Content

06. 01. 2014.

Sephora kremaste tuširalice: Cotton flower, Peony, Lagoon i Monoi



Oni koji me dulje vrijeme prate, sigurno znaju koliko obožavam Sephoru i koliko patim što se kod nas zatvorila. Srećom, tu su dragi ljudi poput moje Jelene s bloga Jelena's Wonderful Colors koja mi uvijek pomogne da nabavim ono što volim, a nije mi dostupno.
Jedna od stvari koje volim jesu kupke, posebno kupke iz Sephore. Otkako sam ih prvi puta probala, odmah sam se zaljubila :)

I ovog mjeseca mi je stigao paketić od Jelene: naručila sam si Sephora kupke i MAC ruževe, a ono što me dočekalo u paketiću… pa malo je reći da sam se jako iznenadila jer je Jelena pažljivo birala do najmanjeg detalja: već sam vam o svemu tome pisala u prošlom postu o novitetima :)
Jelena, kao i uvijek, nemam riječi i od srca ti hvala!!!

Najviše sam se ipak veselila što će mi stići Sephora kupke :)
Sephora kremaste kupke su predivne, guste, kremaste teksture… blagog, a predivnog mirisa… 
Potrebna je zaista mala količina jer se umjereno pjene, daju se razmazati po tijelu. 
Ne isušuju kožu, već ju nahrane, a miris se dugo zadržava nakon tuširanja. Lako se ispiru vodom.
Ne izazivaju nikakve iritacije niti išta slično na tijelu.


Cotton flower (cvijet pamuka) je predivne nježno ružičaste boje i meni osobno puno, puno boljeg mirisa nego Yves Rocher kupka istog naziva. Ne znam, jednostavno mi nježnije i ljepše miriše :D Ima taj divni, nježni pudrasti miris :)

Peony (božur) je moja omiljena kupka koju nemilice trošim. Predivnog cvjetnog mirisa proljetnog božura. Uvijek ju imam u zalihama :)

Lagoon (laguna) kupka je predivnog, opuštajućeg spa mirisa kojeg obožavam ljeti. Osvježavajuće miriše, baš onako kao da ste u nekakvoj laguni, na bijeloj pješćanoj plaži ispod palme kokosa dok čitate omiljenu knjigu.

Monoi kupka dolazi u narančastoj ambalaži ljetne boje i mirisa cvijeta tiare. Pa tko je ne bi volio?
Radosna vijest za sve one koji nisu uspjeli nabaviti Yves Rocher Monoi de Tahiti kupku je to da ova Sephorina kupka meni osobno miriše potpuno jednako :D

Reći ćete: kupka kao kupka. E, pa meni nije :) Ne znam što to ima u Sephora kupkama: da li su to ambalaže, nazivi, miris ili boje? Ne znam, ali znam da ih obožavam :)

Jeste li probali Sephora kupke?




25 komentari:

  1. Želim ih sve. :D Najdraže mi je kada nakon tuširanja ostane miris na koži od neke tuširalice. :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Krasno mi izgledaju a budući da jako volim miris YR tuširalice od pamuka, vjerujem da bi mi se jako svidjela kao i božur, ma zapravo, sve bi mi se svidjele po opisu! Vidiš, ja sam na prvu mislila da se radi baš o kupkama (ulije se u vodu pa se onda pjeni), a ne o tuširalicama :) ovako mi se još više sviđaju!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga, ja ti to sve nazivam kupkama, mada znam da to nije ispravno :D Ovo su zapravo tuširalice, ali Sephora ima i ovakve kupke baš za uliti u kadu :)

      Izbriši
  3. probala sam svojedobno Lagoon, no moram priznati da me nije pretjerano oduševila. No ostala 3 mirisa zvuče kao nešto što bi se meni svidjelo :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni su odlične, lagoon mi je također super, baš ima onaj spa miris, a ja sam luda za plažama, suncem, ljetom, posebno tirkiznim morem... :)

      Izbriši
  4. Nisam probala Sephora tuširalice, ali izgledaju mi privlačno kad gledam ambalažu, a sad još više kad si dočarala kako mirišu. Meni je također važan odabir tuširalica, jer pod tušem je moje vrijeme za opuštanje, a ugodan miris probudi sva čula :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Točno tako - naše vrijeme za opuštanje i miris mi je jako bitan jer me nekada podigne iz lošeg raspoloženja, opusti...

      Izbriši
  5. Sad ne znam za koju da se odlučim :) Mislim da ću zas zimski period izabrati božur :) Hoću da uzmem i neki njihov piling. Da li si probala?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga, na žalost, nisam, ali se nadam da hoću :)
      Božur je moja najdraža kupka, uvijek je imam u zalihama :)

      Izbriši
  6. Nisam probala, ali sam se opskrbila YR gelovima za tuširanje i imam sada dovoljno zaliha, a imala sam ih priliku kupiti, no ipak sam ih preskočila :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Blago ti se :D
      Ja sam ih također htjela kupiti, ali kada sam zbrojila koliko ukupno imam kupki, zgrozila sam se - vrijeme je da stanem malo s njima :D

      Izbriši
  7. nemam ni jednu ali bi rado voljela probati navedene kupke :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Nisam probala ove kupalice mada deluju primamljivo :). A za Sephora kupke samo mogu da potvrdim da su neodoljive i onako extra luksuzne.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti Jelena, drago mi je da dijelimo mišljenje :D

      Izbriši
  9. nisam probala... ali kako si ih opisala do ovdje osjećam miris ;)

    OdgovoriIzbriši
  10. Nisam ih imala prilike isprobati, ali mi djeluju primamljivo. :) Šteta što nisu dostupne kod nas.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš šteta, mislim da bi ih sve imala :D

      Izbriši
  11. nisam probala, ali sada imam želju :)
    a i mislim da su stvarno divne za poklončić nekome,
    Jeleni svaka čast na pomoći :))

    OdgovoriIzbriši
  12. Nisam isprobala no zbog tebe odmah bi! :D

    OdgovoriIzbriši
  13. Monoi i Lagoon su meni među dražim mirisima :)

    OdgovoriIzbriši
  14. Imala sam ovaj Cotton flower, baš mi je legao za zimu. Lagoon sam kupila drugarici, ali nikako da me obavesti o utiscima.

    OdgovoriIzbriši
  15. Nisam isprobala. Nešto sam se zadržala pored tih tuširalica, ali me nisu nešto natjerale da ih kupim. Imam previše.

    OdgovoriIzbriši

Behind The Web

Moje ime je Sara i uskoro se bližim famoznoj 30.-oj :) Volim obilaziti dućane u potrazi za novim make-up proizvodima pa se u mojoj kozmetičkoj torbici mogu naći razni proizvodi - od onih najjeftinijih do skupljih jer ne biram proizvode prema cijeni ili brandu, već po onome što meni odgovara :)

Pretraži ovaj blog

Something

Ovdje ćete moći čitati i o mojim make-up haulima, wish listama i svemu ostalom :)
Nadam se da će vam recenzije & swatchevi biti od pomoći i uštedjeti vam novce bez da potrošite dobar dio plaće :)
Svi proizvodi koje ćete vidjeti na mom blogu kupljeni su mojim vlastitim novcem, a recenzije koje ćete vidjeti moja su osobna stajališta.

Hvala što ste svratili u moj mali make-up my day kutak :)