Content

24. 02. 2014.

Veljača u slikama (2014)


Veljača. Mjesec koji ima najmanje dana u godini :) 
Veljača nam se ubrzo bliži svom kraju (još samo 4 dana), a ja sam upravo danas odlučila objaviti pregled mjeseca u slikama jer ću do kraja mjeseca biti malo više zauzeta, a imam za vas jedan malo poduži post i malo više slika od uobičajenog :)

Prije svega, moram vam javiti jednu dobru vijest :) Sjećate se blog sale.-a na kojem smo skupljali novce za bebicu od poznanika? Testovi su napravljeni, dijagnoza je postavljena i da previše ne idem u detalje, bebica je sada dobro :) Hvala vam svima što ste sudjelovali!
Baš sam prošli mjesec bila posjetiti malog M. i na poklon sam dobila ovaj predivni kalendar za 2014.g. koji u svakom mjesecu sadrži poneki stih Tina Ujevića i predivne bajkovite slike - stoga u svakom mjesecu do kraja godine očekujte po jednu fotkicu iz kalendara :)
Ne znam za vas, ali ja obožavam poeziju. I sada kada radim skoro cijeli dan, vidim da sam malo zapostavila knjige i baš mi je želja ponovno početi čitati Tina Ujevića, Dobrišu Cesarića, Pabla Nerudu... :)



Kada smo već kod posla, nije uvijek sve tako stresno. Ponekad se nađete na brodu u Bajnicama...



... ponekad prošetate predivnom plažom u Brelima :)
Fotke su malo manje jer sam pokušala fotkati mobitelom panoramu Brela :D
U ovakvim danima, volim svoj posao!



Nadam se da niste jedni od onih koji ne vole proljeće. Ja ga jednostavno obožavam! Zimi sam sva mrzovoljna, jedva čekam da se priroda probudi :)
Prošli tjedan sam posjetila mamu, malo sam joj pomogla u vrtu i ubrala naše cvijeće :) Što ću, obožavam živo cvijeće, njegov miris, boje...



Suprug i ja smo bili u kinu, nama je to redoviti izlazak :) Ne pijemo kave, ne idemo na kave, ali smo zato redoviti u kinu :) Gledali smo: Vuk sa Wall Streeta, Američke varalice, Robocop... Za preporuku: Pogledajte Vuka sa Wall Streeta u glavnoj ulozi s Leonardom DiCapriom - film je baš odličan! Traje (3 sata), ali je predobar!



Niste mislili da će i ovaj mjesec proći bez hrane :P
Prvi puta sam probala svježu papaju - nije me nešto posebno domila, bila je OK, ali sam više tip za trešnje, jagode, kaki i mango :)



Spremala sam crne rezance sa plodovima mora po bakinom receptu :) Ovo mi je jedno od najdražih jela!



Poslije ručka redovito se počastimo predivnim La Crema keksićima od kokosa!
Presavršeni su!!



Za rođendan sam od Mirne (A girl in Berlin) i Gabrijele (Green Girl) po Mirninoj narudžbi i izboru dobila predivan paketić iznenađenja s toplom porukom koja me rasplakala :)
Naravno da sam isprobala sve još tu večer i zaista sam oduševljena, kao i sa svim GG proizvodima. Moj favorit je definitivno On cloude nine suho ulje za tijelo koje miriše kao YR Monoi de Tahiti kupka, samo puno slađe i ljepše! Definitivno si kupujem full size!!



Za Valentinovo smo suprug i ja bili na kolačima u Biberona (Mercator centar). Imaju odlične kolače, a mene je posebno oduševila Ferrero Rocher torta :) 



Preko vikenda sam odmarala uz Happy čaj (s aromom vanilije i ruma)...



