Content

24. 01. 2014.

Oh So Heavenly Ribbons Making Waves tuširalica



Nedavno sam šetajući po Kozmu naišla na tuširalicu koja mi je zapela za oko svojom divnom nijansom aqua boje koja mene neodoljivo podsjeća na lagune, bijele pješćane plaže i kristalno čisto more.
Naravno da sam ju morala kupiti i isprobati, pogotovo jer pruža onaj divni spa osjećaj kod kuće :)

Ne znam da li ste čuli za Oh So Heavenly brend – ja sam na njega nedavno naišla dok sam shoppingirala u Kozmu, a vidjela sam da imaju njihovih proizvoda i u Konzuma i u Bipi (ako se ne varam). Imaju divne kupke, losione za tijelo te kremice za ruke i stopala.


Oh So Heavenly Ribbons Making Waves body wash je tuširalica koja dolazi u plastičnoj, prozirnoj ambalaži od 300 ml. Mislim da je koštala oko 20.-ak kuna (oko 3 EUR), a možete ju naći u Kozmu i većim Konzum dućanima.
Divne je aqua boje, nježnog i predivnog, nenametljivog spa mirisa. U sebi sadrži sitne mikrogranule pa ju možete koristiti i kao piling prilikom tuširanja. U ambalaži dolazi tako punjena da vam se čini kao da gledate naslagane valove jedan preko drugog.

Tuširalica sadrži morske minerale za njegu kože, ekstrakt hibiskusa za vlažnost i mikrogranule za piling. Ne isušuje kožu, ne izaziva nikakve iritacije.  Divno se nanosi, razmazuje i pjeni. Lako se skida običnom vodom, a mikrogranule su tako sitne i nježne da ne grebu kožu.


Ja sam osobno luda za ovakvim tuširalicama, sama ambalaža, miris i boja tuširalice me odmah privukla. Meni osobno ona predstavlja onaj osjećaj kada "misli pustim na pašu", umirim sva osjetila i pružim koži spa tretman. I to za samo 20.-ak kuna :)

Imate li vi neku svoju kupku koja vam pruža takav osjećaj?

14 komentari:

  1. Fino mirisu, ima i kod nas u BiH u Konzumu, ali su malo skuplji od ostalih tusiralica, mazalica i dezodoransa iz tog drogerijskog ranga, barem kod nas, pa nekako uvijek radije uzmem Nivea stvarcice. :-)
    Al moram reci da me privlace neki losioni, ima jedan fenomenalno mirise.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja si nisam predugo ništa od Nivee uzela, uvijek mi pogled padne na ove šarenija ambalaže :D

      Izbriši
  2. Znam za ovaj brend već jako dugo, ali nikako da isprobam nešto. Ispravljam grešku prvom prilikom :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga, imaju stvarno lijepih stvari, vrijeme je da probaš nešto od njih :D

      Izbriši
  3. imam , ali daleko skuplju .....zato ova deluje jos privlacnije ...ali mislim da kod nas nema ovog branda...inace , spadam u istu grupu ljudi kao i ti ..tusiralica uvek nekoliko u rezervi ...=))
    Lana

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Lana, drago mi je da se još u nečem slažemo :D Ja obožavam tuširalice i kupke, nikada ih nije dosta :)
      Ne znam gdje si, ali nama je ovaj brend dostupan i ako ti bilo što zatreba, slobodno mi se javi ;)

      Izbriši
  4. Nekako uvijek gledam ovaj brand i neznam zasto,preskocim ga,vjerojatno i zato jer trosim ratne zalihe:-)
    Ali prvom prilikom cu to ispraviti!!!

    OdgovoriIzbriši
  5. Volim OHS tuširalice, mada ovu nisam imala. Meni božanstveni osjećaj pruža momentalni Hvarski sapun koji miriše na more i lavandu :))

    OdgovoriIzbriši
  6. Super izgleda i vjerujem da bi mi se svidjela. :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Rijetko me privuku tuširalice plave boje, ali ova izgleda predobro <3. Zabilježit ću si za ljeto :D Nisam probala ništa od tog brenda, ali sam vidjela te proizvode. Zanimljivo izgledaju.

    OdgovoriIzbriši
  8. Znam za taj brand, ali nikada nisam nešto posebno zagledala u njihove proizvode. Sad si me zaintrigirala s ovom tuširalicom :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Iskreno, meni se ne svida miris njihovih proizvoda :( ali su ambalaze slatke :D

    OdgovoriIzbriši
  10. nikad čula,bacim pogled na nju pri sljedečoj kupnji :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Imala sam jednom njihovu noćnu kremu za ruke koja mi je bila fail. Od tada izbjegavam taj brend. Ali morat ću se podsjetiti. I kada isprobam onu kupku koju si mi poslala.

    OdgovoriIzbriši

Behind The Web

Moje ime je Sara i uskoro se bližim famoznoj 30.-oj :) Volim obilaziti dućane u potrazi za novim make-up proizvodima pa se u mojoj kozmetičkoj torbici mogu naći razni proizvodi - od onih najjeftinijih do skupljih jer ne biram proizvode prema cijeni ili brandu, već po onome što meni odgovara :)

Pretraži ovaj blog

Something

Ovdje ćete moći čitati i o mojim make-up haulima, wish listama i svemu ostalom :)
Nadam se da će vam recenzije & swatchevi biti od pomoći i uštedjeti vam novce bez da potrošite dobar dio plaće :)
Svi proizvodi koje ćete vidjeti na mom blogu kupljeni su mojim vlastitim novcem, a recenzije koje ćete vidjeti moja su osobna stajališta.

Hvala što ste svratili u moj mali make-up my day kutak :)