Content

16. 02. 2014.

Thayers Rose petal Witch hazel Toner



Od prije par mjeseci sam u svoju rutinu ubacila korištenje tonika za lice i moram priznati kako me niti jedan nije posebno oduševio kao Caudalie Beauty elixir.
Budući da svi u našoj blogosferi hvale upravo ovaj tonik, nisam niti malo dvojila pri njegovoj kupnji i odlučila sam ga isprobati, pogotovo zato jer je puno jefitniji od Caudalie-a. Recimo da je to bila kupnja na sigurno :)
Naručila sam ga sa iHerb stranice na kojoj ga možete naći na popustu, ali morate biti brzi jer brzinom munje nestane čim se pojavi u zalihama. 
Redovna cijena mu je oko 60 kn (cca. 7 EUR).

Thayers Rose petal Witch hazel tonik za lice dolazi u plastičnoj ambalaži od 335 ml.
Potpuno je prozirne boje i vodene teksture.
Ovaj tonik u sebi ne sadrži alkohol što je fantastično ako imate problema s dehidracijom kože jer alkohol zna isušivati. Također, njegovi sastojci su iz prirodnog uzgoja, ne sadrži umjetna bojila ili mirise. Tonik ima vrlo jak miris na ruže, stoga ako niste fan tog mirisa, preskočite. Ja naprotiv, obožavam ruže i njihov miris, posebno u kozmetici tako da sam jedva dočekala ovaj tonik :) 
Baza ovog tonika je ružina vodica (rose petal) iz prirodnog uzgoja, te hamamelis (witch hazel) također iz prirodnog uzgoja, koji je jaki prirodni antioksidans.
Ruža je odlična za suhu, dehidriranu kožu, dok hamamelis djeluje antibakterijski, protuupalno, smanjuje crvenilo... Formula je obogaćena s aloe verom kako bi pružila mladenački izgled koži, bez isušivanja.


Thayers svoju tradiciju počinje još davne 1847. godine, a može ju zahvaliti upravo Rose Thayer, koja je svakodnevno njegovala svoje lice ružinom vodicom te su joj ljudi davali puno manje godina nego što ih je uistinu imala.

Riječ je o toniku za lice, pa se kao i svaki drugi tonik nanosi na suho lice poslije umivanja, a prije nanošenja kreme. Ja ga osobno koristim i ujutro i navečer i nevjerojatno je koliko ga obožavam! Nanosim ga blaznicom koju dobro natopim tonikom i premažem cijelo lice.


Već nakon par dana primjetila sam razliku na koži.
Koža je čistija, blistavija i svježeg izgleda. Primjećujem da su mi neke mrlje od prištića izblijedjele, a lice je izgubilo onu svoju sivkastu zimsku boju, dobilo je svježiji, blistaviji izgled. Osim toga, nemam problema sa suhoćom i dehidriranom kožom otkako koristim ovaj tonik. 


Ako bih ga usporedila sa Nuxovim tonikom za lice od ruža, rekla bih da je ovaj tonik puno jefitniji i dvostruko djelotvorniji. Nuxe tonik je odličan u rješavanju problema sa dehidracijom, ali jednostavno mi ne pomaže pri davanju svježijeg izgleda koži.

Ako bih ga usporedila sa Caudalie Beauty elixirom, rekla bih da mogu ponosno dijeliti prvo mjesto. Ako naginjete varijanti bez alkohola, zaboravite Caudalie i uzmite si ovaj tonik - jeftiniji je, a pruža licu jednak učinak kao i Caudalie - suzi pore, daje blistaviji izgled, rješava probleme sa dehidracijom. Osim toga, makeup se bolje nanosi i svakako bolje izgleda :)

Ne mogu ga dovoljno nahvaliti jer otkako ga koristim nisam imala problema sa isušivanjem kože - baš naprotiv, koža je nevjerojatno nahranjena, a to je upravo ono što mi treba. 
Mislim da bi ga mogle koristiti osobe i s suhom, normalnom, mješovitom i masnom kožom jer je jednostavno savršen i zimi (da nahrani kožu) i ljeti (za osvježenje).

Sastojci:
Purified Water, Aloe Barbadensis Leaf (Certified Organic Filet Of Aloe Vera), Glycerin (Vegetable), Fragrance (Natural Rose) Hamamelis Virginiana (THAYERS® proprietary un-distilled Witch Hazel) Extract, Rosa Centifolia (Rose) Flower Water, Citric Acid, Citrus Grandis (Grapefruit) Seed Extract, Tocopheryl (Vitamin E) Acetate. 

41 komentari:

  1. Neko vrijeme sam ga imala na WL i onda sam ga jednostavno zaboravila, sada si me opet zainteresirala. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svakako ga stavi ponovno na WL jer je savršen, bolji tonik nisam imala :)
      Budući da koristimo slične proizvode za lice, mislim da će ti se ovaj svidjeti :)

      Izbriši
  2. Ja ga odavno imam na WL, samo da se okuražim da naručim, jer naši carinici vole da naplate Boga oca.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ah ta carina... Zavisi tko radi, kod nas neki još uvijek nisu počeli primjenjivati pravila EU :/

      Izbriši
  3. Zvuči predobro. Moram probati!

