Content

09. 09. 2013.

L'Erbolario Iris (krema za tijelo & pjena za kupanje)



"Iris svoje ime duguje Iridi, grčkoj božici glasnici bogova koja je u obliku duge spajala nebo sa zemljom. Jezik cvijeća irisu je oduvijek dodjeljivao slatku zadaću širenja veselih vijesti. I u L’Erbolariovom vrtu ovaj prozračni cvijet predstavlja radost jer ova senzualna linija nosi dragocjenu notu njegovog mirisa i tako u svako doba godine postaje moguće pronaći "tu boju i taj miris neba" koji među svojom raznobojnom braćom miriše na proljeće." - tako je opisana moja omiljena L'Erbolario linija :)


O L'Erbolariju kao brendu već sam pisala, pa da se ne ponavljam - više o tom talijanskom brendu možete pročitati ovdje. Koristim njihove proizvode već godinama i priznajem da me uvijek razvesele njihovi proizvodi, a omiljena mi je Iris linija. U liniji osim kreme za tijelo i pjene za kupanje, još možete pronaći mirisnu vodicu i parfem s istim mirisom.

L'Erbolario Iris - krema za tijelo



L'Erbolario Iris krema dolazi u plastičnom pakiranju od 200 ml i košta oko 150 kn (20 eura). Možete ju pronaći  u bolje opremljenim ljekarnama (kao što je online ljekarna Coner odakle je moja naručena, ali i u drugim ljekarnama ili njihovom dućanu u Areni centar Zagreb).
Točno onako kako je i sam uvod najavio - obožavam ovu kremu i neprestano se njome mažem jer je ona meni moj komadić neba :)  
Kada tek izađem ispod tuša i dok mi je koža još uvijek vlažna, dovoljno je da je nanesete u malim količinama na cijelo tijelo. Što znači da krema jaaaako dugo traje :)


Izuzetno je mekana, kao maslac na sobnoj temperaturi, lako se nanosi, razmazuje, brzo se upija, a  miris ostaje jaaaaako dugo
Ja sam ju kupila na preporuku prijateljice i oduševila sam se na prvu. 
Krama ima malo jači i intezivniji cvjetni, više pudrasti miris. 
Mnogima je miris intezivan, malo prejak, ali ja uživam u njemu jer nakon nanošenja ove kreme ne treba niti jedan parfem. Ako imate problema s jačim mirisima, savjetujem vam da prije potražite tester.
Krema je predviđena za sve tipove kože, osobito za suhu kožu. U sebi sadrži maslinovo i bademovo ulje. Hidratizira i hrani kožu, a nakon njenog nanošenja imate osjećaj kao da vam je koža baršunasto mekana :)


L'Erbolario Iris - pjena za kupanje


 Nedavno sam nadopunila svoju Iris kolekciju pjenom za kupanje koju koristim svako jutro prije nego odem na posao. Vjerujte da su mi kolegice s posla poludjele za ovim mirisom :) 
Pjena za kupanje dolazi u plastičnom pakiranju od 250 ml i košta oko 85 kn (12 eura).
Tekuće je teksture, super se pjeni i pravi je gušt tuširati se njome jer je potpuno istog mirisa kao  krema i cijela kupaonica miriše od nje :)
Ne isušuje kožu, već naprotiv - nahrani je, a miris traje izuzetno dugo, pogotovo ako nankon tuširanja nanesete Iris kremu za tijelo :D


U sebi sadrži aminokiseline pšenice koji pridodaju njenoj nježnosti. 
Izuzetno je blaga i nježna na koži, ali ima taj karakteritičan senzualni I miris ekstrakta Irisa, pa ako niste fan jačih mirisa, također vam preporučujem da prije kupnje uzmete tester.

Jeste li probali što iz Iris linije?
Na mojoj WL (koju možete vidjeti ovdje), nalazi se L'Erbolario Viola (ljubičica) krema za tijelo za koju sam također dobila preporuku i jedva čekam da je isprobam jer obožavam L'Erbolario proizvode :)



25 komentari:

  1. Divna je ova krema . Kupku nisam nažalost probala, ali krema je divna, nema ko se ne bi u nju zaljubio.

    Fenomenalno si ju opisala !

