Content

06. 09. 2013.

Vichy Normaderm Anti-age krema za lice


Nedavno sam kupila novu Vichy anti-age kremu za lice iz linije Normaderm (u prošlom postu sam pisala o pilingu za lice iz iste linije) i moram odmah reći da sam oduševljena :) Prije par godina sam koristila "običnu" kremu za lice iz linije Normaderm  i također sam bila zadovoljna, ne znam da li je sada Vichy mijenjao nešto u njenoj formuli, ali ova anti-age krema me odmah kupila na prvi tester koji sam imala; a i činjenica da se za samo 3 mjeseca bližim okrugloj 30-oj prevagnula je da kupim ovu kremicu.
U nastavku pročitajte zašto me oduševila.



Kremu možete naći u prodaji u ljekarnama po cijeni od oko 150 kn (20 eura).
Dolazi u plastičnoj tubi zelene boje i sadrži 50 ml.



Vichy Normaderm anti-age krema za lice predviđena je za kožu sklonu nepravilnostima (kao i svi proizvodi iz Normaderm linije): prištićima, nepravilnostima i neravninama na koži, miteserima, bubuljicama i začepljenim porama. Dodatni plus je što djeluje i protiv bora. Krema je nekomedogena, te ne sadrži parabene.

Krema sadrži:  
-LHA koji djeluje na gornji sloj kože tako da vrši blagi piling, odčepljuje pore i pomaže u obnavljanju stanica kože.
-Glikolnu kiselinu - koja prodire u unutrašnjost kože i obnavlja kožu iznutra djelujući antibakterijskii smanjujući površinske nepravilnosti kože.
-Vitamin C - aktivni sastojak koji djeluje protiv bora.



Krema je svijetlozelene boje, uopće nije teška i masna. Lako se razmazuje, više je kao losion za lice i brzo se upija. 
Ne isušuje lice, tako da ju možete koristiti i kao podlogu za makeup jer se lice ne ljušti od nje. Ne izaziva nikakve iritacije, dehidracije lica i slično - moje lice je super nahranjeno :) Također mi se lice ne masti od nje :) Meni je ona taman kakva treba biti.

Moram primjetiti kako krema djeluje na površinske nepravilnosti - primjetila sam da su mi miteseri izbljedjeli (nisu nestali), ali pozitivno je utjecala na sve prištiće koje sam imala tako da ih lagano isuši bez ljuštenja kože uokolo njih, smanjuje crvenilo koje ostane na licu nakon prolaska prištića sve dok potpuno ne nestane, a primjetila sam da mi je pozitivno djelovala i na zatvorene komedone - nakon mjesec i nešto korištenja ove kreme iskreno vam kažem - nikada ih manje nisam imala (a čak ih nisam niti istiskivala, što inače imam običaj) :)

Koristim je ujutro i navečer :)

Evo i pogled na sastojke;



Volim Vichy kao brend, jako bih željela probati i njihovu novu Vichy Aqualia Thermal Night Spa kremu za lice koju nikako da probam jer u ljekarnama nemaju testere :/

Jeste li probali ovu anti-age kremu? Ja sam zbilja oduševljena ovim proizvodom i svakako preporučujem :D


26 komentari:

  1. U, sviđa mi se!! Šta je ovo, i Lenka i ti još malo pa rođendan, i to onaj "scary" :)) Ma, izgledaš kao da imaš 20 bogati!!! :)) A i Lenka bogme.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahaha,meni nije scary jer se još osjećam mlado, lak i kad čujem da me neki klinci zovu "gospođo" :P
      Svakako ti preporučujem kremicu, meni je zbilja divna, ako želiš, pošaljem ti da probaš :D

      Izbriši
    2. Ma ne trebaš se mučiti, budem valjda našla koji tester u ljekarnama :)

      Izbriši
    3. Stvarno mi nije muka za tebe :) Ajde javi se ako ne nađeš tester, znaš kakve su tete u ljekarnama :)

      Izbriši
  2. Drago mi je da ti ova krema odgovara jer čujem različita mišljenja o ovoj liniji. :D Ja nisam probala i ne znam hoću li, ne može sve doći na red, no možda probam nabaviti testere da isprobam.
    Što se tiče Vichy noćne kreme, imala sam par onih velikih testera i dobra je krema, stvarno! Iako sam nakon nanošenja osjetila lagano zagrijavanje, ne znam zašto, no nije iritiralo ni smetalo. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mell, ma sigurna sam da imaju testere u ljekarnama, a ako želiš, pošaljem ti ja da probaš - meni je zbilja pomogla :) A i sviđa mi se što ima vitamina C u njoj, cijelo vrijeme govorim kako ću si uzeti Vitamin C serum za lice, no nikako da dođe na red :)
      Btw, super mi je što čujem da je Vichy night spa dobra :D

