Content

23. 10. 2013.

Guerlain Maxi Lash maskara



Guerlain Maxi Lash maskara za oči meni je osobno divna i da nije jedne jedine zamjerke koju imam na nju, bila bi (zamalo, zamalo) moja HG maskara. 

Zašto je volim?



Maskara dolazi zapakirana u predivnoj elegantnoj ambalaži zlatne boje. Izgleda baš luksuzno s logom Guerlaina na sebi. Jedna sam od onih koji padaju na ambalažu, kriva sam - priznajem :)



Ono što mene posebno oduševljava kod ove maskare je četkica. Tako je predivno gusta, klasični tip četkice  (nisam baš ljubitelj onih silikonskih).
Tekstura maskare nije rijetka, ne razlijeva se, ali nije ni gusta. Ne znam kako da vam to objasnim, ali tekstura ove maskare je idealna za moj pojam.

Četkica izvuče taman maskare koliko je potrebno i ne moram otklanjati ostatak s nje. Divota!

Predivne je crne boje, četkica podigne i najmanje trepavice
Tekstura maskare je takva da moje trepavice ne lijepi, lijepo ih razdvoji dajući im volumen i produživanje. Nemam onaj osjećaj vlažnosti i potrebe sušenja trepavica. Lagana je na očima, ne otežava trepavice. Imam osjećaj kao da su moje trepavice predivne :)
Ne trusi se ispod očiju, ne stvara grudice.
Volim svoje trepavice dok nanosim ovu maskaru, pogotovo ako ju nanesem u dva sloja :)

Iako nije vodootporna, primjetila sam da mi se nije razlia čak ni dok sam se kupala u moru. Da ne mislite kako se šminkam na plaži, taj dan sam radila i nakon toga smo se slučajno otišli okupati, a ja sam zaboravila da imam maskaru na okicama i zaronila sam. Maskara se nije razmazala jer je nisam trljala prstima, ali inače se razmazuje dok se umijem i protrljam okice prstima. Jer ona naravno, nije vodootporna. 



Pitate se što ja tu onda ne volim kod ove maskare?
To što mi se razmazuje pod donjim trepavicama. Nije to neko veliko razmazivanje, ali dovoljno je da stalno moram provjeravati, što me užasno nervira, pogotovo za nešto što sam platila 269 kn (36 eura). 
Po meni, maskara koja toliko košta ne bi se smjela razmazivati i točka. I baš zato nije moj HG maskare i još sam uvijek u potrazi za novom :)

Što vi kažete?

32 komentari:

  1. Sviđa mi se pakiranje :D nisam probala pa ne mogu pričati o učinku ali ako se razmazuje na donjim trepavicama to je po meni velik minus, pogotovo ako uzmemo u obzir cijenu. Inače sam osjetljiva na to razmazivanje jer mi se često događa pa moram popravljati :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Točno tako, a kada si stalno u poslu ili na putu, nekada nemamo vremena za popravljanje i za nešto što ovoliko košta to je veliki minus :)

      Izbriši
  2. Nisi jedina koja pada na krasnu ambalažu :) Početak posta mi se jako svidio i mislila sam da se radi o nekom sitnom nedostatku, ali baš šteta što se razmazuje ispod očiju, stvarno ne volim takve maskare jer iovako izgledam kao panda sa svojim podočnjacima :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Potpuno te razumijem s tim podočnjacima, i sama ih imam i onda s ovim razmazivanjem izgledam kao nekakva panda :D

      Izbriši
  3. Trenutno sam u potrazi za novom maskarom i ne mogu se odlučiti koju kupiti. Naime, imala sam ih devet i 7 sam sam bacila jer ih ne koristim i sada moram to nekako nadoknaditi. Ova mi se maskara jako sviđa što se ambalaže tiče, ali 269 kn i razmazivanje na donjim trepavicama jako su veliki minus, bar meni. Moja najdraža maskara Benefit They're real nije dostupna u Hrvatskoj i ne mogu ju nigdje naručiti (kontaktirala sam i Lookfantastic) :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znam, to razmazivanje me užasno ljuti - očekujem ga od maskare koja košta 35 kn, ali ne i od one koja košta više od 180 kn i točka.
      I ja sam u potrazi za novom maskarom, trenutno se mislim da uzmem May Factor 2000 calorie.
      Benefit They're real mi je dugo na WL nakon svih pročitanih recenzija, ali jednostavno ne znam kako da ju naručim jer nitko ne dostavlja Benefit u RH, čak ni nakon što smo ušli u EU :(

      Izbriši
  4. Nisam isprobala ovu maskaru ali sviđa mi se četkica jer upravo takve volim. Također nikako ne volim one sa gumenim četkicama jer koju god sam do sada probala nije mi se svidjela tako da ih izbjegavam. Meni su favoriti kada su maskare u pitanju Lancome i Make Up Factory.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Majo, i meni je četkica super, mogla bih je sačuvati :D
      Lancome Hypnose? Htjela bih je probati jer je dosta hvaljena :)

      Izbriši
    2. Od Lancome sam isprobala tri maskare Hypnose, L'extreme i Definicils i sve su mi odlične. Tako da ako budeš imala priliku svakako preporučujem da probaš.

