Content

02. 01. 2014.

Najbolji proizvodi u 2013.-oj godini


Danas sam vam odlučila pokazati moje omiljene proizvode koje sam koristila ili otkrila u 2013.-oj godini.
Iz svake kategorije izabrala sam po jedan ili dva proizvoda koja redovito koristim, koje ću ponovno kupiti i koji su se meni osobno pokazali najboljim.

PREPARATIVA: LICE



Vi koji me čitate, posebno u zadnje vrijeme, znate da nisam nikada imala problema s licem, aknama, prištićima i sličnim napastima. Međutim, otkako sam u svibnju koristila prirodni sapun od aktivnog ugljena koji mi je trebao očistiti mitesere i zatvorene komedone, moje lice je postalo jako osjetljivo. Čak i sada, nakon skoro 7 mjeseci lječenja, još uvijek se nisam uspjela riješiti prištića, akni i crvenila i još uvijek bih najradije tukla glavom u zid koji me je to đavao natjerao da probam taj sapun!
Zbog takvih problema, moja preparativna njega se drastično promijenila, a najviše su mi pomogli sljedeći proizvodi:



NAJBOLJA UMIVALICA ZA LICE: Avene Clean-Ac. Umivalica je bogata Avene termalnom vodom, a predviđena je za kožu koja je tretirana sredstvima protiv akni (za masnu i aknama sklonu kožu). Iako nemam masnu kožu (već dehidriranu, normalnu kožu), u zadnje vrijeme sklona sam aknama. Umivalica je mlječna i kremasta, uopće ne isušuje čak ni moje dehidrirano lice, smanjuje iritacije i crvenilo. Koristim je svakodnevno, navečer i ujutro.

NAJBOLJA TERMALNA VODA: Avene termalna voda. Iako neki misle da je termalna voda bacanje novaca, meni je ona puno pomogla jer je bogata mineralima, smanjuje iritacije i crvenilo, divno mi osvježi makeup tijekom dana i koristim je stalno. Preferiram pakiranje od 150 ml jer je najpraktičnije. 
Za sada mi je Avene termalna voda najbolja, mada planiram probati i Vichy termalnu vodu.

NAJBOLJI TONIK: Caudalie beauty elixir. U zadnje vrijeme sam nabavljala pakiranja od 30 ml, ali mislim da mi se puno više isplati nabaviti veliko pakiranje od 100 ml jer ga trošim kao luda. A i dopada mi se ovo limited edition izdanje :)
Iako je koncentracija alkohola na samom vrhu popisa ovog tonika, meni je on savršen jer mi uopće ne isušuje kožu. Dapače, čak mi smiruje upaljena područja lica, crvenilo, sužava pore i odličan mi je u pripremi makeup.-a.

NAJBOLJI SKIDAČ ŠMINKE: Caudalie micelarna. Caudalie micelarna sadrži čistu organsku vodu iz grožđa te kamilicu koja umiruje. Meni osobno skida i najtvrdokorniji makeup (mada baš i nije dobra za skidanje vodootporne maskare). Probala sam većinu micelarnih, ali nekako baš ovu volim u zadnje vrijeme. Ne isušuje, ne izaziva iritacije i najbolje od svega - od nje mi ne izbacuje ništa na licu. 



NAJBOLJI PILING ZA LICE: Vichy Normaderm piling gel. O njemu sam vam već pisala - meni je osobno savršen. Djeluje protiv mitesera, zatvorenih komedona, neravnina na koži, akni i prištića. Divno otklanja odumrle stanice, a ne isušuje kožu.

NAJBOLJA MASKA ZA LICE: Glamglow Tingling & exfoliating mud mask. Mada ova maska ima popriličnu cijenu, najbolja je maska od gline koju sam probala. Možete ju koristiti i kao piling pa ostaviti da djeluje na licu kao maska, možete ju koristiti tijekom cijele godine. Nakon uporabe se ispire, a lice izgleda blistavije i svježije.