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti Martina :) Kod mene je to bila ljubav na prvi miris :D

      Izbriši
  2. Iris i ja se nikako nismo našli :-( Jednostavno mi je prezagušljiv. Ali su mi na listi za zimu proizvodi iz 3 Rosa i Argan linije - kupke i kreme za tijelo.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A joj... kako se ukusi razlikuju :)
      Liniju 3 Rosa nisam probala, ali mi je zato Argan linija super :)

      Izbriši
  3. Meni je parfem iz Iris kolekcije divan!! Obožavam ga, baš ima taj predivni puderasti miris :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam probala, sali mogu samo zamisliti kako je divan!

      Izbriši
  4. Tako si lijepo opisala ovu kremu da mi nema druge nego ju staviti na wish listu! :) Malo mi je cijena visoka, no to ćemo zanemariti ukoliko je krema tako divna kao što kažeš! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mona, vjerujem da će ti se dopasti :D

      Izbriši
  5. Nisam nista njihovo koristila i po tvom opisu ne bih isprobavala ovu liniju, ali dolcelisir mirise kao san i ako nesto budem probala bice nesto iz te linije. :) Inace skoro sam procitala da kreme i losioni i trebaju da se nanose na vlaznu kozu, jer se tako bolje upijaju.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga, poznavajući tebe, nisam sigurna da bi ti miris odgovarao, zbilja je intezivan :)

      Izbriši
  6. prodala si mi ove proizvode!!!
    nisam probala ništa l'erbolario do
    sad, a što? ne bih znala reći :DDD
    ostaje mi da ih potražim kod nas,
    znam da ih ima u par apoteka u gradu :)))
    odlične sličice :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Lena, mi imamo sličan ukus i vjerujem da će ti se ova linija dopasti :D

      Izbriši
  7. Njuš-njuš, sad me baš zanima kako miriše :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Vjerujem ti kad kažeš da divno miriši ali stvar je sljedeća.. ja sam lijena za mazati se :D Lice mogu mazati sa serumima, kremicama, maskama, ali lijena sam za tijelo pa ti ja to samo po potrebi koristim. :D Zato uglavnom kupim nešto što fino miriši ali jeftinije, iako gledajući tako, ovo bi mi bila isplativa investicija jer ju skoro nikad ne bi potrošila haha :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mell, ljenost mazanja tijela je i moja "jača" strana :D Ali ova krema u meni budi toliko energije da se svakodnevno mažem. Mislim da je ovo jedina krema koju toliko rado iskorištavam :D

      Izbriši
    2. Haha :D nabavila sam danas tester ove kreme pa javim dojmove :D

      Izbriši
    3. Svakako javi :)
      Ima stvarno intezivan miris pa je ljudi ili vole ili ne vole, nema one zlatne sredine. Baš me zanima tvoje mišljenje :)

      Izbriši
  9. Imam oboje i obozavam,potpisujem od rijeci do rijeci:)

    OdgovoriIzbriši
  10. Nisam probala ništa od ovoga ali ova kremica me baš privlači :D
    Sviđa mi se što miris dugo traje.

    OdgovoriIzbriši
  11. Jesi probala njihovi liniju bijeli čaj? Navodno da ju povlače iz ponude, ali mislim da se negdje može još naći pokoji primjerak. Divno miriši. Nisam ovu liniju isprobala, mene najviše privlači ova nova linija.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga, nisam probala. Ali, i mene provlače ove nove linije što su izbacili na tržište :D

      Izbriši
  12. uh, samo beskrajno raste WL =(
    divno zvuce oba!!
    Lana

    OdgovoriIzbriši
  13. znam kako lipo mirise,još cubvam ono malo kremice :)

    OdgovoriIzbriši

Behind The Web

Moje ime je Sara i uskoro se bližim famoznoj 30.-oj :) Volim obilaziti dućane u potrazi za novim make-up proizvodima pa se u mojoj kozmetičkoj torbici mogu naći razni proizvodi - od onih najjeftinijih do skupljih jer ne biram proizvode prema cijeni ili brandu, već po onome što meni odgovara :)

Pretraži ovaj blog

Something

Ovdje ćete moći čitati i o mojim make-up haulima, wish listama i svemu ostalom :)
Nadam se da će vam recenzije & swatchevi biti od pomoći i uštedjeti vam novce bez da potrošite dobar dio plaće :)
Svi proizvodi koje ćete vidjeti na mom blogu kupljeni su mojim vlastitim novcem, a recenzije koje ćete vidjeti moja su osobna stajališta.

Hvala što ste svratili u moj mali make-up my day kutak :)