... i opuštajućem pilingu :) 

Bilo je tu i nešto noviteta, krenimo prvo na one kozmetičke kojima se svi veselimo :) 



Napokon sam si ovaj mjesec skinula s WL Guerlain Terra Ora bronzer :) Predivan je, kao maslac je pod rukom, to je nešto nevjerojatno!
Uskoro više o njemu :)



Ovo je moj trio bez kojeg više ne mogu: Thayers rose petal toner, Bioderma sebium serum i naravno - HG Estee Lauder night recovery complex II :)



Nabavila sam i Alpha-H umivalicu sa glikolnom kiselinom i čajevcem te Alpha-H piling sa ananasom i papajom. Svi Alpha-H proizvodi sadrže određeni postotak glikolne kiseline, a kako mi je Bioderma sebium serum jako pomogla, odlučila sam upotpuniti njegu lica :) Zadovoljno vas mogu obavijestiti kako sam se u samo par dana riješila akni i prištića, mislim da je i bilo vrijeme! Ostale su manje nepravilnosti i crvene mrlje kao posljedica svega što mi je izbacilo po licu, ali pomalo se riješavam i toga :D 

Nabavila sam i Apivita umivalicu koja je jednostavno savršena, bez mana - jedna i jedina. Nakon ove umivalice niti ne želim tražiti drugu jer je obožavam!!



Kupila sam još kupki - shame on me! Balea kupke su me razočarale, nakon što sam lijepo uživala u njima i upalila si hidromasažu, trebalo mi je jedno pola sata muke da potjeram svu pjenu iz kade - užas!!

Ali zato L'Occitane tuširalica od badema je čisto malo savršenstvo (želim full size!) :)



Već par tjedana koristim L'Oreal Ever Riche šampon, regenerator i masku i moram reći da sam oduševljena :D U rangu su mi sa Kerastaseom, a to je za mene savršeno :)



Kokosovo ulje i arganovo ulje također su moji saveznici u njezi kose, ali kao  maska. Sjećate se ovog posta? Dodajte maski jednu žličicu arganovog ulja :D



Kada smo već kod kose, o John Frieda šamponu i regeneratoru pisala sam na blogu Beauty blog by Tina, kao suradnički post. Hvala ti Tina na pozivu :) 



Kupila sam i Hipp wind & wetter kremu za lice (dm, 15 kn) - savršena je, meni osobno bolja od Avene recovery kreme, a puno jeftinija :D
O Olival proizvodima koje sam dobila na recenziju pisala sam vam tu :)



Veljača je za mene baš bila ispunjena :) 
Najviše sam uživala ovaj vikend koji je iza nas: rano sam se ustala, večer prije sam izribala kuću tako da sam imala slobodno jutro za žensko uljepšavanje i opuštajuću kupku, a nakon toga sam krenula do Zare u shopping :) 



Trenutno je u Zare još uvijek sniženje, a džempere možete naći i po 49,00 kn :) 

Našla sam i par cipelica: jedne sam kupila u Bershke, a druge u City Centru One, svaki par po 49,00 kn :)



U Zare je također stigla i nova proljetna kolekcija kojoj nisam mogla odoljeti, posebno cipelicama :D :D



I time završava moj mjesec :)

Nadam se da vam je veljača donijela puno smijeha i koju kozmetičku sitnicu :) 



Večeras su na redu muffini od čokolade i lava cakes pa se bacam u kuhinju :D


:*

62 komentari:

  1. Kako su lepe Zara cipele, i to oba para. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti Tijana :D Znam, nisam im mogla odoljeti otkako sam ih vidjela na internetu inisammogla vjerovati svojim očima kada sam ugledala baš moj broj u dućanu (inače ostanem bez ičega) :)

      Izbriši
  2. Kako divne slikice *-* Idem ih još jednom pregledati. :D
    Tipkaj mi u inbox o L'Oreal Ever Riche liniji, sada sam znatiželjna. ahah