NAJBOLJA MASKA ZA LICE (LJETO): Sisley Flower gel maska. Ova maska tako je lagana i prozračna da ju obožavam koristiti ljeti. Najčešće je ostavim kao podlogu za makeup (ne ispirem ju već preko nje nanesem tekući puder). Daje licu jedan poseban sjaj, svježinu i energiju te koža doslovno blista koliko izgleda odmoreno :)
Zimi obožavam Sisley black rose masku za lice jer je puno gušća i hidratantnija.



NAJBOLJA OBNAVLJAJUĆA KREMA ZA LICE: Avene skin recovery cream. Koristim običnu verziju jer je i sama već dovoljno bogata toliko da nahrani moje dehidrirano lice. Odlična je za obnavljanje kože, pomaže pri otklanjanju iritacija i crvenila. Koristim ju preko zime. 

NAJBOLJA NOĆNA KREMA ZA LICE: Vichya Aqualia Thermal Night Spa. Ova krema je toliko dobra u obnavljanju kože da je nikada ne bih poželjela zamijeniti. Mada mi nije dovoljno hidratantna preko zime, koristim je ljeti (noću, ali i nakon kupanja i sunčanja kada je koži potrebna hidratacija, osvježenje (jer krema pomalo hladi) i obnavljanje).

NAJBOLJA KREMA PROTIV UPALJENIH AKNI I PRIŠTIĆA: Avene Triacneal krema. Ova krema mi je doslovice spasila kožu - pomaže protiv upaljenih prišića i akni. Koristi se samo jednom dnevno, najčešće noću jer sadrži kiseline pa s njom ne smijete na sunce. Zato se i koristi u zimskom periodu jer je ljeti sunce jače. Uz ovu kremu vam obavezno treba spf zaštitna dnevna krema jer može izazvati kontra efekt.

NAJBOLJA KREMA PROTIV MITESERA I ZATVORENIH KOMEDONA: Vichy Normaderm anti-age. Ne isušuje kožu, čak ni onu suhu, a djeluje protiv manjih prištića, neravnina na koži, zatvorenih komedona i mitesera. Mada se nećete u potpunosti riješiti mitesera, ona divno zaglađuje kožu, sužava pore, a djeluje i anti-age.

NAJBOLJI SERUM ZA LICE: Estee Lauder Advanced Night Repair  i  Rodin luksuzno ulje za lice.

NAJBOLJA DNEVNA KREMA S ZAŠTITNIM FAKTOROM: Shiseido Urban Environment.
Što se tiče zaštitnih krema, tu vam nisam od neke velike pomoći. Naime, ja koristim Shiseido pudere koji u sebi sadrže drugačiju zaštitu nego što je sadrže kreme predviđene na našem tržištu. Da se korištenjem raznih krema u kombinaciji s Shiseido puderom ne bi dobio kontra efekt (poništavanje zaštitnog faktora), koristim Shiseido kreme.
Preko zime Shiseido Urban Environment spf 30 moja je omiljena krema.

NAJBOLJA KREMA SA ZAŠTITNIM FAKTOROM ZA PLAŽU: Shiseido Sun Protection cream spf 30 ili spf 50, ovisno o jačini sunca. Također, ako ujutro ljeti idem do grada ili bilo gdje na sunce, a koristim Shiseido pudere, ovo je moja omiljena krema.




PREPARATIVA: TIJELO

Za preparativu tijela nisam neki ekspert, većinu vremena sam i prelijena da koristim losione i kreme, no obožavam kupke i tuširalice, a posebno ulja za tijelo :)



NAJBOLJA TUŠIRALICA: Yves Rocher Monioi de Tahiti tuširalica. Iako obožavam sve kupke i tuširalice i uvijek ih imam barem 20.-ak, ova mi je omiljena. Što zbog ambalaže, što zbog boje, a što zbog mirisa - sve me to podsjeća na jedan divan tropski san. Obožavam!

