Content

01. 02. 2014.

Victoria's Secret Pure Seduction gel za tuširanje



Ne mogu odoljeti Vicotoria's Secret stvarčicama i najsretnija sam kada mi na kućnu adresu stigne njihov paketić. Ne znam zašto je to tako, ali tada se osjećam posebno. I ako si možete priuštiti, mislim da bi svaka žena trebala imati barem neku sitnicu od njih.


Osim recenzije, u ovom postu odlučila sam s vama podijeliti svoje iskustvo kupovinom s VS stranice, nadam se da će vam koristiti.

Svake godine prijateljica i ja naručimo par stvarčica sa njihove službene stranice, podijelimo poštarinu, ali pazimo da paket ne bude prevelik da bismo izbjegli carinu.
Moje iskustvo: jednom sam naručila ljetne cipele koju su utrpali u neku ogromnu kutiju, što znači ne samo da nisam izbjegla carinu + pdv, nego sam još i platila dodatnih 200 kn špeditera. Da li se isplatilo? Nikako! Dakle, što manji paketić - to bolje :)
Victoria's secret dostavlja u Hrvatsku, paketić stigne jako brzo, za otprilike 10ak dana ovisno kada naručujete (ako su ljetne gužve ili sniženja, paketić može putovati i 20ak dana), a cijene poštarine im varijaju o ukupnoj cijeni narudžbe. 
Cijene poštarine za RH možete provjeriti ovdje. Poštarina je zbilja paprena, ali ako imate nekoga s kim biste to podijelili, trošak ispadne minimalan :)
Mislim da se na VS stranicama isplati shoppingirati ako kupujete na sniženjima donje rublje, kupaće kostime i kozmetiku jer znaju imati super stvari, najčešće u prosincu i srpnju. Recimo, kostim sam našla za samo 80 kn gornji i donji dio (na VS stranici možete kombinirati boje, modele i veličine gornjeg i donjeg dijela kupaćih kostima, donjeg rublja....). 
VS također dostavlja i tekuće stvari u RH, osim lakova i svega što je u spreju.
Ukoliko mislite naručiti samo neku kupku ili losion za tijelo, mislim da vam je isplativije naručiti s e-baya. Možda cijena proizvoda bude malo veća, ali poštarina je sigurno duplo jeftinija.

Sada kada smo riješili tehničke stvari, krenimo na recenziju proizvoda koji me oduševio :)


Victoria's Secret Pure Seduction gel za tuširanje dolazi u plastičnoj ambalaži od 250 ml. 
Ne znam zašto prije nisam naručivala njihove tuširalice, ali ovo je čisto savršenstvo. 
Prije svega, pogledajte samo tu ambalažu! 


A onda - sam miris! Budući da piše da je Pure Seduction spoj mirisa crvenih šljiva i frezije, morala sam probati to malo zadovoljstvo. 
Očekivala sam slatkasti miris šljiva, ali dobila sam puno više od toga. Šljive pomiješane sa senzualnom frezijom, miris koji je istovremeno zavodljiv, senzualan i slatkast. Ne znam kako da vam to drugačije opišem, ali još ljepše i ugodnije miriše na koži. 
I dugo se zadrži nakon tuširanja!
K vragu, mislim da se i moja kupaonica osjeća sexy zato što ova kupka stoji u njoj :D

Tuširalica ima teksturu kao žele, boje fuksije.
Sadrži Aloe Veru koja njeguje kožu, ali i vitamin E tako da je koža mekana i nahranjena nakon tuširanja. Meni osobno ne isušuje tijelo što je dodatni plus jer ionako imam dehidriranu kožu koja se zimi zna ljuskati. Ne izaziva nikakve iritacije, prištiće ili slično na tijelu.
Jednostavno je obožavam i planiram nabaviti i losion za tijelo iz iste linije, ali i probati još njihovih tuširalica :)

Jeste li probali nešto od VS?

