Kerastase proizvode počela sam koristiti prošle godine i to upravo njihovu Soleil liniju, a kada sam shvatila koliko ih moja kosa voli, nije bilo teško odlučiti se na neku drugu liniju njihovih proizvoda. Već dugo na WL imam upravo Kerastase Reflection linju :)

Danas vam pišem o Kérastase Reflection Fondant Chroma Captive Shine Intensifying Care - regeneratoru koji je predviđen za sjaj obojene kose, a koji sam dobila na poklon pri kupnji 2 Kerastase proizvoda (koja ste mogli vidjeti u novitetima i koje ću uskoro recenzirati). 
Inače ovaj regenerator dolazi u bočici od 200 ml i košta 170 kn (23 eura). Ja sam ga na poklon dobila u tubi od 75 ml.
Mislim da je ambalaža ovog proizvoda ostala ista, samo je promijenio naziv (prije se zvao Kérastase Reflection Chroma Captive Shine Intensifying Care). 



Malo je reći koliko volim ovaj regenerator! Niti jedan proizvod koji sam do sada koristila nije tako lijepo omekšao i zagladio moju kosu. 
Da vam odmah kažem - moja kosa je tretirana bojama za kosu, a da ne pričam o tome kako je skoro svaki dan peglam - ona je jako isušena i već se godinama borim s tim da joj vratim mekoću, lepršavost i sjaj. Ili barem jedno od tog - zadovoljila bih se i time :)



Ovaj regenerator je san snova za moju kosu - nije niti čudo što je dobio nagradu za Harper's Bazaar Beauty Hot 100 2012 – Best Daily Haircare.

Mliječnobijele je boje i jako je tekući, nije baš u nekom krućem stanju kako sam navikla da regeneratori inače jesu.
O mirisu neću niti pričati, tako divno i nježno miriše.
Koristi se na način da ga nanesete na netom šamponiranu kosu i ostavite da djeluje 5 minuta, a  nakon toga ga isperete. 
Kako sam krenula s njegovim korištenjem, bojim se da sam pronašla svoj HG proizvod i da ću uskoro morati nabaviti full size pakiranje koje baš i nije jeftino - ali niti kune ne žalim za ovaj proizvod.
Moja kosa je nakon njega tako divno mekana i lepršava. Uopće je ne oteža, vrhovi djeluju kao da su friško ošišani, uopće nisu suhi. Također mi niti ne masti kosu brže od uobičajenog.
Da ne zaboravim i sjaj, moja kosa je dobila nekakvu notu kao da je friško ofarbana.

Ne znam što da vam drugo kažem osim da ga koristim u kombinaciji s Kerastase elixirom i Kerastase serumom za sjaj - kada sam prvi put oprala kosu s ovim proizvodima suprug me pitao kada sam stigla otići do frizera. Zbilja sam imala osjećaj kao da sam izašla iz frizerskog salona, kao da sam friško isfenirana.  Moja kosa nikada nije ljepše izgledala.

P.S. Sada se osjećam kao na onim reklama :"Jer ja to zaslužujem" :D

Mislim da je to dovoljna preporuka od mene za ovaj divan proizvod :)

Više o ovom regeneratoru možete pročitati ovdje.

Za kraj evo i pogled na sastojke:



Jeste li probali ovaj proizvod?
Volite li Kerastase i imate li kakvu preporuku?

25 komentari:

  1. nisam probala, kako stavljam preljev tek odnedavno (a ne farbam se godinama), nekako nisam obraćala pažnju na ovaj tip proizvoda, no ako posegnem za trajnim bojama, mislim da će ovo biti kupljeno jer Kerastase jako volim kao brand :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Imamo iste probleme sa kosom :) vjerujem da bi mi ovo pomoglo, znas i sama da je tetosim cime god stignem :) Jedva cekam da stigne got2be da isprobam :) :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, da - znam koliko ti voliš tetošiti svoju kosu :D

      Izbriši
  3. Nisam nešto oduševljena Kerastaseom, možda nisam naletila na proizvod koji će me oboriti s nogu.

    U potrazi sam za dobrim regeneratorom... ova tvoja recenzija mi je dala na razmišljanje da ga uzmem u obzir :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Martina, sjećam se tvoje recenzije za njihovu masku iz one narančaste linje :)

      Izbriši
  4. Divno zvući, sve ono što i ja želim mojoj kosi :) Samo mi se cena ne dopada, ali videću da jednom častim sebe, pošto u poslednje vreme baš volim da negujem grivu :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Nije malo para, ali nije ni puno kad si toliko zadovoljna :) Nisam probala, ali bih volela.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Točno tako - žao mi je novaca jedino ako mi proizvod ne odgovara bez obzira platila ga ja 10 kn ili 1000 kn :)

      Izbriši
  6. Ja sam opsjednuta sa Kérastase :-D Zadnjih 5-6 godina koristim samo njihove proizvode, obožavam ih.