NAJBOLJI LOSION ZA TIJELO: Balea creme-ol losion za tijelo od badema. Iako je LE, i ove godine ste ju u istoj ambalaži mogli pronaći na policama dm drogerija. Jednostavno me očarava njen miris, kako divno nahrani tijelo i kako se divno razmazuje i upije. Obožavam je preko zime, posebno prije spavanja.

NAJBOLJA KREMA ZA TIJELO: L'Erbolario Iris. Jedna i jedina - mirisna, kremasta, divna. Nakon nje ne trebam niti jedan parfem i obožavam je kada malo zatopli :)



NAJBOLJI PILING ZA TIJELO: Caudalie Divine piling za tijelo. Nemam o njemu što reći, a da već nije rečeno. Jednostavno je divan! 

NAJBOLJE ULJE ZA TIJELO: Caudalie Divine oil. Predivnog mirisa, suho ulje namjenjeno za tijelo, lice i kosu. Ja ga najčešće koristim nakon tuširanja i to samo na tijelu, a navečer prije spavanja nekada ga znam nanjeti i na vrhove kose.

NAJBOLJE ULJE ZA TIJELO S ŠLJOKICAMA: Nuxe Huile Prodigieuse ulje sa zlatnim sjajem. O njemu sam vam već pisala i ne  mogu ga dovoljno nahvaliti. Obožavam ga ljeti na cijelom tijelu, posebno na nogama i dekolteu.

NAJBOLJE ULJE ZA KOSU: Kerastase elixir ultime. Najbolje uljepšavajuće ulje koje sam isprobala.


DEKORATIVA:
O dekorativi nemam baš puno toga za reći, kod mene su to inače standardni proizvodi. Ipak, postoje neki proizvodi koje sam otkrila u ovoj 2013.oj godini i koji su mi postali nezamjenjivi :)



NAJBOLJA MASKARA: Dior Diorshow maskara. Obična verzija, ne ona vodootprona. Divna! Uvije trepavice, ne razmazuje se, ne trusi se, drži cijeli dan bez da izblijedi,a  lako se skida.

NAJBOLJA BAZA ZA LICE: Smashbox Photofinish light oil free. Ona je na mom licu skorz neprimjetna, ne daje mi onaj silikonski finish već lijepo zagladi i energizira lice. Šminka ostaje cijeli dan bez zezancije.

NAJBOLJI TEKUĆI PUDER: Shiseido Sun Protection liquid foundation. Moj omiljeni. Već sam vam pisala o njemu, toliko sam ga puta spomenula . koristim ga i ljeti i zimi jer mi je nezamjenjiv! Vodootporan je i s njime se slobodno možete i kupati bez straha od skidanja s lica :)

NAJBOLJE RUMENILO: Guerlain Madame Rougit LE rumenilo. Već sam vam pisala o njemu, toliko mi je divno da ga koristim svakodnevno.

NAJBOLJA OLOVKA ZA OČI: Clinique cream eye shaper. Vjerujte mi, ove godine sam isprobala mnoge olovke za oči u potrazi za onom najboljom, ali većina ih je završila u smeću zajedno s mojim lećama jer se njihova kremasta tekstura otapala, zamućivala mi vid i ostavljala ostatke po lećama koje nisam uspjevala skinuti. Još uvijek sam u potrazi za olovkom koja se neće skidati s waterlinea niti razmazivati, onom vodootpornom, no do tada sam se zadovoljila s ovom olovkom iz Clinique.-a. Mada nije vodootporna, ne razmazuje mi se na donjim kapcima, ne preslikava se i ne trusi se kao neke druge. Divno je kremasta, a ostaje na waterlineu čak i preko 2 sata.

NAJBOLJA OLOVKA ZA OBRVE: Essence brow pen - odlična! 



NAJBOLJI KIST ZA NANOŠENJE TEKUĆE PODLOGE: Shiseido Perfect Foundation brush. Odličan za nanošenje tekuće podloge, ali i onih kremastih. Kako koristim Shiseido pudere, ovaj kist (uz prste) mi se pokazao kao najbolji način nanošenja podloge, bez tragova, bez da lice izgleda zacementirano.

