Content

06. 04. 2014.

Organix Brazilian Keratin smooth šampon + Organix Coconut oil hydrating oil mist


Već dulje vrijeme "pikiram" Organix linije proizvoda za kosu na Feelunique.-u i nitko nije bio sretniji od mene kada sam ih ugledala kod nas u Kozmo drogerijama
Organix linije proizvoda odnedavno su, dakle, dostupne i kod nas po puno pristupačnijim cijenama, otprilike oko 56 kn po bočici.

Iako sam htjela probati i coconut liniju i argan liniju, ipak sam se na kraju odlučila za Brazilian keratin liniju koja bi navodno trebala ravnati vašu kosu (čitateljice kažu da šampon ipak ne služi ravnanju kose kako sam ja mislila) istovremeno je čineći mekom i podatnom. Budući nisam uz ovu liniju naišla na regenerator, uzela sam bestežinsko uljepšavajuće kokosovo ulje ili vodicu za kosu.

Moji dojmovi?

Hmmm...

Organix ever straight brazilian keratin smooth šampon je šampon za kosu koji u sebi sadrži mješavinu kokosovog ulja, keratin, avokadovo ulje i kakaov maslac. Sve u svemu trebao bi ravnati kosu, dati joj mekoću, podatnost i sjaj, ujedno spriječavajući isušivanje i pucanje vrhova.
Zvuči predobro? 
Da, samo tako i zvuči jer me ovaj šampon samo razočarao.
Prije svega, bočica je preslatka :) Ali sadržaj je užasno želatinaste teksture i jedva ga istisnem van. Kosa je na dodir suha i definitivno zahtjeva daljnju njegu ili regeneratorom ili maskom + uljepšavajućim uljem za kosu. 
Osim navedenog, nisam primjetila nikakav sjaj, a ni ravnanje kose. 
Na našem tržištu imate puno jeftinijih i boljih šampona od ovog :/

Organix coconut oil weightless hydrating oil mist je uljepšavajuće ulje od kokosa koje bi trebalo vašoj kosi dati mekoću, sjaj i štititi je od utjecaja topline.
Ovo uljepšavajuće ulje mojoj kosi ne radi apsolutno baš ništa, osim što prekrasno tropski miriše, ali taj se miris tako brzo izgubi. Kosa je i dalje suha i kruta na dodir, ne masti je i ne otežava, ali je kao da ste na nju stavili običnu vodu.

Sve u svemu, u mom slučaju je to bilo najgore potrošenih 120 kn :/ 

Jeste li probali što od njih i kakvi vam se čine?


13 komentari:

  1. Imam baš oboje od navedenog i radovala sam se testiranju a vidi sada :/ ... hm :(. Baš mi je žao.

    OdgovoriIzbriši
  2. Šteta... ja sam se zalijepila za liniju od kokosovog mlijeka, čitala sam već da je šampon dobar, tako da ću ga vjerojatno isprobati :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam čitala podijeljena mišljenja, ili ti se sviđa ili ne :)

      Izbriši
  3. Ljudi ova linija ne služi za ravnanju kose, već za njegu nakon napravljenoga tretmana brazilskim feniranjem, koju isto tako možete napraviti i njihovim proizvodima (set za brazilsko feniranje kojeg nema kod nas).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Moja greška, većina recenzija koje sam pročitala govorili su upravo o ravnjanju kose :/ Evo link: http://www.makeupalley.com/product/showreview.asp/ItemId=140905/Ever-Straight-Brazilian-Keratin-Therapy/Organix/Shampoo

      Ispravila sam u postu, hvala ti što si javila :)
      Ali svejedno mi se ne sviđa njegovo djelovanje na moju kosu :/

      Izbriši
  4. Ja sam kupila upravo taj keratinski šampon i serum za vrhove iz te linije. Ova linije ne služi za ravnanje kose već za njegu bez SLS-a nakon tretmana iz linije. U ovom slučaju keratinskog tretmana. Moram priznati da se meni ta želatinasta tekstura sviđa, vrlo je neobična.

    OdgovoriIzbriši
  5. šteta što ti nije odgovarao. imaju zaista preslatku ambalažu za šampone.

    OdgovoriIzbriši
  6. Niasm još ništa probala iz Organix linije, ali planiram :) Zao mi je što ti proizvodi nisu odgovarali.

    OdgovoriIzbriši
  7. Baš mi je žao što si razočarana :/ Nedavno sam od njih kupila marokansko arganovo ulje iz iste linije i presuper mi je, ipak novci nisu otišli u vjetar.

    OdgovoriIzbriši
  8. Ja sam tako jedva čekala da dođe i ona Aussi linija i na kraju se razočarala, vidjela sam je u Kozmu ali ipak preskačem... Sastojci u šamponima mi se ne sviđaju, postoje i jeftiniji šamponi istih sastojaka. Ambalaže su im prekrasne.

    OdgovoriIzbriši
  9. meni je šampon iz kokos linije predivan, baš sam prošli tjedan pisala o njemu :)
    a na prvu mi se sviđa i makadamijino ulje, mada njega nisam dovoljno testirala da mogu donijeti krajnji zaključak

    OdgovoriIzbriši
  10. Baš mi je žao što ti proizvodi nisu delovali, mada priznajem da bih ulje kupila samo zbog mirisa. :)

    OdgovoriIzbriši

Behind The Web

Moje ime je Sara i uskoro se bližim famoznoj 30.-oj :) Volim obilaziti dućane u potrazi za novim make-up proizvodima pa se u mojoj kozmetičkoj torbici mogu naći razni proizvodi - od onih najjeftinijih do skupljih jer ne biram proizvode prema cijeni ili brandu, već po onome što meni odgovara :)

Pretraži ovaj blog

Something

Ovdje ćete moći čitati i o mojim make-up haulima, wish listama i svemu ostalom :)
Nadam se da će vam recenzije & swatchevi biti od pomoći i uštedjeti vam novce bez da potrošite dobar dio plaće :)
Svi proizvodi koje ćete vidjeti na mom blogu kupljeni su mojim vlastitim novcem, a recenzije koje ćete vidjeti moja su osobna stajališta.

Hvala što ste svratili u moj mali make-up my day kutak :)