    Ovaj regenerator tako dobro zvuči, ali moja kosa nije bojana pa mi valjda ne treba. Vidim da je još ta akcija na Lookfantastic i HQhair.
    Ja bih ti mogla svašta nešto preporučiti, ali mislim da bi najprije trebala nabaviti hvaljeni Ciment Thermique (može i Nectar, ako ti je kosa jako isušena), s obzirom da peglaš kosu tako često.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga, u zadnje vrijeme se trudim ne peglati svaki dan pa se stanje popravlja :)
      A i meni su isušeni samo vrhovi, a imam kosu ošišanu stepenasto pa se to baš primjeti i moram stalno na šišanje :D Jako sam zadovoljna s ovim regeneratorom, ali i kombinacijom Kerastase proizvoda koje koristim zajedno s njim :D

      Izbriši
    2. Ciment Thermique možeš koristiti i ako samo feniraš.
      Meni vrhovi jedva pucaju od kada njega koristim. Prije bi jedva uspila pustiti kosu da mi bude jedva do ramena, stalno sam morala u frrizera na šišanje. A sad mi je do struka. :-D

      Izbriši
    3. Anchi, wow!! Svakako ću ga potražiti! Hvala ti!

      Izbriši
  7. Ja sam baš danas se pokušala otići ošišati, ali se nisam naručila pa njet. Nego, kad sam već tu :D Pitala sam ženu koliko je šišanje (nisam se još tamo šišala) i ona kaže 60 kn, uz pranje kose i sušenje 20 kn. Pa otkad se to naplaćuje sušenje kose, wtf? Znači, ne fen frizura, nego samo sušenje. I onda mi je na kraju rekla "Da, tak vam je 90 kn uz pranje", a onak, kad se zbroji bi trebalo biti 80 kn, jel. Mislim, nije to neka cifra, ali neću tamo ići sigurno :p

    A sad da se vratim na recenziju :D Zvuči stvarno super, doći ću k tebi jednom na pranje kose :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ?!? Naplaćuju sušenje kose fenom??? Pa ajde, a kako da ti izađeš zimi iz frizerskog vani mokre glave? Nevjerojatno! Draga, i kod nas ti je šišanje bez pranja kose 80 kn u Trogiru, a u Splitu i preko 200 kn :/

      Izbriši
  8. Nisam ništa njihovo probala, ali ja ne dajem velike svote na proizvode za kosu. Jedino za Vichy Dercos koji mi je neophodan. Ne bojam kosu i ne peglam jer je ravna, tako da nije oštećena i ne traži puno :) No, imam frendice kojima je kosa skroz uništena i dobro bi im ovo došlo :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga, ja ti volim tetošiti svoju kosu, a Kerastse obožavam.
      Ako ti je frendicama kosa skroz uništana, ne bih im preporučila ovaj regenerator jer on ne obnavlja kosu - meni su isušeni samo vrhovi kose jer najčešće njih peglam budući sa ošišana stepenasto pa znaju svuda stršati - inače mi je ostatak kose ok - bojam se samo dvaput na godinu :D

      Izbriši
  9. Nisam probala ali jedva cekam... Vec dugo mi je na listi zelja.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Preporučujem, ja sam zbilja oduševljena. Napokon sam našla svoj HG, a vjeruj mi, probala sam toliko regeneratora da sam odustala od njih!

      Izbriši
  10. Nisam još prešla na Kerastase. Ali kako si rekla u drugoj rečenici: jednom probaš, nema dalje. Pa se toga i probojavam. Ali moram prvo potrošiti zalihe u kupatilu (7 šampona, 5 regeneratora i 3 maske). :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahaha, za mene je to već gotovo - od sada samo Kerastase :D

      Izbriši
  11. Kerastase znam da je odlican, ali nisam ih do sad probala, jer se plasim bas tog: jednom probas i nema dalje :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jelena, zbilja je istina, jednom kada probaš, nema natrag :D

      Izbriši
  12. sa raznih stranica na koje sam reg.kao kupac dolaze mi ove obavjesti pod end of summer -50% i sl. vidim da su dosta hvaljeni pa ću si morat nesto nać i za sebe iako mi kosa nije zahtjevna

    OdgovoriIzbriši

Behind The Web

Moje ime je Sara i uskoro se bližim famoznoj 30.-oj :) Volim obilaziti dućane u potrazi za novim make-up proizvodima pa se u mojoj kozmetičkoj torbici mogu naći razni proizvodi - od onih najjeftinijih do skupljih jer ne biram proizvode prema cijeni ili brandu, već po onome što meni odgovara :)

Pretraži ovaj blog

Something

Ovdje ćete moći čitati i o mojim make-up haulima, wish listama i svemu ostalom :)
Nadam se da će vam recenzije & swatchevi biti od pomoći i uštedjeti vam novce bez da potrošite dobar dio plaće :)
Svi proizvodi koje ćete vidjeti na mom blogu kupljeni su mojim vlastitim novcem, a recenzije koje ćete vidjeti moja su osobna stajališta.

Hvala što ste svratili u moj mali make-up my day kutak :)