NAJBOLJI RUŽ: MAC ruževi (Shy girl). Preferiram nude i nježnije nijanse, a moja omiljena od nedavno je Shy girl. MAC ruževe volim jer od svih ruževa koje sam probala, oni su mi najtrajniji, čak i nakon pića i jela, a ne razmazuju se.

NAJBOLJI PUDER U PRAHU: Dior rose powder (LE). Ovaj puder u prahu mi je odličan za fiksiranje makeup.-a kada želim da dulje potraje, a licu daje jedan svjež i blistaviji izgled.

NAJBOLJI KOREKTOR: Collistar lifting effect korektor. Odličan za prekrivanje podočnjaka, prištića i crvenila. Divno se razmazuje, a traje cijelu vječnost. Probala sam mnoge druge, ali uvijek se na kraju njemu vratim.


I to je to od mene. Imamo li istih favorita?


47 komentari:

  1. Ovaj post je postao popularan među blogericama.. :) SViđaju mi se tvoji favoriti.. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :D Uvijek je lijepo vidjeti što je nekome najbolje, nešto što je otkrio u ovoj prošloj godini, wish liste ili favorite :D

      Izbriši
  2. Uh, ima baš lijepih proizvoda kod tebe. Kod mene je isto slična situacija ko i kod tebe, koristila sam neke proizvode koji su mi doslovno uništili kožu pa još uvijek saniram posljedice. :-(
    Mene je ta Avene umivalica razočarala :-( Nije mi dovoljno dobro čistila kožu, ali mi se sviđalo što je blaga. Caudalie Elixir je klasika, isto mislim da je ono pakiranje od 100 ml isplativije.
    Nadam se da će ići i recenzija za Caudalie Divine ulje, predugo mi je na wl, treba me još samo malo uvjeriti. :-D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Anchi, hvala ti :D
      Biti će recenzija za Caudalie Divine ulje i nemoj da te uvjeravam, znaš da volimo slične proizvode - puno mi je bolje nego Nuxe obično ulje za tijelo :D
      Btw, voljela bih kada bi napisala post o svojoj njezi lica, ja nikako da saniram štetu koja mi je nanio ovaj sapun. Ozbiljno razmišljam da ovaj mjesec odem do privatnog dermatologa jer mi je već koma ovo gledati!

      Izbriši
    2. Jako mi je pomogao Bioderma serum, mogu reći da mi je očistio kožu nekih 80%. Koristi se mjesec dana svako drugi dan pa onda pauza (nisam nigdje našla koliko, ali ja sam uzela mjesec dana). Genijalan proizvod, napisat ću recenziju uskoro. A u danima pauze kombiniram Caudalie SOS serum sa Vinosource Sorbet kremom za hidrataciju. Nastojim što manje proizvoda koristiti pa je tako tu još samo NUXE umivalica od meda, Caudalie piling dva puta tjedno i povremeno Beauty Elixir. I to je to - trenutačno mi tako najviše odgovara i vidljivo je poboljšanje, :-)

      Izbriši
  3. Krasni su favoriti. :) Ja i nisam baš isprobala puno proizvoda sa tvoje liste, no Yves Rocher tuširalica mi je super kao i Balea losion, baš fino miriši. :D Avene termalnu vodu volim jer mi umiruje crvenilo na licu i jer mi sredi kožu nakon što dobijem onaj osip od vrućine. Imam samo pakiranje od 300ml i moram si uzeti ono najmanje da je mogu nositi sa sobom. Često mi se desi da dobijem taj osip kada sam u gradu, pa imam crvene fleke po licu i ljudi me čudno gledaju. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahaha, da ,ova od 150 ml baš i ne stane u torbicu, a i ako stane, malo ju je nezgodno izvaditi i špricati se ispred svih. Ali meni se sviđa ambalaža, veličina mi je taman :)
      Drago mi je da dijelimo neke favorite :)