      Izbriši
  3. E nisam je probala, dajem sebi jos nekliko godina do takvih krema. :D Ali zelim da probam neke od njihovih proizvoda iz te linije. Oni su mi sledeci na redu za kupovinu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga, svakako si nabavi barem piling ili gel za umivanje lica iz ove linije - divni su mi, pogotovo ako imaš manjih problema na koži :)

      Izbriši
  4. ako mi se koza opet zamasti kad budem u tvojim godinama svakako cu porazmisliti o ovoj kremici :) super recenzija :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Anibani, ne vidim razlog da je i sada ne koristiš, Maritna je jednom na svom blogu Dear Skin pisala o anti-age kremama i kako nemaju veze s godinama, a osim toga ova krema sadrži vitamin C koji (između ostalog) djeluje protiv bora, a svima nam je potreban jer i poboljšava izgled kože - ona nema nikakvih jačih sastojaka kao što imaju anti-age kremice drugih linija tipa L'Oreal i sl. Svakako je preporučujem :)

      Izbriši
  5. Probala sam nekoliko testera, posto imamo slicnu kozu i probleme, vjerujem da bi i meni odgovarala .

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Martina, obzirom da imamo sličnih problema, sigurna sam da će ti se svidjeti :)

      Izbriši
  6. Pre mi je jako odgovarala njihova Normaderm linija, ali je vremenom ili moja koža postala imuna, ili su promenili sastav... Ovo anti-age čudo nisam videla, ali bih uzela da isprobam :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Aurora, ne znam da li su mijenjali nešto u sastavu, ali na mene piling iz ove linije jednako djeluje kao i prije par godina. A ova krema mi je divna jer mi pomaže s kožnim problemima + što sadrži vitamin C u sebi :D

      Izbriši
  7. Ja sam jos mlada, tako da mi ovo nista ne treba ali bas volim njihovu kozmetiku. Preporucicu ovo mami, ako uspemo da se pre toga dokopamo nekog testera

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga, u ljekarnama imaju testere iz ove linije, ja sam ih imala nekoliko :)

      Izbriši
  8. Nisam probala, jer nije za moj tip kože, no čini se super. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. BB, ne znam kakav tip kože imaš, ja imam normalnu kožu i meni je krema divna mada se preporučuje za mješovitu kožu. Ako imaš bilo kakvih problema s crvenilom od prištića, prištićima ili zatvorenim komedonima, ona će pozitivno djelovati na njih na način da ih umanji, nadam se i na to da s vremenom nestanu :)

      Izbriši
  9. Samo mi u glavi odzvanja ona okrugla brojkica. I pomalo počinjem mijenjati kremice i uvrštavam u onaj koš gdje piše anti-age. Ali u duši sam i dalje mlada. :)

    OdgovoriIzbriši
  10. ja sam očigledno koji mesec starija od tebe, a baš tražim nešto ovako pa verujem da ću probati!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sigurna sam da nećeš požaliti, krema mi je zbilja odlična :)

      Izbriši
  11. Super recenzija i kremica mi izgleda ok. Ja trenutno koristim Olay total effect anti age kremu i jako sam zadovoljna s njom.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma najbitnije je da nađeš ono što ti odgovara :D

      Izbriši
  12. nemam ništa njihovo pa ni tester a mogla bi mi odgovarati?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam primjetila da imaš problema s licem, ali svakako je preporučujem jer je odlična i za matiranje :)

      Izbriši

Behind The Web

Moje ime je Sara i uskoro se bližim famoznoj 30.-oj :) Volim obilaziti dućane u potrazi za novim make-up proizvodima pa se u mojoj kozmetičkoj torbici mogu naći razni proizvodi - od onih najjeftinijih do skupljih jer ne biram proizvode prema cijeni ili brandu, već po onome što meni odgovara :)

Pretraži ovaj blog

Something

Ovdje ćete moći čitati i o mojim make-up haulima, wish listama i svemu ostalom :)
Nadam se da će vam recenzije & swatchevi biti od pomoći i uštedjeti vam novce bez da potrošite dobar dio plaće :)
Svi proizvodi koje ćete vidjeti na mom blogu kupljeni su mojim vlastitim novcem, a recenzije koje ćete vidjeti moja su osobna stajališta.

Hvala što ste svratili u moj mali make-up my day kutak :)