    OdgovoriIzbriši
  3. I opet predivne fotke...svašta tu ima lijepoga ali ova Ferrero Rocher torta izgleda savršeno (nadam se da je i ukus bio takav), predivan mi je i Guerlain bronzer a ove Zara crne štiklice su mi savršene. Šteta što u mom gradu nema Zare, odmah bi ih išla tražiti ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) Majo, Ferrero je bio odličan, samo mi je puno bolja u domaćoj varijanti kako je ja napravim, puno je ukusnija i Nutella baš dođe do izražaja :)
      Šteta što nemate Zaru, meni oni imaju stvarno dobrih stvari, a na sniženju se dosta toga nađe :)

      Izbriši
  4. Preslatke stvari! Kolika je cijena Apivita umivalice? :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :)
      Apivita umivalicu sam platila oko 110 kn + poštarina jer je kod nas u Splitu nisam mogla naći pa sam ju naručila s neta :)

      Izbriši
  5. Obožavam tvoje mjesece u slikama, oduševe me uvijek :) I predivna mi je plava bluza iz Zare! :)

    OdgovoriIzbriši
  6. lep mesec!! Divni noviteti , posebno me zanimaju utisci o Terra Ori =))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Obožavam ovaj bronzer :D Uskoro ću pisati o njemu, hvala ti Lanice :D

      Izbriši
  7. Opet si kupovala odjecu i obucu koju bih i ja, posebno Zara obucu.. stiklice.. uh :D fali jedna torbica da ovo sve upotpuni. Mislim ne sumnjam da ih vec imas, nego da upotpuni moje slinjenje nad ovim slikama :D :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahaha, hvala ti :D Znamd a imamo sličan ukus :)
      Nećeš vjerovati, ali ja zapravo imam samo dvije torbe koje nosim, jednu crnu i jednu smeđe boje :)

      Izbriši
  8. Divan post i slike... Baš sam uživala.

    OdgovoriIzbriši
  9. Divne su slike! Malo sam iznenadjena odabirom ovako jeftinih odjevnih komada, mislila sam da na sve za izgled daješ dosta novaca..Ali sve je lijepo :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Jako lijepe slike! Malo sam se iznenadila cijenama odjeće i obuće, mislila sam da sve što ima veze sa izgledom dosta plaćaš,ali evo svi valjda volimo sale :) I lijepo je sve.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja ti obavezno kupujem na sniženjima, nađe se super stvari :D A ako mi se baš nešto svidi iz nove kolekcije, a da naletim na to i imam novaca, onda uzmem :)
      Najčešće kupujem u Zare, Manga i HM.-u, ali u Splitu je jako teško naći neki komad robe kada su naše Splićanke nadobudne i svaki dan su po dućanima tako da sam sretna kada nešto iz nove kolekcije nađem, a da je moj broj. Ti 36 brojevi odmah nestanu :/

      Izbriši
  11. Aaaah, uživala sam kaoi obično.Same krasote i divote, posebno lajkam GG isretan ti rođendan od srca <3

    OdgovoriIzbriši
  12. Prekrasan post! A posebno mi je drago sto ti Alpha-H stvarcice odgovaraju i sto uzivas u istim misirnim svijecama kao i ja! Bas sam danas nabavila jos jednu :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti draga :D
      Ove svijeće su mi posebne, a zapravo ne bih na njih niti obratila pažnju da me Jelena (Jelena's wonderful colors) nije nagovorila da joj nabavim dvije :)

      Izbriši
  13. Divne stvarčice, zbilja! Rado bih probala taj Happy čaj, mislim da ga nemaju kod nas.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I kod nas ga je teško naći, ne drže ga sve Tommy i dm trgovine :/ Ali zato kada naletim, uzmem više komada :)

      Izbriši
    2. I kod nas ga je teško naći, ne drže ga sve Tommy i dm trgovine :/ Ali zato kada naletim, uzmem više komada :)

      Izbriši
  14. Baš mi je drago zbog bebice :) Cipele su mi odlične :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti Kristina :) I hvala ti što si sudjelovala u blog sale-u :D

      Izbriši
  15. tvoje me fotke uvijek nanovo oduševe, sve pršti bojama i veseljem :D

    OdgovoriIzbriši
  16. Tvoje slike me uvek razgale :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti draga! I meni se sviđaju ovi pregledi u slikama, tek onda vidim koliko mi je mjesec bio ispunjen :)

      Izbriši
  17. Film Vuk sa Volstrita je mnogo dobar :) Zara bez stikle mi se mnogo svidjaju :) Fotografije su ti mnogo lepe, pune boja.