      Izbriši
  4. Koliko divota. Jednog dana kupicu tu Shiseido cetku i taj puder. Bas ih zelim. Inace skroz mi je cudno kako je taj sapun uspeo da ti unisti lice. Svima on uglvnom pomaze. Evo ja ga trenutno imam i dobar mi je, a i mojoj sestri. Valjda kad nemas problema na licu najbolje je da ne cackas. Koza je stvarno cudan organ.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti draga, nadam se da ćeš uspjeti nabaviti Shiseido puder jer je zbilja fantastičan :)
      Što se tiče sapuna, stvarno ne znam. Nisam nikada imala problema, pogotovo ne akne niti išta slično. Koža lica mi nikada nije bila osjetljiva, a sada imam osjećaj da mi više ništa ne pomaže, da se koža tako brzo svega zasiti i ne znam što dalje da radim. Meni je sapun u početku bio odličan, ali nakon mjesec dana su tek počele katastrogfe. Koristila sam ga ukupno 2 mjeseca misleći da će mi pomoći, ali ne. Nadam se da se vama neće dogoditi što i meni :)

      Izbriši
  5. Super, dijelimo ljubav prema Shisedo puderu, Collistar korektor mi se jako sviđa!<3

    OdgovoriIzbriši
  6. Koje ljepote! Caudalie ulje je isto među mojim favoritima :) I micelarna mi je odlična. Vjerujem da je i Caudalie piling divan, ako je miris sličan ulju, moram ga uzeti! Probala sam i Vichy aqualia termal, nije mi dovoljno hidratantna, možda bi mi u ljeto mogla više odgovarati, ali mislim da ću preskočiti kupnju i možda uzeti Vichy Nutrilogie 2 :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga, znam da ti i ja dijelimo mnoge favorite :)
      Caudalie piling ima isti miris kao i ulje :)
      Btw, Vichy spa ni meni nije sada dovoljno hidratantna, ljeti sam imala neke testere i bila mi je odlična, zato sam toliko dugo i htjela ovu kremicu u full size :D

      Izbriši
    2. Pročitala sam iznad da ni tebi nije dovoljno hidratantna sada. Možda nabavim još testera pa probam na ljeto :) ali baš sam sad nekako zagrizla za nutrilogie, isprobavam testere već par dana i za sad sam zadovoljna. Uh, znači i piling ide na listu želja :D

      Izbriši
    3. :) Onda uzmi ono za čim ti srce teži, jer ako uzmeš Night spa samo ćeš željeti i tu Nutriologie :D

      Izbriši
  7. Super izbor :) ako imas i dalje problema sa aknama i slicnim, pokusaj sa Garnier Pure Active linijom, nije skupa, ali jako je ucinkovita, ima u sebi ekstrakt krastavca i hijaluronsku kiselinu (+antibakterijsko je sve) i meni stvarno pomaze cim nesto iskoci, ali dobro nemam nekih velikih problema, no cula sam da ju koriste i cure koje imaju. pa eto. isplati se pokusati :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ivana, hvala ti :) Probala sam i tu Garnier liniju, točnije - imala sam umivalicu i onaj spot gel. Ništa mi ne pomaže :/

      Izbriši
  8. Hm... svasta nesto dijelimo :) caudalie beauty elixir, shiseido puder zahvaljujuci tvom testeru, monoi de tahiti tusiralica, i essence olovka za obrve :) Vec neko vrijeme hocu da kupim ovaj vichy piling, moram!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) Znala sam da će ti se Shiseido svidjeti :D

      Izbriši
  9. odlični su ti favoriti! gdje si kupila smash box? mislim ga uzet i ja ali za mjesovitu/masnu kozu

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti Tina :D
      Smashbox sam kupila preko e-baya (seller je iz UK.-a).

