Content

09. 02. 2014.

Guerlain Meteorites perles #02 Teint beige


Guerlain meteorites perles toliko su dugo bile na mojoj WL!
Guerlain me uvijek iznova obori s nogu, ali meteorites kuglice zbilja su nešto posebno.
Znam da koštaju pravo malo bogatstvo (oko 350 kn = cca 50 EUR), ali ja im nisam mogla odoljeti! Sada mi je duša na mjestu.

Guerlain meteorites perles napravljene su 1987.g. i tada su bile prava revolucija u svijetu pudera jer su po prvi puta napravljene u obliku malih kuglica. Vjerujem da vam i danas srce zastane kada ih ugledate ;)


Guerlain meteorites perles u nijansi #02 dolaze zapakirane u kartonskoj kutiji unutar koje se krije čisti mali luksuz: srebrna metalna ambalaža koja na poklopcu nosi logo Guerlaina. 


Ispod poklopca nalazi se okrugla bijela spužvica gumenaste teksture koja štiti da se kuglice rasipaju van.


Unutar kutijice kriju se divne perle (kuglice) u 5 raznih nijansi: boje slonovače, bež, nježno brončane, ružičaste i lila.


Svaka od njih zasebno sadrži sitne, sitne shimmere, a pomiješane zajedno vašoj koži daju blistavost, svjež izgled i sjaj. Upravo tome su i namijenjene. Možete ih koristiti preko cijelog lica ili samo na pojedinim djelovima jer na licu ne ostavljaju vidljivu boju već jedan nježni, divan sjaj koji ujednačava ten i licu daje blistavost.
Dakle, one vam neće matirati lice, ali će pomoći da se puder dulje zadrži na licu. Budući ja imam dehidriranu kožu, na meni one traju cijeli dan, ali vjerujem da bi kod mješovitih tipova izdržale puno manje. 


Još ni sama ne znam da li ih volim zbog luksuzne ambalaže ili samih kuglica i njihovih poznatog Guerlain mirisa ljubičice, ali definitivno ih volim!

Kuglice su izrazito mekane, praškaste na dodir, ali opet dovoljno čvrste pa se neće raspasti.
Ne truse se niti se ne mrve, što je odlična vijest.

Prednost koju im nalazim je to što zbilja dugo traju i imate osjećaj kao da se nikada neće potrošiti.


Mana koju im nalazim je to što jednostavno nemam adekvatan kist kojim bi ih pokupila. Koristila sam Look by Bipa kist za puder i Real Techniques Buffing kist, ali jednostavno imam osjećaj da su ti kistovi premekani da ih dovoljno pokupe i prenesu njihovu divotu na lice. Ovim kistovima ih mogu nanositi na područje jagodica, nosa i ispod obrva da licu daju sjaj, ali imam osjećaj kao da njihova ljepota ne dolazi do izražaja i da mi je potreban neki bolji/čvršći kist za njih. Znam da ove kuglice mogu dati više od sebe, pa se mislim da li mi je potreban i Guerlain metoerites kist (osim što je divne ružičaste nijanse, nadam se da odrađuje svoj posao)?! 

Na donjoj fotki možete pogledati swatch svake kuglice zasebno:



Što vi kažete?

25 komentari:

  1. Predivno izgledaju, kupila bi ih samo zbog ambalaže i izgleda kuglica :D! Trenutno je malo preskup sport za mene, ali da su krasne, to ne mogu poreći :)

    OdgovoriIzbriši
  2. meni se dugo cinilo da nemaju apsolutno nikakav efekat , dok nisam pocela da ih nanosim sa tvor cetkom i to vlaznom ....sada se i meni svidjaju , mada sam iskreno ocekivala jos nesto jaci efekat ...
    Moja je preporuka tvor cetka ako je imas
    a ta njihova roze je jedna od najlepsih cetki uopste i verujem da radi .....

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Lana, hvala ti :) Nadam se da u našim parfumerijama imaju ovaj rozi kist jer ga prvo želim testirati kako kupi ove kuglice. Vjerujem da radi :)

      Izbriši
  3. Znaš da prije nisam obraćala pažnju na njih, ali si sada i mene zainteresirala sa ovim predivnim slikicama. :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Predivan proizvod! Imam Too Faced kuglice i obožavam ih :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Ajme predivne su, ali nažalost nedostupne za mene :(

    OdgovoriIzbriši
  6. Predivne su, mada mi se vise svidjaju zbog tog nekog opsteg utiska, boje i krasnog pakovanja. Sto neko rece, meni su malo preskup sport i uvijek bi potrosila na nesto drugo, ali da su lijepe, lijepe su. Jos kad nabavis pravu cetku, vjerujem da ce bas pokazati u svojoj pravoj ljepoti. :-)

    OdgovoriIzbriši
  7. Jasmina mi ih je jednom prilikom stavila na lice i preodusevljena sam mirisom i efektom koji ostave na kozi. Skupi su, to stoji, bas je pravi mali luksuz priustiti sebi ovo pakovanje i drzim fige da cu jednog dana moci.. Divota jedna!