    OdgovoriIzbriši
  18. Prvo sam htjela da prokomentarišem more, pa bronzer, pa cipele, pa sam vidjela da se večeras prave kolači i odmah me uhvatila želja za lava kolačem. Divan post, uživala sam.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :D Drago mi je da jesi, ja obožavam ovakve postove u fotkama :D

      Izbriši
  19. Kako ja volim ove mjesece u slikama, predivno!

    OdgovoriIzbriši
  20. Raj za oci kao i uvek, obozavam tvoje mesecne postove.:D Srecan rodjendan sa zakasnjenjem, zelim ti sve najlepse..:))
    Drago mi je da si uspela da sredis lice nakon onog sapuna i nadam se da ce biti neki post o tvojoj trenutnoj nezi lica, secam se da si prosli mesec pominjala i neke Shiseido proizvode za negu pa me zanima kako ti se cine i dal su i oni pomogli da se resis nepravilnosti.:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Stasha, hvala ti :) Biti će post i o tim Shiseido proizvodima, kao i o trenutnoj njezi lica :) Odmah da ti kažem, Shiseido mi baš i nije pomogao riješiti se nepravilnosti, prištića ili akni. Najviše mi je pomogla Bioderma sebium serum i Alpha-H umivalice - sve je na bazi glikolne kiseline :)

      Izbriši
  21. Stvarno ima svega, od divne šminke, preko cipela i hrane do mora :) Divno što je bio tako lep mesec!

    OdgovoriIzbriši
  22. Kako ja guštam gledajući tvoje slike, ne mogu ti opisati. Baš imaš smisla za fotkanje :-)
    Kozmetički noviteti su divni, svi do jednog i jedva čekam recenziju Guerlain Terra Ora bronzera te Green Girl i Alpha-H proizvoda. :-)

    OdgovoriIzbriši
  23. Prekrasan mjesec i fotografije :) Od toliko divota teško je izdvojiti nešto, ma sve mi se sviđa :D

    OdgovoriIzbriši
  24. Prekrasni noviteti i slike kao i uvijek kod tebe!Sretan ti rodendan sa zakasnjenjem:-)

    OdgovoriIzbriši
  25. Divota od slika! <3 Baš si me zainteresirala za Ever Riche liniju. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) Meni je ta linija odlična, mada bih je ja koristila samo zimi jer baš nahrani kosu. Bojim se da mi ljeti trebanešto laganije jer sam stalno na moru, a to znači i svakodnevno pranje :)

      Izbriši
  26. Predivan mjesec i slike. Imamo puno zajedničkih proizvoda, želja, ljubavi koju dijelimo. Možeš li mi reći gdje nabaviti ovaj kalendar? Ili link možda?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znam draga, već smo odavno skužile da dijelimo mnoge zajedničke stvari )
      Kalendar sam dobila na poklon od bebice kojoj su išli novci od blog sale.-a, izdavač je školska knjiga pa pretpostavljam da bi ih trebalo biti u knjižarama (gdje inače prodaju školske udžbenike) :)