      Izbriši
  10. Divni favoriti kod tebe,mnoge dijelimo,a sad idem malo citati o tom puderu,bas razmisljam da mi treba novi puder,pa bi mogla probati ovaj,posto znam da si ga vec puno puta hvalila!
    Bas mi je zao da jos saniras stetu od tog sapuna,ocito ti je koza bila prefina za taj sapun(mislim da nije bilo pristica i tako nekih problema),nadam se da ces uskoro rjesiti problem uz ove pomagace:-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti draga :) Nadam se i ja, mada mi sada ne gone dermatolog iako nikada u životu nisam bila kod njega :/

      Izbriši
  11. Koliko divota :) Caudalie Divine oil je po meni najbolje suho ulje, obožavam njegov miris. Caudalie beauty elixir mi je dugo na WL i nikako da se odlučim na kupovinu. Slažem se s tobom za Balea losion, divno miriši i genijalan je za zimske dane.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mona, hvala ti :D
      Caudalie elixir obožavam, mada mu je alkohol na samom vrhu sastojaka, meni osobno uopće ne isušuje kožu. Naravno da ga nećeš koristiti svakih 10 minuta, dovoljno je jednom dnevno :)

      Izbriši
  12. otkako si prvi put spomenula shiseido puder sve si govorim da ću si ga kupit... još čeka ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga, nabavi prvo tester jer koliko god ga 90% ljudi hvala i meni je HG, nekima zna baš biti prežut na licu pa bolje da ga probaš :)

      Izbriši
  13. znaš da volim ovakve postove :)
    okupiš te krasote na jednom mestu i ja se onda tako divim i
    upisujem šta bih volela da isprobam novo :)))) koristimo neke
    zajedničke stvari, i delim tvoje pozitivne utiske, dok bih recimo
    volela da pročitam detaljnije o ovom DIOR puderu koji hvališ :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Lena, hvala ti :D Poslikala sam odavno Dior puder, samo čeka da napišem par riječi o njemu :) Biti će uskoro recenzija :)

      Izbriši
  14. Sad sam se baš zainteresovala za Shiseido.

    Ja sam baš planirala da probam taj sapun, ali se plašim. Znam da svaka koža reaguje na svoj način, ali svi znamo koliko štete može da napravi samo jedan pogrešan korak u nezi.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znam draga, za mene je bio definitivno pogrešan korak. Ako nemaš nekih velikih problema s licem, bolje da niti ne isprobavaš, radije otiđi kozmetičarki da ti očisti mitesere :)

      Izbriši
  15. uf kraaasni favoriti. Ja imam avene termalnu od 300ml i izgleda ko aparat za gasenje pozara haha :D meni super smiri lice jer imam akne. ovaj tjedan sam isprobavala testere efaclar duo lrp kreme i gela za pranje lica i dobila sam flekove crvene po licu uzas! bas gadna reakcija, srecom pa se brzo povukla, tako da znam sto prolazis zbog ovog sapuna. sad koristim klindamicin losion iz ljekarne, bioderma sebium umivalicu i mislim da cu si uzeti nikel kremu od cajevca. probaj nesto ss cajevcem to super pomaze kod problematicne koze, i preporucujem ti tea tree water od lusha-tonik s cajevcem i sve tonike koje su napravljeni od atomaterapijskih ulja-oni obnavljaju kozu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahaha, aparat za gašenje požara, baš si me nasmijala :D
      Hvala ti na komentaru, vidim da si i ti imala reakciju od sapuna, srećom pa ti situacija nije kao meni :)
      Potražiti ću tonik od Lusha - zvuči mi super. Usput, u pubertetu sam koristila tonik od čajevca (ne mogu se sjetiti da li je u pitnanju bila cijela linija od Avona ili Oriflamea) i bio mi je dobar, otklanja i crvene mrlje također :D

      Izbriši
  16. Meni je ova essence olovka za obrve fantasticna! :)

    OdgovoriIzbriši
  17. Sara, a da provjeriš hormone? Čudno mi je da baš tako dugo saniraš posljedice tog sapuna (kojeg btw. nema šanse da isprobam nakon tvoje katastrofe, svaki put te se sjetim kad ga vidim na fb)..

