Content

09. 03. 2014.

Apivita kremasta pjena za čišćenje lica i područja oko očiju s maslinom i lavandom


Danas vam donosim recenziju moje omiljene pjene za umivanje lica koju sam ikada probala. Od prvog trena korištenja postala je moja HG umivalica i ne želim tražiti dalje.

Riječ je o umivalici koja dolazi iz Apivite, grčkog brenda prirodne kozmetike koji je već neko vrijeme prisutan na našem tržištu. Njihovi proizvodi sadrže i do 100% prirodnih sastojaka,te čiste pčelinje proizvode. Mislim da je to najbolji dio - obožavam proizvode na bazi meda, propolisa ili matične mliječi. 
Inspiracija i ishodište filozofije APIVITE su pčele, koje su poznate kao produktivni stup našeg prirodnog svijeta i podržavaju život velike većine biljnih vrsta na Zemlji.
Njihovi proizvodi ne sadrže parabene, silikone, mineralna ulja, umjetne boje i mirise.

Možete ih pronaći u odabranim ljekarnama. Jedina mana im je što su njihovi proizvodi malo skuplji, pa tako ova umivalica dođe oko 110 kn (200 ml). Mislim da se svaka lipa za nju isplati!


Apivita kremasta pjena za čišćenje lica i područja očiju s maslinom i lavandom sadrži 93% prirodnih sastojaka. Najvažniji sastojci jesu maslina i lavanda, te naravno, propolis. 
Ono što je posebno  interesantno,to je da je Apivita u ovoj umivalici zamijenila vodu s infuzijom zelenog čaja, sve kako bi pojačala antioksidacijsko djelovanje proizvoda. 
Što da kažem - predivna je! 

Dolazi u plastičnoj recikliranoj ambalaži od 200 ml i ima sigurnosnu pumpicu koja dozira proizvod točno onoliko koliko vam je potrebno - veličine zrna graška da očistite cijelo lice. 


Izuzetno je kremasta i gusta, ali se bez problema istiskuje van bočice pomoću pumpice. 
Mliječno je bijele boje i prekrasnog mirisa!
Nemojte da vas odbije naziv lavande u ovoj umivalici, kao mene na početku.
Iako volim svježu lavandu, nisam ljubitelj njenog mirisa u kozmetici (bilo koje vrste!). Međutim, ova umivalica ima tako prekrasan miris - niti na lavandu, niti na maslinu - miriše na dječje žvake, slatkasto, ali ne pretjerano slatko, umjereno, ništa prejako. Obožavam njen miris :D

Evo još nekoliko razloga zašto je toliko volim:
-uklanja svu šminku i nečistoću s lica prirodnim sastojcima - bez isušivanja kože i zatezanja
-možete ju koristiti i za područje oko očiju - toliko je nježna da skida sav makeup, a neće vam iritirati oči
-predviđena je za sve tipove kože (masnu neće zamastiti, a suhu neće isušiti)
-maslina hidratizira, lavanda smiruje, propolis djeluje antibakterijski i antioksidacijski (mogu je koristiti i osobe koje imaju osjetljivu i problematičnu kožu. Iako vam neće otkloniti prištiće preko noći, pomoći će u spriječavanju širenja upala, bakterija... Posebno ako vam je koža isušena djelovanjem raznih tretmana i jačih krema (recimo s glikolnom kiselinom), ova umivalica će joj pomoći da nađe svoj balans)...

Koristim je svako jutro za umivanje prije odlaska na posao. Mislim da već svi znamo kako je i jutarnje umivanje jako važno jer time otklanjamo masnoće od krema i drugih proizvoda koje su se tijekom noći nakupile na našoj koži.
Također ju koristim i navečer kada dođem s posla kući jer s njom skidam šminku
Dobro ste čuli - ova umivalica je toliko nježna i blaga, a tako dubinski čisti da skida SVU šminku s lica i očiju
Znači, dovoljno se umiti vodom i nanijeti umivalicu (veličine graška) na lice, umasirati 1 minutu i isprati vodom. Skida sve: maskaru, vodootporni puder...Bez tragova, bez crnila ispod očiju, a koža je tako nježna, mekana, blistava i čista! 
Znate onaj osjećaj kada se umijete pa vam ostanu tragovi šminke na ručniku? S ovom umivalicom toga nema!


Da još jednom rezimiramo: ona je blaga i nježna, lijepo se nanosi na lice i ne pjeni previše, skida svu šminku i nečistoće s lica. Koža je nakon umivanja mekana, nježna, blistava, čista, bez tragova šminke ili nečistoća, bez isušivanja. 


Najbolja umivalica ikada! 

Ako sam vas nagovorila, Farmacia ljekarne imaju dana 14.03.2014.g.(Split, City Center One) i 19.03.2014.,21.03.2014., 22.03.2014.g. (Jurišićeva, Zagreb) promociju Apivita proizvoda. Više informacija možete naći ovdje, a ja ću svakako svratiti po još jednu jer je toliko obožavam da ju moram imati u zalihama :)

30 komentari:

  1. Slažem se sa svime napisanim, odličan proizvod! :) Tereza

    OdgovoriIzbriši
  2. Jako volim umivalice a po tvojoj recenziji ova mi se cini savrsena tako da ju sad zelim i ja isprobati. Svida mi se sto je prirodna i sto skida sav make up. Volim navecer temeljito ocistiti lice ali kada dodem kasno kuci nakon izlaska onda mi bude tako mrsko koristiti par proizvoda da bi skinula svu sminku (ali uvijek to cinim) tako da mi se jako svida sto ova umvalica skida sve. I svida mi se sto je pogodna za sve tipove koze. A nista.... po tvojoj preporuci ide jos jedan proizvod na wishlistu :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Majo, tebi će se svidjeti :) Svakako preporučujem :)

      Izbriši
  3. i ja se slazem da je odlicna !