      Izbriši
  27. Brela su predivna.. bar koliko sam do sad vidjela po slikama.. odlično je kad možeš spojiti posao i užitak, nema boljega.. nadam se da ću ih koji put posjetiti pa da vidim te ljepote u živo :)
    Proljeće volim, a ljeto i ljetnu odjeću još više.. samo da bar temperatura ne ide iznad 30 stupnjeva.. to je jedina mana ljeta.. ne volim zimu i sto slojeva odjeće..
    Kino je i meni i dečku najdraže mjesto za izlazak.. također ne pijemo kavu, pa ni nejdemo na kavu ali u kino uvijek volimo otići :) Iako u zadnje vrijeme nismo baš išli jer smo uređivali stan, već pikiramo neke filmove za dalje :)
    Collistar piling izgleda savršeno, kolika mu je cijena, gdje se može kupiti?
    Vidim da je to bio odličan mjesec :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, Brela su predivna, nekada volim svoj posao (posebno u takvim danima kada možeš spojiti posao i užitak) :)
      Hvala ti!
      Collistar piling sam uzela na ovoj stranici: http://www.click2chic.hr/sl/Kupanje-i-tusiranje/COLLISTAR-Talasso-piling-Gold-Icon/
      ne znam da li je dostupan kod nas u parfumerijama, bio je limitirano izdanje. Inače, njihovu stalnu postavu možeš naći u parfumerijama i Mulleru :)

      Izbriši
  28. joj divan mjesec <3
    kalendar je prekrasan čim ima tinove stihove, on je moj omiljeni pjesnik <3

    ti imaš i Caudalie pjenu i Apivitu - dakle Apivita je bolja?
    Ove druge Zara cipele su mi divne, a za kolače u Biberonu se slažem, uvijek kad prolazimo kroz Split navratimo u Mercator centar zbog njih :D
    A Brela... zavidim <3

    Divan mjesec sve u svemu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti Nives :)
      Apivita je vrh svihj pjena koje sam probala, Caudalie mu nije niti do koljena (Obožavam Caudalie kao brend, ali moram biti iskrena) :)

      Izbriši
  29. Jao more :)
    U tvom postu je leto iza ugla! Sviđaju mi se sličice, a bež Zara sandalice su prelepe.

    OdgovoriIzbriši
  30. prelep ti je bio mesec <3
    dopadaju mi se mnogo baletanke koje si odabrala :)
    jako mi je drag da je akcija blogsale bila tako uspešna <3
    guerlain bronzer izgleda magično, EL night recovery je na WL...
    prelepo Saro, tako sam i navikla od tebe :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imamo sličan ukus, to smo već ustanovile :D
      Hvala ti Lena :)

      Izbriši
  31. Divan mesec. Divne slike zimskog Jadrana. Borovina mi mirise preko ekrana... i mesa se sa mirisom sveca <3

    OdgovoriIzbriši
  32. Stvarno imaš savršene fotografije Sara! Ali to svi već dobro znamo :D
    Joj lijep mjesec! Ali da znaš da me veljača totalno zeznula, zaboravila sam da ima 28 dana tako da me 1.3. jako iznenadio, pa sam se osjećala kao da mi je netko ukrao nekoliko dana :D

    OdgovoriIzbriši
  33. Ja stalno visim kod tebe na blogu, hoću još postova :)))))

    OdgovoriIzbriši

Behind The Web

Moje ime je Sara i uskoro se bližim famoznoj 30.-oj :) Volim obilaziti dućane u potrazi za novim make-up proizvodima pa se u mojoj kozmetičkoj torbici mogu naći razni proizvodi - od onih najjeftinijih do skupljih jer ne biram proizvode prema cijeni ili brandu, već po onome što meni odgovara :)

Pretraži ovaj blog

Something

Ovdje ćete moći čitati i o mojim make-up haulima, wish listama i svemu ostalom :)
Nadam se da će vam recenzije & swatchevi biti od pomoći i uštedjeti vam novce bez da potrošite dobar dio plaće :)
Svi proizvodi koje ćete vidjeti na mom blogu kupljeni su mojim vlastitim novcem, a recenzije koje ćete vidjeti moja su osobna stajališta.

Hvala što ste svratili u moj mali make-up my day kutak :)