    Od svega što si stavila u favorite, a što sam i sama koristila, ne slažem se jedino s Caudalie micelarnom, meni je baš bila loša po pitanju skidanja šminke. A miris i osjećaj na koži divan. No što mi to vrijedi kad ne ispunjava svoju funkciju :(

    I moram ovaj Normaderm Antiage probati, i ti i Martina ga hvalite :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nives, odmah sam otišla ginekologinji i obavila testove hormona - sve 5, u ravnoteži i ništa se posebno ne ističe... Znam da mi je od sapuna, samo ne mogu vjerovati što toliko dugo traje i nikako ne prolazi...
      Šteta što ti Caudalie micelarna nije dobra kao meni... Ja doduše koristim samo Shiseido pudere pa mi skine sve bez problema :)

      Izbriši
  18. Jaoo koliko istih favorita imamo, a ono što nemamo , ja želim :D

    Predivno draga, još jedan dokaz kako imamo sličan ukus. Jesi li pisala već o Glamglow Tingling & exfoliating mud mask?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Razumijemo se :D
      Draga, odgovorila sam ti na pp vezano za Glamglow maske pa mi javi ako ih želiš probati :D

      Izbriši
  19. Svaka čast na ovako dugačkom, detaljnom i lepom postu! Ja sam prelenja da napišem ovako nešto, ali sam zato sa zadovoljstvom pročitala tvoj :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :D Što ćeš, nekada me baš uhvati inspiracija kada imam vremena :D

      Izbriši
  20. Divni favoriti! Imamo i neke slične, posebno bi istaknula Vichya Aqualia Thermal Night Spa kremu koja je mene oduševila! Napravila je čudo od mog lica u jako kratkom roku i znam da više nikad ne želim biti bez nje! Divna krema i svima ju preporučujem!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga Mona, hvala ti! Vichy night spa je i meni savršena :D

      Izbriši
  21. Lijepa lista! Avene termalna voda mi nije bila ok uopće, oko usana mi je bila jako isušena koža,...:( Inače nemam problema sa tim, ne znam kako... L'erbolario krema je super bila i meni,možda se vratim na nju!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sonja, ne znam zašto, Avene je inače svima super, to je obična voda samo s puno više minerala i bez klora i sličnih dodataka koje imamo u ovoj vodi iz slavine...

      Izbriši
    2. Ne znam, i meni je bilo čudno,možda je bilo nešto dr.u pitanju ali sam tu reakciju pripisala njoj.A kada mi se tako što dogodi, odmah se vratim na već osobno provjerene proizvode i tako dosta stvari samo skuplja prašinu a ja trošim i kupujem omiljene :)

      Izbriši
  22. Od tvojih favorita sam malo šta probala, ali mi se najviše svidja Guerlain rumenilo i nadam se da ću uskoro isprobati Smashbox bazu.

    OdgovoriIzbriši

Behind The Web

Moje ime je Sara i uskoro se bližim famoznoj 30.-oj :) Volim obilaziti dućane u potrazi za novim make-up proizvodima pa se u mojoj kozmetičkoj torbici mogu naći razni proizvodi - od onih najjeftinijih do skupljih jer ne biram proizvode prema cijeni ili brandu, već po onome što meni odgovara :)

Pretraži ovaj blog

Something

Ovdje ćete moći čitati i o mojim make-up haulima, wish listama i svemu ostalom :)
Nadam se da će vam recenzije & swatchevi biti od pomoći i uštedjeti vam novce bez da potrošite dobar dio plaće :)
Svi proizvodi koje ćete vidjeti na mom blogu kupljeni su mojim vlastitim novcem, a recenzije koje ćete vidjeti moja su osobna stajališta.

Hvala što ste svratili u moj mali make-up my day kutak :)