      Izbriši
  5. Meni je odlična ova maskara. I ne razmazuje mi se po donjim trepavicama, a ne bi rekla da su mi iste kratke. :D
    Volin šta ju praktički nanesen u čas posla i dobijen super volumen i gustoću. Meni je definitivni favorit među maskarama, mislim i trebala bi bit za tu cijenu. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni se razmazuje što me užasno ljuti jer mi je osim toga savešena :D

      Izbriši
  6. Baš izgleda luksuzno! <3 Šteta što se nije pokazala savršenom.

    OdgovoriIzbriši
  7. Anonimno23/10/13

    S obzirom na cijenu treba biti čudo jedno,ali eto samo fino pakovanje.
    Osobno ne dam iz principa više od 100 kn za maskaru. :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Odustala sam od HE maskara, uopće se ne isplati. Em se razmazuju, truse, osuše. Sad koristim Collistar i mogu reći da sam zadovoljna

    OdgovoriIzbriši
  9. Ah, kakva ambalaža! :) Mene bi kod ove maskare odbila cena, mnogo mi je to para za nešto šta traje tri meseca, ali inače lepo izgleda.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Efekt je super, to još nisam doživjela kod ni jedne maskare koju sam probala, ali to razmazivanje mi baš smeta. Čitala sam razne recenzije, nekima se čak i nije razmazivala, ali eto ja sam te "sreće" da se meni razmazuje...

      Izbriši
  10. Kakvo pakovanje coveceeeee! <3 umetnost...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, Guerlain me uvijek zadivi svojim luksuznim ambalažama...

      Izbriši
  11. Ne volim ovu vrstu četkice i za ovaj novac bi očekivala nešto odlično, pa čak i savršeno, ali ambalaža je da se zaljubiš skroz :D Tako sam prošla sa parfemima nebrojeno puta (koje sam dobila na poklon), ambalaža wooow,oduševljenje,...a proizvod poražavajuće..Razumijem te, "žene" što bi rekli :D

    OdgovoriIzbriši
  12. pakovanje je tako luksuzno, razumem te :)
    ali stvarno, za novac koji daš realno je očekivati da se
    ne razmazuje(pogotovo ne na donjim trepavicama).
    Baš šteta. Ja nisam tip osobe koja bi dala puno para
    na maskaru. To je nešto što menjam na oko 3 meseca,
    i ako pogledam odnos cene i vreme korišćenja, mislim da
    mi se ne isplati, stvarno mi je nekako žao da platim toliko
    za maskaru , hahaha :DDDD.
    Volela bih da si je uslikala na trepavicama da vidim efekat :((

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Lena, hahaha - meni ne bi bilo žao novaca kada bi mi bila savršena. Ali izgleda da još tražim onu savršenu :D

      Izbriši
  13. Bilo bi super da si stavila kako izgleda na ocima. Inace, super recenzija :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pokušavala sam se uslikati pa čak i samo jedno oko, ali nikako me fotić nije htio, sve fotke su bile mutne pa sam iz trećeg pokušaja i nakon 100-ak ispucanih fotki odustala...

      Izbriši
  14. Ovo je jedini high end brend na koji ja valjda ne padam a ima najljepše pakiranje ... baš nekako nikada da kliknemo ... nešto snimim na netu i odem u pohod na proizvod ali na kraju uzmem nešto drugo :/ ... mislim da od njih imam samo rumenilo :/.

    OdgovoriIzbriši
  15. Nisam probala, ali ambalaza je...mmmm :D

    OdgovoriIzbriši
  16. Šteta za to razmazivaje :(

    OdgovoriIzbriši
  17. Blah, baš šteta. :-( Ja sam odustala od eksperimentacija sa maskarama, držim se provjerenih Diorshow Blackout, Lancome Hypnose Drama i Bourjois Volume Glamour Ultra Black.

    OdgovoriIzbriši
  18. Kako je to lepo kad možeš posle posla skoknuti do plaže i bućnuti se u moru. Mislim da ti na tome više zavidim nego na svim high end maskarama ovoga sveta :).

    OdgovoriIzbriši

Behind The Web

Moje ime je Sara i uskoro se bližim famoznoj 30.-oj :) Volim obilaziti dućane u potrazi za novim make-up proizvodima pa se u mojoj kozmetičkoj torbici mogu naći razni proizvodi - od onih najjeftinijih do skupljih jer ne biram proizvode prema cijeni ili brandu, već po onome što meni odgovara :)

Pretraži ovaj blog

Something

Ovdje ćete moći čitati i o mojim make-up haulima, wish listama i svemu ostalom :)
Nadam se da će vam recenzije & swatchevi biti od pomoći i uštedjeti vam novce bez da potrošite dobar dio plaće :)
Svi proizvodi koje ćete vidjeti na mom blogu kupljeni su mojim vlastitim novcem, a recenzije koje ćete vidjeti moja su osobna stajališta.

Hvala što ste svratili u moj mali make-up my day kutak :)