Content

17. 09. 2013.

Sonia Kashuk #16 shimmering sands paleta sjenila za oči



Sonia Kashuk paleta sjenila za oči u nijansi #16 Shimmering sands dolazi u plastičnoj bijeloj kutijici i sadrži prirodne,neutralne boje pijeska. Taman moje boje :) 
Paletu sam dobila na poklon od Mirne,  a možete ju pronaći na e-bayu za otprilike 100 kn (oko 13 eura). Mislim da je u Americi puno jeftinija nego što se na e-bayu prodaje.


Prva nijansa u paleti je jako prozirna, ono što Amerikanci nazivaju "sheer", a sadrži pregršt sitnih srebrnih shimmera u sebi. Mislim da bi bila odlična za unutarnji dio oka, ali s njom morate biti pažljivi jer se shimmeri znaju rasipati.
Druga i treća nijansa su matt efekta iako se u njima da primjetiti mrvicu shimmera, ali ja ih ne vidim da ostaju na koži, malkice se truse i nekako su kredaste. Svijetlija nijansa skoro se i ne primjeti na kapcima, dok se tamnija nijansa da lijepo nanjeti.
Zadnja nijansa je pigmentiranija od prve nijanse s pregršt sitnih srebrnih shimmera u sebi, po meni odlična za vanjski kut oka. 


Sjenila se daju lijepo nanjeti na kapke i izblendati, ali ne bi ih preporučila osobama koje su srednje ili tamnije puti jer su nijanse dosta svijetle i nisu jako pigmentirane, a u kojem slučaju se ne bi niti vidjele na kapcima. Mislim da bi više odgovarale osobama svijetlije puti, pogotovo ako imate svijetle kapke ili nanesete bazu za okice.

Sjenila poprilično dugo traju, ne blijede i ne razmazuju se s kapaka, pogotovo treća i četvrta nijansa. 

Ma donjem swatchu možete redom vidjeti kako nijanse izgledaju.


Meni je osobno paletica jako draga jer sadrži sve moje boje. Ja ne volim neki dramatičan look, pogotovo ako je riječ o dnevnom makeup-u. Nenesem je na način da moje okice malo podigne, ali može se koristiti i na način da da sjaj nekom drugom tamnijem sjenilu, pogotovo prva i četvrta nijansa.
Sve u svemu, ja sam zadovoljna, ali mislim da ne vrijedi novaca za koje se prodaje na e-bayu :) Ako vam je draga, preporučujem vam da ju nabavite prekonekoga tko putuje u Ameriku jer ćete puno jeftinije proći.


30 komentari:

  1. Paleta je predivna, pogotovo prva i četvrta nijansa na swatchu. No ja ipak volim uvijek malo više naglasiti oči ali zato mislim da bi ove boje u kombinaciji sa nekim tamnijim smeđim nijansama super izgledale. No slažem se da je cijena ipak malo previsoka.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Majo, slažem se - divne su u kombinaciji s smeđim sjenilom. Mislim da bi čak mogla proći i da naglasi neki blagdanski makeup :D

      Izbriši
  2. Hm, lijepa mi je i baš je slatka, ali kao i ti mislim da ne vrijedi tih novaca :/ Da je barem jače pigmentirana, cijena bi bila opravdana.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ;) Mislim da su na e-bayu pretjerali s cijenama, vjerujem da je puno jefitnija u Americi :D

      Izbriši
  3. stvarno predivno izgleda paleta , ali na prvu sam mislila da su jače pigmentirana (poput npr. wet n' wild sjenila)...također bi cijenu spustila za barem pola.
    ali sve u svemu, simpatična su :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Saro, pa dokle :D. Ubijaš me ovim recenzijama :D. Kompletna paleta je san. Komotno bih mogla samo sa SK paletama da zivim, ne bih imala nikakve probleme.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A sta cu :D.Uzivaj i za meneee ♥.

      Izbriši
    2. Pomislila sam na Dijanu dok sam citala post :)) Ja bih eventualno kombinovala sa nekim smedjim nijansama kad bih je imala ali bas je lijepa :)

      Izbriši
  5. Nisu moje boje, al su lipe. Taman za svaki dan. :D I svakako možda malo previše koštaju, pogotovo onima koji su navikli imat barem jednu intentzivniju nijansu u paleti.

    OdgovoriIzbriši
  6. Joj sto su mi lepe njene palete. Ako budem ikada isla do amerike sigurno cu nabaviti neku. Mada mozda i narucim preko neta. Ko zna :) prelepa je paletaaaa.

    OdgovoriIzbriši
  7. Divna je :))

    Opraštam joj slabu pigmentiranost jer su moje boje i volim SK

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) I ja, mislim da općenito gledajući, Sonia ima divnu kozmetiku i da svatko može naći neki komad za sebe :D

      Izbriši
  8. Lepo izgleda, ali nije za mene, moram imati makar jednu tamniju boju :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Ajme :O ovo mooooram imat!!!! <3 prekrasna prekrasna prekrasna!!

    OdgovoriIzbriši
  10. Taman za svakodnevni sjaj okica. Divna je paletica!

    OdgovoriIzbriši
  11. Meni je lijepa ovako u kutijici, ali nisam sigurna da bi se ove dvije mat nijanse vidjele na meni.

    OdgovoriIzbriši
  12. Mogu ti reći da mi je ovo jako lijepa paleta iako nisam ljubitelj shimmera jer se ne slaže sa mojom masnom kožom ;-)

    OdgovoriIzbriši
  13. Divna i predivna! :) Fotografije su ti bozanstvene! :))

    OdgovoriIzbriši
  14. boje su predivne i nosive u svakoj kombinaciji :) volela bih da probam neku paleticu svakako :)

    OdgovoriIzbriši
  15. Predivna kombinacija nijansi i toliko su sve nosive i multifunkcionalne da mislim da ide na WL.

    OdgovoriIzbriši
  16. krasne bojice, ovakve svima stoje :D

    OdgovoriIzbriši
  17. Jako lijepa paleta :D ja bih ta sjenila koristila za unutarnji kut oka jer su mi ovako dosta svijetla :)

    OdgovoriIzbriši
  18. Divna je. Na tebe. :)

    OdgovoriIzbriši
  19. paleta je divna lai ja sam za sjenila bez sljokica

    OdgovoriIzbriši

Behind The Web

Moje ime je Sara i uskoro se bližim famoznoj 30.-oj :) Volim obilaziti dućane u potrazi za novim make-up proizvodima pa se u mojoj kozmetičkoj torbici mogu naći razni proizvodi - od onih najjeftinijih do skupljih jer ne biram proizvode prema cijeni ili brandu, već po onome što meni odgovara :)

Pretraži ovaj blog

Something

Ovdje ćete moći čitati i o mojim make-up haulima, wish listama i svemu ostalom :)
Nadam se da će vam recenzije & swatchevi biti od pomoći i uštedjeti vam novce bez da potrošite dobar dio plaće :)
Svi proizvodi koje ćete vidjeti na mom blogu kupljeni su mojim vlastitim novcem, a recenzije koje ćete vidjeti moja su osobna stajališta.

Hvala što ste svratili u moj mali make-up my day kutak :)