Content

13. 11. 2013.

Narciso Rodriguez For Her edp



Narciso Rodriguez For Her edp lansiran je davne 2006. godine.
Dolazi zapakiran u crnoj kutiji i staklenoj bočici nježne ružičaste boje (edt verzija dolazi u crnoj bočici i ružičastoj kutiji).
Ja sam sebe prošli mjesec odlučila počastiti parfemom koji mi se dugo nalazi na WL pa sam uzela set  u kojem se nalazi: edp od 50 ml i edp od 10 ml koji je jako praktičan jer ga možete staviti u svaku torbu i po potrebi nanjeti. 
Set sam uzela u Mullera za 608 kn (81 eur).


U gornjim notama parfema nalaze se ruža i breskva.
U srednjim notama nalaze se amber i mošus.
Bazu parfema čine pačuli i sandalovina.


Sve sastojke obožavam! Ovako spojeni u jednom parfemu čine ga baš očaravajućim, ženstvenim. Parfem nije sladak, osvježavajući je, malo teži. Nije pretažak jer je ujedno i nježan. Mislim da više odgovara onim tipovima žena koje ga vole nositi sa samopouzdanjem jer upravo njegov miris zaokružuje ženstvenost.
Meni je osobno ovaj parfem pomalo intrigantan i nenapadan i baš zbog toga mi se jako sviđa. Ujedno je i čist, a opet tako surov, ne znam kako da to opišem. Inače nije moj tip parfema, ali zbog spoja svih sastojaka koje u parfemima volim, njegov miris nekako se na mojoj koži savršeno zaokružuje i jednostavno ga obožavam.

Jedina mana koju mu nalazim je to da na mojoj koži ne traje tako dugo kao recimo Burberry The Beat ili Lacoste Femme - on ishlapi nakon 4-5 sata kada ga uopće više ne osjetim. I dobro da sam si uzela set jer sa sobom uvijek imam maleni miris od 10 ml i u svakom trenutku ga mogu popraviti.

Moj savjet: našpricajte se prije odjevanja jer sam primjetila da mi ostavlja nježno ružičaste tragove na bijeloj košulji.

Imate li ovaj parfem? Jeste li ga barem probali pomirisati u parfumeriji?

21 komentari:

  1. Nisam ga još pošnjofala, ali sudeći po notama, mogao bi mi se svidjeti :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Meni bi se sigurno dopao :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja sam se danas počastila sa Love Chloe. Ovaj ću sigurno isprobati ovaj vikend kad budem harala zg dućanima i parfumeirjama. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. nisam ga njusnula, ali ako naletim na njega u nasoj sephori svakako hocu :) divno izgleda pakovanje!

    OdgovoriIzbriši
  5. Nemam ga, i da budem iskrena mene ne privlaci. Ja sam slatki, teski tip :) Jos kad si napisala da se na zadrzava na kozi, onda definitivno nije za mene. Ali, da ne bude sve negativno sa moje strane, bocica je minimalno savrsenstvo :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jelena, ja sam nekada davno, davno bila slatki tip - sada kao da mi se ukus u parfemima preokrenuo za 180 stupnjeva i više ih niti ne mogu osjetiti :)

      Izbriši
  6. Volim postove o parfemima :) Mislim da bi mi se svideo.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga, onda ga svakako testiraj u parfumeriji :D

      Izbriši
  7. Nisam ga probala, ali nakon tako lijepe recenzije isprobat ću ga prvom prilikom.

    OdgovoriIzbriši
  8. Uuu, ovo bi mi se moglo svidjeti! Inače obožavam ružu i mošus, a volim i te nježne, a oštre i samopouzdane parfeme :) Hvala ti za recenziju, ionako ću uskoro u potragu za novim parfemom!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti! Također volim ružu i mošus :D

      Izbriši
  9. Nisam probala ali zvuči božanstveno!

    OdgovoriIzbriši
  10. Ja više volim slatkaste parfeme :) i nekako mi je velika mana što zna ostavljati trag, a i ne traje baš dugo za te novce.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Traje 4-5 sati što i nije baš malo, ali ni mnogo. Rekla bih da spada u grupu kao i ostalih 80% parfema jer malo koji zna duže potrajati, većina njih ishlapi nakon otprilike 4 sata. I da, ostavlja tragove, ali to sam primjetila jedino na bijeloj košulji :(
      Osim toga, mene je baš privukao njegov miris :)

      Izbriši
  11. Djeluje kao da bi mi se mogao svidjeti, posebno zbog ruže i breskve. :)

    OdgovoriIzbriši

Behind The Web

Moje ime je Sara i uskoro se bližim famoznoj 30.-oj :) Volim obilaziti dućane u potrazi za novim make-up proizvodima pa se u mojoj kozmetičkoj torbici mogu naći razni proizvodi - od onih najjeftinijih do skupljih jer ne biram proizvode prema cijeni ili brandu, već po onome što meni odgovara :)

Pretraži ovaj blog

Something

Ovdje ćete moći čitati i o mojim make-up haulima, wish listama i svemu ostalom :)
Nadam se da će vam recenzije & swatchevi biti od pomoći i uštedjeti vam novce bez da potrošite dobar dio plaće :)
Svi proizvodi koje ćete vidjeti na mom blogu kupljeni su mojim vlastitim novcem, a recenzije koje ćete vidjeti moja su osobna stajališta.

Hvala što ste svratili u moj mali make-up my day kutak :)