    OdgovoriIzbriši
  4. I kod mene je dugo na WL, uskoro ga naručujem, iako imam predivnih tonika, ipak ja moram probati sve :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Martina, sigurna sam da bi se tebi dopao jer sam primjetila da Ivana (Anaviglam) i ti volite slične stvari, a baš zbog njene recenzije sam ga i kupila :)

      Izbriši
  5. postoji li minimalna naruđba na iherb? ako ne onda bi ga uzela i probala i mozda još nesto

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tina, nisam sigurna jer sam naručivala čajeve i druge stvari. Ali najmanja poštarina je oko 4$ bez tracking broja, moj paket je putovao skoro 30 dana :/

      Izbriši
  6. sviđa mi se kako si ga opisala, a inače, ambalaža me malo podseća na neki kućni odmašćivač ringli, ili tako neko higijensko sredstvo :DDDDDDD ne znam zašto....da je na nekom nerazumljivom jeziku i da ga vidim na polici, verovatno bih mislila da je sredstvo za čišćenje :DDD
    don't judge me please :DDDD

    OdgovoriIzbriši
  7. Bas sam razmisljala o kojem si Thayers toniku pisala kad bas bi od ruze - onaj koji je mene sve vrijeme privlacio! Jeeej! :D
    Volim miris ruze tako da bi mi se dopao, tko ga ne voli ima druge mirise (tona ih je, svako moze sebi nesto odabrati).
    Posto me Caudalie nije bas odusevio kao tebe ali nije mi ni potpuni trash, mislim da bi samo zbog odsutstva alkohola u Thayer-ovom bila odusevljena njim. Narucujem! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Selma, ja vjerujem da bi ti se svidio jer je meni osobno u zadnje vrijeme puno prirastao srcu i mada me Caudalie oduševio, ovo mi je još bolji proizvod :)

      Izbriši
  8. Stoji mi na WL još otkako sam ga vidjela kod Ivane (Anaviglam) i čeka svoje vrijeme... al svakako će doć u moje ruke, nadam se skoro <3

    OdgovoriIzbriši
  9. Jesi li ga vidjela gdje osim na IHerbu?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Iskreno, nisam jer većina stranica koja ga drži nema dostavu za RH pa nisam ni tražila dalje :)

      Izbriši
  10. nemoj zezat, odmah na shoping list sa njim :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tvoje liste samo rastu zbog mene, nemoj me osuđivati :D

      Izbriši
  11. Witch hazel i sama obožavam koristiti u svojim pripravcima i obožavam učinak te vodice. Miris je dosta intezivan ali uspijem ga prikriti eteričnim uljem.
    Vidiš, nisam probala, a čitala sam o njemu u još jednom postu na engleskom. Meni obično alkohol ne smeta u tonicima, jer nekad volim blazinicu namočiti tonikom i držati na prištiću dok ga ne isuši. Ali inače da, bolje je bez alkohola :)

    Mislim da je cijena jako dobra!
    Hvala na super recenziji! :*

    OdgovoriIzbriši
  12. Ja ne podnosim miris ruže, tj. meni je miris ruže nekako preforsiran, ako me razumiješ. Ruža ima nježan miris, ne osjeti se samo tako lako, a svi ti proizvodi zapravo mirišu prejako i preintenzivno. Tako da ga samo zbog toga ne bih probala :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Miris je zbilja intezivan, ali ništa više nego kod Nuxe linije od ruže. Ako baš ne voliš miris ruže, radije preskoči :)

      Izbriši
  13. Stvaro zavidim na narucivanju sa internta. Tako bih probala mnoge stvarcice, ali ne vredi upustati se sa nasom carinom i igrati lutriju na pogresnom mestu :( Ali bar uzivam u vasim recenzijama i slikama :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znam da vi imate problema s carinom, još mi nije jasno da se tako ponašaju u 21.st. :/

      Izbriši
  14. Znači opravdava toliku famu koja postoji oko njega, lepo je to čuti :)

    OdgovoriIzbriši
  15. Odlična recenzija!
    Ovaj tonik mi svakako ide na WL :D

    OdgovoriIzbriši
  16. Odlično zvuči i ide na listu! Začudila me cijena s obzirom na popriličnu mililitražu! Probala sam Nuxe vodicu od ruže i bila mi je ok, ali opet ništa posebno...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa da, za tu cijenu mi Nuxe nije baš nešto... Ovaj tonik u sebi sadrži hamamelis koji mi je savršen za lice, posebno ako imaš problema sa crvenilom jer meni osobno pomaže. uzmi ga u obzir jer mu je i cijena oK, jedino što moraš platiti poštarinu, ali opet, ona dođe 4$ :)

      Izbriši
  17. Dobar je, ali moram priznati da je meni puno bolji onaj od krastavca i iako je sve isto osim krastavca odnosno ruže, razlika je ogromna. Od krastavca punoooo bolje hidratizira kožu od ovoga. I ovaj je dobar po tom pitanju, ali krastavac još više da onu neku svježinu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Onda slijedeći puta naručujem oba :)

      Izbriši
  18. Anonimno19/2/14

    Već neko vreme mi stoji na Wish listi ali nikako da dodje red na njega, a redovno je out of stock...
    Sledeći put ne propuštam priliku :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni je par puta bio out of stock, posebno kada ga imaju na sniženju - onda automatski nestane :/

      Izbriši

Behind The Web

Moje ime je Sara i uskoro se bližim famoznoj 30.-oj :) Volim obilaziti dućane u potrazi za novim make-up proizvodima pa se u mojoj kozmetičkoj torbici mogu naći razni proizvodi - od onih najjeftinijih do skupljih jer ne biram proizvode prema cijeni ili brandu, već po onome što meni odgovara :)

Pretraži ovaj blog

Something

Ovdje ćete moći čitati i o mojim make-up haulima, wish listama i svemu ostalom :)
Nadam se da će vam recenzije & swatchevi biti od pomoći i uštedjeti vam novce bez da potrošite dobar dio plaće :)
Svi proizvodi koje ćete vidjeti na mom blogu kupljeni su mojim vlastitim novcem, a recenzije koje ćete vidjeti moja su osobna stajališta.

Hvala što ste svratili u moj mali make-up my day kutak :)