    OdgovoriIzbriši
  4. Još jedan Apivitin proizvod koji je od sad na mojoj listi :) Volim takve nježne umivalice koje dobro odrade svoj posao!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja isto, moram priznati da mi je Apivita ugodno iznenađenje :)

      Izbriši
  5. Ja sam već odlučila da ću je kupiti pa me ovaj post samo učvrstio u toj ranijoj odluci, ali si me toliko nabrijala da jedva čekam promociju ;)
    Btw, kao i uvijek, odlične slike i recenzija!

    OdgovoriIzbriši
  6. I meni se jako svidjela iako me koža lagano zateže nakon umivanja, no koža mi je dehidrirana ovih dana zbog bolesti i alergija, tako da joj trenutno ne mogu suditi. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ana Marija, daj joj šansu, moja koža je također dehidrirana i meni je savršena :D

      Izbriši
  7. Nisam probala ovu pjenu, ali imam Apivita gel za čišćenje masne/mješovite kože s citrusom i propolisom te sam također oduševljena nježnošću umivalice i koliko je temeljita pri uklanjanju šminke s lica :) Apivita umivalice su predivne i vrijede svaku lipu :D

    OdgovoriIzbriši
  8. I ja bih ju sada probala! Ima li mozda manja verzija?
    XO

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Koliko ja znam ne, možda ako uspiješ nabaviti tester :)

      Izbriši
  9. Moja NUXE umivalica je pri kraju, a ta tvoja Apivita je iduća na listi. Ja sam je nedavno htjela kupiti i onda su mi Prima Pharme ljekarni rekli da je Apivita skroz povučena s našeg tržišta. A u biti je samo oni više ne drže. :-/
    Tnx na info gdje se može nabaviti, nisam se ni sjetila Farmacie. :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Anchi, vjeruj mi da će ti ova biti daleko bolja nego Nuxe :D

      Izbriši
  10. Super mi je ova pjena, imala sam nekoliko puta. A slogan Najbolja umivalica ikada ću definitivno morati zaštiti :D

    OdgovoriIzbriši
  11. želim ju već neko vrijeme. :D Imala sam peh. Kad sam ju htjela uzeti u ljekarni je bilo samo gela ali ne i pjene pa sam uzela gel koji je isto odličan. Vrijedi svake kune. Čim ga potrošim, idem po pjenu. :)

    OdgovoriIzbriši
  12. potpuno se slažem s recenzijom, imam ovu pjenu i odlična mi je! :) jedino s njom ne skidam šminku s očiju jer mi tu najbolje odgovaraju dvofazna sredstva, ali vjerujem da i to obavlja odlično!

    OdgovoriIzbriši
  13. Ja je koristim nekih godinu dana i odusevljena sam!Potpisujem sve sto si napisala,toliko je dobra,a najdraze od svega mi je sto tako savrseno skida sminku:-)

    OdgovoriIzbriši
  14. Definitivno je primamljiva, mozda je i kupim jednom :)

    OdgovoriIzbriši
  15. Baš mi je drago što si pronašla HG umivalicu. :) Ovu nisam isprobala, ali svakako planiram.

    OdgovoriIzbriši
  16. ok, definitivno mi treba, hvala na recenziji :)

    OdgovoriIzbriši
  17. Jooooj kako zelim ovu umivalicu! Kad bi Apivita dosla u Srbiju....

    OdgovoriIzbriši
  18. Mnogo mi je žao što ih nemamo u Srbiji, koristila sam par njihovih maskica i bile su predobre!

    OdgovoriIzbriši
  19. I moja omiljena! Savrsena je.

    OdgovoriIzbriši
  20. da, ponoviću što kaže prase. nemamo ih ovde, ali bih rado probala :)

    OdgovoriIzbriši
  21. ovo zvuči idealno! <3 hvala na recneziji, zvuči stvarno fantastično.

    OdgovoriIzbriši

Behind The Web

Moje ime je Sara i uskoro se bližim famoznoj 30.-oj :) Volim obilaziti dućane u potrazi za novim make-up proizvodima pa se u mojoj kozmetičkoj torbici mogu naći razni proizvodi - od onih najjeftinijih do skupljih jer ne biram proizvode prema cijeni ili brandu, već po onome što meni odgovara :)

Pretraži ovaj blog

Something

Ovdje ćete moći čitati i o mojim make-up haulima, wish listama i svemu ostalom :)
Nadam se da će vam recenzije & swatchevi biti od pomoći i uštedjeti vam novce bez da potrošite dobar dio plaće :)
Svi proizvodi koje ćete vidjeti na mom blogu kupljeni su mojim vlastitim novcem, a recenzije koje ćete vidjeti moja su osobna stajališta.

Hvala što ste svratili u moj mali make-up my day kutak :)