15 komentari:

  1. moja omiljena kombinacija, koju i trenutno koristim, je secret craving (black currant & vAnilla absolute), gel za tuširanje i body cream. uvek kupujem par tuširalica i mazalica :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Jao, zvuči kao san. :) Nisam isprobala ništa iz VS asortimana, no nadam se da će biti prilike. :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Ne mogu ti opisati koliko ti zavidim, svaki put kad spomeneš da si kupila nešto od VS, odem na njihovu stranicu i slinim :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Obožavam njihove sprejeve za tijelo - ljeto nije isto bez njih :D.

    OdgovoriIzbriši
  5. zvuci divno , ali ambalaza ---bas i da se kupaonica oseca sexy =))) , hehehhe odlicno si to opisala !

    OdgovoriIzbriši
  6. Moja rodica je prošlo lito naručila jedan savršen kupaći, a ja imam 2 olovke za oči i jednu bočicu pigmenta u prahu. Vidiš, mogla bi ih skroz recenzirat! ;)

    OdgovoriIzbriši
  7. ovo divno zvuči, nisam probala ništa od njihovog asortimana za tijelo, ali baš kao što i sama kažeš, sama ambalaža mami :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Hvala na recenziji, ovo zvuči odlično, imam par stvarčica, i to od danas od vs, dva mista, moonlight dream koji je SAVRŠENSTVO u bočici, oduševljena sam mirisom, te Sheer love, taj miris me nije tako oborio kao moonlight dream, ali ću ga sigurno potrošiti!!! Jedva čekam recenziju Guerlain Meteorites!!! Pusa od Tine!!!

    OdgovoriIzbriši
  9. Nije me se VS uopće dojmio u Dubaiu. Bilo je toliko toga. Probala sam toliko toga, od kozmetike do grudnjaka i ostala razočarana. Ja obično budem cijepljena od brendova za kojima drugi lude. I onda mi bude žao jer želim da mi se svide, a ne svide mi se. Isprobala sam ovaj miris i bio je ok, ali ne da bi ga kupila.

    OdgovoriIzbriši
  10. 80kn kostim pa zasto ja prije nisam gledala njihovu stranicu joj joj...a kako ti imas uvijek predivne slike sve izgleda jos ljepse i kao da zove kuuuupiii meeee;-)

    OdgovoriIzbriši
  11. kako ovo zvuči dobro, čini mi se da mi miris draška nosnice ;)

    OdgovoriIzbriši
  12. Nisam ništa njihovo probala, a baš bih volela!

    OdgovoriIzbriši
  13. Nisam ništa probala, jednostavno nisam baš girly tip, pa nit njihova ciljana populacija :) Ali ako imaju koji musk miris onda ih se možda i odvažila :)

    OdgovoriIzbriši
  14. bila sam sigurna da sam ovo već komentirala :/ nazalost nemam nista od njih ali se nadam da ce se i to promjeniti :)

    OdgovoriIzbriši
  15. sad znam da ga nisam komentirala već prethodni post sa victoria secrets :)

    OdgovoriIzbriši

Behind The Web

Moje ime je Sara i uskoro se bližim famoznoj 30.-oj :) Volim obilaziti dućane u potrazi za novim make-up proizvodima pa se u mojoj kozmetičkoj torbici mogu naći razni proizvodi - od onih najjeftinijih do skupljih jer ne biram proizvode prema cijeni ili brandu, već po onome što meni odgovara :)

Pretraži ovaj blog

Something

Ovdje ćete moći čitati i o mojim make-up haulima, wish listama i svemu ostalom :)
Nadam se da će vam recenzije & swatchevi biti od pomoći i uštedjeti vam novce bez da potrošite dobar dio plaće :)
Svi proizvodi koje ćete vidjeti na mom blogu kupljeni su mojim vlastitim novcem, a recenzije koje ćete vidjeti moja su osobna stajališta.

Hvala što ste svratili u moj mali make-up my day kutak :)