Content

18. 01. 2014.

Dior Diorskin Nude Rose powder


Diorov rose loose powder dio je kolekcije za proljeće 2013.g., ali još uvijek ga možete naći u prodaji u parfumerijama (Muller, Iris, Douglas). Koliko sam shvatila iz razgovora s prodavačicama, nemaju ga namjeru još povlačiti s tržišta mada je LE.

Riječ je o loose puderu koji dolazi u pakiranju od 12 g, vrijedi 12 mjeseci od otvaranja, a košta oko 339 kn (44 EUR). Vjerujte, vrijedi toliko :)


Puder dolazi u luksuznoj ambalaži od čvrste plastike. Na poklopcu se nalazi logo Diora. Ispod poklopca nalazi se  mini tuferčić s logom Diora koji je predviđen za nanošenje ovog pudera. Iako je sasvim pristojn, meni je draže ovaj loose puder nanositi mekanim i velikim kistom jer mi ga jedino takav kist ravnomjerno rasporedi po licu  i izblenda (npr. Look by Bipa kistovi).


Ispod poklopca također se nalazi i plastični poklopac s rupicama koji spriječava da se puder prospe. Nanosi se tako da lagano protresete ambalažu da puder izađe na površinu kroz rupice, a onda ga jednostavno pokupite kistom i nanesete :) Možete ga nanositi na cijelo lice ili pak samo na jagodice obraza, bradu…


Ja sam svoj primjerak ovog pudera kupila prije nekoliko mjeseci kada sam zapravo tražila poznati Chanelov Universelle libre. Na prijedlog prodavačice testirala sa oba na svojoj koži i shvatila sam da je upravo ovaj moj HG loose pudera i da puno bolje izgleda na meni.

Zašto?
Diorov Rose powder nježne je ružičaste nijanse koja je predviđena da licu da jednu svježinu i blistavost. To postiže nježnom nijansom ružičaste koja otklanja onaj sivi beživotni izgled kože, ali i sitnim shimmerima koje sadrži. Shimmeri su sitni, skoro nevidljivi, diskretni, a opet reflektiraju svjetlost na licu i postižu da koža zablista.
Iako je puder ružičate nijanse, on se stopi s kožom i postaje transparentan. Nema osjećaja maske, čak i na mojoj dehidriranoj koži nema zetezanja, isušivanja, ne uvlači se u pore i bore, divno zagladi lice, a i omogućava da makeup dulje traje pa ga svakako možete koristiti i kao fiksator. Divno je što je koža nakon njega tako mekana i zaglađena :)
Meni nije izazvao nikakve probleme na licu.




Ovaj puder toliko obožavam da si moram kupiti još jedan da ga imam u zalihama :)

Što vi kažete?

30 komentari:

  1. Izgleda tako barsunasto i meko :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I jest takav :D Zaista ga obožavam, ne odvajam se od njega, čak mi je i zimi odličan!

      Izbriši
  2. Čini se odličnim. :) Ja razmišljam o Laura Mercier puderu u prahu, a sada mi se i ovaj sviđa. :) Valjda ga neće povući iz prodaje dok uspijem uštedjeti. :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Preslatko pakiranje <3
    Mene nekako brine ta roza boja, iako bih ga rado isprobala. Za sada se i dalje držim Chanel Poudre Universelle Libre

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je Chanel bio prežut na licu, ne znam zašto, ali ovaj mi je fantastičan. Neka te ne brine roza boja jer je potpuno transparentan kada ga naneseš, stopi se s tenom :D

      Izbriši
  4. Krasan je, stvarno je, a i u meni vapi curica koja voli rozu boju :D Ali izbjegavam pudere koji imaju shimmer, zbog masne kože.. Ali baš je krasan <3 i lijepo si nam dočarala tu krasnoću fotografijama i tekstom!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) Joooj draga, ta masna koža!! Tebi treba nešto više matt da ti fiksira makeup, a da se ne zasjajiš :)

      Izbriši
  5. izgleda kao iz bajke :))
    ja sam se jedno vreme zagrejala da ga uzmem, i ne znam što sam
    odustala...sad me malo i prošlo, novčanik zahvalan, ali ako pogledam
    još jednom ove fotografije možda se predomislim :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da ćeš se predomisliti i barem ga testirati :D

      Izbriši
  6. Izgleda kao proizvod iz bajke :) Nisam nešto fan loose pudera, odnosno, ne koristim ih pretjerano zbog suhe kože, ali vidim da ti ovaj ne zadaje glavobolje po tom pitanju :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nee, meni je fantastičan, a znaš i sama da imamo sličnu kožu. Uopće ne isušuje, a kožu divno zagladi. Tako je lagan na licu da je to divota! Svakako ga testiraj kada budeš u prilici :)

      Izbriši
  7. Dior je zaista uvijek savršen i nikada nije podbacio.

    OdgovoriIzbriši
  8. Dior uvijek umije zagrijati djevojacko srce! :D

    OdgovoriIzbriši
  9. Puder je stvarno divan, a ta ambalaža, prekrasno :) Ali mislim da nije za moju masnu kožu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mona, shimmeri su baš diskretni, ali i ja bih ti preporučila nešto više matt :)

      Izbriši
  10. I da je sam proizvod užas, a to je teško, pakovanje je divno i ja bih ga držala na komodi samo da ga gledam. :D Primećujem da se totalni mat finiš, koji je godinama bio najveći trend, povlači i da je prirodna blistavost zauzela poziciju.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga, to sam i ja primjetila - u zadnje vrijeme svi više idu na tu prirodnu ljepotu, "second skin", naturalne izglede, prirodne blistavosti kože... Ne bunim se :D

      Izbriši
  11. Preslatko izgleda, nazalost nisam isprobala ali nadam se da cu jednom imati priliku :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Ja sam naručila i Dior BB kremu koju sam isprobala uz ovaj puder. :) Jedva čekam da stigne.

    OdgovoriIzbriši
  13. uh , kako fino izgledaaaaa !!!
    Lana

    OdgovoriIzbriši
  14. jako privlačno izgleda :D

    OdgovoriIzbriši
  15. Puder je predivan, od ambalaže do samog proizvoda izgleda prekrasno. Ja sam inače velika ljubiteljica loose pudera ali nažalost o ovome mogu samo sanjati jer na moju masnu kožu smiju samo oni koji matiraju :/

    OdgovoriIzbriši

Behind The Web

Moje ime je Sara i uskoro se bližim famoznoj 30.-oj :) Volim obilaziti dućane u potrazi za novim make-up proizvodima pa se u mojoj kozmetičkoj torbici mogu naći razni proizvodi - od onih najjeftinijih do skupljih jer ne biram proizvode prema cijeni ili brandu, već po onome što meni odgovara :)

Pretraži ovaj blog

Something

Ovdje ćete moći čitati i o mojim make-up haulima, wish listama i svemu ostalom :)
Nadam se da će vam recenzije & swatchevi biti od pomoći i uštedjeti vam novce bez da potrošite dobar dio plaće :)
Svi proizvodi koje ćete vidjeti na mom blogu kupljeni su mojim vlastitim novcem, a recenzije koje ćete vidjeti moja su osobna stajališta.

Hvala što ste svratili u moj mali make-up my day kutak :)