    OdgovoriIzbriši
  8. Ooo, sjećam se kada smo prije nekih pola godine (možda i više) u komentarima pisale koliko želimo meteorite i sada ih napokon imamo :-D Ja imam one iz zimske Crazy Paris kolekcije i obožavam ih! Meni su oni baš primjer luksuza kojim se nekada treba nagraditi. Što se tiče Guerlain metoerites kista, čula sam da je užasan i to od masu, masu cura. Rađe nabavi neki drugi. Meni je on isto presladak, ali navodno kuglice propadaju kroz njega, nije mekan i tako, bzvz...

    OdgovoriIzbriši
  9. Gledam ih već duže vreme, i predivne su! :) Šteta pa ne ostavljaju malo jači trag. :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Prekrasne su. Pogotovo ambalaža. Ali ipak preskačem. Možda ako budu na nekoj akciji.

    OdgovoriIzbriši
  11. oni imaju super proizvode a ove kuglice su samo jedne od njih

    OdgovoriIzbriši
  12. Ja bih isto kupila samo zbog izgleda, ali sam sigurna da ih ne bih koristila, nisu za moju kožu. :( Inače, primijetila sam da baš voliš Guerlain :P

    OdgovoriIzbriši
  13. Imala sam ovu divotu, ajme kako lijepe fotke. Ovo vrijedi svaku lipu i priuštiti ću si ih ponovo :)

    OdgovoriIzbriši
  14. volim ih <3
    zašto? - jer su savršene :)

    OdgovoriIzbriši
  15. Prelepo izgledaju, kao i sve od Guerlain-a.

    OdgovoriIzbriši
  16. Meni su baš ove već godinama na listi i uvek se spremim da kupim pa odustanem i onda se kajem... E sada sam odlučila da iskoristim prvo sniženje i što ti kažeš da mi duša bude na mestu :D

    OdgovoriIzbriši
  17. Ja spadam u onu manjinu koja kuglicama uopšte nije očarana, mnogo sam više očekivala. Prelepe su ti fotografije, kao i uvek! :)

    OdgovoriIzbriši
  18. Moram ti priznati da me sam proizvod ne privlači pretjerano ali mi je pakiranje preslatko i voljela bih ga drzati na komodi, makar praznog ghaha :D

    OdgovoriIzbriši
  19. Htela sam da ih kupim ali sam odustala zbog cene. Šteta :( Divne su

    OdgovoriIzbriši
  20. prvo da ti kažem da su slike savršene <3
    a perle su mi divne, no znam da ih ne bi dovoljno koristila tako da mi čak ni nisu na listi želja iako su mi predivne <3

    OdgovoriIzbriši
  21. Divne su mi te kuglice i jednom sam ih imala, ali dosta puta su završile po podu pa sam odustala. :D Inače, super proizvod, kao i pakiranje. Guerlain <3

    OdgovoriIzbriši
  22. ma to bih ja držala za ukras, tako dobro izgledaju da je to šteta trošiti :D

    OdgovoriIzbriši
  23. Divne slike. Ja imam 1, ali moj aparat nece pa nece da ih slika. Htela sam da kupim i 2 za leto, ali stare verzije kod nas vise nema nigde. Za nove sam citala da su mnogo mekse (sto je dobro), mnogo simerastije (sto je lose) i imaju manju gramazu, za iste pare (sto je meni licno bezobrazno :D ). ALi dobro, mozda sam u fazi kad mi se ne moze udovoljiti :D

    OdgovoriIzbriši

Behind The Web

Moje ime je Sara i uskoro se bližim famoznoj 30.-oj :) Volim obilaziti dućane u potrazi za novim make-up proizvodima pa se u mojoj kozmetičkoj torbici mogu naći razni proizvodi - od onih najjeftinijih do skupljih jer ne biram proizvode prema cijeni ili brandu, već po onome što meni odgovara :)

Pretraži ovaj blog

Something

Ovdje ćete moći čitati i o mojim make-up haulima, wish listama i svemu ostalom :)
Nadam se da će vam recenzije & swatchevi biti od pomoći i uštedjeti vam novce bez da potrošite dobar dio plaće :)
Svi proizvodi koje ćete vidjeti na mom blogu kupljeni su mojim vlastitim novcem, a recenzije koje ćete vidjeti moja su osobna stajališta.

Hvala što ste svratili u moj mali make-up my day kutak :)